توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آپگرید سرور cpanel به کلود لینوکس
hoka
June 16th, 2016, 17:49
سلام
یک سرور اختصاصی دارم که سی پنل روش نصب و سایتم بالا هست روش . چطوری میتونم بدون اینکه فایل ها سایت ها و کانفیگ های لایت اسپید و ... بهم بخوره به کلود لینوکس تغییرش بدم ؟
مرسی
OmidX
June 16th, 2016, 17:55
سلام
یک سرور اختصاصی دارم که سی پنل روش نصب و سایتم بالا هست روش . چطوری میتونم بدون اینکه فایل ها سایت ها و کانفیگ های لایت اسپید و ... بهم بخوره به کلود لینوکس تغییرش بدم ؟
مرسی
$ wget http://repo.cloudlinux.com/cloudlinux/sources/cln/cldeploy
$ sh cldeploy -k <activation_key> # if you have activation key
or
$ sh cldeploy -i # if you have IP based license
$ reboot
برای گرفتن لایسنس تریال هم از اینجا : https://cln.cloudlinux.com/clweb/register.html اقدام کنید.
hoka
June 16th, 2016, 18:04
$ wget http://repo.cloudlinux.com/cloudlinux/sources/cln/cldeploy
$ sh cldeploy -k <activation_key> # if you have activation key
or
$ sh cldeploy -i # if you have IP based license
$ reboot
برای گرفتن لایسنس تریال هم از اینجا : https://cln.cloudlinux.com/clweb/register.html اقدام کنید.
مرسی. این دستورات هیچ مشکلی برای کانفیگ های فعلی ( چه امنیتی چه وب سرویس چه سرور ) ایجاد نمیکنه ؟
OmidX
June 16th, 2016, 18:06
مرسی. این دستورات هیچ مشکلی برای کانفیگ های فعلی ( چه امنیتی چه وب سرویس چه سرور ) ایجاد نمیکنه ؟
خیر ، فقط سرور فعلی شما رو ب cloudlinux کانورت میکنه ، حتما قبلش ثبت نام کنید ، آي پی سرور رو ثبت و لایسنس تریال رو بگیرید .
اگرم از سایت هایی خرید کردید ک لایسنس IP based رو آی پی سرور فعال کردن ، فقط کافیه از کامند sh cldeploy -i استفاده کنید.
هر جا ب مشکل خوردید ، پشتیبانی cloudlinux کاملا شما رو ساپورت خواهند کرد ، نگران نباشید.
Yas-Host
June 16th, 2016, 18:14
تشکر از OmidX عزیز. در مورد سوالات و ... حتی شما می توانید به helpdesk.cloudlinux.com تیکت ارسال کنید تا رایگان برای شما convert کنند!
کلاد لینوکس پشتیبانی بسیار عالی حتی در بحث های خارج از حیطه کاری خود ارائه می کند
hoka
June 17th, 2016, 01:04
خیر ، فقط سرور فعلی شما رو ب cloudlinux کانورت میکنه ، حتما قبلش ثبت نام کنید ، آي پی سرور رو ثبت و لایسنس تریال رو بگیرید .
اگرم از سایت هایی خرید کردید ک لایسنس IP based رو آی پی سرور فعال کردن ، فقط کافیه از کامند sh cldeploy -i استفاده کنید.
هر جا ب مشکل خوردید ، پشتیبانی cloudlinux کاملا شما رو ساپورت خواهند کرد ، نگران نباشید.
تشکر از OmidX عزیز. در مورد سوالات و ... حتی شما می توانید به helpdesk.cloudlinux.com تیکت ارسال کنید تا رایگان برای شما convert کنند!
کلاد لینوکس پشتیبانی بسیار عالی حتی در بحث های خارج از حیطه کاری خود ارائه می کند
مرسی
در قسمت ثبت نام ایران نبود . کشور دیگه ای انتخاب بشه مشکل ساز نمیشه بعدا ؟
Yas-Host
June 17th, 2016, 01:11
مرسی
در قسمت ثبت نام ایران نبود . کشور دیگه ای انتخاب بشه مشکل ساز نمیشه بعدا ؟
خیر اما دقت داشته باشید پی پال معتبر به حساب افزوده کنید.
در مورد helpdesk نیز مشکلی ندارد حتی با آی پی ایران لاگین کنید موردی نیست.
hoka
June 27th, 2016, 18:24
خب من طبق آموزش نصب کردم و ریبوت دادم و سرور اومد بالا و فعلا همه چی اوکی هست
lve اومده ولی در قسمت Current Usage چیزی نمایش داده نمیشه
و موضوع مهم تر این هست که چطوری میشه php selector رو فعال کرد + اینکه پی اچ پی های جدید رو چطوری میشه ایجاد کرد ( بعضی از فانکشن هارو میخوام در پی اچ پی های جدید فعال یا غیر فعال بزارم )
DEFALT
June 27th, 2016, 18:28
خب من طبق آموزش نصب کردم و ریبوت دادم و سرور اومد بالا و فعلا همه چی اوکی هست
lve اومده ولی در قسمت Current Usage چیزی نمایش داده نمیشه
و موضوع مهم تر این هست که چطوری میشه php selector رو فعال کرد + اینکه پی اچ پی های جدید رو چطوری میشه ایجاد کرد ( بعضی از فانکشن هارو میخوام در پی اچ پی های جدید فعال یا غیر فعال بزارم )
درود ، دوست عزیز خوب در قسمت CloudLinux و سپس PHP Select Version شما میتوانید تابع هایی که به صورت پیش فرض میخواهید فعال کنید اونجا تیک بزنید .
موفق باشید .
hoka
June 27th, 2016, 19:29
درود ، دوست عزیز خوب در قسمت CloudLinux و سپس PHP Select Version شما میتوانید تابع هایی که به صورت پیش فرض میخواهید فعال کنید اونجا تیک بزنید .
موفق باشید .
بله البته چند چیز نیاز هست برای اینکار اول
یه آموزش کامل میدم که دوستان درگیر نشن
بعد از نصب کلود توسط آموزش پست دوم این تاپیک باید چند چیز دیگر رو هم نصب کنید