PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش ویژه سرور های مجازی انگلستان - یک گیگابایت رم فقط ماهانه 3200 تومان - هارد ssd

WGB
June 17th, 2016, 18:46
سلام

با عرض خسته نباشید خدمت تمامی همکاران عزیز

به دلیل پینگ پایین و مناسب سرور های مجازی اروپا اقدام به ارائه سرور های مجازی انگلستان نموده ایم

این سرویس ها دارای پینگ خوبی نسبت به ایران هستند و با استفاده از KVM و کنترل پنل Virtualizor مجازی سازی شده است.

تمامی سرورهای ما دارای هاردهای قدرتمند SSD میباشد که از کیفیت بسیار بالایی برخوردار هستند.

تمامی سرویس ها دارای 80 درصد تخفیف ماه اول می باشند.

بسته اول
بسته دوم
بسته سوم
بسته چهارم

حافظه رم
1024 مگابایت
2048 مگابایت
4096 مگابایت
8192 مگابایت

پردازنده
1 هسته
1 هسته
2 هسته
2 هسته

میزبان فضای هارد
25GB SSD
50GB SSD
100GB SSD
200GB SSD

پهنای باند
2 ترابایت
3 ترابایت
4 ترابایت
5 ترابایت

آی پی اختصاصی
1
1
1
1

پورت ارتباطی
1Gbps
1Gbps
1Gbps
1Gbps

سیستم عامل
انتخابی
انتخابی
انتخابی
انتخابی

مجازی ساز
KVM
KVM
KVM
KVM

کنترل پنل اختصاصی

دایرکت ادمین
13,000 تومان
13,000 تومان
13,000 تومان
13,000 تومان

cPanel
60,000 تومان
60,000 تومان
60,000 تومان
60,000 تومان

مکان دیتاسنتر
انگلستان
انگلستان
انگلستان
انگلستان

هزینه ماهانه
16,000 تومان
30,000 تومان
56,000 تومان
104,000 تومان

- اطلاعات بیشتر
سفارش (https://portal.ground.ir/cart.php?a=add&pid=77)
سفارش (https://portal.ground.ir/cart.php?a=add&pid=78)
سفارش (https://portal.ground.ir/cart.php?a=add&pid=79)
سفارش (https://portal.ground.ir/cart.php?a=add&pid=80)

(جهت انتخاب بسته ها و خرید بر روی سفارش کلیک کنید)

* قیمت های درج شده در تصویر بدون تخفیف میباشد.

هنگام خرید از کد تخفیف زیر استفاده کنید:

UK-FM

✔ لطفا در هنگام وارد کردن شماره تماس دقت کنید زیرا جهت تایید سفارش با شما تماس خواهیم گرفت.
✔ تمامی سرورها بصورت آنی نصب و ارائه میشود
✔ پشتيباني کليه خدمات بصورت 24 ساعته از طریق سیستم تیکت میباشد.
✔ شماره های تماس ما: 09173717883 ـ 09362875446

موفق باشید

sir-mammad
June 17th, 2016, 18:52
تحویل سرور چقد زمان می بره ؟

WGB
June 17th, 2016, 18:53
سلام

تحویل سرور آنی می باشد

موفق باشید

تحویل سرور چقد زمان می بره ؟

sir-mammad
June 17th, 2016, 18:57
یک سفارش ارسال شد

WGB
June 17th, 2016, 19:02
سلام

فکر کنم سفارش شما ثبت و فعال شد

موفق باشید

یک سفارش ارسال شد

imyz
June 18th, 2016, 13:54
دیتاسنتر انگلیس کجاست ؟
امکان ارایه سرور تست دارید ؟

WGB
June 18th, 2016, 15:25
سلام

اسم دیتا سنتر : RapidSwitch

در مورد سرور تست عزیز ما تست ارائه نمی دیم. ولی می تونید سرویس رو دریافت کنید و اگر مشکلی وجود داشت اطلاع بدید که در صورت عدم رفع مشکل و در صورتی که مشکل از طرف ما باشه و نتونیم مشکل رو حل کنیم هزینه به شما بدون کسر مبلغ برگشت داده خواهد شد

موفق باشید

دیتاسنتر انگلیس کجاست ؟
امکان ارایه سرور تست دارید ؟

al021
June 18th, 2016, 17:25
1- یه آی پی واسه تست پینگ بدین لطفا
2- تخفیف تا کی میباشد ؟

fardadownload
June 18th, 2016, 18:15
امکان ارائه همین تخفیف در لوکیشن آمریکا هست؟

p0lice
June 19th, 2016, 11:01
انگار سايتتون با مشكل روبرو شده لطفا وقتي درست شد اطلاع بدين خريد بزنيم

