ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید اسکریپت درگاه پرداخت واسطه

mr.jabbari
June 14th, 2016, 02:57
سلام
دوستان نیاز به اسکریپت درگاه واسطه دارم
برای راه اندازی یه درگاه واسطه
لطفا اگر کسی اماده داره اطلاع بده و قیمت رو هم بگه
persiancoder
June 14th, 2016, 03:59
شما بفرما هدفت از ایجاد درگاه پرداخت چی هست و با چه امکانات و مزایایی قصد دارید بادرگاه های معتبر فعلی رقابت کنید؟
مخصوصا با این خرابکاری که دوستان تازه وارد در زمینه درگاه واسط دارن دیگه کمتری کسی به درگاه های تازه کار اعتماد میکنه
شاید در زمینه اشتباهی سرمایه گذاری کنید و ضرر بدید ...

farshid17
June 14th, 2016, 04:38
بااقا مهدي در ارتباط باشيد چندين درگاه واسط جديد روي اون بالا اومدن mahdi (http://Mahdi.work) كارشون خوبه سيستم اسكريپت كامل ايمني داره تقريبا امتحان خودش تو اينترنت داده

mr.jabbari
June 18th, 2016, 05:27
دوستان لطفا هزینه هم بگین و یک دمو

friend_sre
June 18th, 2016, 05:43
دوستان لطفا هزینه هم بگین و یک دمو

اولا که اشتباه میکنی پرداخت واسط بیاری بالا .. حالا اگه میخوای بیاری بالا اصلا از اسکریپی که دوستمون معرفی کرد استفاده نکن . چون اولا ملت اعتمادشون به پرداخت های واسط رو از دست دادن و اینکه کلا به اسکریپت xpay که به هیچ وجه اعتماد ندارد . چون این سیستم به ده ها نفر فروخته شده و خیلی ها باهاش گند کاری کردن و اعتماد کاربرها بهش 0 درصده .

ولی برادر پولتو صرف کاری نکن که فردا پشیمون بشی
خود دانی

mr.jabbari
June 18th, 2016, 05:46
اولا که اشتباه میکنی پرداخت واسط بیاری بالا .. حالا اگه میخوای بیاری بالا اصلا از اسکریپی که دوستمون معرفی کرد استفاده نکن . چون اولا ملت اعتمادشون به پرداخت های واسط رو از دست دادن و اینکه کلا به اسکریپت xpay که به هیچ وجه اعتماد ندارد . چون این سیستم به ده ها نفر فروخته شده و خیلی ها باهاش گند کاری کردن و اعتماد کاربرها بهش 0 درصده .

ولی برادر پولتو صرف کاری نکن که فردا پشیمون بشی
خود دانی

چطور میگی پشیمونی داره؟
والله من شنیدم که درامد بالایی داره اگر ص1 باشی تو سرچاش اگر میشه راهنمایی کنید

farshid17
June 18th, 2016, 06:21
با يك تغيير قالب و برداشتن كپي رايت كسي نميدونه xpay هست دوست عزيزبه شما چه شايد يكي از بهترين ها شد همه رو نمي تونيد با هم مقايسه كنيد به نظرم اينكار كنيد اما اول از كار قانون تون مشخص كنيد مي خواين تميز كار يا كثيف كه در اينده بتونيد قوي شيد

shatech
June 18th, 2016, 19:50
اسکریپت اختصاصی با قیمت ویژه و مناسب در خدمتتون هستیم

با ما در تماس باشد
https://telegram.me/spshatech
02645342989
09226426197
09377718272

emperatoor73
June 20th, 2016, 15:51
به نظر من اگر بخوایید تو این کار موفق باشید باید سرمایه زیادی داشته باشید
برای تبلیغات گسترده
برای افتتاح شرکت
جذب نیروی کار قوی

almandata
June 20th, 2016, 20:59
بهترین کار اینه که یا یه شریک بگیرید تسلط کامل به php داشته باشه

چون مشکلی پیش بیاد

یه مشکل خیلی کوچک باید حداقل 50 هزار ازتون میگیرن

بصرفه نیست براتون بعد از یه مدت هم کارتون بگیره کلی هم رو سایتتون مانور میرن

پس بهتره باا یه تیم کامل بالا بیاید

دوستی هم که میگه بچه سال و اینا زیاد توجه نکنید چون اگه اینطور بود این همه درگاه واسط نبود

خیلی از شرکت ها حوصله رفتن به بانک رو ندارن و ترجیح میدن از درگاه واسط استفاده کنن

xmohammadx
June 20th, 2016, 21:21
بچه سال ها الان زیاد شدن
منم کارم و بخاطر وجود همچین کودکانی جمع کردم
عزیز زشته به اسم یکی دیگه فعالیت می کنید توی انجمن