توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمایندگی دامنه بین المللی
arman021
June 9th, 2016, 05:06
سلام دوستان من میخوام نمایندگی دامنه بین المللی بگیرم یک سوال دارم از کجا بگیرم بهتره ؟ بعد چقدر باید هزینه کنم واسه گرفتن نمایندگی ممنون میشم کمک کنید.
persiancoder
June 9th, 2016, 06:46
الآن دوستان بدون هزینه هم ارائه می دهند !
یعنی هرچقدر که شارژ کنی حساب رو دقیقا به همون میزان میتونی دامین ثبت کنی و مبلغ اضافی نیاز به پرداخت نیست.
من این دو سرویس دهنده رو پیشنهاد میدم:
irpowerweb.com shiraz.technology
arman021
June 9th, 2016, 16:56
سایت خارجی میخوام.
farshid17
June 9th, 2016, 17:14
Resllo
melismspanel
June 9th, 2016, 19:35
از
resello میتونید بگیرید. هزینه 25 دلار باید واریز کنید بری گرفتن نمایندگی مستقیم.
از واسطههم بخواهید تو ایران بگیرید معمولا هزینه 30 دلار میگیرن
a.e
June 9th, 2016, 19:40
با سلام و عرض ادب
در صورتی که با مشخصات ایرانی نیاز به ثبت نام دارید سایت Resello پیشنهاد میشود در غیر این صورت سایت Resellerclub.com پیشنهاد میشود.
arman021
June 10th, 2016, 13:40
با سلام و عرض ادب
در صورتی که با مشخصات ایرانی نیاز به ثبت نام دارید سایت Resello پیشنهاد میشود در غیر این صورت سایت Resellerclub.com پیشنهاد میشود.
منظورتون از مشخصات ایرانی کسی هست که میخواد نمایندگی به اسم اون ثبت بشه ؟
یعنی مثلا من نمایندگی رو به عنوان یک خارجی بگیرم اما مشتری هام مشخصاتشون ایران باشه بهم گیر نمیدن؟
zeroday
June 10th, 2016, 13:50
یعنی مثلا من نمایندگی رو به عنوان یک خارجی بگیرم اما مشتری هام مشخصاتشون ایران باشه بهم گیر نمیدن؟
خیلی کم پیش اومده گیر بدن ولی احتمالش هست اگر اسم ایران و شماره ایران توی هویز ببینن گیر بدن
a.e
June 10th, 2016, 13:52
بله؛ منظور شخصی است که پنل به اسمشان ثبت میشود.
برای این موضوع بهتر است از اشخاصی که تجربه داشته اند سؤال نمایید چرا که با توجه به تجربه بنده در برخی زمان ها موضوع داشتن مشتری ایرانی مشکل ساز است.
arman021
June 10th, 2016, 16:50
لطفا کسانی که تجربه دارن اعلام کنن.
bahra
June 10th, 2016, 16:58
اگر خواستید رایگان بهتون بدیم
در صورت تمایل تیکت ارسال کنید و بگید از وب هاستینگ اومد
http://portal.zarinhost.net
- - - Updated - - -
اگر خواستید رایگان بهتون بدیم
در صورت تمایل تیکت ارسال کنید و بگید از وب هاستینگ اومد
http://portal.zarinhost.net