WGB
June 19th, 2016, 17:22
سلام

آی پی تست
104.237.241.4

بابت تخفیف زمان خاصی نمی تونیم اعلام کنیم و تا زمانی که قابلیت رو جهت ارائه داشته باشیم از نظر فنی انجام میشه

موفق باشید

1- یه آی پی واسه تست پینگ بدین لطفا
2- تخفیف تا کی میباشد ؟

- - - Updated - - -

سلام

خیر دوست عزیز. در حال حاظر این تخفیف فقط برای سرویس انگلستان هست

موفق باشید

امکان ارائه همین تخفیف در لوکیشن آمریکا هست؟

- - - Updated - - -

سلام

دقایقی بابت انتقال دی ان اس ها مشکل بود که الان حل شده

موفق باشید

انگار سايتتون با مشكل روبرو شده لطفا وقتي درست شد اطلاع بدين خريد بزنيم

sir-mammad
June 21st, 2016, 19:11
سلام من چند روز پیش سرویسی خریدم و چون به ایشان اجازه تعرض به حریم خصوصی رو ندادم سرویس من بن شد
ایشان انتظار داشتن برای تایید شماره تماس با من تماس بگیرن که در هیچ سایت و هیچ ارگانی این امر برای تایید تلفن بکار انجام نمیشود و نهایتن یک پیامک هست ( کاری که گوگل یا فیسبوک هم انجام میدن )

این مورد رو توجه داشته باشید اگر همچنان قصد خرید دارید

WGB
June 21st, 2016, 19:50
سلام

این موضوع در ابتدای تاپیک اعلام شده و یکی از شرایط بوده. اگر تمایل نداشتید می بایستی سفارش رو ثبت نمی کردید

همچنین از شما خواسته شده که شماره کارت رو اعلام که هزینه به حساب شما برگشت داده بشه

پیروز باشید

سلام من چند روز پیش سرویسی خریدم و چون به ایشان اجازه تعرض به حریم خصوصی رو ندادم سرویس من بن شد
ایشان انتظار داشتن برای تایید شماره تماس با من تماس بگیرن که در هیچ سایت و هیچ ارگانی این امر برای تایید تلفن بکار انجام نمیشود و نهایتن یک پیامک هست ( کاری که گوگل یا فیسبوک هم انجام میدن )

sir-mammad
June 21st, 2016, 22:28
سلام

این موضوع در ابتدای تاپیک اعلام شده و یکی از شرایط بوده. اگر تمایل نداشتید می بایستی سفارش رو ثبت نمی کردید

همچنین از شما خواسته شده که شماره کارت رو اعلام که هزینه به حساب شما برگشت داده بشه

پیروز باشید
نیازی به بازگشت هزینه نیست ، مشکل از فضای مجازی و ازادی عملی هست که به هرکسی داده میشه تا قوانین دلخواه خودش رو بدون درنظر گرفتن چارچوب های قانونی و عرفی تعیین کنه
به هرحال صرفا برای اطلاع سایرین این پاسخ رو ارسال کردم چه بسا ممکن هست برای خیلی ازدوستان این مسئله مهم نباشه

mhiizadi
June 21st, 2016, 22:40

در نصف سایت ها و ارگان های دولتی یا شرکتی کارت ملی ؛ کپی شناسنامه و تاییده کد پستی یا اخرین قبض تلفن دریافت می گردد!!!
چطور میگید تعرض به حریم خصوصی ؟!
گوگل و فیس بوک تماس هم میگیرند ! تماسی هم که گرفته میشه فقط جهت تایید هست ؛ اینکه شما نمیخواستید یک شماره تلفن صحیح یا ادرس به جناب حاجیانی بدید میتونیم بگیم فقط یک ترس لحظه ای داشته اید !!!!
با تلفن یا ادرس شما بنده میتونم چیکار کنن مگه ؟! جز اینکه اگر مشکلی برای سرور پیش اومد اطلاع بدن یا ....
پی پال داشتید ؟ مستر کارت یا ... ؟ نمیبنید چطور با جدیت تایید میکنند مدارک رو ؟ دیتا سنتر ها و جاهای حساس ...
ما هم در سایتمون در صورت نیاز کارت ملی ؛ تاییده شماره موبایل و ادرس دریافت میکنیم .
افرادی نظیر ما به دلیل حقوقی بودن نیازمند مورد تایید بودن کاربر هستند که اگر روزی مشکلی به وجود آمد و یا شما مشکلی به وجود آوردید راه ارتباطی صحیحی وجود داشته باشد .
ارادت.

sir-mammad
June 21st, 2016, 22:49
با تلفن یا ادرس شما بنده میتونم چیکار کنن مگه ؟! جز اینکه اگر مشکلی برای سرور پیش اومد اطلاع بدن یا ....
پی پال داشتید ؟ مستر کارت یا ... ؟ نمیبنید چطور با جدیت تایید میکنند مدارک رو ؟ دیتا سنتر ها و جاهای حساس ...

