ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست اسکریپت whois

zilan
November 9th, 2010, 11:20
سلام. یه اسکریپت هویز می خوام که بتونم توی صفحات Html ازش استفاده کنم. انعطاف پذیر باشه. دامین های آی آر هم بشه هویز کرد.

mibfa
November 9th, 2010, 11:44
از دوستاني كه epp را فعال كردند درخواست بده

Rezash
November 9th, 2010, 11:51
جستجو : http://www.webhostingtalk.ir/f42/1144/

zilan
November 9th, 2010, 15:23
از دوستاني كه epp را فعال كردند درخواست بده
متوجه منظورتون نشدم

جستجو : دانلود اسکریپت whois آجاکس (http://www.webhostingtalk.ir/f42/1144/)
این اسکریپت هویز می گیره اما موقع نشون دادن اطلاعات صاحب دامین ارور می ده

Deprecated: Function ereg() is deprecated in/home/****/domains/*******/public_html/get.php on line 20

packsaft
November 9th, 2010, 17:12
متوجه منظورتون نشدم

این اسکریپت هویز می گیره اما موقع نشون دادن اطلاعات صاحب دامین ارور می ده

Deprecated: Function ereg() is deprecated in/home/****/domains/*******/public_html/get.php on line 20

این اسکریپت برای ورژن های پایینتر نوشته شده و رو سرور شما قابل نصب نیست!

zilan
November 9th, 2010, 17:36
باز هم متوجه نشدم!
یعنی این همه سایت ارائه دهنده هویز همش از این اسکریپت استفاده می کنند؟! خوب یکی دیگه بی زحمت معرفی کنید.

Rezash
November 9th, 2010, 21:28
تو سايت هاي اسكريپت دنبالش بگيرديد نسخه هاي مختلف و زيادي هست.اگر آموزش نوشتن يك اسكريپت whois رو ميخواهيد مي تونم كمك كنم ولي نسخه آماده دم دست ندارم.

packsaft
November 9th, 2010, 22:57
باز هم متوجه نشدم!
یعنی این همه سایت ارائه دهنده هویز همش از این اسکریپت استفاده می کنند؟! خوب یکی دیگه بی زحمت معرفی کنید.

ورژن php سرور شما بالاتره و به دلیل باگی که این دستور داره در ورژن های جدید حذف شده ! خیر اونها هزینه میدن اسکریپت حاضری ساپورت نداره مگه اوپن سورس باشه!

zilan
November 10th, 2010, 13:28
http://www.webhostingtalk.ir/f42/3137/ « پیدا کردم با همین می سازم!
الان راهنمایی کنید چطوری از این اسکریپت توی صفحه html استفاده کنم؟(منظورم ایفرم نیست)

zilan
November 11th, 2010, 09:32
دوستان لطفا راهنمایی فرمایید. این هم کدهای صفحه ایندکس که بازخوانی می کنه:

<?
@include "config.php";
$DomainName = array();
$DomainPrice = array();

foreach( $domainInfo as $key => $value )
{
$DomainName[] = $key;
foreach( $value as $key2 => $value2 )
if ($key2 == "price")
$DomainPrice[] = $value2;
}
?>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
<script src="ajax.js"></script>
<script src="function.js"></script>
</head>

<body id="MainDomain">

<table align=center>
<tr height=50>
<td align=center>
<form action="javascript:void(0)" onsubmit="CheakDomain(this); return false;" dir=ltr>
WWW.<input type=text id="Domain" dir="ltr" style="FONT-SIZE: 11px; WIDTH: 100px;" class="input_3">
<SELECT dir=ltr style="FONT-SIZE: 11px; WIDTH: 70px" name=ext class="input_3">
<?
for ($i=0 ; $i < count($DomainName) ; $i++)
echo "<OPTION value=$DomainName[$i]>$DomainName[$i]</OPTION>";
?>
</SELECT>
<br>
<input type=submit value=ChekDomain class="input_4">
</form>
</td>
</tr>
<tr>
<td width=250>
<div id="Result" align=justify dir=ltr></div>
</td>
</tr>
</table>

<table cellpadding="3" cellspacing="1" width="95%" style="font-family:tahoma; font-size: 8pt;" dir=rtl>
<tr>
<td colspan="4" height="14">
<font size="2">???¹?±U?U‡ ?«?¨?? ?¢U†U„?§UŒU† ?¯?§U…U†U‡</font>
</td>
</tr>
<tr style="background-color: rgb(188, 206, 218); color:#FFFFFF;">
<td height="14" >U†?§U… ?¯?§U…U†U‡</td>
<td align="center" height="14"><b>?«?¨?? 1 ?³?§U„U‡</b></td>
<td height="14" >U†?§U… ?¯?§U…U†U‡</td>
<td align="center" height="14"><b>?«?¨?? 1 ?³?§U„U‡</b></td>
</tr>

<?
$Number = count($DomainName)/2;
for ($i=0 ; $i < $Number; $i++)
{
$Nubmer1 = $i;
$Nubmer2 = $Number+$i;
echo "
<tr>
<td style='background-color: rgb(241, 243, 246);' height='20' width='165'><center>example.$DomainName[$Nubmer1]</center></td>
<td dir='ltr' align='right' height='14'>$DomainPrice[$Nubmer1]</td>
<td style='background-color: rgb(241, 243, 246);' height='20' width='165'><center>example.$DomainName[$Nubmer2]</center></td>
<td dir='ltr' align='right' height='14'>$DomainPrice[$Nubmer2]</td>
</tr>
";
}
?>

</table>
<br><br>

</body>
فقط یه طوری توضیح بدین که منم بفهمم !

