توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش دامنه Game of Thrones GameOfThrones.ir
hoka
June 10th, 2016, 17:53
با سلام
دامنه ی فوق چند سال هست که دست خودمه بدون ایندکس بدون مشکل (شیلتر) . بالا نیومده اصلا این دامنه
قیمت مقطوع 500 هزار تومان
برای خرید پیام خصوصی ارسال شود
- - - Updated - - -
mohsen1771
June 10th, 2016, 17:55
چرا فکر میکنی این دامنه 500هزارتومن ارزش داره؟
دامنه های باارزش تر از این قیمتش انقدر نیست. حالا چون سریاله این دامنه باید این قیمت باشه؟
hoka
June 10th, 2016, 18:05
دامنه های باارزش تر از این قیمتش انقدر نیست. حالا چون سریاله این دامنه باید این قیمت باشه؟
تاپیک فروش هست و نه مزایده یا اظهار نظر دوست عزیز . طبق قوانین حق دخالت در تاپیک فروش رو ندارید.
در مجموع قیمت این دامنه بیش از این حرف هاست چون به کارم نیومده چند سال برای فروش گذاشتم
موفق باشید
M_Piyer
June 10th, 2016, 18:06
کاملا ارزش داره
mohsen1771
June 10th, 2016, 18:07
کاملا ارزش داره
باشه مولتی یوزر
این دامنه رو خیلی بخرن 20هزارتومن بیشتر پول نمیدن بهش
hoka
June 10th, 2016, 18:20
باشه مولتی یوزر
این دامنه رو خیلی بخرن 20هزارتومن بیشتر پول نمیدن بهش
حتما اون یک نفر هم شمایید ؟ عزیز جان محترمانه گفتم دخالت نفرمایید . هر زمان نیاز داشتم به قیمت گذاری شمارو حتما خبر میکنم
viasky
June 10th, 2016, 18:22
شکل کامل دامین و نفرمودید
hoka
June 10th, 2016, 19:03
شکل کامل دامین و نفرمودید
همه دامنه هایی که گذاشتم همه اصلی هستند دیگه
gameofthrones.ir
fariborz007
June 10th, 2016, 19:12
با سلام
دامنه ی فوق چند سال هست که دست خودمه بدون ایندکس بدون مشکل (شیلتر) . بالا نیومده اصلا این دامنه
قیمت مقطوع 500 هزار تومان
برای خرید پیام خصوصی ارسال شود
- - - Updated - - -
با سلام ،
دوست عزیز نمی دونم شما اطلاع دارید یا خیر ، اما چون با زمینه کاری ما مرتبط هست ، *****ینگ فوق العاده نسبت به این سریال حساس هست و هر جایی این سریال موجود بوده درجا ***** کردن عزیزان ، حالا هم فکر میکنم دامنه این سریال هم فرقی توی ماجرا ایجاد نمیکنه و خطر *****ینگ اون خیلی بالاست
موفق و پیروز باشید
hoka
June 10th, 2016, 19:23
با سلام ،
دوست عزیز نمی دونم شما اطلاع دارید یا خیر ، اما چون با زمینه کاری ما مرتبط هست ، *****ینگ فوق العاده نسبت به این سریال حساس هست و هر جایی این سریال موجود بوده درجا ***** کردن عزیزان ، حالا هم فکر میکنم دامنه این سریال هم فرقی توی ماجرا ایجاد نمیکنه و خطر *****ینگ اون خیلی بالاست
موفق و پیروز باشید
زمینه ی کاری بنده هم از ده سال پیش همین بوده عزیز . غریبه نیستم با این قضایا که میفرمایید . شاید خیلی گسترده تر از الباقی هم توی رشته ی هنری فعالیت کردم در تمامی زمینه ها به عنوان نفر اول
موضوع محتوا هست . همین الان هم خیلی سایت ها با نام های مشابه کار میکنن و چون محتوی خاصی ندارن مشکلی براشون ایجاد نمیشه