PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سایت دانلود فیلم و سریال

shahab.qadiri
June 11th, 2016, 10:55
سلام خسته نباشید
ما یه سایت دانلود فیلم داربیم که بعد از ۷ ماه تقریبا روزانه ۲ هزار تا ای پی داره با شمارنده وبگذر.
یه افزونه امار گیر داریم که حدودا پنج هزار تا ایپی میشمره..
ورودی گوگل از طریق وبگذر سی الی شصتاست و از طریق افزونه بیش از هزارتاست!
توی پنجاه درصد پست ها پیج یک هستیم ، حالا نمیدونم کدوم درسته!
از سایت پاپ پاپ هم برای اینگه بفهمیم کدوم تعداد درسته پاپ اپ گذاشتیم و روزانه حدود سی صد الی چهار صد تک تومن سایت درامد داره

دوستان شما چه فکری میکنید؟

armin.rf
June 11th, 2016, 10:59
درود بر شما

ما هم همین مشکل رو داریم اما اساسا وبگذر جوری طراحی شده که شخص از سایتش ناامید میشه :(
به نظر من پلاگین خیلی مناسب تره نسبت به وبگذر

shahab.qadiri
June 11th, 2016, 11:04
درود بر شما

ما هم همین مشکل رو داریم اما اساسا وبگذر جوری طراحی شده که شخص از سایتش ناامید میشه :(
به نظر من پلاگین خیلی مناسب تره نسبت به وبگذر
اخه هیچی هماهنگ نیست باهم ، که بگیم مثلا افزونه درسته

zigma4000
June 11th, 2016, 11:13
از google analytics استفاده کنید.

T.Toosi
June 11th, 2016, 11:19
باسلام، هر شمارنده ای الگوریتم محاسبه ی خودش را دارد، یکی ممکن است بالا نشان دهید یکی پایین، به دلیل اینکه سایت های شمارنده آمار از جاوا اسکریپت برای بدست آوردن اطلاعات استفاده میکنند ممکن است برای کاربر بارگذاری نشود یا سرور شمارنده دان شود و چند ساعت اصلا آماری محاسبه نمیشود و شما هم خبر دار نمیشوید، اگر از یک افزونه یا اسکریپت معتبری در سمت سرور خودتون استفاده کنید درصد خطا خیلی کمتر میشود.

shahab.qadiri
June 11th, 2016, 11:57
باسلام، هر شمارنده ای الگوریتم محاسبه ی خودش را دارد، یکی ممکن است بالا نشان دهید یکی پایین، به دلیل اینکه سایت های شمارنده آمار از جاوا اسکریپت برای بدست آوردن اطلاعات استفاده میکنند ممکن است برای کاربر بارگذاری نشود یا سرور شمارنده دان شود و چند ساعت اصلا آماری محاسبه نمیشود و شما هم خبر دار نمیشوید، اگر از یک افزونه یا اسکریپت معتبری در سمت سرور خودتون استفاده کنید درصد خطا خیلی کمتر میشود.

خیلی ممنون
مشکل پاپ اپ چی، اون هم مشکل از اوناست؟

Santourio
June 11th, 2016, 12:01
پاپ اپ هم به همین صورت هست چون دریافت از سرور ارائه دهنده خدمات پاپ اپ انجام میشه و امکان داره سرور اونا هم برای مدتی داوون باشه اما معمولا چنین چیزی کم پیش میاد مخصوصا برای سایت های معتبر

shahab.qadiri
June 11th, 2016, 12:06
پاپ اپ هم به همین صورت هست چون دریافت از سرور ارائه دهنده خدمات پاپ اپ انجام میشه و امکان داره سرور اونا هم برای مدتی داوون باشه اما معمولا چنین چیزی کم پیش میاد مخصوصا برای سایت های معتبر
خیلی ممنون بابت نظرتون. الان بنظرتون چیکار کنیم؟

Santourio
June 11th, 2016, 12:09
برای چه چیزی چه کار کنید ؟

Mr.Pouria
June 11th, 2016, 12:45
خیلی ممنون بابت نظرتون. الان بنظرتون چیکار کنیم؟

یه اسکریپت آمار گیر دانلود و روی هاستتون نصب کنید ( اسکریپت هایی که مخصوص یک سایت هست )

