ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل لود رباط تلگرام در سرور مجازی؟

salar123-user8
June 12th, 2016, 23:30
سلام به دوستان بنده یه رباط خریداری کردم و سازندش فقد از برنامه نویسی سر در میاره . تو اجراش تو ویندوز سرور 2012 مشکل دارم دوستانی راهنمایی کنن که چه پورتی باید رو سرور ازاد بشه.

http://web4iran.in/dl/robo-server.jpg

تو کامپیوتر خودم راحت اجراع میشه ولی تو سرور نه

http://web4iran.in/dl/robot-windows.jpg

Iranicaserver
June 13th, 2016, 07:20
نت ورک فریم ورک مناسب این نرم افزار نصب کردید شاید نیاز به نرم افزار مکملی هست که روی سرور نصب نمی باشد معمولا برنامه های که تحت ویندوز هستند و دوستان وطنی می نویسند همیشه یه مشکلی بابت نصب نرم افزارهای مکمل دارند سوال کنید ببینید

klax0n
June 13th, 2016, 12:31
api تلگرام به ssl حساسه و معمولا توی انتقالات باید دوباره تنظیم شه

salar123-user8
June 13th, 2016, 12:55
نت ورک فریم ورک مناسب این نرم افزار نصب کردید شاید نیاز به نرم افزار مکملی هست که روی سرور نصب نمی باشد معمولا برنامه های که تحت ویندوز هستند و دوستان وطنی می نویسند همیشه یه مشکلی بابت نصب نرم افزارهای مکمل دارند سوال کنید ببینید

نت فریمورک و نرم افزارای جانبی نداشت که اصلا بالا نمیومد. این به سرور تلگرام کانکت نمیشه اصلا.

api تلگرام به ssl حساسه و معمولا توی انتقالات باید دوباره تنظیم شه

نه نیازی به ssl نیست. با اینترنت خونه با adsl کانکت میشه . ولی وقتی تو سرور اجراع میشه کانکت نمیشه.

klax0n
June 13th, 2016, 14:00
نه نیازی به ssl نیست. با اینترنت خونه با adsl کانکت میشه . ولی وقتی تو سرور اجراع میشه کانکت نمیشه.

اگه من با api تلگرام کار کردم میدونم حتما نیاز به ssl هست!
به هر حال کسی جز برنامه نویسش نمیتونه کمک کنه، حداقل یه exception نشون بده که بشه تشخیص داد مشکل از چیه ...
اگه از webhook استفاده کرده باشه خودش میدونه که با چه پورتی و چطوری کار میکنه ...

salar123-user8
June 13th, 2016, 14:56
اگه من با api تلگرام کار کردم میدونم حتما نیاز به ssl هست!
به هر حال کسی جز برنامه نویسش نمیتونه کمک کنه، حداقل یه exception نشون بده که بشه تشخیص داد مشکل از چیه ...
اگه از webhook استفاده کرده باشه خودش میدونه که با چه پورتی و چطوری کار میکنه ...

1- نه روش هایی داریم بدون ssl بشه رباط تلگرام رو راه اندازی کرد و ssl حتمی نیست همونطور که تو عکس دوم مشخصه رباط داره رو اینترنت خونه اجراع میشه .
اگه یخورده بیشتر توجه میکردید.

2- مشکل من اینه که firewall رو هم خاموش کردم ولی نرم افزار داخل سرور اجراع نمیشه.

و متاسفانه خود برنامه نویس هم نمیدونه برنامه رو چه پورتی اجراع میشه.
NEXT