ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در خواست شریک برای مارکت ios متفاوت

AhrimanSefid
June 7th, 2016, 16:09
سلام
من به تازگی یک مارکت ios راه اندازی کردم البته کاملا در اول راه است.
نیاز به یک شریک دارم هم برای سرمایه گذاری و هم دیتا گذاری روی سایت.
کار با سایت های شمابه کاملا متفاوت.
از ساخت اپل ایدی تا بقیه موارد انجام می شه حتی آنلاک کردن ای کلود .
هزینه هاست و سرور و دامنه هم پرداخت شده است.

هزینه برای شراکت 2میلیون تومان است.
خوشحال می شم همکار کنیم با شما دوستان.

Iranicaserver
June 8th, 2016, 20:39
اگر نیاز به شریک و همکاری می خواهید
با ما در تماس باشید ما پشتیبان و حامی و شریک برخی سایت های نوآوری هستیم

DaryaHost
June 9th, 2016, 01:10
سلام

با سلام

مشتاق اطلاعات بیشتر از سمت شما هستم تلگرام در تماس باشید
09212182842

AhrimanSefid
June 9th, 2016, 08:41
بله ممنونم.

viasky
June 9th, 2016, 08:43
2 میلیون تومان صرف چه مواردی خواهد شد؟
webhosts
June 9th, 2016, 09:38
سلام

سلام
الان سایت راه اندازی شده؟ میتونید آدرسش را بدهید؟
سرور در ایران داریم. اگر مشکلی نباشه ، میتونیم فایل ها را روی سرور ایران بیاوریم تا کاربران با سرعت زیاد دانلود کنند.
دو میلیون تومان باید برای چه مواردی هزینه شود؟
سود را چه طور با شریک تقسیم می کنید؟

amirfateh
June 9th, 2016, 11:07
باسلام،
اگر با دوستان و همکاران بزرگوار که پیشتر پیام دادن به نتیجه نرسیدید اطلاع بدین تا مذاکره کنیم.

باتشکر،
فاتح

AhrimanSefid
June 9th, 2016, 11:14
بله سایت راه اندازی شده به آدرس زیر :
App313.com

99$ برای اکانت دولوپر
14$ برای برنامه خاص
300 هزار تومان برای برنامه خود سایت
ما بقیه هم برای خرید بک لینک و تبلیغات است.

almandata
June 9th, 2016, 12:37
سلام

سایتتونو دیدم

وردپرس هستش قالبشم تو نت برای فروش هستش

خوب اون کسی که 2 میلیون به شما بده خوب میره خودش بالا میره خودشو درگیر شریک بازی نمی کنه

viasky
June 9th, 2016, 12:41
سلام

سایتتونو دیدم

خوب اون کسی که 2 میلیون به شما بده خوب میره خودش بالا میره خودشو درگیر شریک بازی نمی کنه

بله اصل‌کار‌همون‌۲‌میلیون‌ ومان‌هست
که البته ‌اگر‌پلتفرم‌دیگه‌ای‌بو یا اختصاصی ‌بود جای ‌ریسک‌داشت
اما‌الان...

AhrimanSefid
June 9th, 2016, 13:16
سلام

سایتتونو دیدم

بله اما یک نکته رو فراموش کردین برنامه ها نیاز به کرک کردن دارن.
من بدون جلبرک کردن برنامه ها رو قرار می دم.

- - - Updated - - -

اما‌الان...

پلت فرم و اختصاصی برنامه ها هستن.
سایت یک ویترین.
چیزی خواسی نیاز نداره.
تنها چیزی که نیاز برنامه برای کرک و کپی برنامه ها است.

- - - Updated - - -

اما‌الان...

پلت فرم و اختصاصی برنامه ها هستن.
سایت یک ویترین.
چیزی خواسی نیاز نداره.
تنها چیزی که نیاز برنامه برای کرک و کپی برنامه ها است.

- - - Updated - - -

و مهم تر از این ها من اصلا درباره سایت کمک نخواستم.
بلکه شریک برای خرید اکانت دولوپر و برنامه خود سایت و تبلیغات اولیه است.

