PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرویس های مرود نیاز سرور در Centos 5.5

sasha
November 8th, 2010, 01:00
سلام،
دوستان می تونید منو در رابطه با سرویس ها و برنامه هایی که در هنگام نصب CentOS 5.5 باید نصب و اونهایی که نباید نصب بشه راهنمایی کنید. من زیاد مطمئن نیستم که چیکار کردم و چه چیزهایی رو نباید نصب و کدوم ها رو باید نصب می کردم؟! اما چیزی که الان در هنگام بروزرسانی لینوکس دیدم انگار من رفتم OpenOffice.org و firefox رو هم نصب کردم؟!!!! چجوری میشه اینها رو چک کرد و اونهایی رو که لازم نیست حذف نمود؟؟؟

Veria
November 8th, 2010, 01:15
بهتره که موقع نصب سیستم عامل تیک همه رو در صفحه اصلی انتخاب بردارید و بذارید فقط پکیج های اصلی نصب بشه.
بعدا هرچی نیاز داشتید دستی نصب کنید.

Online24
November 8th, 2010, 01:26
CentOS را برای چه کاربردی نصب میکنید ؟ ( Desktop ? Server ? )

اگر برای سرور نصب میکنید ، در قسمت package selection بسته های مخصوص Server را انتخاب کنید و یا ترجیحا با انتخاب Customize software selection فقط بسته های نرم افزاری مورد نیازهای سرور خودتون نصب کنید .

پکیج های Desktop Enviroments ، Applications اصلا" مورد نیاز یک سرور نیست و نیازی ندارید آنها را نصب کنید .

برای سرور ، پکیج های نرم افزاری Base system ( شامل کامپایلر های مورد نیاز سرور و ابزار های اولیه ) مفید هست که ترجیحا نصب کنید .

بعد از نصب به منظور نصب بهینه و پیکربندی خاص میتونید ابزار ها و سرویس ها را به صورت دستی نصب و کامپایل و راه اندازی کنید .

نرم افزار های اضافه را با دستور rpm -e packagename از سرور حذف کنید . و فایل های مرتبط با آن را حذف کنید .

sasha
November 8th, 2010, 03:44
CentOS را برای چه کاربردی نصب میکنید ؟ ( Desktop ? Server ? )

اگر برای سرور نصب میکنید ، در قسمت package selection بسته های مخصوص Server را انتخاب کنید و یا ترجیحا با انتخاب Customize software selection فقط بسته های نرم افزاری مورد نیازهای سرور خودتون نصب کنید .

پکیج های Desktop Enviroments ، Applications اصلا" مورد نیاز یک سرور نیست و نیازی ندارید آنها را نصب کنید .

برای سرور ، پکیج های نرم افزاری Base system ( شامل کامپایلر های مورد نیاز سرور و ابزار های اولیه ) مفید هست که ترجیحا نصب کنید .

بعد از نصب به منظور نصب بهینه و پیکربندی خاص میتونید ابزار ها و سرویس ها را به صورت دستی نصب و کامپایل و راه اندازی کنید .

نرم افزار های اضافه را با دستور rpm -q packagename از سرور حذف کنید . و فایل های مرتبط با آن را حذف کنید .

برای سرور .
چجوری لیست پکیج هایی رو که نصب شده بفهمم؟؟ مطئنم که پکیج های اضافی زیادی نصب کردم.
راهنمایی که دقیقاً گفته باشه کدوم پکیج ها برای سرور نیاز هستش سراغ ندارید. چون حالا که نصب کردم دیگه نمی تونم سیستم عامل و همه چی رو از بین ببرم و دوباره نصب کنم. باید یکی یکی پکیج هایی که نیاز نیست رو بردارم اصولاً. اما میترسم اشتباهیی یه وقت یه پیکیج اصلی حذف بشه.

sasha
November 8th, 2010, 11:27
آقا هیشکی اینو نمیدونست بیاد یه کمکی به ما کنه؟
چجوری لیست پکیج هایی نصب شده توی CentOS 5.5 رو بفهمم (تا اضافیآش رو حذف کنم) ؟؟

Online24
November 8th, 2010, 11:33
برای مشاهده لیست پکیج های نصب شده :

rpm -qa |less

برای حذف :

rpm -e package name

mdf092
November 8th, 2010, 11:34
میتونی از دستور زیر استفاده کنی

yum list installed
و چون احتمالا زیاده میتونی بجاش از این استفاده کنی که بهتره:

yum list installed | more

sasha
November 8th, 2010, 23:25
سپاسگزارم از شما. اینقدر سرویس نصب کردم که خدا میدونه! حالا نمی دونم کدومشون رو باید بردارم. شما راهنمایی که دقیقاً گفته باشه کدوم پکیج ها برای سرور نیاز هستش سراغ ندارید؟؟ یا اینکه این جوانمردی رو در حق ما کنید و من لیست سرویس هایی که نصب شده رو بدم خدموتتون شما اونهایی رو که برای سرور نیاز نیست به من بگید تا بردارمشون.