ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دلیل بالا پایین شدن و عدم ثبان پینگ تایم در ایران چیست ؟

alirezakaj
June 3rd, 2016, 23:08
چرا پینگ اکثر دیتاسنتر های ایران با خارج از کشور بالا هست ؟ چرا ثبات پینگ توی ایران وجود نداره ؟
و چجور دیتاسنتر هایی مثل تبیان تونستن این مشکل رو حل کنن ؟
برای نمونه چرا پینگ مخابرات بعضی وقتا با آلمان خوبه و بعضی وقتا بد .
چطور میشه پینگ تایم رو پایین اوورد ؟

http://8pic.ir/images/pb2n319hi9866moed005.gif (http://8pic.ir/)
http://8pic.ir/images/u22gc0ul9gci5s1rsij4.gif (http://8pic.ir/)

iHSG
June 3rd, 2016, 23:32
سلام
مخابرات که اصلاً نگو.
سرعت دانلودش ثابته ها ولی پینگش در لحظه عوض میشه.
من یه سایت رو دو بار پشت سر هم پینگ میگیرم هر دو بار از زمین تا آسمون فرق میکنه :)

gharibion
June 3rd, 2016, 23:48
مخابرات متاسفانه سطح پشتیبانیش هم از شرکت های خصوصی ضعیف تره , پنل پشتیبان هاشون خیلی محدود تر از پشتیبان های شرکت های خصوصی هست , اصلا ثبات پینگ نداره .

salar123-user8
June 3rd, 2016, 23:59
این چند وقته تغییر پینگ خیلی زیاد هست صبح میبینی پینگ 300 هست . شب میبینی 120 . در کل شبکه ثبات نداره.

nevergotme
June 4th, 2016, 00:47
الان یه سری میان میگن لینک فیزیکی نظری داره چون ، ما که نفهیمیدیم اخر چی هست اصن

hegza
June 4th, 2016, 01:05
مخابرات یعنی میشه گفت دیکتاتور ترین سرویس دهنده ای هست که تو عمرم دیدم. هم بی کیفیت هم د.د دوبله سوبله باهاتون حساب میکنه. و همیشه خرابه و اپراتورهای پشتیبانیش هم زنگ بزنین انگار پدرشون رو کشتین.
روشن تر بگم مثل اینکه برید بانک ملی یا برید بانک پارسیان یا اقتصاد نوین

- - - Updated - - -

الان یه سری میان میگن لینک فیزیکی نظری داره چون ، ما که نفهیمیدیم اخر چی هست اصن

پژوهشکده دانشهای بنیادین. نمونش nic.ir

VipSc
June 4th, 2016, 01:26
با سلام
یک کلام میشه گفت، ایــــــــنــــــجــــــا ایـــرانــــــــــه.

farhadhelix
June 4th, 2016, 01:53
دنبال دلیلش نباشید جدا به نتیجه نمیرسید

من خودم شخصا 1 هفته شبا پینگم میرفت بالای 200 از سرورهای ایران!

خودمون کشتم نتونستم به این شرکت خصوصی که نام نمیبرم بفهمونم این مشکل داره

دیگه چه برسه در سطح کشور این حرفا
بیخیال..

Iranicaserver
June 4th, 2016, 01:53
با سلام نوسان در دیتاسنتر ها برخی موارد بخاطر اتک های هست که به دیتاسنتر ها میشه کلیه bgp دیتاسنتر ها از یک مسیر عبور میکنه و adsl ها هم از یک مسیر دیگه وقتی بر روی شبکه یک دیتاسنتر اختلال و اتک رخ می دهد ماباقی رو هم با نوسان پینگ دچار میکنه برای همین نواسان هست برخی مواقع هم ممکن است چند روز خیلی خوب باشد

alirezakaj
June 4th, 2016, 21:21
با سلام نوسان در دیتاسنتر ها برخی موارد بخاطر اتک های هست که به دیتاسنتر ها میشه کلیه bgp دیتاسنتر ها از یک مسیر عبور میکنه و adsl ها هم از یک مسیر دیگه وقتی بر روی شبکه یک دیتاسنتر اختلال و اتک رخ می دهد ماباقی رو هم با نوسان پینگ دچار میکنه برای همین نواسان هست برخی مواقع هم ممکن است چند روز خیلی خوب باشد

