PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ادد دامین های تو در تو - ضروری

aminbrlee
June 7th, 2016, 05:27
با سلام خدمت همه دوستان و همکاران
بنده تا الان ازسی پنل استفاده کرده ام و به تازگی پنل دایرکت ادمین رو انتخاب کرده ام-
قبلا در سی پنل وقتی یک دامنه ادد میکردیم به راحتی پوشه ای رو که این دامنه قرار بود اطلاعات از روش فراخوانی بشه نیز انتخاب میکردیم
ولی در دایرکت ادمین پس از تعریف دامنه جدید یک پوشه با نام دامنه تعریف میشه که حد اقل من نمیدونم چجوری اون مسیر رو تغییر بدم
ولی هدف من چیه
من یک دامنه به نام example1.ir دارم که در مسیر زیر اطلاعاتش ریخته شده domains/example1.ir/public_html در پوش public_html یک پوشه هست به نام test - من میخوام وقتی یک دامنه ادد یا پارک یا ... میکنم اطلاعات از پوشه test لود بشه یعنی این ادرس domains/example1.ir/public_html/test ..
مطمئنم که کسایی که دایرکت ادمین رو نوشته ایند واسه حل این مورد ساده فکر کرده اند - در ضمن من خیلی گشتم ولی چیزی نیافتم - ممنونم اگه کمکم کنید با تشکر فراوان

a.e
June 7th, 2016, 05:32
با سلام و عرض ادب

از بخش Site Redirection موجود در دایرکت میتوانید این کار را انجام دهید، در صورتی که قادر به انجام این کار در این بخش نبودید کافیست از فایل سیستمی htaccess استفاده نمایید.

توجه داشته باشید از بخش Site Redirection شما باید آدرس ساب دامنه (پوشه) را به صورت site.com/exapmle وارد نمایید.

aminbrlee
June 7th, 2016, 05:41
لطفا باشید چون من یکم گیر دارم در اینجا

- - - Updated - - -

ببینید من نمیخوام چیزی ریدایرکت بشه دوست عزیز - اینی که گفتین فکر کنم ریدایکت میکنه

- - - Updated - - -

من یه توضیحی بدم -- دو دامنه داریم که میخوام دامنه اول از پوشه اصلی لود بشه و دامنه های دوم به بعد از یک پوشه داخلی لود بشن -

hegza
June 7th, 2016, 05:55
اگه دامین جدید بسازید نمی‌تونید یک پوشه خاص بهش بدین . دامنه جدید در فایل دامین ایجاد می‌شه ... مثل دامین اصلی‌ یک public_html داره می بایست فایل های خود رو اونجا بزارید

JeyServer
June 7th, 2016, 09:37
با سلام خدمت همه دوستان و همکاران
بنده تا الان ازسی پنل استفاده کرده ام و به تازگی پنل دایرکت ادمین رو انتخاب کرده ام-
قبلا در سی پنل وقتی یک دامنه ادد میکردیم به راحتی پوشه ای رو که این دامنه قرار بود اطلاعات از روش فراخوانی بشه نیز انتخاب میکردیم
ولی در دایرکت ادمین پس از تعریف دامنه جدید یک پوشه با نام دامنه تعریف میشه که حد اقل من نمیدونم چجوری اون مسیر رو تغییر بدم
ولی هدف من چیه
من یک دامنه به نام example1.ir دارم که در مسیر زیر اطلاعاتش ریخته شده domains/example1.ir/public_html در پوش public_html یک پوشه هست به نام test - من میخوام وقتی یک دامنه ادد یا پارک یا ... میکنم اطلاعات از پوشه test لود بشه یعنی این ادرس domains/example1.ir/public_html/test ..
مطمئنم که کسایی که دایرکت ادمین رو نوشته ایند واسه حل این مورد ساده فکر کرده اند - در ضمن من خیلی گشتم ولی چیزی نیافتم - ممنونم اگه کمکم کنید با تشکر فراوان

سلام امین عزیز
در تاپینک مشابه ای راه حلی رو برای این مشکل ارائه کردم.
مطالعه بفرمایید در صورتی که راه حل مختص به خودتون رو پیدا نکردید بفرمایید تا راهنمایی بشید.
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=165201&p=1530248&viewfull=1#post1530248

aminbrlee
June 7th, 2016, 14:32
سلام امین عزیز
در تاپینک مشابه ای راه حلی رو برای این مشکل ارائه کردم.
مطالعه بفرمایید در صورتی که راه حل مختص به خودتون رو پیدا نکردید بفرمایید تا راهنمایی بشید.
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=165201&p=1530248&viewfull=1#post1530248

تایپک زیر رو مطالعه کردم ظاهرا این مشکل من توسط دایرکت ادمین حل نشدنی هست - ولی واقعا عجیبه واسم --- حتی اگه site1 یک ساب دامین داشته باشه و بشه سایت دو رو در ساب دامین پارک کرد بازم مشکلم حل خواهد شد

iHSG
June 7th, 2016, 14:52
سلام
به نظر من وقتی با سی پنل راحت ترید از همون سی پنل استفاده کنید خیلی بهتره تا اینکه بخواید تو دایرکت ادمین خیلی تغییرات بدید.
مثل دو تا غذای مختلف می مونه وقتی آدم از یکیش بیشتر خوشش بیاد هر چقدر هم چاشنی به غذای دومی اضافه کنه هیچ وقت تجربه اون یکی رو بهش نمیده ;)

aminbrlee
June 7th, 2016, 16:23
سلام
به نظر من وقتی با سی پنل راحت ترید از همون سی پنل استفاده کنید خیلی بهتره تا اینکه بخواید تو دایرکت ادمین خیلی تغییرات بدید.
مثل دو تا غذای مختلف می مونه وقتی آدم از یکیش بیشتر خوشش بیاد هر چقدر هم چاشنی به غذای دومی اضافه کنه هیچ وقت تجربه اون یکی رو بهش نمیده ;)

نه دیگه من باید خودمو با دایرکت ادمین سازگار کنم - چون لایسنس همیشگی گرفتم ازش

iHSG
June 7th, 2016, 18:10
نه دیگه من باید خودمو با دایرکت ادمین سازگار کنم - چون لایسنس همیشگی گرفتم ازش

پس باید کلاً سی پنل هم فراموش کنید و یه جوری انگار از نو دارید با یه کنترل پنل هاست کار میکنید با دایرکت ادمین رفتار کنید.

T.Toosi
June 7th, 2016, 18:22
باسلام، باید دسترسی ادمین داشته باشید، وارد admin level سپس Add Custom Httpd Configurations ، دامین پارک شده را انتخاب کنید، DOCROOT= به هر دایرکتوری که میخواهید تغییر دهید.

aminbrlee
June 7th, 2016, 22:32
باسلام، باید دسترسی ادمین داشته باشید، وارد admin level سپس Add Custom Httpd Configurations ، دامین پارک شده را انتخاب کنید، DOCROOT= به هر دایرکتوری که میخواهید تغییر دهید.

در Custom HTTPD Configurations پارک دامین ها وجود ندارند - لطفا اگه براتون امکان داره عکسشو بزارید - ممنونم

T.Toosi
June 7th, 2016, 22:36
در custom httpd configurations پارک دامین ها وجود ندارند - لطفا اگه براتون امکان داره عکسشو بزارید - ممنونم

ابتدا دامین را پارک کنید، سپس به این قسمت مراجعه کنید و docroot را برای دامین مورد نظر تغییر دهید.