توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مصرف بالای سی پیو در ورد پرس
drvahid
June 10th, 2016, 17:35
باسلام سایت بنده چند وقتی هست که مصرف منابع هاستش رفته بالا سی پیو بین 20 تا 100% دائماً در حال بازی کردنه!
بنده یک هفته ای هست دارم جست و جو میکنم و بیشتر کار های که تو نت گفته شده رو انجام دادم اما مشکلم حل نشده! بهتر شده اما حل نشده! قبلاً کلا رو 100 بود اما الان نه!
من تمام افزونه ها رو غیر فعال کردم نتیجه نداده
پلاگین سوپر کش رو نصب کردم و دیتابیس هم اصلاح کردم وضعیت کمی بهتر شد
قالب رو تغییر داد وضعیت تغییر نکرد
نوع پیوند یکتا رو تغییر دادم کمی بهتر شد ولی برای سئو هم بده که روی پیشفرض باشه!
بنده زمانی که پست ارسال میکنم بیشتر این مشکل بوجود میاد!
تنها دلیلی هم که الان بنظر من میرسه اینکه شاید برنامه اندروید سایت بهش فشار میاره به دلیل نوتیکیشن های که زمان ارسال پست به کاربرا میفرسته(برنامه به فید خوان سایت متصله )
اساتید لطفاً بررسی کنید و نظراتتوون رو بدید!
31725
آدرس سایت :
دانلود آهنگ جدید (http://myava.ir)
mizban97
June 10th, 2016, 17:37
باسلام سایت بنده چند وقتی هست که مصرف منابع هاستش رفته بالا سی پیو بین 20 تا 100% دائماً در حال بازی کردنه!
بنده یک هفته ای هست دارم جست و جو میکنم و بیشتر کار های که تو نت گفته شده رو انجام دادم اما مشکلم حل نشده! بهتر شده اما حل نشده! قبلاً کلا رو 100 بود اما الان نه!
من تمام افزونه ها رو غیر فعال کردم نتیجه نداده
پلاگین سوپر کش رو نصب کردم و دیتابیس هم اصلاح کردم وضعیت کمی بهتر شد
قالب رو تغییر داد وضعیت تغییر نکرد
نوع پیوند یکتا رو تغییر دادم کمی بهتر شد ولی برای سئو هم بده که روی پیشفرض باشه!
بنده زمانی که پست ارسال میکنم بیشتر این مشکل بوجود میاد!
تنها دلیلی هم که الان بنظر من میرسه اینکه شاید برنامه اندروید سایت بهش فشار میاره به دلیل نوتیکیشن های که زمان ارسال پست به کاربرا میفرسته(برنامه به فید خوان سایت متصله )
اساتید لطفاً بررسی کنید و نظراتتوون رو بدید!
آدرس سایت :
دانلود آهنگ جدید (http://myava.ir)
سلام
ممکن هست هاستتون جوابگو نباشه
بهتره از سرور مجازی یا اختصاصی استفاده کنید اگر تعداد آنلاین های سایتتون زیاد هست.
drvahid
June 10th, 2016, 17:39
بازدید سایت کمه چیزی حدود 1200 بازدید در روز و 200 نفر در 24 ساعت بیشتر کاربرا از برنامه استفاده میکنن
mizban97
June 10th, 2016, 17:40
بازدید سایت کمه چیزی حدود 1200 بازدید در روز و 200 نفر در 24 ساعت بیشتر کاربرا از برنامه استفاده میکنن
لطفا از طریق یاهو در تماس باشید تا هاستتون چک کنم.
iHSG
June 10th, 2016, 17:57
سلام
طبق گفته سورس سایت ظاهراً برخلاف گفته شما همه افزونه ها غیرفعال نیستن.
من پیشنهاد میکنم افزونه https://fa.wordpress.org/plugins/p3-profiler/ رو نصب کنید و یه بار بذارید اسکن کنه ببینید کدوم یک از سایر افزونه ها بیشتر از بقیه مصرف داره.
drvahid
June 10th, 2016, 18:05
بله الان پلاگین های لازم فعال هستند با اون افزونه هم بررسی انجام شده بیشترین درگیری رو پلاگین سئو داره ! که از بنیاد سایت روش نصب هست
تصویرش ضمیمه شد
31726
iHSG
June 10th, 2016, 18:08
بله الان پلاگین های لازم فعال هستند با اون افزونه هم بررسی انجام شده بیشترین درگیری رو پلاگین سئو داره ! که از بنیاد سایت روش نصب هست
تصویرش ضمیمه شد
31726
حدس میزدم.
