ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استخدام نویسنده حرفه ای سایت فیلم

Filmomusic
June 5th, 2016, 20:28
سلام عنوان کاملا گویاست یک نویسنده حرفه ای برای یک سایت فیلم تازه تاسیس میخوایم که سریع بتونه ارشیو رو تکمیل تکمیل کنه و فیلم های روز هم بزاره
متن پست هاش کپی از سایتای دیگه نباشه و اطلاعات کامل فیلم رو بزنه به همراه کاور فیلم
فیلم ها رو با تمامی کیفیت های موجودش بزاره
هزینه هم توافقی و نسبتا عالی پرداخت میشه در صورتی که رضایت کامل از کار داشته باشیم
سرعت عمل هم برامون خیلی مهمه یعنی روزی 10-20 تا پست نمیخوام باید بتونه سریع اول ارشیو رو تکمیل کنه برامون بعد فقط فیلم های جدید رو بزاره
کسی واقعا تواناییشو داره بگه یا پخ بزنه

nevergotme
June 5th, 2016, 20:32
ادرس سایتت چیه کاکو ، پیغام خصوصی هم نمیتونی جواب بدی راه ارتباطی هم که نذاشتی

Filmomusic
June 5th, 2016, 20:34
ادرس سایتت چیه کاکو ، پیغام خصوصی هم نمیتونی جواب بدی راه ارتباطی هم که نذاشتی
شما سوابق کاری و باقی اطلاعات رو پخ کنید من میخونم اینجا جواب میدم

5678
June 5th, 2016, 21:29
سلام عنوان کاملا گویاست یک نویسنده حرفه ای برای یک سایت فیلم تازه تاسیس میخوایم که سریع بتونه ارشیو رو تکمیل تکمیل کنه و فیلم های روز هم بزاره
متن پست هاش کپی از سایتای دیگه نباشه و اطلاعات کامل فیلم رو بزنه به همراه کاور فیلم
فیلم ها رو با تمامی کیفیت های موجودش بزاره
هزینه هم توافقی و نسبتا عالی پرداخت میشه در صورتی که رضایت کامل از کار داشته باشیم
سرعت عمل هم برامون خیلی مهمه یعنی روزی 10-20 تا پست نمیخوام باید بتونه سریع اول ارشیو رو تکمیل کنه برامون بعد فقط فیلم های جدید رو بزاره
کسی واقعا تواناییشو داره بگه یا پخ بزنه
سلام
عزیز پخ رو چک کن

Filmomusic
June 5th, 2016, 22:57
سلام
عزیز پخ رو چک کن

پیام داده شد

Darklord1376
June 5th, 2016, 23:38
پ.خ واسه بعضی ها در دسترس نیست ، یا یه راه ارتباطی بزارین یا با این آی دی زیر تماس بگیرید :
تلگرام : Greatht0098

sakora
June 13th, 2016, 14:09
سلام
من می تونم لطفا یا این تلگرام در ارتباط باشید
https://telegram.me/natsu2731

SalmanArian
June 18th, 2016, 03:10
سلام

نویسنده حرفه ای با تجربه 4 ساله هستم

آیدی تلگرام : SalmanV