Rezash
November 11th, 2010, 10:52
خب اين كد كجاش رو مشكل داريد ؟
اگر ميخواهيد صفحه تمام html باشه و كد php نداشته باشيم ميتونيد از كلاسهاي قالب استفاده كنيد ولي ساده ترين راه در اين مورد اينه كه سورس صفحه توليد شده بعد از اجراي برنامه رو در صفحه html خودتون بذاريد.
البته طبيعتا با اين كار با تغيير پسوندها از پنل مديريت (يا هر جا) سورس html تغييري نمي كنه و بايد دستي تغييرات اعمال بشه

zilan
November 11th, 2010, 11:30
مشدی خوبه گفتم یه طوری بگین من هم بفهمم :-ss
من الان مثلا این فرم رو دارم توی قالب ام و می خوام از اسکریپت هویز توش استفاده کنم:

<form method="POST" action="--WEBBOT-SELF--">
<p>
<input type="submit" value="Whois" name="B1"><input type="text" name="T1" size="20"><select size="1" name="D1">
<option>.ir</option>
<option>.com</option>
<option>.net</option>
<option>.org</option>
</select></p>
</form>

Rezash
November 11th, 2010, 11:45
اگر ميخواهيد صفحه تمام html باشه و كد php نداشته باشيم ميتونيد از كلاسهاي قالب استفاده كنيد ولي ساده ترين راه در اين مورد اينه كه سورس صفحه توليد شده بعد از اجراي برنامه رو در صفحه html خودتون بذاريد.
توضيح قسمت bold:
ابتدا مرورگر خود را باز كنيد و آدرس نصب برنامه whois را وارد كنيد.
مثلا : site.com/whois.php
سپس راست كليك كنيد و view source بزنيد.
اكنون كد را كپي و در صفحه html خود استفاده كنيد.

zilan
November 11th, 2010, 16:07
من همون کاری رو که گفتید انجام دادم ولی وقتی می زنم که هویز کنه یه ارور می ده و بعد لودینگ میاد و هویز نمی کنه !
لطفا اگه می شه بیشتر کمک کنید :
این هم سورس بدون دستکاری :

<head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"> <script src="ajax.js (http://www.webhostingtalk.ir/view-source:http://www.birserver.com/whois/ajax.js)"></script> <script src="function.js (http://www.webhostingtalk.ir/view-source:http://www.birserver.com/whois/function.js)"></script> </head> <body id="MainDomain"> <table align=center> <tr height=50> <td align=center> <form action="javascript:void(0)" onsubmit="CheakDomain(this); return false;" dir=ltr> WWW.<input type=text id="Domain" dir="ltr" style="FONT-SIZE: 11px; WIDTH: 100px;" class="input_3"> <SELECT dir=ltr style="FONT-SIZE: 11px; WIDTH: 70px" name=ext class="input_3"> <OPTION value=ir>ir</OPTION><OPTION value=com>com</OPTION><OPTION value=net>net</OPTION><OPTION value=org>org</OPTION><OPTION value=info>info</OPTION><OPTION value=name>name</OPTION><OPTION value=biz>biz</OPTION><OPTION value=us>us</OPTION> </SELECT> <br> <input type=submit value=ChekDomain class="input_4"> </form> </td> </tr> <tr> <td width=250> <div id="Result" align=justify dir=ltr></div> </td> </tr> </table> <table cellpadding="3" cellspacing="1" width="95%" style="font-family:tahoma; font-size: 8pt;" dir=rtl> <tr> <td colspan="4" height="14"> <font size="2">تعرفه ثبت آنلاین دامنه</font> </td> </tr> <tr style="background-color: rgb(188, 206, 218); color:#FFFFFF;"> <td height="14" >نام دامنه</td> <td align="center" height="14"><b>ثبت 1 ساله</b></td> <td height="14" >نام دامنه</td> <td align="center" height="14"><b>ثبت 1 ساله</b></td> </tr> <tr> <td style='background-color: rgb(241, 243, 246);' height='20' width='165'><center>example.ir</center></td> <td dir='ltr' align='right' height='14'>6.000T</td> <td style='background-color: rgb(241, 243, 246);' height='20' width='165'><center>example.info</center></td> <td dir='ltr' align='right' height='14'>9.000T</td> </tr> <tr> <td style='background-color: rgb(241, 243, 246);' height='20' width='165'><center>example.com</center></td> <td dir='ltr' align='right' height='14'>9.000T</td> <td style='background-color: rgb(241, 243, 246);' height='20' width='165'><center>example.name</center></td> <td dir='ltr' align='right' height='14'>10.000T</td> </tr> <tr> <td style='background-color: rgb(241, 243, 246);' height='20' width='165'><center>example.net</center></td> <td dir='ltr' align='right' height='14'>9.000T</td> <td style='background-color: rgb(241, 243, 246);' height='20' width='165'><center>example.biz</center></td> <td dir='ltr' align='right' height='14'>10.000T</td> </tr> <tr> <td style='background-color: rgb(241, 243, 246);' height='20' width='165'><center>example.org</center></td> <td dir='ltr' align='right' height='14'>9.000T</td> <td style='background-color: rgb(241, 243, 246);' height='20' width='165'><center>example.us</center></td> <td dir='ltr' align='right' height='14'>10.000T</td> </tr> </table> <br><br> </body>

