ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تبدیل کامپیوتر شخصی به یک سرور قابل دسترس از طریق اینترنت با نرم افزار Xampp

abay-anzali
June 7th, 2016, 10:06
با سلام خدمت دوستان گرامی
الان که این تایپیک رو ایجاد میکنم بالای 200 مطلب مختلف درباره این موضوع تو سایت های مختلف خوندم که در نهایت هیچ نتیجه مشخصی حاصل نشد .

من میخوام کامپیوتر شخصی خودم رو به یک میزبان برای سایتی که دارم تبدیل کنم ( میدونم که در ایران سرعت نت پاینه و حرفهای همیشگی ...) برای من و شاید خیلی ها این موضوع صرفا جنبه آموزشی داره و اصلا واسم اهمیت نداره که ...
1-در ایران سرعت اینترنت پایینه
2-کامیپوتر باید 24 ساعت روشن باشه
3-هزینه هاش خیلی زیاده
و...

من میخوام اینکارو انجام بدم و نمیخوام سایتی در حد فیسبوک رو در سرور شخصی خودم راه بندازم ، فقط در همین حد که بتونم یک صفحه ساده رو بین چند نفر از دوستان خودم به اشتراک بذارم .

آموزش ها پراکنده و گنگ بوده و هیچ نتیجه مشخصی ها در پایان تایپیک ها گرفته نشده میخوام یک نفر به صورت ساده و البته نه خیلی خلاصه شده کمی با جزئیات بیشتر این موضوع رو شرح بده

1- آی پی ولید خریداری میکنم
2- نرم افزار xampp و روی سیستم نصب میکنم
3- دامنه مورد نظر خودم و ثبت میکنم

کار کردن و نصب اسکریپت روی نرم افزار xampp رو هم بلدم

فقط یکی لطف کنه به صورت کامل شرح بده که بین این آیتم ها چطوری یک اتصال میشه برقرار کرد ؟

میدونم که آی پی باید در پنل دامنه ست بشه اما نمیدونم که چطور میتونم تنظیمات مربوط به نرم افزار xampp رو انجام بدم .

فقط خواهش میکنم نگید اینجا ایرانه ، اینترنت نمیکشه ، سیستم ضعیفه و ...

سیستم کامپیوتر من :

HDD:1TB
RAM:8GIG
CPU:CORE I 7
WINDOWS : 10 64-BIT
ADSL 8MB

Z.eus
June 7th, 2016, 10:36
عزیز جان تو دیتاسنتر های ایران هم سایت ها بزور بالا هستند شما تو خونه میخوایید سایت میزبانی کنید؟!

iHSG
June 7th, 2016, 10:45
سلام
تا اون جایی که من می دونم آی پی ثابت که بگیرید و در پنل دامنه ست کنید برای باز شدن آی پی و دامنه در مرورگر باید پورت 80 رو در فایروال مودم و فایروال ویندوزتون باز کنید و بعدش Xamp یا IIS رو اجرا کنید.

abay-anzali
June 7th, 2016, 10:49
عزیز جان تو دیتاسنتر های ایران هم سایت ها بزور بالا هستند شما تو خونه میخوایید سایت میزبانی کنید؟!

دوست عزیز من در مطلب بالا ذکر کردم این کار صرفا برای یادگیری هستش ، به نظر شما یادگیری این موضوع اشکالی داره ؟

Z.eus
June 7th, 2016, 10:51
دوست عزیز من در مطلب بالا ذکر کردم این کار صرفا برای یادگیری هستش ، به نظر شما یادگیری این موضوع اشکالی داره ؟
خیر اشکالی ندارد.
مواردی که خودتان اشاره کردید کافی است. آیپی Valid نیاز هست.
تنظیم Web Server و MySQL و Bind و..

