توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در خواست پرداخت هزینه ovh
torkidatir
June 8th, 2016, 01:20
سلام
خسته نباشین
بنده سایت برای مشتریان اجرا و بهینه سازی میکنم و طبیعتا به هاست نیاز دارم
می خواستم از ovh بگیرم می خواستم کمکم کنید و برام زحمت پرداختشو به یورو بکشید برای اینکه مشکلی پیش نیاد می خواستم پنل رو با مشخصات کارت ویزا پرداخت کننده یعنی شما درست کنم
اگه مشکلی نیست مشخصات خودتون(نام و نام خانوادگی + آدرس شهر و کشور + شماره تلفن برای ویرفای کردن) رو مطابق کارت ویزا و یا پی پال بفرستید تا من پنل رو با ایمیل خودم و مشخصات شما بسازم و بعد ثبت سفارش رمز پنل رو در اختیارتون بزارم تا زحمتشو بکشید
درضمن فقط شرایط و مشخصاتتنو پ خ کنید
درضمن یه سوال دیگه
آیا 1and1 مشکل پرداخت داره؟
آخه بعد از ثبت سفارش و پرداخت در سایت معروف payment24.ir سفارش کنسل شد و البته هزینه هم عودت
می خواستم بدونم الان وضعیت چیه
با تشکر
viasky
June 8th, 2016, 01:32
باسلام
لطفا با بنده در تماس باشید
پرداخت انجان خواهد شد
به جهت اینکه سرور کلو داریم در این دیتاسنتر مشکلی از نظر روابط کاری نیست
https://telegram.me/irvsk
سپاس
- - - Updated - - -
دقت بفرمایید فقط پرداخت ارزی انجام خواهد شد
راه اندازی پنل توسط ما صورت نمیگیره
این دیتاسنتر به صورت دوره ای از شما مدرکجدید درخواست میکنه
hegza
June 8th, 2016, 04:37
باسلام
لطفا با بنده در تماس باشید
پرداخت انجان خواهد شد
به جهت اینکه سرور کلو داریم در این دیتاسنتر مشکلی از نظر روابط کاری نیست
https://telegram.me/irvsk
سپاس
- - - Updated - - -
دقت بفرمایید فقط پرداخت ارزی انجام خواهد شد
راه اندازی پنل توسط ما صورت نمیگیره
پرداخت در این دیتا سنتر حتما باید با مشخصات صاحب پنل باشه + با کارت یا پی پال از لوکیشنی که به عنوان آدرس خود ارسال کردید. و گیر زیاد میده.
میشه لطفا بفرمائید با این تفاسیر شما چطور توانائی پرداخت برای پنل ایشون رو دارید؟
torkidatir
June 8th, 2016, 04:38
باسلام
سلام خسته نباشید
همانطور که خودتون گفتید مشکل ما همینه ما در پرداخت زیاد مشکلی نداریم
ما می خوایم شخص یا ترجیحا شرکت معتبر(با vat number) با مشخصات و آدرس و شماره تفلن واقعی زحمت این کار رو بکشه و هر موقع شرکت ovh خواست بتونه پنل رو تایید کنه
اینکه گفتید مشکلی ندارید چون روابط دارید خیلی خوب هست و آیا منظورتون از باز نکردن پنل این بود که نمی خواید به مشخصات شما پنل باز بشه؟
hegza
June 8th, 2016, 04:57
سلام خسته نباشید
ما می خوایم شخص یا ترجیحا شرکت معتبر(با vat number) با مشخصات و آدرس و شماره تفلن واقعی زحمت این کار رو بکشه و هر موقع شرکت ovh خواست بتونه پنل رو تایید کنه
اینکه گفتید مشکلی ندارید چون روابط دارید خیلی خوب هست و آیا منظورتون از باز نکردن پنل این بود که نمی خواید به مشخصات شما پنل باز بشه؟
بنده با این دی سی کار کردم خیلی گیر میده برای پرداخت ها. و اینطور بگم اگر بنده برای پنل خودم پرداختی انجام بدم و بعد برای شما هم انجام بدم سریعا برخورد میکنن.
اصولا فرد یا شرکتهای معتبر نمیان اینکار رو برای شما انجام بدن چون به نوعی خودشون از خدمات این دیتا سنتر محروم میشند(چون اطلاعاتشون برای شما خرج کردن)
اگر کسی هم اینکار رو بکنه میاد با پاسبورد یک فرد مثلا ساکن اندونزی /مالزی/سنگاپور/فلیپین یک اکانت پی پال + یک وی پی اس از اون کشور براتون تهیه میکنه و با اون مشخصات براتون سرور میگیره که باز این روش مطمئنی نیست. همیشه پاتون رو پوست خربزه هست.
بنده الان اونجا سرویس دارم با مشخصات واقعی خودم. باور کنید آش دهان سوزی نیست این دی سی بخصوص برای ما ایرانیها. بهرحال اونا متوجه میزان ترافیک سرور میشند که برای ایران هست
torkidatir
June 8th, 2016, 05:12
بنده با این دی سی کار کردم خیلی گیر میده برای پرداخت ها. و اینطور بگم اگر بنده برای پنل خودم پرداختی انجام بدم و بعد برای شما هم انجام بدم سریعا برخورد میکنن.
