توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Charge Resello.com
netexplorer
June 15th, 2016, 02:24
سلام
میخوام دامین در ریسلو ثبت کنم
شرایط رو میگید
دوستانی که کردیت کارت دارن و مال خودشون نیست یا هکی هست بیخیال شن چون دامین بعد مدت ها بعد لو رفتن کردیت بسته بسته میشه:68:
فقط دوستان معتبر با سابقه:79:
راستی من میخوام اسم دامینم unkown و نا شناس باشه
یعنی شما فقط اکانت من رو charge کنید و من خودم دامین رو رجیستر کنم و اسم دامین رو شما ندونید
ممکن هست در resello ?
و اینکه resello میگه اکانتم میگه باید وریفای شه ؟؟ چطوری؟؟؟؟
اگر نه در چه سایت معتبری مثل resello name , namecheap امکان فرستادن شارز اکانت به اکانت هست و نیاز به وریفای نداره و با ایران مشکل نداره
hegza
June 15th, 2016, 02:44
سلام
میخوام دامین در ریسلو ثبت کنم
شرایط رو میگید
دوستانی که کردیت کارت دارن و مال خودشون نیست یا هکی هست بیخیال شن چون دامین بعد مدت ها بعد لو رفتن کردیت بسته بسته میشه:68:
فقط دوستان معتبر با سابقه:79:
راستی من میخوام اسم دامینم unkown و نا شناس باشه
یعنی شما فقط اکانت من رو charge کنید و من خودم دامین رو رجیستر کنم و اسم دامین رو شما ندونید
ممکن هست در resello ?
و اینکه resello میگه اکانتم میگه باید وریفای شه ؟؟ چطوری؟؟؟؟
اگر نه در چه سایت معتبری مثل resello name , namecheap امکان فرستادن شارز اکانت به اکانت هست و نیاز به وریفای نداره و با ایران مشکل نداره
بجز رسلو اگر در ماباقی آدرس رو ایران بزنید به مشکل میخورید + name وریفای نمیخواد و آدرس رو هر کشوری میخوای بزن.
- - - Updated - - -
در مورد رسلو هم اگر میخواید دامنه رو ثبت کنید بصورت مستقیم زیر نظر خودشون باشید مستقیم ثبت نام کنید و 25$ دیپوزیت بزنید و بعد از پرداخت اکتیو میشید.
sarvar
June 15th, 2016, 02:46
سلام
برای شارژ resello از وب مانی استفاده کنید بهتره اینجوری دیگه مشکلات هکی و اینجور چیزارو ندارید
برای پرداخت هم نیاز نیست رمز اکانت رو به کسی بدین که بخواد وارد بشه و دامنه های شمارو ببینه فقط کافیه یک لینک پرداخت از داخل اکانت ایجاد کنید و بدین به پرداخت کننده تا پرداخت را انجام بده
وریفای هم خیلی سخت نیست کپی پاسپور ارسال نمایید
netexplorer
June 15th, 2016, 03:05
سایت دیگه کسی سراغ نداره که ریفای و شارز نخواد
فقط معتبر باشه و من خودم رج کنم
هزینه رو کامل پرداخت میکنم به شتاب کارت.
دوستان راهنمایی کنند
sarvar
June 15th, 2016, 03:14
این سایت رو من باهاش کار کردم وریفای هم نمیخواد
با پی پال هم میشه پرداخت کرد
فقط یکم گرون میده
دامنه کام : $14.88
https://www.hosting24.com
netexplorer
June 15th, 2016, 03:20
قابلیت این رو داره من اکانت باز کنم و شما حساب من رو شارز کنید و من رج کنم
sarvar
June 15th, 2016, 03:25
قابلیت این رو داره من اکانت باز کنم و شما حساب من رو شارز کنید و من رج کنم
خیر نداره
netexplorer
June 15th, 2016, 03:30
راستی اگر از سایت هایی مثل ایران هاست دامین بگیرم در whois مشخص میشه که دامین از ایران رجیستر شده درسته ؟
penfulmega
June 15th, 2016, 12:33
راستی اگر از سایت هایی مثل ایران هاست دامین بگیرم در whois مشخص میشه که دامین از ایران رجیستر شده درسته ؟
مشخصات ثبت کننده دامین با شما هست که چه مشخصاتی وارد کنید
ایران هاست و هاست ایران و خیلی از شرکت های معتبر هم با ریسلو کار میکنند
شما میتونید به راحتی اکانت ریسلو رو با اسکن کارت ملی هم ورفای کنید و پرداخت 25 دلار اولیه که به راحتی قابل انجام است
برای مشخصات هم میتوانید هر زمان مشخصات را تغییر دهید در اینصورت اطلاعات whois هم تغییر میکند
k-h
June 15th, 2016, 12:40
درود
در صورت تمایل میتونیم اکانتتون شارژ کنیم
هر دلار 3520
در صورت تمایل در تماس باشید با بخش فروش (https://www.kakohost.com/support/submitticket.php?step=2&deptid=5) در تماس باشید