توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مصرف بیش از حد رم توسط httpd
aminbrlee
June 10th, 2016, 03:37
با سلام دوستان
میزان مصرف رم توسط httpd زیاده چی کار کنم که بیاد پایین میخوام جوری باشه که وقتی بازدید انجام میشه از سایت سریع کانکشنش بسته بشه و رو هم جمع نشه - لطفا هر کمکی در این مورد میشه به من بگید ممنونم -
a.e
June 10th, 2016, 03:59
با سلام و عرض ادب
در ابتدا باید کانفیگ سرور شما چک شود.
اما در جهت بهینه کردن و سرعت بخشیدن به لود سایت پیشنهاد میشود از nginx به همراه apache استفاده نمایید.
aminbrlee
June 10th, 2016, 04:56
با سلام و عرض ادب
در ابتدا باید کانفیگ سرور شما چک شود.
اما در جهت بهینه کردن و سرعت بخشیدن به لود سایت پیشنهاد میشود از nginx به همراه apache استفاده نمایید.
با تشکر از شما - چجوری میتونم از nginx استفاده کنم؟ کاربردش رو بفرمایید - من در جستجویی که کردم لاینس میخواد - ممنونم
be099
June 10th, 2016, 05:09
با تشکر از شما - چجوری میتونم از nginx استفاده کنم؟ کاربردش رو بفرمایید - من در جستجویی که کردم لاینس میخواد - ممنونم
احتمالا شما از اسکریپتی برای عکس یا فیلم استفاده میکنید اونو بررسی کنید بعد کانفیگ آپاچی
در ضمن آپاچی هیچ چیزی کمتر از انجین اکس یا لایت اسپید نداره ... بیشتر هم داره
aminbrlee
June 10th, 2016, 05:40
احتمالا شما از اسکریپتی برای عکس یا فیلم استفاده میکنید اونو بررسی کنید بعد کانفیگ آپاچی
در ضمن آپاچی هیچ چیزی کمتر از انجین اکس یا لایت اسپید نداره ... بیشتر هم داره
با تشکر - خیر اسکریپتی ندارم بازدیدم یکم بالاست
a.e
June 10th, 2016, 05:52
nginx به تنهایی رایگان است که در صورت نصب شما باید کانفیگ آن را به صورت دستی انجام دهید که کار ساده ایی نمی باشد اما لایسنس هایی که می فرمایید nginx کانفیگ شده می باشد.
hegza
June 10th, 2016, 05:58
با تشکر - خیر اسکریپتی ندارم بازدیدم یکم بالاست
مشخصات سخت افزاری + بازدید روزانه سرور رو اعلام کنید.
aminbrlee
June 10th, 2016, 15:29
مشخصات سخت افزاری + بازدید روزانه سرور رو اعلام کنید.
30 هزار ایپی روزانه - البته گوگل دو برابر این مقدار میاد وارد سایت میشه - سرور فایر وار سخت افزار داره -CPU Intel® Core™ i7, 2048 MB RAM, 100 GB HDD, 1 Dedicated IP Address, SolusVM/VMware Control Panel
Connection 1 Gbit/s-Port - 200 Mbit/s Guaranteed
پردازنده سرور به صورت اشتراکی، حافظه و هارد دیسک کاملا اختصاصی، پلتفرم OpenVZ یا VMware با نصب انواع سیستم عامل ها می باشد.