از روی سورس سایت هم میشه قشنگ به این نتیجه رسید.
به نظر من سئو چیزی هست که خودت باید رعایت کنی نه افزونه.
اگر واقعاً این افزونه از نظرت واجب نیست حذفش کنی خیلی بهتره.
من که رو هیچ کدوم از سایت هام افزونه سئو نصب نکردم و نمیکنم :)
drvahid
June 10th, 2016, 18:19
همه پلاگین ها رو من قبلاً غیرفعال کردم نتیجه ای نداشت!
بیشترین مصرف برای فایل زیر ثبت شده است :
/home/myavair/public_html/wp-admin/admin-ajax.php
و البته :
/home/myavair/public_html/index.php
iHSG
June 10th, 2016, 18:28
همه پلاگین ها رو من قبلاً غیرفعال کردم نتیجه ای نداشت!
بیشترین مصرف برای فایل زیر ثبت شده است :
/home/myavair/public_html/wp-admin/admin-ajax.php
و البته :
/home/myavair/public_html/index.php
اگه اینطوره پس باید قالب هم بررسی کنید.
هر چی Query های کمتری در قالب استفاده بشه بهینه تره.
مثلاً من یادمه یه بار تو یه سایتم قالب یه اطلاعاتی رو از خارج از سایت با php لود میکرد که همین باعث شده بود همین فایل admin-ajax.php خیلی مصرفش بره بالا.
می خواین قالب پیش فرض وردپرس هم تست کنید ببینید با اون هم اینطوریه.
drvahid
June 10th, 2016, 18:35
اگه پست اول من رو بخونید نوشتم که قالب هم تغییر دادم و تغییری نکرده و مصرف همچنان بالا بوده
قالبی هم که درحال حاضر دروشه لودش زیر 1 ثانیه هست
iHSG
June 10th, 2016, 18:42
اگه پست اول من رو بخونید نوشتم که قالب هم تغییر دادم و تغییری نکرده و مصرف همچنان بالا بوده
قالبی هم که درحال حاضر دروشه لودش زیر 1 ثانیه هست
پس دیگه مشکل از چیه؟
میگید افزونه ها نیست، قالب نیست پس یعنی خود وردپرس به تنهایی مشکل استفاده بیش از حد داره؟
در صورتی که سایت شما بازدید زیادی هم نداره و حتی نظرات مطالبتون هم اونقدری نیست که بگیم نیاز به صفحه بندی نظرات داشته باشید.
مطمئنید در هاست خودتون به جز این سایت، زیردامنه یا سایت دیگه ای وجود نداره؟
چون ممکنه لود هاست از اون یکی سایت ها یا زیر دامنه ها باشه.
drvahid
June 10th, 2016, 18:45
پس دیگه مشکل از چیه؟
میگید افزونه ها نیست، قالب نیست پس یعنی خود وردپرس به تنهایی مشکل استفاده بیش از حد داره؟
در صورتی که سایت شما بازدید زیادی هم نداره و حتی نظرات مطالبتون هم اونقدری نیست که بگیم نیاز به صفحه بندی نظرات داشته باشید.
مطمئنید در هاست خودتون به جز این سایت، زیردامنه یا سایت دیگه ای وجود نداره؟
چون ممکنه لود هاست از اون یکی سایت ها یا زیر دامنه ها باشه.
مشکل همینجاست که باعث شده تاپیک بزنم
خیر هیچ زیر دامنه ای ندارم بنده حتی تمام فایل های اضافه و تب های دیتابیس اضافه رو حذف کردم همه چیز بهینه سازی شده ولی هم چنان مشکل دارم
iHSG
June 10th, 2016, 18:48
مشکل همینجاست که باعث شده تاپیک بزنم
خیر هیچ زیر دامنه ای ندارم بنده حتی تمام فایل های اضافه و تب های دیتابیس اضافه رو حذف کردم همه چیز بهینه سازی شده ولی هم چنان مشکل دارم
پس حق با جناب mizban97 (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=104347) هستش.
به احتمال زیاد منابع هاست شما خیلی کم هستش.
که البته اگه قبلاً بهتر بود ممکنه که جدیداً سرویس دهنده این محدودیت رو گذاشته باشه.