ali215215
June 7th, 2016, 11:06
شدنی است
ولی به صرفه نیست
شما چی را می خواهید یاد بگیرید
اخرش هم یاد گرفتید، به چه کار شما میاید
شما با ویندوز و خط اینترنت یاد گرفتید
اینها اصلا ربطی به سرور و لین*** و تجهیزات ان ندارد
برا یادگیری باید بروید داخل یک دیتا سنتر کار کنید نه با اجرای یک میزبانی ساده در خانه
اصلا وقت هم نگذارید
تازه داخل کشوهخای اروپایی با نت های 40 الی 40 مگابایتی کسی از خانه میزبانی نمی کند

parsntc1
June 7th, 2016, 12:53
الان که این تایپیک رو ایجاد میکنم بالای 200 مطلب مختلف درباره این موضوع تو سایت های مختلف خوندم که در نهایت هیچ نتیجه مشخصی حاصل نشد .

من میخوام کامپیوتر شخصی خودم رو به یک میزبان برای سایتی که دارم تبدیل کنم ( میدونم که در ایران سرعت نت پاینه و حرفهای همیشگی ...) برای من و شاید خیلی ها این موضوع صرفا جنبه آموزشی داره و اصلا واسم اهمیت نداره که ...
3-هزینه هاش خیلی زیاده
و...

من میخوام اینکارو انجام بدم و نمیخوام سایتی در حد فیسبوک رو در سرور شخصی خودم راه بندازم ، فقط در همین حد که بتونم یک صفحه ساده رو بین چند نفر از دوستان خودم به اشتراک بذارم .

آموزش ها پراکنده و گنگ بوده و هیچ نتیجه مشخصی ها در پایان تایپیک ها گرفته نشده میخوام یک نفر به صورت ساده و البته نه خیلی خلاصه شده کمی با جزئیات بیشتر این موضوع رو شرح بده

فقط یکی لطف کنه به صورت کامل شرح بده که بین این آیتم ها چطوری یک اتصال میشه برقرار کرد ؟

میدونم که آی پی باید در پنل دامنه ست بشه اما نمیدونم که چطور میتونم تنظیمات مربوط به نرم افزار xampp رو انجام بدم .

سیستم کامپیوتر من :

HDD:1TB
RAM:8GIG
CPU:CORE I 7
WINDOWS : 10 64-BIT
ADSL 8MB

سلام دوست من
بنده کاری ندارم میخواد نت قطع بشه برق بره و بیاد من فقط اموزشش رو برات میگم امیدوارم بتونی ازش استفاده کنی
اگر بخوای سایتت با دامنه بیاد بالا باید ویندوز سرور بزنی بهتره اگر میخوای با ایپی بیاد بالا فقط یک ایپی ولید رو به ایپی لوکال خودت فوروارد کنی تمومه
اول از همه شما چون سیستم 10 هست امکانات شبکه زیادی نداری
شما اول یک وی ام ویر یا از خود haper - v خود ویندوز 10 استفاده کن یک vps تو سیستم با ویندوز 2008 یا 2012 بیار بالا
بعد بهش یک ایپی بده مثلا 192.168.1.5 باید بعد بری تو مودم ایپی ولید رو به این ایپی لوکال فوروارد کنید
بعد xampp رو نصب کنید
بعد هم اکتیو دایرکتوری و تنظیمات dns سرور را انجام دهید
بعد از نصب xampp وارد فایل httpd.conf بشید و در اخر فایل کدهای زیر را وارد کنید

<virtualhost *:80>
DocumentRoot "C:/xampp/htdocs/site"
ServerName ali.com
</virtualhost>

که site نام پوشه این که شما سایتتون قرار میگیره و ali.com هم نام دامنه شما می باشد
به این صورت وقتی دامنه شما در اینترنت زده میشود مستقیم از زمپ از داخل پوشه که شما قرار دادید سایتتون اورده میشود
اگر خواسید سایت های دیگه ای اضافه کنید مانند همین کد رو در پایین ترش بنویسید و نام پوشه و دامنه رو تغییر بدید و یک دامنه در dns سرور براش تعریف کنید