- - - Updated - - -

و مهم تر از این ها من اصلا درباره سایت کمک نخواستم.
بلکه شریک برای خرید اکانت دولوپر و برنامه خود سایت و تبلیغات اولیه است.

OMIDTU5
June 9th, 2016, 13:50
با سلام دوست عزیز

نظرم رو با صراحت میگم کار شما موفقیتی در پی نخواهد داشت به دلایل زیر :

1- طراحی سایت بسیار مبتدی هست
2- وجود اکثریت کاربران اندرویدی بازار داخلی نسبت به iOS
3- وجود نمونه های قدیمی تر و مشابه شما
4- عدم انتخاب دامنه جداب و کاربر پسند
5- عدم انتخاب نام مناسب ( عدم برند سازی )
6- فعالیت شخصی و آماتور بدون اهداف مشخص و برنامه ریزی
7- مشکلات مالی

فعالیت شما قابل احترام هست و این صرفا نظر و تجربه شخصی بنده بود .

با 2 میلیون تومان چیزی تغییر نمیکنه شما اگر دنبال پیشرفت هستید باید با صرف سرمایه بسیار زیاد دنبال یک کار بزرگتر باشید مثلا راه اندازی یک مارکت مثل بازار برای iOS آن هم تا مدت ها رایگان که کاربر جذب کنید

AhrimanSefid
June 9th, 2016, 14:57
با سلام دوست عزیز

نظرم رو با صراحت میگم کار شما موفقیتی در پی نخواهد داشت به دلایل زیر :

1- طراحی سایت بسیار مبتدی هست
2- وجود اکثریت کاربران اندرویدی بازار داخلی نسبت به iOS
3- وجود نمونه های قدیمی تر و مشابه شما
4- عدم انتخاب دامنه جداب و کاربر پسند
5- عدم انتخاب نام مناسب ( عدم برند سازی )
6- فعالیت شخصی و آماتور بدون اهداف مشخص و برنامه ریزی
7- مشکلات مالی

فعالیت شما قابل احترام هست و این صرفا نظر و تجربه شخصی بنده بود .

با 2 میلیون تومان چیزی تغییر نمیکنه شما اگر دنبال پیشرفت هستید باید با صرف سرمایه بسیار زیاد دنبال یک کار بزرگتر باشید مثلا راه اندازی یک مارکت مثل بازار برای iOS آن هم تا مدت ها رایگان که کاربر جذب کنید

بسیار ممنون از شما که نظر شخصیتون اصلا در نظردادن دخالت ندادین.

1. مهم نیست
2.باز هم این نظر شخصی شما است ( حتما ببرسی شده است)
3. هیچ نمونه ای موجود نیست حتی بصورت مشابه دلیل تمام مارکت های IOS مجبور کاربر برنامه مربروط به سایت رو حتما دانلود کنه و از طریق اون برنامه است که می تواد برنامه ها رو دانلود کند.
4. 25pp شنیدین؟ فکر نکنم حتی دیده باشینش.
5. این کار ن برای برند سازی بوده و ن برای معروفیت برای فقط و فقط کاربران است.
6. کاملا اشتباه کردید
7. مشکل مالی نیست فقط خواستم به تنهایی و فقط خودم کار انجام ندم همین.

این هم جوابیه به تجربه شخصی شما است.
بله دقیقا هدف همین اما نه مثل کافه بازر یا دیگران که فقط هدف پول.
اینجا فقط هدف کاربران هستند.

- - - Updated - - -

ممنونم که کاربران نظرهای شخصی خود رو به عنوان تجربه به دیگران می دن اما توجه و داشتن سواد یکی از مواردی که باید بیشتر بشه.
شراکت و همکاری بر این اساس نیست که طرف مقابل هیچی نداره.