خب این نشون میده بلد نیستن شبکه رو ببندن . بعدش توقع داریم جلوی دیداس رو بگیریم هنوز نتونستیم شبکه ببندیم .
اینجور شبکه ها رو که وقتی 1 ایپی اتک میخوره بقیه رو به عظمی میده رو من در اصطلاح میگم شبکه های پشکلی مثل دیتاسنتر اسیاتک که قبلا هم مثال زدم یک ایپی اتک میخوره و چندین پورت مختلف دچار قطعی میشن .

اما دوستان من هنوز پاسخم رو نگرفتم واقعا چجوری باید پینگ رو ثابت نگه داشت ؟
تبیان رو میگم میگن لینک های فیزیکی مختلفی استفاده میکنم من که منظورشونو نفهمیدم حالا میخواد فیزیکی باشه یا شیمیایی .

چرا کشور همسایه همین ترکیه خودمون اینجوری نیست براحتی پینگشون 40 هست با کشور های اروپا ؟

lemo1996
June 4th, 2016, 21:41
این مسئله بعید میدونم ربطی به اتک داشته باشد
قطع bgp بله ولی در صورتی که اخلالی باشد شبکه لحظه ای دچار اختلال میشود (در زمان حمله)
این مورد به نظر بنده بخاطر پهنای باند ضعیف شبکه میباشد
شبکه تبیان از روت فیزیک نظری و ازما استفاده میکند طبیعتا اشتراک این شبکه نسبت به دیگر روت های مخابرات بسیار کمتر است و پنهای باند بالا و آزادی را دارند در صورتی که دیگر شبکه ها اکثرا به مخابرات متصل هستند اگه دقت کنید در زمان های صبح (ساعت 4 تا 9 صبح) اکثر شبکه ها پینگ تایم پایین تری را دارند

- - - Updated - - -

خب این نشون میده بلد نیستن شبکه رو ببندن . بعدش توقع داریم جلوی دیداس رو بگیریم هنوز نتونستیم شبکه ببندیم .
اینجور شبکه ها رو که وقتی 1 ایپی اتک میخوره بقیه رو به عظمی میده رو من در اصطلاح میگم شبکه های پشکلی مثل دیتاسنتر اسیاتک که قبلا هم مثال زدم یک ایپی اتک میخوره و چندین پورت مختلف دچار قطعی میشن .

اما دوستان من هنوز پاسخم رو نگرفتم واقعا چجوری باید پینگ رو ثابت نگه داشت ؟
تبیان رو میگم میگن لینک های فیزیکی مختلفی استفاده میکنم من که منظورشونو نفهمیدم حالا میخواد فیزیکی باشه یا شیمیایی .

چرا کشور همسایه همین ترکیه خودمون اینجوری نیست براحتی پینگشون 40 هست با کشور های اروپا ؟

مقایسه کردن دلیل درستی نیست
پهنای باند کشور ما به خارج از کشور محدود است بااین وجود ایران به کشور های همسایه (عراق و..) نیز پهنای باند صادر میکند

karwan125
June 4th, 2016, 21:57
من وقتی که ip استاتیک دارم, پینگ م بین 190 الی 280 هستش ، زنگ هم که میزنی به پشتیبان خیلی با خونسردی میگه بهت برو خدا روشکر کن .. پینگ زیر 300 ایده آل هست. وقتی هم که ip داینامیک دارم پینگ م زیر 100 هست ..
وقتی هم که زنگ میزنم بهشون میگم چرا روی ip استاتیک اینطوری پینگ میره بالا ، میگن نمیدونیم ...

