ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال Raid Controler

lemo1996
June 3rd, 2016, 22:40
سلام

دوستان یک سوال داشتم
بر روی یکی از سرور های hp یک مشکل پیشن اومده (dl360 g7)
Radid Controler که استفاده شده 256 مگ کش است قصد تعویض با رید کنترلر جدید دارم رید کنترلر جدید 1 گیگ است
فقط یک سوال داشتم برای آپگیرد چیکار باید کنم ؟ در صورتی که رید کنترلر قدیمی را خارج کنیم برای دیتا ها مشکلی پیشن نمیاد Raid 0 است( 4 عدد هارد بر روی سرور است )

ممنون میشم دوستان همکاری کنند

TukaNet
June 4th, 2016, 00:41
سلام

رید کنترلر قدیمی رو نمی تونید خارج کنید چون رید کنترلری که فعلا دارید (P410i) آنبرد هست !

اگر قصدتون فقط تعویض کش مموری هست مشکلی نخواهید داشت ولی اگر رید کنترل جدید به سرور اضافه کنید در حالت عادی اطلاعات هارد دیسک ها پاک خواهد شد

مگر اینکه آرایه رید فعلی رو به رید کنترلر جدید منتقل کنید

lemo1996
June 4th, 2016, 10:51
سلام

رید کنترلر قدیمی رو نمی تونید خارج کنید چون رید کنترلری که فعلا دارید (P410i) آنبرد هست !

اگر قصدتون فقط تعویض کش مموری هست مشکلی نخواهید داشت ولی اگر رید کنترل جدید به سرور اضافه کنید در حالت عادی اطلاعات هارد دیسک ها پاک خواهد شد

مگر اینکه آرایه رید فعلی رو به رید کنترلر جدید منتقل کنید

سلام
ممنون مهندس از راهنمایی شما بله فقط کش رو میخوام تعویض کنم فقط یک سوال این کش ها چند مدل هستند ؟
باطری و فلش هستند ؟ کدام را پیشنهاد میدهید

TukaNet
June 4th, 2016, 12:10
سلام

بله دو مدل کش با عناوین FBWC و BBWC داریم

البته اکثرا مدل BBWC داخل بازار داریم که مموری به همراه باتری هست

ولی FBWC در برخی موارد کارایی بالاتری دارد و چون حافظه از نوع فلش هست امکان این رو میده که تا مدت طولانی دیتای کش شده نگهداری بشه

از طرفی باتری کش های bbwc بعد از 2 سال باید تعویض شود که این مورد ممکن است هزینه بر و مشکل ساز باشد.

speednet
June 4th, 2016, 12:57
سلام
برای سرور های g6 به بالا که خود اچ پی آپدیت میده نرم افزارهاشو آپدیت کنی منظور بایوس اینا هست آیا آی لو هم آپدیت میشه یا آی لو هر چی باشه همون میمونه ؟