PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وردپرس یا جوملا ، مسئاله این است

zeroday
June 6th, 2016, 18:01
سلام من بین این دوتا موندم میشه کمک کنید؟

CYCLONER
June 6th, 2016, 18:03
با سلام

به نظر بنده از وردپرس استفاده کنید اسکریپت شناخته شده تری می باشد و دارای افزونه های زیادی و قالب های رایگان خوبی می باشد

سرزمین
June 6th, 2016, 18:03
سلام

بستگی به کاری هست که میخواین انجام بدید همین طوری شما یه سؤالی پرسیدی.

kavoshco
June 6th, 2016, 18:21
به نظر من وردپرس !

چون خیلی انعطاف پذیرتر و کاربر پسند تر از جوملائه ...

البته نظر شخصی منه ...

zeroday
June 6th, 2016, 18:23
به نظر من وردپرس !

چون خیلی انعطاف پذیرتر و کاربر پسند تر از جوملائه ...

البته نظر شخصی منه ...

بله درسته ولی من شنیدم که میگن خیلی سنگینه وردپرس و به سرور فشار میاره

kavoshco
June 6th, 2016, 18:26

به نظر بنده کاملا اشتباه ، وردپرس در کل هسته ی سبکی داره ، ممکنه سنگین شدنش به دلیل کانفیگ غیر اصولی سرور یا نصب افزونه های متعدد و غیر استاندارد باشه ...

iHSG
June 6th, 2016, 18:31

مطمئن باشید برعکسه و جوملا خیلی هم سنگین تره.
حتی لود شدن سایت های جوملایی سرعتشون خیلی پایین تر از لود سایت های وردپرسی هستش.

جوملا مدیریت حرفه ای تری به همه چیز بهتون میده اما وردپرس هم افزونه ها بیشتری داره هم خیلی سریع تر از جوملا آپدیت جدید بیرون میده هم پشتیبانی بهتری سطح اینترنت خصوصاً وب فارسی داره.شما حتی تو انجمن های مخصوص جوملا هم سوالتون رو بپرسید چند روز باید منتظر باشید اما سوالات وردپرسی سریع پاسخ داده میشن.

من اصلاً هیچ cms رو دوست ندارم اما بین جوملا و وردپرس 100 درصد وردپرس رو انتخاب میکنم.

به نظر من جوملا حتی برای یادگیری یه مبتدی هم ارزش نداره وقتی وردپرس هست و حتی کم کم داره کل سهم جوملا و دروپال و سایر cms ها هم در جهان از آن خودش میکنه.

T.Toosi
June 6th, 2016, 18:33

باسلام. دیتابیس وردپرس ساختار بدی دارد. meta_value در تیبیل wp_postmeta تایپ longtext یعنی 4 گیگ است!! شما 4 گیگ در یک دریف چی میخواهید بریزید آخه ؟ برای همین دیتابیس های وردپرس زود میترکد یکی دیگر از ضعف های وردپرس نبستن متغییر های global در آخر کار است که باعث هدر رفتن مموری میشود. اما تمامی این ضعف ها قابل اصلاح است.

joomla2
June 6th, 2016, 19:29
سلام. چه نوع سایتی میخواهید طراحی کنید؟

من 8 ساله دارم با جوملا کار میکنم. خیلی راضی هستم و کل سایت های مشتریام هم با جوملا طراحی میکنم و همگی راضی هستند.
جوملا = امنیت، حرفه ای بودن، سئو عالی

اگر جایی دیدید کسی از سئو جوملا بد گفت مطمئن باشید که یاد نداشته سئو کنه وگرنه جوملا عالی است!

به نظر من جوملا انتخاب کنید پشیمون نخواهید شد.

موفق باشید

besthosti.com
June 6th, 2016, 19:36
به نظر من که وردپرس با توجه به سنگینیش بز هم ارزش استفاده اش رو داره چون نسبت به جوملا دارای امکانات پیش فرض و همچنین پلاگین های جانبی بسیار بیشتری می باشد، پیدا کردن قالب برای وردپرس راحتتره ولی برای جوملا اینطور نیست.
وردپرس بیشتر seo friendly هست نسبت به جوملا

joomla2
June 6th, 2016, 19:39
سایتی که داخل امضا من هست با جوملا طراحی شده.
تصویر گزارش gtmetrix را نگاه کنید پیوست کردم.

زمان لود سایت: 2 ثانیه!
بهینه سازی لود سایت: 98 درصد!

بعد همه جا از جوملا بد میگن که سنگین هست و سرعت لود سایت پایین میاره. در صورتی که اصلا اینجور نیست!

- - - Updated - - -

31683
تصویر مورد نظر از سرعت لود جوملا

iHSG
June 6th, 2016, 20:09

بعد همه جا از جوملا بد میگن که سنگین هست و سرعت لود سایت پایین میاره. در صورتی که اصلا اینجور نیست!