ممنونم از پاسخ شما
وقتی اطلاعی ندارید که با شماره تلفن یا ادرس می تونن چیکار کنن واقعن دلیل نداره توضیحی بدم
هرچند ادامه دادن این بحث در تاپیک بی معناست
صرفا حرف من این بود شاید برای برخی دیگر از دوستان این قضیه مهم باشه و شاید هم مانند شما زیاد اهمیتی نداشته باشه

mhiizadi
June 21st, 2016, 22:54
ممنونم از پاسخ شما
وقتی اطلاعی ندارید که با شماره تلفن یا ادرس می تونن چیکار کنن واقعن دلیل نداره توضیحی بدم
هرچند ادامه دادن این بحث در تاپیک بی معناست
صرفا حرف من این بود شاید برای برخی دیگر از دوستان این قضیه مهم باشه و شاید هم مانند شما زیاد اهمیتی نداشته باشه

عينا بنده ميدونم چه كار هايى ميشه با يك ادرس و تلفن كرد
اما با ارائه ادرس و تلفن به جاهاى نادرست، نه يك شركت ثبت شده و حقوقى با چندين سال سابقه.
بنده ديگر پستى ارسال نميكنم و پايان شب تمام موارد رو پاك ميكنم.

WGB
June 22nd, 2016, 07:47
سلام

دوست عزیز بنده در ابتدای تاپیک ارسالی اعلام کردم که بابت تایید شماره تلفن تماس خواهیم گرفت. شما اگر با این موضوع مشکل دارید می بایستی از ثبت نام و درخواست سرویس اجتناب می کردید. پس کوتاهی از شما بوده و ما موضوعی رو مخفی نکردیم.

در مورد اینکه شما می فرمایید چرا ما شماره تماس رو مورد تایید قرار می دیم بایستی عرض کنم که یکی از مهمترین دلایلی که برای ما اهمیت ویژه ای دارد توانایی ارائه مشخصات سرویس گیرنده به مراجع قانونی در صورت بروز مشکل و یا هر گونه شکایتی. اگر شما از ایمیل ملی استفاده می کردید باز هم قابل قبول تر بود تا اینکه با یک مشخصات غیر واقعی که فقط نام ثبت نام کننده تا حدودی مورد قبول است

شما در سیستم مالی ما با یک نام غیر واقعی ثبت نام کردید و ما نمی توانیم به شما سرویس درخواستی رو ارائه بدیم. دلیلی وجود نداره اگر فعالیت های شما قانونی هست از نام و مشخصات غیر حقیقی استفاده کنید

در مورد برگشت هزینه
شما چه تمایل داشته باشید و چه تمایل نداشته باشید ما موظف هستیم برای جلوگیری از بوجود آمدن مشکل حقوقی هزینه شما رو برگشت بدیم. و هزینه پرداختی شما در صورت عدم پاسخگویی طی چند روز آینده به شماره کارت واریز کننده برگشت داده خواهد شد.

بنده در همین جا درخواست دارم این موضوع رو که دلیلی به ادامه نمی بینم تمام شده اعلام کنیم و در صورت درخواست ویژه ای می توانید با بخش مالی تماس بگیرید

در صورت ادامه دار شدن مجبور به گزارش پست خلاف و درخواست پاک شدن پست های ارسالی در این باره خواهم بود

موفق باشید

نیازی به بازگشت هزینه نیست ، مشکل از فضای مجازی و ازادی عملی هست که به هرکسی داده میشه تا قوانین دلخواه خودش رو بدون درنظر گرفتن چارچوب های قانونی و عرفی تعیین کنه
به هرحال صرفا برای اطلاع سایرین این پاسخ رو ارسال کردم چه بسا ممکن هست برای خیلی ازدوستان این مسئله مهم نباشه

hadi222
June 28th, 2016, 15:38
2 تا همزمان می تونیم سفارش بدیم؟

teamnet
June 28th, 2016, 17:02
یک سرویس خریداری شد و بلافاصله تحویل داده شد ...

WGB
July 1st, 2016, 16:19
سلام

دوستان عزیز و همکاران محترم

فروش ویژه به پایان رسید

امیدوار هستیم در ارائه خدمات رضایت شما دوستان و همکاران عزیز را بدست آورده باشیم

موفق باشید