توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور مجازی از دیتا سنتر altushost
phoenix8920
November 9th, 2010, 06:22
تحقیقی که در مورد این سرور کردم در هلند مستقر شده و باز دید کننده از کشورهای ایران و چین و هند و امریکا و بنگلادش و پاکستان داره که بیشترین بازدید کننده رو ایران با درصدی حدوده 39 داره کاره خودشون رو از ساله 2008 شروع کردن
من از دوستان که پرسیدم برای سرور وارز گفتن این گزینه خوبی هست من برای تورنت و رپید لیچ این سرویس رو میخوام و ایمول سرعته اپلود و دانلود برام خیلی مهمه چون اپلودر هستم لطفا اعلام کنید سرعت اپ و دان چقدره افرها رو توی همین تاپیک اعلام کنید نیازی به پیغام خصوصی نیست راستی یادم رفت سیستم عامل ویندوز باشه اینم یادم رفت اضافه کنم قابلیت آرچیو کردن فیلم های دارای کپی رایت روی هارد برای مدت طولانی مشکل ساز نباشه
با تشکر:53:
---------- Post added at 06:22 AM ---------- Previous post was at 06:02 AM ----------
دوستان بین این 2 تا کدوم رو انتخاب کنم altushost و ecatel کیفیته کدومشون بهتره از لحاظه فول وارز و سرعت اپ و دان
Techno Pars
November 9th, 2010, 09:06
altushost دیتاسنتر نیست.سرورهاش در دیتاسنتر leaseweb هستند.
leaseweb با تورنت تا حدودی برخورد می کنه.البته بستگی داره کسی که سرور را می گیره اونجا چند تا سرور داشته باشه.
Aria
November 9th, 2010, 09:24
سلام.
اگر از دامنه هر سایتی whois بگیرید مشخص میشه که AS Number شبکه اونها چی هست:
در نتیجه سرور های این شرکت در leaseweb نیست و در واقع در Interactive3D هست که یک دیتاسنتر وارز به حساب میاد و از IP Reputation بسیار پایینی برخوردار هست به همین دلیل وارز بودن و اهمیت ندادن به شکایات.
پس شما در واقع دارید بین دو دیتاسنتر انتخاب می کنید که ECatel و Interactive3D باشند و در واقع altus یک نماینده یا colo در دیتاسنتر اصلی هست و دیتاسنتر نیست!
با تشکر.
Techno Pars
November 9th, 2010, 09:58
سلام.
قبلا یکی ازشون سرور گرفته بود و چک کردم دیدم در Leaseweb بود اون سرور.
شاید سرورهاشون توی چند دیتاسنتر هستند.
در مورد I3D بنده مستقیما از خودشون سرور نگرفتم اما ServerBoost سرورهاش توی این دیتاسنتر بود و واقعا کارش بی نظیر بود.
phoenix8920
November 9th, 2010, 18:08
چطور باید as number رو بدست اورد اصلا این چی هست و چه کاربردی داره من از این سایت برای ویز دانمه استفاده میکنمWHOIS Lookup at DomainTools.com - Domain Availability and Registration Search (http://whois.domaintools.com) میشه لطفا بیشتر توضیح بدید اصلاعتم رو افزایش بدم با تشکر:53:
دوستان کسی نیست توی ایران که از این تا سرویس ارائه بده
phoenix8920
November 10th, 2010, 04:57
دوستان دیگه کسی نیست تا بحال 2 تا افر بود که این سرویس رو ارائه میدن اگر کسی دیگه ای از دوستان هست معرفی کنه تا پلن ها رو با هم مقایسه کنم
Fazaha.com
shg.ir
Techno Pars
November 10th, 2010, 11:01
چطور باید as number رو بدست اورد اصلا این چی هست و چه کاربردی داره من از این سایت برای ویز دانمه استفاده میکنمWHOIS Lookup at DomainTools.com - Domain Availability and Registration Search (http://whois.domaintools.com) میشه لطفا بیشتر توضیح بدید اصلاعتم رو افزایش بدم با تشکر:53:
دوستان کسی نیست توی ایران که از این تا سرویس ارائه بده
AS Number نشون دهنده اینه که پرووایدر کی هست.(البته تعریف و کاربرد دیگه ای داره اما اینجا منظور این بود)
شما AS Number می خواهی؟ فکر نمی کنم به درد شما بخوره ها ! باید از ripe بگیری.سالیانه 3300 یورو !
قبلا ها که به ایرانی ها فقط با مجوز شرکت میداد ولی اگر کسی رو داری که شهروند اروپا باشه می تونه به صورت شخص حقیقی هم برات بگیره.
Fazaha
November 10th, 2010, 16:05
سلام
ما نمایدنه این شرکت هستیم،
آلتوس هاست دیتاسنتر نیست عزیز در دیتاسنتر I3D کولو داره (تمام تجهیزات کولو و روم ) رو خودشون خردیند!
آلتوس هاست در دیتاسنتر Server.LU هم در لوگزانبورگ کولو دارد که سرور های AMD این شرکت در اون دستاسنتر واقع هستند!
در مورد Uptime باید بگم که مثله آمریکا نیست 100% اما توی وارز ها بهترین هست (99.8% )
در مورد ساپورت تمام سرور های آلتوس هاست مدیریت شده هستند!
اما تو بعضی مسایل که باید توسط شخص نیکولا انجام بشه (مدیر آلتوس ) یکی 2 روزی طول میکشه (مثل آپگرید پورت )
در کل
شما یک VPS می خوای هم می تونی از شرکت ما خریداری کنید هم می تونید از خود آلتوس خریداری کنید که ما براتون بیلینگ انجام میدیم (هر دلار 1150 تومان)
Fazaha
November 10th, 2010, 16:17
این هم گوشه ای از کولوی شرکت آلتوس هاست در شهر روتردام
150115021503150415051506
Fazaha
November 10th, 2010, 16:34
لیست کامل تصاویر :
تصاویر دیتاسنتر آلتوس هاست در روتردام هلند (http://www.fazaha.com/main/fa/dc_pictures)