چند وقته از آمار گیر https://amargir.net/ استفاده میکنم حدودا 90 درصد میشه گفت شمارش میکنه ...

shayandavoodi
June 11th, 2016, 15:56
از google analytics استفاده کنید.
+++++

watches
June 11th, 2016, 20:19
استفاده از پلاگین های وردپرس برای آمار که واقعا جوکه ! 90 درصد خطا داره ! مناسب ترین راه گوگل وب مستر هستش و راه دوم آمارگیرهایی مثل histats و وبگذر

djshayan021
June 12th, 2016, 01:05
سلام دوستان عزیز
سایت آمار گیر https://amargir.net/ که گفته شده بی نظیر هست و به نظرم هر سایتی بهش شدیدا نیاز داره ... پیشنهاد میکنم یه مدت ازش استفاده کنید تا متوجه بشید...

shayandavoodi
June 12th, 2016, 11:05
دوستان چرا انقدر با سایت های حاشیه ای کار میکنید وقتی انالیتیکس هست؟

Riko
June 12th, 2016, 11:15
دوستان چرا انقدر با سایت های حاشیه ای کار میکنید وقتی انالیتیکس هست؟

سایتش خرابه
403. That’s an error.
Your client does not have permission to get URL /analytics/web/ from this server. That’s all we know.

shayandavoodi
June 12th, 2016, 11:23
سایتش خرابه
403. That’s an error.
Your client does not have permission to get URL /analytics/web/ from this server. That’s all we know.

آهان سایت آنالیتیکس گوگل خرابه...

خوب از فندق شکن استفاده کنید شاید درست شد...
نرم افزار تغییر آیپی منظورمه

djshayan021
June 12th, 2016, 15:32
آهان سایت آنالیتیکس گوگل خرابه...

خوب از فندق شکن استفاده کنید شاید درست شد...
نرم افزار تغییر آیپی منظورمه

سلام. دوست عزیزم جناب آقای شایان داوودی؛ مشکلات بسیاری در تحلیل و بررسی آمار وب سایت پیش می آید اما با انتخاب گزینه درست این مشکلات حل خواهد شد...
سایت آمارگیر amargir.net با توجه به نیاز وب مستران ایرانی پیاده سازی شده و من بعنوان کسی که سالهاست از همه گزینه ها استفاده کردم این پیشنهاد رو دادم و شک نداشته باشید که بهترین و بی حاشیه ترین گزینه است.
با تشکر

zigma4000
June 12th, 2016, 15:37
ما هم مدت هاست در تمامی وب سایت ها از google analytics استفاده میکنیم. بهترین و دقیقترین هست و هیچ مشکلی نداشته و بوجود نیاورده. برای بنده هم همیشه عجیب بوده که با وجود google analytics از سیستم های ایرانی مثل وبگذر و آمارگیر و غیره استفاده میشه!

webmoney-seller
June 15th, 2016, 16:01
می خوای آمار دقیق و درسته ساییتو بگیری طوری که آمار مطمئن باشه و حرف و حدیثی توش نباشه فقط گوگل آنالیتیک

hassank2
June 17th, 2016, 01:18
سلام دوستان مدتی هست که از یک سامانه امارگیر استقاده میکنم بسیار عالی هستش هم از لحاظ امکانات و هم گرافیک و .... به دوستان عزیز پیشنهاد میکنم که حتما استفاده کنند

https://amargir.net

negarnovin
June 17th, 2016, 01:40
بهترین گزینه گوگل وب مستر تولز می باشد افزونه بر اساس تعداد بازدید و دقیق و نیست الکی هستش وبگذر خیلی دقیق تر می باشد بهترین روش گوگل وب مستر تولز هستش که دقیق نشون میده.

ali_a021
June 17th, 2016, 02:05
سلام دوستان پیشنهاد میکنم آمارگیر هم تست کنید.
https://amargir.net

webman72
June 17th, 2016, 10:09
خوب از رو الکسا می (http://jazmusic.ir/)تونید برسی کنید

Armis
June 17th, 2016, 10:18
از google analytics استفاده کنید. کارش درسته سعی کن از همین استفاده کنی. در نهایت از هر چی که استفاده می کنی موفق باشی