- - - updated - - -

31683

درسته میشه با کانفیگ های دقیق به سرعت بهتری رسید اما حرف من با پیش فرض هر دو هستش.
پیش فرض جوملا خیلی کند تر از پیش فرض وردپرس هستش وگرنه اگه کاربر تا این حد حرفه ای باشه دیگه cms استفاده نمیکنه یه باگی میره اختصاصی می نویسه دیگه :)

spiring
June 7th, 2016, 11:00
وردپرس خیل بهتره هم دستتون باز تره هم رایگانه و هم متخصصین بیشتری داره شما از بین 500 تا سایت برتر ایران ی دونه جوملا هم بزور میتونی پیدا میکنی ولی اکثرا وردپرس هستند

taksis
June 7th, 2016, 11:12
وردپرس یه سیستم بلاگینگ ساده اس.هرچقدر هم بتونید ظاهرشو تغییر بدید ماهیتش تغییر نمیکنه.
اما جوملا و دروپال،قبل از cms بودنشون،فریمورک هستند.
پیچیده تر و حرفه ای تر از وردپرس هستند.
ولی خب وردپرس بخاطر ساده بودن طرفدار بیشتری داره.بدرد بقول معروف مصرف کننده ها میخوره نه توسعه دهنده ها.
ولی خب دروپال از همشون شاخ تره!!!اون کلاسهای پیچیده اش اصلا با وردپرس و جوملا قابل قیاس نیست

Amin007
June 7th, 2016, 11:34
وردپرس به نظرم فراگیر تر هست و بهتر

mohsen_sh
June 7th, 2016, 14:23
طبق تجربه شخصی
وردپرس خیلی بهتر از جوملاست ، شما حتی هم اگر از وردپرس خسته بشی نق مکان به باقی جاها آسون تر از نقل مکان جوملا به جاهای دیگس
افزونه های وردپرس بیشتره ، اکثرا رایگانه و یا رایگانش گیر می یاد
قالب بسیار بیسار زیاد داره
به صورت دیفالت سریعتر از جوملاست
سئوی بهتری نسبت به جوملا داره و با نصب افزونه های سئو می تونید به صفحه ی اول هم برسید (مشاهده شده و تست شده )
در کل پیشنهاد بنده وردپرس هست

emperatoor73
June 8th, 2016, 01:08

- - - Updated - - -

31683
دوست عزیز حجم سایت من 2 مگابایته سرعت لودش یک و نیم ثانیه هست و از وردپرس استفاده میکنم. الان تصویری که دادین حجم سایت 300 کیلوبایت و زمان لود بیش از دو و نیم ثانیه... تازه میگید سرعت لود خوبه؟

فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk

farhadhelix
June 8th, 2016, 02:21
اکثرا به سمت wp میرن

بنده هم wp کار کردن هم جوملا
جفتش خوبه پلاگین و قابل های زیادی هم داره
بستگی به خود شما داره که میخواید کدوم رو پیاده سازی کنید
سایت خود بنده با چوملاست
موفق باشید

downloaddl
June 8th, 2016, 02:28

از سیستمی استفاده کنید که کمتر کسی ازش سر در میاره :دی
گزینه مناسب " جوملا "
وردپرس خیلی الکی شلوغه و گیج کننده .

iHSG
June 8th, 2016, 10:05
از سیستمی استفاده کنید که کمتر کسی ازش سر در میاره :دی
گزینه مناسب " جوملا "
وردپرس خیلی الکی شلوغه و گیج کننده .

اگه اینطوری باشه کلی CMS دیگه در سطح نت وجود داره که حتی کسی یه بار هم اسمشون رو نشنیده پس چرا از جوملا استفاده کنن برن از اونا استفاده کنن :)
درباره شلوغ بودن وردپرس هم من یادمه در یکی از انجمن های خود جوملا بعضی ها پرسیده بودن چرا سرعت پیش فرض پایین تر از وردپرس است گفتن که چون کدنویسی های جوملا خیلی بیشتر از وردپرس است و اگه دقت کنید پکیج zip شده جوملا 12 مگابایت حجم داره در صورتی که پکیج zip شده وردپرس 8 مگابایت حجم داره.این خودش نشون میده که برعکس حرف شما جوملا شلوغ تره تا وردپرس.

arman021
June 8th, 2016, 23:08
وردپرس بهتره.

HyperServer
June 8th, 2016, 23:48
نظر بنده هم به جوملا هست. حرفه ای تر و پیچیده تر به طبع!

ساختار tableها مشخص هست. ورد پرس سیستم بلاگ دهی هست که با افرونه ها امکاناتش بیشتر میشه. به همین دلیل امنیت پایین تری داره چون به صورت پیش فرض امکانات محدودی داره و باید توسعه پیدا کنه.

اما جوملا خیلی از امکانات رو داره و با به روزرسانی های خود جوملا امنیت پیش فرض بهتر حفظ میشه.

وردپرس کار راه اندازه برای مصرف کننده. صحبت مفصله، در نهایت شما با توجه به نیاز باید تصمیم بگیرید.

خود بنده هم ممکن هست با اینکه اولویت اصلیم جوملا هست، جایی وردپرس رو ترجیح بدم. چون مناسب ترین راه همیشه بهتری و کامل ترین نیست.

نیاز نیست یه پشه رو با تانک کشت.

payamkutah.com
June 9th, 2016, 23:39

وردپرس از هر نظر بهتر هست و پلاگین های زیادی داره و میتونید باهاش است خیلی بهتری طراحی کنید.

ابزار بهتر و بیشتری هم نسبت به جوملا داره.