- - - Updated - - -

فکر نکنم حتی تاحالا کلمه استارتاپ شندیه باشین که این طوری از تجربه و نظر صحبت می کنید.

webhosts
June 9th, 2016, 19:32
می خواستم همکاری کنم ولی به نظر من چند مشکل وجود دارد:

1- دامنه سایت خوب نیست.
2- ظاهر سایت خوب نیست.
3- سایتتان موضوع بندی ندارد.
3- سایت شما وابسته به yekiha.com هست.
4- سایت شما برای ios است ولی اپلیکیشن برای ios ندارد.
5- استورهایی که برای اندروید وجود دارند مشکلی برایشان پیش نمی آید چون اندروید متن باز است ولی ios نیست. چه تضمینی وجود دارد که استور شما بسته نشود و از شما شکایت نشود؟

=======================

فکر نکنم حتی تاحالا کلمه استارتاپ شندیه باشین که این طوری از تجربه و نظر صحبت می کنید.

این روزها استارتاپ یه واژه معمولی شده و همه شنیده اند. هم چنین برای شراکت باید حداقل احترامی به طرف مقابلتون بگذارید. وقتی هنوز کار شروع نشده و اینطور صحبت می کنید ، خیلی ها از همکاری با شما منصرف میشوند...

mchteh
June 9th, 2016, 23:30
سلام

سلام من حدودا یک سالی هست ک شمارو میشناسم و از سطح سوادتون و....اطلاع دارم
شما ی اشتباه بزرگ کردی و اونم این ک اینجا تاپیک زدی

استاد کارهای بزرگ نیازمند ادم های بزرگ و پروژه های تخصصی نیازمند افراد متخصص
اینجا اکثرا مبتدین یا در حد متوسط
ولی فک میکنند خیلی بارشون
خیلی جالب بود از ظاهر قالب ایراد گرفتند گفتن ساده یعنی ساده تر از فیسبوک و اینستاگرام و.......
و.....
یکی از دوستان گفت از رفتارتون...... دوست عزیز منم باشم چهارتا نظر محترمانه بگم داغون بشنوم همچین پاسخی میدم
نمیخوام نقد کنم تک تکشون رو
تاپیک هم نزدم نه از کسی حمایت کنم نه کسی رو تخریب فقط خواستم بگم بیخیال اینجا شو
حاظرم شرط ببندم اینجا هنوز کسی متوجه نشده اصل پروژه چی هست:d

اینجا ب نتیجه نمیرسید چون روزها فقط باید وقت صرف کنید ک دوستان متوجه بشند اصلا این پروژه چی هست

موفق باشید

OMIDTU5
June 9th, 2016, 23:49
ممنونم که کاربران نظرهای شخصی خود رو به عنوان تجربه به دیگران می دن اما توجه و داشتن سواد یکی از مواردی که باید بیشتر بشه.
شراکت و همکاری بر این اساس نیست که طرف مقابل هیچی نداره.

- - - Updated - - -

دوست عزیز اکثریت افرادی که در این انجمن عضو هستن از خبره های وب در ایران محسوب میشن اینطور نیست که کسی نظر مخالفی داد بیسواد باشه

من خودم کارشناس نرم افزارم و از سال 2008 در سطح نت به عنوان وبمستر بصورت حرفه ای فعالم و اگه معرفی کنم صاحب کدام وبسایت هستم قطعا خواهید شناخت و البته ادعایی هم ندارم

من فقط تجربه خودم رو از دید یک کاربر عادی که برای اولین بار به وبسایت شما سر میزنه گفتم ممکنه دوست دیگری نظرش متفاوت باشه !

همین طراحی قالب سایت که شما میگید مهم نیست , از نظر من مهم ترین عامل در جذب و یا فراری دادن کاربر قالب یک سایت هست .

شما میتوانید از نظرات و پیشنهادات و انتقادات دوستان برای پیشرفت خود استفاده کنید . در این کار نظرات بقیه مهم تر از نظر خودتون هست چون فعالیت شما برای استفاده دیگران هست نه استفاده شخصی

AhrimanSefid
June 10th, 2016, 00:56
می خواستم همکاری کنم ولی به نظر من چند مشکل وجود دارد:

1- دامنه سایت خوب نیست.
2- ظاهر سایت خوب نیست.
3- سایتتان موضوع بندی ندارد.
3- سایت شما وابسته به yekiha.com هست.
4- سایت شما برای ios است ولی اپلیکیشن برای ios ندارد.
5- استورهایی که برای اندروید وجود دارند مشکلی برایشان پیش نمی آید چون اندروید متن باز است ولی ios نیست. چه تضمینی وجود دارد که استور شما بسته نشود و از شما شکایت نشود؟

=======================

این روزها استارتاپ یه واژه معمولی شده و همه شنیده اند. هم چنین برای شراکت باید حداقل احترامی به طرف مقابلتون بگذارید. وقتی هنوز کار شروع نشده و اینطور صحبت می کنید ، خیلی ها از همکاری با شما منصرف میشوند...

1. دامنه که من انتخاب کردم از روی دامنه 25pp است
2. قالب سایت در حال طراحی است.
3. چرا شده اما برنامه اضافه نشده به گروه ها
4. متوجه منظورتون نشدم.
5. 6 بازی همین الان تو سایت ادد شده برای نمونه.
6. اندروید متن باز نیست و بسیاری از برنامه های اندروید مثل IOS کرک می شوند تنها تفاوت موجود در کمتر بودن و امکان کرک برنامه و وابسته بودن برنامه ها به Jailbreak است.

- - - Updated - - -

دوست عزیز اکثریت افرادی که در این انجمن عضو هستن از خبره های وب در ایران محسوب میشن اینطور نیست که کسی نظر مخالفی داد بیسواد باشه

من خودم کارشناس نرم افزارم و از سال 2008 در سطح نت به عنوان وبمستر بصورت حرفه ای فعالم و اگه معرفی کنم صاحب کدام وبسایت هستم قطعا خواهید شناخت و البته ادعایی هم ندارم

من فقط تجربه خودم رو از دید یک کاربر عادی که برای اولین بار به وبسایت شما سر میزنه گفتم ممکنه دوست دیگری نظرش متفاوت باشه !

همین طراحی قالب سایت که شما میگید مهم نیست , از نظر من مهم ترین عامل در جذب و یا فراری دادن کاربر قالب یک سایت هست .

شما میتوانید از نظرات و پیشنهادات و انتقادات دوستان برای پیشرفت خود استفاده کنید . در این کار نظرات بقیه مهم تر از نظر خودتون هست چون فعالیت شما برای استفاده دیگران هست نه استفاده شخصی

دوست عزیز کسی که نظر شخصی خودش به عنوان دستور عمل و تجربه قرار می دهد و حتی سایت های مشابه و حتی برنامه های سایت نصب و حتی بازم دانلود نکرده و بازم بگم...................... چطوری می تونی شخص با توانیی باشه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تا همین الان همیشه با ن گفتن پیشرفت کردم و می کنم.
شکی درش ندارم.
قالب چون باید تغیرات درش داده شود و کلی هم برای چهره جدید سایت زحمت کشیده شده اما تمام نشده و فعلا هم در حالت PSD است.

- - - Updated - - -

چون باید کد های قرار داده شود که بدون داشتن برنامه خواسی همون طور که قبلا هم گفته شد و هم با IDM و برنامه های مشابه بشه دانلود انجام داد.
فعلا کار می بره.

webhosts
June 10th, 2016, 11:31
1. دامنه که من انتخاب کردم از روی دامنه 25pp است
2. قالب سایت در حال طراحی است.
3. چرا شده اما برنامه اضافه نشده به گروه ها
4. متوجه منظورتون نشدم.
5. 6 بازی همین الان تو سایت ادد شده برای نمونه.
6. اندروید متن باز نیست و بسیاری از برنامه های اندروید مثل IOS کرک می شوند تنها تفاوت موجود در کمتر بودن و امکان کرک برنامه و وابسته بودن برنامه ها به Jailbreak است.