کلا هر چی بی سواد و ... اوردن پشتیبان فنی کردن :|

alirezakaj
June 4th, 2016, 22:20
این مسئله بعید میدونم ربطی به اتک داشته باشد
قطع bgp بله ولی در صورتی که اخلالی باشد شبکه لحظه ای دچار اختلال میشود (در زمان حمله)
این مورد به نظر بنده بخاطر پهنای باند ضعیف شبکه میباشد
شبکه تبیان از روت فیزیک نظری و ازما استفاده میکند طبیعتا اشتراک این شبکه نسبت به دیگر روت های مخابرات بسیار کمتر است و پنهای باند بالا و آزادی را دارند در صورتی که دیگر شبکه ها اکثرا به مخابرات متصل هستند اگه دقت کنید در زمان های صبح (ساعت 4 تا 9 صبح) اکثر شبکه ها پینگ تایم پایین تری را دارند

- - - Updated - - -

مقایسه کردن دلیل درستی نیست
پهنای باند کشور ما به خارج از کشور محدود است بااین وجود ایران به کشور های همسایه (عراق و..) نیز پهنای باند صادر میکند

اون مورد که گفتین در زمان حمله لحظه ای قطع میشه در مورد دیتاسنتر آسیاتک حداقل صدق نمیکنه .

مقایسه نکنیم که نمیتونیم پیشرفت کنیم عزیز . اگر بد با خوب مقایسه نشه پس چجوری به کیفیت مطلوب برسیم؟
باید ببینیم توی خارج چه میکنن که اینجا پیاده کنیم.

- - - Updated - - -

من وقتی که ip استاتیک دارم, پینگ م بین 190 الی 280 هستش ، زنگ هم که میزنی به پشتیبان خیلی با خونسردی میگه بهت برو خدا روشکر کن .. پینگ زیر 300 ایده آل هست. وقتی هم که ip داینامیک دارم پینگ م زیر 100 هست ..
وقتی هم که زنگ میزنم بهشون میگم چرا روی ip استاتیک اینطوری پینگ میره بالا ، میگن نمیدونیم ...

کلا هر چی بی سواد و ... اوردن پشتیبان فنی کردن :|
ای پی استاتیک نگیرید برادر من هه هه اتک میخوری به فنا میری ! :d اینجا ایرانه .

lemo1996
June 4th, 2016, 22:40
اون مورد که گفتین در زمان حمله لحظه ای قطع میشه در مورد دیتاسنتر آسیاتک حداقل صدق نمیکنه .

مقایسه نکنیم که نمیتونیم پیشرفت کنیم عزیز . اگر بد با خوب مقایسه نشه پس چجوری به کیفیت مطلوب برسیم؟
باید ببینیم توی خارج چه میکنن که اینجا پیاده کنیم.
.
مقایسه کردن خوب است ولی آیا فکر میکنید افرادی که زیرساخت اصلی کشور را آماده سازی کرده اند از ضعف بسیار شدید اینترنت ایران نسبت به دیگر کشور ها اطلاع ندارند ؟
محدودیت هایی وجود دارد که از دسترس این افراد خارج است با بخث کردن ما در این مورد هیچگاه هیچ مشکلی برطرف نخواهد شد
تکنسین فنی که در کشور ما هستند بسیار هم قوی هستند (در خوزه it و مخابرات) مطمئن باشید در صورتی که منابع مورد نیاز در اختیارشون قرار داده شود بهترین کیفیت را شبکه ایران ایجاد خواهند کرد مشکل فقط فقط از سمت مسئولین است و تحریماتی که وحود دارد و همچنان پهنای باند محدودی داریم و پس از گذشت چند سال هنوز به نقطه ایده الی نرسیده است

behravesh
June 5th, 2016, 09:49
مخابرات یعنی میشه گفت دیکتاتور ترین سرویس دهنده ای هست که تو عمرم دیدم. هم بی کیفیت هم د.د دوبله سوبله باهاتون حساب میکنه. و همیشه خرابه و اپراتورهای پشتیبانیش هم زنگ بزنین انگار پدرشون رو کشتین.
روشن تر بگم مثل اینکه برید بانک ملی یا برید بانک پارسیان یا اقتصاد نوین

- - - Updated - - -

پژوهشکده دانشهای بنیادین. نمونش nic.ir

مشکل اصلی اینجاست که بعضی مناطق قدرت انتخاب هم یک هست فقط
فقط و فقط میتونی از مخابرات سرویس بگیری یا کلا بیخیال اینترنت بشی
مثال جالبی زدید تفاوت در شرکت خصوصی و دولتی