اصولا فرد یا شرکتهای معتبر نمیان اینکار رو برای شما انجام بدن چون به نوعی خودشون از خدمات این دیتا سنتر محروم میشند(چون اطلاعاتشون برای شما خرج کردن)
اگر کسی هم اینکار رو بکنه میاد با پاسبورد یک فرد مثلا ساکن اندونزی /مالزی/سنگاپور/فلیپین یک اکانت پی پال + یک وی پی اس از اون کشور براتون تهیه میکنه و با اون مشخصات براتون سرور میگیره که باز این روش مطمئنی نیست. همیشه پاتون رو پوست خربزه هست.
بنده الان اونجا سرویس دارم با مشخصات واقعی خودم. باور کنید آش دهان سوزی نیست این دی سی بخصوص برای ما ایرانیها. بهرحال اونا متوجه میزان ترافیک سرور میشند که برای ایران هست
ممنون از راهنمایی تون
پس با این حساب یا باید از ovh دست بکشیم یا از پنل شخصی با مدیرت خودمون
hegza
June 8th, 2016, 05:15
ممنون از راهنمایی تون
پس با این حساب یا باید از ovh دست بکشیم یا از پنل شخصی(مثل این می مونه شخصی دامنه رو با حساب خودش برای شما ثبت کنه)
به هر حال اگه کسی نبود به کمک کنه و زحمت این کارا رو بکشه من میرم از سرورهای دیگه می گیرم که گیر بیخود نمیدن
راستی 1and1 هم واسه ویرفای گیر میده؟
نه 1and1 یا هاست گیتور اگر با آی پی غیر ایران(و حتی آدرس فیک) ثبت نام کنید وریفای نمیکنن و گیر نمیدن.
حالا چرا اینهمه شرکت مثا ایکس ال هاست/هتزنر/دی سی های هلند/رد استیشن و... چرا یک اند یک؟!
viasky
June 8th, 2016, 05:26
پرداخت در این دیتا سنتر حتما باید با مشخصات صاحب پنل باشه + با کارت یا پی پال از لوکیشنی که به عنوان آدرس خود ارسال کردید. و گیر زیاد میده.
میشه لطفا بفرمائید با این تفاسیر شما چطور توانائی پرداخت برای پنل ایشون رو دارید؟
مشکلی نداره دوستگرامی
بعد از پرداخت با دیتاسنتر تماسخواهیم گرفت توضیح میدیم
درحال حاضربرای چند عزیز نیز به صورت ثابت پرداخت و داریم انجام میدم
اصلا مشکلی نیست
موفق باشید
hegza
June 8th, 2016, 05:28
مشکلی نداره دوستگرامی
بعد از پرداخت با دیتاسنتر تماسخواهیم گرفت توضیح میدیم
درحال حاضربرای چند عزیز نیز به صورت ثابت پرداخت و داریم انجام میدم
اصلا مشکلی نیست
موفق باشید
بهرحال از این طریق شاید شما از ارتباط خاصتون با دی سی این مشکل رو حل کنید که باز هم میگم خاص.
ولی در حالت عادی ممکن نیست. و دردسر ساز میشه
viasky
June 8th, 2016, 05:30
سلام خسته نباشید
نه متاسفانه در مورد پنل کاری از دستم بر نمیاد
ولی اگر پرداختی باشه میشه به صورت کارت اعتباری ، حواله بانکی و پی پال برای شما انجام داد و هماهنگی لازم توسط ما با دیتاسنتر انجام خواهد شد
در صورتی که نیازبه پنل نداشته باشید
سرورهای ما به صورت کلو از این دیتاسنتر موجود هست و می تونید با بنده در تماس باشید
پیکربندی دلخواه نیز صورت میگیره
موفق باشید
- - - Updated - - -
بهرحال از این طریق شاید شما از ارتباط خاصتون با دی سی این مشکل رو حل کنید که باز هم میگم خاص.
ولی در حالت عادی ممکن نیست. و دردسر ساز میشه
بله درست می فرمایید
درحالت عادی باید حتما مالک پنل و حساب یکی باشه
اما در نظر داشته باشید بنده سرور اجازه از این دیتاسنتر ندارم
شاید به همین دلیل مشکلی پیش نمیاد
sarvar
June 8th, 2016, 08:42
سلام
البته انقدر هم سخت گير نيستن كه شما ميفرماييد
بنده براي چند نفر پرداخت داشتم و تا امروز هيچ مشكلي پيش نيومده
البته شايد با كارت گير بدن اما پي پال مشكلي نداره
hegza
June 8th, 2016, 20:51
سلام
البته انقدر هم سخت گير نيستن كه شما ميفرماييد
بنده براي چند نفر پرداخت داشتم و تا امروز هيچ مشكلي پيش نيومده
البته شايد با كارت گير بدن اما پي پال مشكلي نداره
سپاس
ولا برای ما تقریبا هر 2-3 ماه یکبار گیر میدن هم پی پال پی میزنم هم ویزا کارت. و از لوکیشن کاناداشونم خرید میزنم.
پیمنت 24 هر چیزی رو پی میکنه جز این دیتا سنتر که نشون دهنده گیر بازارشون هست.
پ.ن:بهرحال شاید از خوش شانسی شما بوده
payment24
June 16th, 2016, 00:51
سلام
ovh رو معمولا به علت وریفای کردن تلفنی انجام نمیدیم ولی جدیدا میبینم https://www.soyoustart.com/en/ که زیر مجموعه های ovh هست کمتر حساسیت داره و پرداخت هاش انجام میشه