در مورد dns سرور و اکتیو اموزش های خوبی توی نت هست که نیاز نبود اینجا مجدد توضیح داده شود
موفق باشید

007
June 7th, 2016, 15:54
سلام اتفاقا برای آموزش و یادگیری بسیار کار درستی هست
منم میتونم روی تیم وی ور این کارها رو انجام بدم ی ادبگیری رایگان
نزار بقیه با حرفاشون دلسردت کنن موفق باشی .ارادت

salar123-user8
June 7th, 2016, 16:10
1 - شما نیاز به 1 عدد اینترنت point to point dedicated دارید. حالا از پارس انلاین . شاتل . زیرساخت وووو .... میتونید تهیه کنید.
2-کابلی که از پشتبوم میاد پایین رو وصل کنید روی سرورتون یا همون سیستم.
3-کارت شبکه رو به سیستم تنظیم کنید. و ip رو ست کنید.
4- . کانفیگ iis انجام بدید. یا xamp .
توجه کنید که روی adsl نمیتونید این کارو انجام بدید. علتش هم 1 روتری که تو مسیر هست 2- بسته بودن پور 80 خروجی.
3- سرعت بسار پایین اپلود adsl.
و از ویندوز سرور هم حتمی استفاده کنید.

klax0n
June 7th, 2016, 17:42

دوست عزیز اگر شما با سرچ به نتیجه‌ای نرسیدید دلیلش این بوده که چیز اشتباهی رو جستجو کردین
ابتدا یک آیپی ولید تهییه کنید
بعد از اون دیگه بین سیستم شما و سیستمی که توی دیتاسنتر هست یا یک vps تفاوتی وجود نداره
اگر آموزش‌های مربوط به کانفیگ vps یا سرور اختصاصی رو مطالعه بفرمایید، همون‌ها رو توی سیستم خودتون هم باید انجام بدین

parsntc1
June 8th, 2016, 11:44
عزیزم پورت ها در ایپی های داینامیک همه isp ها بسته هست و درست کار نمیکنه ولی وقتی استاتیک میگری قشنگ کار میکنه
بنده خودم چند وقت پیش یک وب سایت رو روی سیستم خودم بالا اوردم و به خوبی کار میکرد

adalamdari
June 18th, 2016, 17:25
با سلام
من هم میخوام یک وبسایتو روی کامپیوتر شخصی بالا بیارم ، الان ویندوز و IIS و website panel را نصب کردم و آی پی ولید هم تهیه کردم. حالا چطوری باید آی پی ولید به سرور کانکت بشه که وقتی از بیرون میزنم سایت بالا بیاد؟

ممنون

xwoman2
June 18th, 2016, 17:33
فقط این رو در نظر داشته باشید که در اکثر ای اس پی ها اتصال دامنه به ای پی استاتیک خریداری شده غیر قانونی هست . ممکنه ازتون شکایت بشه.جزء قوانینشون هست.
یعنی کلا شما مجاز نیستین از اون ای پی روی یک وب سرور استفاده کنید.
موفق باشید

bahra
June 18th, 2016, 17:34
با سلام
من هم میخوام یک وبسایتو روی کامپیوتر شخصی بالا بیارم ، الان ویندوز و IIS و website panel را نصب کردم و آی پی ولید هم تهیه کردم. حالا چطوری باید آی پی ولید به سرور کانکت بشه که وقتی از بیرون میزنم سایت بالا بیاد؟

ممنون

این کار شما ببخشید دیوانگی هست !
هاست رایگان تهیه کنید کیفیت و سرعتش بهتر از این می شود
سایتی که بارگذاری بشه آپتایمش به 50برسه شاهکاره
به نظر من وقت و هزینه خود را صرف کار بیهوده نکنید

adalamdari
June 18th, 2016, 17:44
فقط این رو در نظر داشته باشید که در اکثر ای اس پی ها اتصال دامنه به ای پی استاتیک خریداری شده غیر قانونی هست . ممکنه ازتون شکایت بشه.جزء قوانینشون هست.
یعنی کلا شما مجاز نیستین از اون ای پی روی یک وب سرور استفاده کنید.
موفق باشید
با تشکر
برای راه اندازی یک اپلیکیشن تحت وب نیاز هست و از طریق آی پی کانکت خواهیم شد.