hamnafas
November 11th, 2010, 17:50
تو سايت هاي اسكريپت دنبالش بگيرديد نسخه هاي مختلف و زيادي هست.اگر آموزش نوشتن يك اسكريپت whois رو ميخواهيد مي تونم كمك كنم ولي نسخه آماده دم دست ندارم.
خیلی عالیه hello
به صورت رایگان؟
اگه داری بذار تو فروم بچه ها استفاده کنن

Rezash
November 11th, 2010, 21:46
محل نصب برنامه رو بفرستيد تا سورس رو دقيق چك كنم.
مشكلات جاوا اسكريپت و ajax اش رو ميشه راحت حل كرد فقط بايد ديد دقيقا خطا كجاست.

خیلی عالیه hello
به صورت رایگان؟
اگه داری بذار تو فروم بچه ها استفاده کنن
بله ، آموزش آماده ندارم بايد بنويسم ! سعي مي كنم تو هفته آينده آموزشش رو بنويسم.
سپاس

mibfa
November 11th, 2010, 22:22
سلام

اين اموزش براي ir هم هست چون كپچا داره اي ار - نيك هويز هم قشنك اطلاعات نميده مطلب ديگه اخرين باري كه ما زياد از whois.nic اطلاعات گرفتيم ip ما را بلوكه كرد راهي براي اين هم داريد شما

Rezash
November 12th, 2010, 00:15
سلام

اين اموزش براي ir هم هست چون كپچا داره اي ار - نيك هويز هم قشنك اطلاعات نميده مطلب ديگه اخرين باري كه ما زياد از whois.nic اطلاعات گرفتيم ip ما را بلوكه كرد راهي براي اين هم داريد شما

براي ir از همون whois.nic استفاده مي كنم.
آخرين برنامه اي كه نوشتم باهاش 250 دومين ir رو يكجا و در يك حلقه چك كردم و بدون مشكل همه رو whois گرفت.
منظور از زياد چند تا بوده؟بهر حال اگر فشار زيادي به سرورشون بياد احتمالا بلوك ميشيد ! ولي در اين مورد هم ميشه با تغيير آي پي يك كارايي كرد.

zilan
November 12th, 2010, 00:35
آی آر قسمت هویز کپچا داره ؟!
hello جان که هنوز اسمتون رو نمی دونم. براتون پ.خ کردم.
در ضمن کلا اگه بتونید این اسکریپت رو باز کنید و همه قسمت هاش رو برامون شرح بدین به نظرم خودش آموزش باشه. مثلا آموزش اینکه چجوری می تونم عبارت هایی رو که بعد از هویز نشون می ده رو ویرایش کنم؟
با تشکر :-*

Rezash
November 12th, 2010, 00:54
آی آر قسمت هویز کپچا داره ؟!
hello جان که هنوز اسمتون رو نمی دونم. براتون پ.خ کردم.
در ضمن کلا اگه بتونید این اسکریپت رو باز کنید و همه قسمت هاش رو برامون شرح بدین به نظرم خودش آموزش باشه. مثلا آموزش اینکه چجوری می تونم عبارت هایی رو که بعد از هویز نشون می ده رو ویرایش کنم؟
با تشکر :-*
رضا هستم.
پ.خ رو جواب دادم.
بخشي از كد رو كه گذاشتيد كامل نيست و در واقع اصل جستجو و whois و نمايش نتايج در اين كد نيست
شما كل اسكريپت رو بديد تا بررسي كنم اگر به سادگي نوشته شده باشه همين رو توضيح ميدم.

zilan
November 12th, 2010, 01:21
نیاز به اسکریپت whois (http://www.webhostingtalk.ir/f42/3137/)
از اینجا دانلودش کردم.

mibfa
November 12th, 2010, 10:08
عزيز حدود 1800 تا بود اگر اشتباه نكنم . بنظر شما با epp باز اين مشكل ايجاد ميشه ؟

dade24
November 15th, 2010, 22:57

دوست عزیز من با جوملا کار میکنم کمکم میکنی ...

packsaft
November 15th, 2010, 23:55
دوست عزیز من با جوملا کار میکنم کمکم میکنی ...

ربطی به جوملا اینا نداره دوست عزیز این ارور میگه موتور php نمیشناسه این دستور رو ! یا باید ورژن پی اچ پی رو عوض کنید پایینترش کنید که مشکلات امنیتی جدی بوجود میاره
یا اینکه اسکریپت رو ویرایش کنید