PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند روز طول می کشه تا یک سایت تازه تاسیس از گوگل ورودی بگیره؟

Balta
June 16th, 2016, 19:38
سلام

اگر برای تاسیس یک سایت همه چیز به صورت اصولی انجام شده باشه، برای مثال سرویس هاستینگ مشکلی نداشته باشه ... از سیستم مدیریت محتوای استاندارد استفاده شده باشه ... تا حد امکان قوانین سئو رعایت شده باشه ... مطالب اختصاصی باشن و کپی نشده باشن ... و نکات دیگری که باید مد نظر قرار می گرفته و گرفته، یک سایت تازه تاسیس بعد از گذشت چند روز باید از گوگل ورودی بگیره؟

نزدیک یک ماه هست که ما یک سایت راه اندازی کردیم و مطالب سایت هم تقریبا پر طرفدار محسوب می شن. با وجود اینکه 4070 لینک ایندکس شده در گوگل داریم با این حال هنوز ورودی نداریم. آیا این طبیعی هست؟ چند روز دیگه برای دریافت ورودی از گوگل باید صبر کنیم؟

ممنون از لطفتون

miladtnt
June 16th, 2016, 19:41
برای شروع حتما از چنتا سایت معتبر هم لینک بگیرین ! بک لینک مهمه !

یکی از چیزایی ک گوگل اهمیت میده اینه که شما سایت خودتونو تو گوگل ثبت نکنین و سایت های دیگه بهش بک لینک بدن و گوکل ازین طریق بشناستشون !

مثل اینه که شما خودتون از خودتون تعریف کنید بهتره یا یکی دیگه تعریف شمارو بکنه؟

melismspanel
June 16th, 2016, 19:43
بستگی به عوامل زیادی داره.

مطالبی که میزارید کپی هستن یا اختصاصی
یا سایت مپ ثبت کردین؟ تو وبمستر ثبت نام کردین؟

ورودی گوگل معمولا بعد از یکی دو هفته شروع میشه

Balta
June 16th, 2016, 19:49
جایی که هستید هاستینگه ! رقابت توش شدیده و هرکی تو اینکاره یکمکی هم حداقل از سعو سردرمیاره ! یا باید کار متفاوت کنید یا انتظار نداشته باشید با این وضع رقابت هاستینگ ک خیلیا ماهی 300 دلار (فک کنم البته! شایدم 100 دلار ) برای تبلیغات تو صفحه اول جستجو میدن بخواین رقابت کنید

اصول کار همونطور که عرض کردم تا حد امکان رعایت شده. منظور من دریافت ورودی از طریق تبلیغات نیست. ورودی از طریق نتایج جست و جو هست. در صورت صرف هزینه برای تبلیغات دیگه نیازی نیست به خودمون زحمت تولید محتوای با ارزش بدیم که.

بستگی به عوامل زیادی داره.

مطالبی که میزارید کپی هستن یا اختصاصی
یا سایت مپ ثبت کردین؟ تو وبمستر ثبت نام کردین؟

ورودی گوگل معمولا بعد از یکی دو هفته شروع میشه

مطالب اختصاصی هست و سایر موارد هم رعایت شده.

miladtnt
June 16th, 2016, 19:51
اصول کار همونطور که عرض کردم تا حد امکان رعایت شده. منظور من دریافت ورودی از طریق تبلیغات نیست. ورودی از طریق نتایج جست و جو هست. در صورت صرف هزینه برای تبلیغات دیگه نیازی نیست به خودمون زحمت تولید محتوای با ارزش بدیم که.

دوس عزیز اگ امکانش باشه نقل قول رو کلا عوض کنید من کلا یجور دیع کلا متوجه شدم پیامتونو فک کردم موضوع سایتتون هاستینگه

farssub
June 16th, 2016, 19:53

حرف دوستمون درج تبلیغ نیست
دریافت بک لینک و بالا اومدن سایت تو یکسری کلمات متفاوت هست
هر سایتی برای بالا اومدن و ثابت موندن در یک رتبه خاص نیازمند لینک سازی سالم هست

viasky
June 16th, 2016, 19:54
با یک متخصص در این زمینه مشورت کنید

webman72
June 17th, 2016, 10:18
بستگی به عوامل خیلی زیادی داره
ولی نهایتآ اگر رویه درستی پیش بگیرید تو هفته دوم میتونید بسته به (http://jazmusic.ir) سایت و هدفتون ورودی داشته باشید از گوگل
البته 6 ماه هم طول میکشه از سند باکس بیاد بیرون

سیدرضا بازیار
June 17th, 2016, 11:00
روش زیر رو تست کنید بین ۲۴ تا ۴۸ ساعت میاید توی گوگل و سایر موتور های جستجو
ثبت سایت شما در 2000 سایت معتبر – بک لینک رایگان
(http://www.seyedrezabazyar.com/fa/website-submitter-backlinks)
قبلا تست شده و با اطمینان کامل میگم!

chichosting.net
June 17th, 2016, 11:05
سلام

اگر برای تاسیس یک سایت همه چیز به صورت اصولی انجام شده باشه، برای مثال سرویس هاستینگ مشکلی نداشته باشه ... از سیستم مدیریت محتوای استاندارد استفاده شده باشه ... تا حد امکان قوانین سئو رعایت شده باشه ... مطالب اختصاصی باشن و کپی نشده باشن ... و نکات دیگری که باید مد نظر قرار می گرفته و گرفته، یک سایت تازه تاسیس بعد از گذشت چند روز باید از گوگل ورودی بگیره؟

نزدیک یک ماه هست که ما یک سایت راه اندازی کردیم و مطالب سایت هم تقریبا پر طرفدار محسوب می شن. با وجود اینکه 4070 لینک ایندکس شده در گوگل داریم با این حال هنوز ورودی نداریم. آیا این طبیعی هست؟ چند روز دیگه برای دریافت ورودی از گوگل باید صبر کنیم؟

ممنون از لطفتون

درود
نقشه مپ سایت را بروز نگه دارید
فایل ربوت تکست نیز در روت هاست موجود باشد
لینکسازی در خود و مطالب سایت مد نظر باشد
یک دوپینگ رنک الکسا هم برای (خرید بازدید و پاپ) هم بدک نیست