1- اگر دامنه app313.ir برای شما نیست ، این دامنه را خریداری کنید. اگر این دامنه برای شما هست ، این دامنه را روی سایتتون قرار بدید ولی ریدایرکت کنید به com
4- الان ns های شما بر روی ns1.yekiha.com هست. فایل هایتان بر روی سروری در ایران ذخیره میشود. به نظر من بهتر هست شما سایتان را روی یک سرور مستقل نصب کنید و هیچ سایت دیگری روی آن بالا نیاورید.
6- خیلی از چیزهای اندروید متن باز است ولی شرکت اپل چنین سیاستی ندارد. فرض کنید که شما خیلی معروف شدید و یک چیزی در حد کافه بازار شدید. در این صورت به نظر شما اپل از این قضیه مطلع نمیشود؟ این قضیه برای شما مشکل ساز نمیشود؟ اگر اپل در ایران نمایندگی بزند ، پس 100% از شما شکایت خواهد شد.
اگر قصد دارید به صورت جدی کار کنید ، بهتر است یک اسکریپت اختصاصی بنویسید و از وردپرس استفاده نکنید. هم چنین اپلیکیشن ios شبیه به کافه بازار را هم بسازید.

خلاصه بخواهم بگویم ، به نظر من تنها مشکل کاری شما همان قضیه شکایت اپل هست. بقیه مشکلات خیلی مهم نیستند. راحت می توان آنها را حل کرد...

AhrimanSefid
June 10th, 2016, 13:19
1- اگر دامنه app313.ir برای شما نیست ، این دامنه را خریداری کنید. اگر این دامنه برای شما هست ، این دامنه را روی سایتتون قرار بدید ولی ریدایرکت کنید به com
4- الان ns های شما بر روی ns1.yekiha.com هست. فایل هایتان بر روی سروری در ایران ذخیره میشود. به نظر من بهتر هست شما سایتان را روی یک سرور مستقل نصب کنید و هیچ سایت دیگری روی آن بالا نیاورید.
6- خیلی از چیزهای اندروید متن باز است ولی شرکت اپل چنین سیاستی ندارد. فرض کنید که شما خیلی معروف شدید و یک چیزی در حد کافه بازار شدید. در این صورت به نظر شما اپل از این قضیه مطلع نمیشود؟ این قضیه برای شما مشکل ساز نمیشود؟ اگر اپل در ایران نمایندگی بزند ، پس 100% از شما شکایت خواهد شد.
اگر قصد دارید به صورت جدی کار کنید ، بهتر است یک اسکریپت اختصاصی بنویسید و از وردپرس استفاده نکنید. هم چنین اپلیکیشن ios شبیه به کافه بازار را هم بسازید.

خلاصه بخواهم بگویم ، به نظر من تنها مشکل کاری شما همان قضیه شکایت اپل هست. بقیه مشکلات خیلی مهم نیستند. راحت می توان آنها را حل کرد...

1. بله برای من خرید شده
2.سرور دانلود فایها ایران است.
3. برای آیفون هم متن باز اما ن اون طوری که شما نصبت به اندروید نگاه می کنید.
4. خیر ، در خبر هم قرار بگیره چون شما اکانت خردید کریدن شما رو بررسی می کنه و چون مک سرور بیرون از ایران مشکلی پیش نخواد آمد.
5. اسکریپت اخصاصی الان زود و هزین است.
6. بله در نظر گرفته شده و حتی هزینه اونهم مشخص شده.

webhosts
June 10th, 2016, 14:13
4. خیر ، در خبر هم قرار بگیره چون شما اکانت خردید کریدن شما رو بررسی می کنه و چون مک سرور بیرون از ایران مشکلی پیش نخواد آمد.

خیلی ربطی به در ایران یا خارج بودن سرور ندارد. وقتی شما بدون اجازه از اپل اقدام به راه اندازی چنین استوری کنید ، اپل میتونه از شما شکایت کنه...
به هر حال شما بیشتر از من توی این کار بودید... هدفم این بود که این مطالب را بگم که بهشون فکر کنید که بعداً براتون مشکل ساز نشه...

AhrimanSefid
June 10th, 2016, 16:24
خیلی ربطی به در ایران یا خارج بودن سرور ندارد. وقتی شما بدون اجازه از اپل اقدام به راه اندازی چنین استوری کنید ، اپل میتونه از شما شکایت کنه...
به هر حال شما بیشتر از من توی این کار بودید... هدفم این بود که این مطالب را بگم که بهشون فکر کنید که بعداً براتون مشکل ساز نشه...