RealHAM
June 18th, 2016, 19:31

3-هزینه هاش خیلی زیاده
و...

سیستم کامپیوتر من :

Hdd:1tb
ram:8gig
cpu:core i 7
windows : 10 64-bit
adsl 8mb

سلام
داخل تنظیمات مودم adsl یه قسمت هست به dmz به این قسمت می روید و آی پی لوکال کامپوتری که قصد راه اندازی وب سرور را روی آن دارید را وارد می کنید مثلاً 192.168.1.3 حالا اگر با ای پی ولید خودتون را در مروگر بزنید سایت خودتون را مشاهده می کنید، برای دامنه هم کافی است دامنه را روی نیم سرور های خود مثلاً ریسلو پارک می کنید و کافی است یک a رکورد با ای پی ولید بزنید تا ساییتون را از سرور منرل مشاهده کنید، در صورتی که موفق به راه اندازی نشدید می توانم از طریق تیم ویور برای شما راه اندازی کنم

adalamdari
June 18th, 2016, 19:58
این تنظیماتو انجام دادم و ریموت کانکشن را هم فعال کردم ولی ریموت هم کانکت نمیشه . وقتی dmz را غیرفعال میکنم آی پی ولید پینگ میشه به ولی با فعال کردن dmz و فوروارد اون timeout میده.
پورت 80 و پورت 3389 را فوروارد کردم روی آی پی کامپیوتر

RealHAM
June 18th, 2016, 20:13
همین عدم پینگ بعد از فعال سازی dmz نشون می ده شما درست جلو رفتید چون ویندوز در حالت دیفالت پینگ ندارد و باید فعال شود ،بعد از فعال سازی dmz همه فوروارد ها را پاک کنید و فایروال و انتی ویروس را غیر فعال کنید و پینگ ویندوز را فعال کنید

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

k-pax
June 19th, 2016, 09:07
قبلا این کار کردم !

دو راه داری
یکی استفاده از آیپی ولید که باید از سرویس دهنده ایننرت بخوای که ماهاینه حدود 10 تومن هست
از طریق تنظیمات کارت شبکت یه آیپی در درنج آیپی مودم برای خودت تعریف میکنی
مثلا آیپی مودمت 192.168.1.1 هست ایپی خودت رو اینجوری تنظیم میکنی
ip: 192.168.1.10
subnet: 255.255.255.0
gateway:192.168.1.1
میتونی nds رو هم اینجوری تنظیم کنی
192.168.1.1
217.218.155.155
دقت کن آیپی خودت حتما باید در رنج آیپی مودم باشه یعنی فقط عدد آخرش فرق کنه
چون پورت 80 بسته هست و نمیتونی ازش استفاده کنی باید وارد مودم بشی و یه پورت دیگه استفاده کنی
یه پورت انتخاب میکنی مثلا 8081 که توی تنظیمات ایپی و پورت خودت رو میزنی
31911
مودم من tplink هست اما با dlink هم تست کردم
بعد ایپی ولید خودت به همراه پورت میزنی اینجوری . اگر آیپی 25.26.27.28 هست اینجوری میزنی توی مرورگر
25.26.27.28:8081
صفحه Xampp باز میشه

توی بعضی ISP ها اگر ایپی خودت رو هم بزنی میتونی صفحه رو ببینی اما هر بار که مودمت خاموش و روشن بشه آی پی عوض میشه
برای تست قبل از خرید آی پی ولید میتونی انجام بدی