شاید به خاطر افزایش مشتری ها باشه که شاید پول یا وقت خریدن و کانفیگ سرور جدید رو نداشته باشن.
drvahid
June 10th, 2016, 18:57
پس حق با جناب mizban97 (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=104347) هستش.
به احتمال زیاد منابع هاست شما خیلی کم هستش.
که البته اگه قبلاً بهتر بود ممکنه که جدیداً سرویس دهنده این محدودیت رو گذاشته باشه.
شاید به خاطر افزایش مشتری ها باشه که شاید پول یا وقت خریدن و کانفیگ سرور جدید رو نداشته باشن.
احتمال داره اما من احساس میکنم یک پلاگین رو تو سرور غیرفعال کردن که مربوط میشه به ایجاد پیوند یکتا سفارشی !
چون الان پیوند یکتا روی پیشفرض هست مشکل برطرف شده تقریباً البته دارم چک میکنم هنوز
payamkutah.com
June 10th, 2016, 20:26
سلام
دوست عزیز بله سیستم وردپرس از منابع زیادی استفاده میکنه به طوری که ما قبلا از جوملا استفاده میکردیم و این مشکل رو نداشتیم ولی وقتی به وردپرس اومدین برای ما هم این مشکل پیش اومد و سی پی یو 100 میشد با 10 تا بازدید!!
شما از vpanel استفاده میکنید.
در وحله اول پیشنهاد میکنم هاستتون رو تغییر بدید و از cpanel استفاده کنید.
با تغییر هاستتون مشکلتون حل میشه.
همون 1 گیگ با پهنای باند نامحدود رو میتونید 30 تا 40 هزار تومان خرید کنید از همکاران.
drvahid
June 10th, 2016, 20:34
سلام
دوست عزیز بله سیستم وردپرس از منابع زیادی استفاده میکنه به طوری که ما قبلا از جوملا استفاده میکردیم و این مشکل رو نداشتیم ولی وقتی به وردپرس اومدین برای ما هم این مشکل پیش اومد و سی پی یو 100 میشد با 10 تا بازدید!!
شما از vpanel استفاده میکنید.
در وحله اول پیشنهاد میکنم هاستتون رو تغییر بدید و از cpanel استفاده کنید.
با تغییر هاستتون مشکلتون حل میشه.
همون 1 گیگ با پهنای باند نامحدود رو میتونید 30 تا 40 هزار تومان خرید کنید از همکاران.
من پنلم سی پنل هست:| چطوری میگید که سی پنل نیست؟
مشکل مشخص شده تغریباً از کجاست بنده الان پیوندهای یکتا رو که پیشفرض قرار دادم مشکل حل شده الان بحثم اینکه سئو من داغون میشه:|
iHSG
June 10th, 2016, 20:41
احتمال داره اما من احساس میکنم یک پلاگین رو تو سرور غیرفعال کردن که مربوط میشه به ایجاد پیوند یکتا سفارشی !
چون الان پیوند یکتا روی پیشفرض هست مشکل برطرف شده تقریباً البته دارم چک میکنم هنوز
پیوند های یکتا پلاگین نیست بلکه توسط خود وب سرور که برای شما Apache هستش اجرا میشه.
حالا اینکه چرا اجرای چند فایل php با فعال بودن پیوند یکتا بالا میره دیگه معلوم نیست.
شاید وردپرس در حالت پیوند یکتا Query های بیشتری برای یافتن پست مورد نظر اجرا میکنه که اینطوری میشه.
اما در کل هاستی که نتونید توش یه پیوند یکتا وردپرس رو فعال کنید مفت نمی ارزه.
drvahid
June 10th, 2016, 20:47
پیوند های یکتا پلاگین نیست بلکه توسط خود وب سرور که برای شما Apache هستش اجرا میشه.
حالا اینکه چرا اجرای چند فایل php با فعال بودن پیوند یکتا بالا میره دیگه معلوم نیست.
شاید وردپرس در حالت پیوند یکتا Query های بیشتری برای یافتن پست مورد نظر اجرا میکنه که اینطوری میشه.
اما در کل هاستی که نتونید توش یه پیوند یکتا وردپرس رو فعال کنید مفت نمی ارزه.
این مشکل تازه پیش امده قبلاً چینین مشکلی نداشتم تو بیشتر سایت ها هم یکی از دلایل مصرف سیپیو همین پیوند یکتا هست