اگر بخواد شکایت کنه باید بیشتر از 1000 مارکت که هستند رو هم ببند.
نام بردم نمونه هاش رو 25pp vshare و... اینها خارجی هاش ایرانی ها هم که دیگه گفتن نداره سیبچه سیب اپ اپ4ال که همه همین کار می کنند و تازه از کاربراشون پول هم می گیرند.

samansystems
June 12th, 2016, 13:05
يک سوال مهم نامربوط
اين روش که شما فايل ipa ميديد با هر گوشی IOS و با هر نسخه ای سازگاری داره ؟
چون ما الان برای يک اپليکيشن با اپ استور مشکل داريم و ميخواستم بدونم پيشنها شما برای انتشار اپليکيشن بدون مسير اپ استور چی هست ؟

amirfateh
June 12th, 2016, 13:11
يک سوال مهم نامربوط
چون ما الان برای يک اپليکيشن با اپ استور مشکل داريم و ميخواستم بدونم پيشنها شما برای انتشار اپليکيشن بدون مسير اپ استور چی هست ؟
باسلام،
می تونید از روشی که اطلس سخنگو استفاده کرده استفاده کنید:
atlas.ir

samansystems
June 12th, 2016, 13:24
باسلام،
می تونید از روشی که اطلس سخنگو استفاده کرده استفاده کنید:
atlas.ir

سلام
اين روش يک مشکلی که داره اين هست که اپل هر چند وقتی ميزنه اون لايسنس رو باطل ميکنه.
بعد تمام اون اپليکيشن هایی که نصب شده از طريق اون لايسنس به مشکل ميخوره و بايد دوباره نصب بشن.

amirfateh
June 12th, 2016, 14:08
سلام
اين روش يک مشکلی که داره اين هست که اپل هر چند وقتی ميزنه اون لايسنس رو باطل ميکنه.
بعد تمام اون اپليکيشن هایی که نصب شده از طريق اون لايسنس به مشکل ميخوره و بايد دوباره نصب بشن.
تا جایی که من اطلاع دارم این مشکل براشون پیش نیامده، الیته روی دومینی که اپلیکشن برای دانلدو قرارمیگیره حتما اس اس ال معتبر باید قرار بدین

samansystems
June 12th, 2016, 14:13
تا جایی که من اطلاع دارم این مشکل براشون پیش نیامده، الیته روی دومینی که اپلیکشن برای دانلدو قرارمیگیره حتما اس اس ال معتبر باید قرار بدین

مثلا بانک ها چون ازين روش استفاده ميکنند هر از چند گاهی با اين مشکل لايسنس مواجه ميشن و بايد از اول نصب کرد.

AhrimanSefid
June 12th, 2016, 15:24
يک سوال مهم نامربوط

بله.
میتوانید از طریق ما و یا سایت های مشابه امضا بخرید.

samansystems
June 12th, 2016, 15:30
بله.
میتوانید از طریق ما و یا سایت های مشابه امضا بخرید.

ممکن هست به هر دليلی امضا به مشکل بخوره ؟

AhrimanSefid
June 12th, 2016, 15:32
بله و خیر.

AHF-victory
June 12th, 2016, 21:19
هزینه اینکه امضا بدید(همان که گفتید) و اینکه یاد بدید چه طوری کرک کنیم که روی همه دیواس ها نصب بشه چه قدر؟

AhrimanSefid
June 13th, 2016, 07:33
هزینه اینکه امضا بدید(همان که گفتید) و اینکه یاد بدید چه طوری کرک کنیم که روی همه دیواس ها نصب بشه چه قدر؟
هزینش نمی دونم.
آموزش نمی دم چون روش من با روش سایت های مشابه فرق داره.
توضیح هم داده شده.

samansystems
June 17th, 2016, 11:29
جائی ميشناسيد که بشه امضا تهيه کرد ؟

AhrimanSefid
June 17th, 2016, 19:36
خیر.
اگر پیدا کردین به من هم بگین.
ممنون