راه دوم میتونی از سرویسDDNS یا Dynamic Domain Name System استفاده کنی تنظیمات بالا را دقیقا انجام میدی و بعدش میری توی سایت مثلا noip.com و ثبت نام مکنی و یه سابدامین میگیری اطلاعات رو توی مودم یا روتر میزنی همیشه با اون سابدامین میتونی به سرورت وصل بشی حتی اگه آی پیت عوض بشه

zigma4000
June 19th, 2016, 10:05
دوست عزیز برای یاد گیری بهتون توصیه میکنم سرور مجازی ارزون تهیه کنید. با همین هزینه آی پی ثابت و اینترنت میتونین یک سرور مجازی تهیه کنید که این روز ها همکاران با قیمت های فوق العاده پایین میفروشن.

adalamdari
June 19th, 2016, 12:51
همین عدم پینگ بعد از فعال سازی dmz نشون می ده شما درست جلو رفتید چون ویندوز در حالت دیفالت پینگ ندارد و باید فعال شود ،بعد از فعال سازی dmz همه فوروارد ها را پاک کنید و فایروال و انتی ویروس را غیر فعال کنید و پینگ ویندوز را فعال کنید

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

با تشکر،
الان پینگ دارم ولی برای اینکه بخوام ریموت وصل بشم و یا وبسایت پنل را باز کنم باید پورت اختصاص بدم؟ وبسایت پنل روی شبکه داخلی باز میشه و ریموت کانکشن هم فعال هست ولی از طریق آی پی ولید هیچکدوم کار نمیکنه.

RealHAM
June 19th, 2016, 15:02
با تشکر،
الان پینگ دارم ولی برای اینکه بخوام ریموت وصل بشم و یا وبسایت پنل را باز کنم باید پورت اختصاص بدم؟ وبسایت پنل روی شبکه داخلی باز میشه و ریموت کانکشن هم فعال هست ولی از طریق آی پی ولید هیچکدوم کار نمیکنه.

در صورت که موارد را درست انجام بدید نباید هیچ مشکلی داشته باشید وقتی dmz شما فعال نیست و ای پی را می زنید صفحه مودم تان نمایش داده می شود یا نه ؟ شاید تنظیمات دیگری از داخل مودم شما نیاز باشد

adalamdari
June 19th, 2016, 15:15
در صورت که موارد را درست انجام بدید نباید هیچ مشکلی داشته باشید وقتی dmz شما فعال نیست و ای پی را می زنید صفحه مودم تان نمایش داده می شود یا نه ؟ شاید تنظیمات دیگری از داخل مودم شما نیاز باشد

خیر وقتی dmz غیر فعال هست با زدن آی پی ولید چیزی نمایش داده نمیشه. تنظیم سرور هم به این شکل هست که یک آی پی در رنج آی پی مودم بهش دادم و گیت وی را هم آی پی مودم را دادم. بقیه خالی هستند.

adalamdari
June 19th, 2016, 19:21
با ISP تماس گرفتم مجدد آی پی را ست کردند الان بدون ست کردن dmz وارد صفحه مودم میشه ولی باز هم ریموت کانکشن ایراد میده. حتی فایروال سرور را off کردم ولی مشکل حل نشد.

klax0n
June 20th, 2016, 00:47
با ISP تماس گرفتم مجدد آی پی را ست کردند الان بدون ست کردن dmz وارد صفحه مودم میشه ولی باز هم ریموت کانکشن ایراد میده. حتی فایروال سرور را off کردم ولی مشکل حل نشد.

اگه امکانش هست به جای مودم با خود سرور به اینترنت کانکت بشین و آیپی ولید رو روی سرور کانفیگ کنید
وقتی از کار سرور مطمئن شدید بعد با مودم کانکت شین

adalamdari
June 20th, 2016, 15:44
با تشکر از راهنمایی اساتید.
ایراد از مودم بود که با ریستارت مودم و تنظیم مجدد مشکل حل شد.

klax0n
June 20th, 2016, 16:04
لطفا مراحلی که طی کردی و تجربه‌ای که بدست آوردی رو هم توضیح بده ...