توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با فزونه بعد ارتقا به php5.6
nariman_us
June 3rd, 2016, 16:39
سلام
دوستان من از افزونه simple ***** استفاده میکنم ولی بعد از ارتقا ورژن پی اچ پی کلا سایت با خطای زیر بالا میاد
Content Encoding Error
The page you are trying to view cannot be shown because it uses an invalid or unsupported form of compression.
Please contact the website owners to inform them of this problem.
هم در هاست و هم در روی سرورم قبل ارتقا مشکلی نبود ولی الان خطای بالا را میده ، لطفا اگر کسی راهکاری داره راهنمایی کنه
افزونه هم
http://yon.ir/K6Qk
هست
ممنون
shivahost
June 3rd, 2016, 17:02
طبیعیه که افزونه با نسخه جدید php مشکلی داشته باشه! بهتره به نسخه قبلی بازگردید یا مشکلات افزونه را رفع و آپدیت کنید.
nariman_us
June 3rd, 2016, 17:36
طبیعیه که افزونه با نسخه جدید php مشکلی داشته باشه! بهتره به نسخه قبلی بازگردید یا مشکلات افزونه را رفع و آپدیت کنید.
ممنون از پاسخدهی اما از طرفی هاستینگ اعلام کرده نسخه قبلی کلا حذف شده و از طرفی برای افزونه آپدیت جدیدی نیامده !
مشکل افزونه را دیگه نمیدانم چطوری باید رفع کرد
iHSG
June 3rd, 2016, 17:50
سلام
معمولاً وقتی این مشکل پیش میاد که یا مرورگر قدیمی باشه و مثلاً فشرده سازی gzip صفحات رو شناسایی نکنه یا نوع فشرده سازی صفحه کلاً یه چیز عجیبی برای خودش باشه که اصلاً هیچ مرورگری پشتیبانی نکنه.
من با این اسکریپتی که میگید کار نکردم اما بگردید ببینید اگه آپشنی برای غیرفعال کردن فشرده سازی صفحات مثل gzip داره غیرفعالش کنید یا ببینید تو فایل htaccess. سایتتون کد خاصی نمیذاره اصلاً یه بار اسم این فایل htaccess. رو به یه اسم دیگه تغییر بدید ببینید اسکریپت بدون مشکل بالا میاد یا نه.
nariman_us
June 3rd, 2016, 18:11
سلام
معمولاً وقتی این مشکل پیش میاد که یا مرورگر قدیمی باشه و مثلاً فشرده سازی gzip صفحات رو شناسایی نکنه یا نوع فشرده سازی صفحه کلاً یه چیز عجیبی برای خودش باشه که اصلاً هیچ مرورگری پشتیبانی نکنه.
من با این اسکریپتی که میگید کار نکردم اما بگردید ببینید اگه آپشنی برای غیرفعال کردن فشرده سازی صفحات مثل gzip داره غیرفعالش کنید یا ببینید تو فایل htaccess. سایتتون کد خاصی نمیذاره اصلاً یه بار اسم این فایل htaccess. رو به یه اسم دیگه تغییر بدید ببینید اسکریپت بدون مشکل بالا میاد یا نه.
سلام
ممنون از پاسخدهی ، اینها که گفتید را کلا تو جستجو دیدم و بررسی کردم ، مشکل دقیقا بعد ازتقا نسخه پی اچ پی رخ میده
راستی اسکریپت نیست و یک افزونه برای وردپرس هست که سایت دیگه ای را میتونید با وردپرس فراخوانی کنید
shivahost
June 4th, 2016, 12:25
اگر از افزونه کش استفاده می کنید با غیرفعال کردن gzip در تنظیمات آن امتحان کنید.
kavoshco
June 4th, 2016, 13:00
سلام ، از کد زیر را درون htaccess قرار بدید ، تست کنید نتیجه رو اعلام کنید
من روی سرورم از انجینکس و روی هاست از وب سرور آپاچی استفاده میکنم ولی دقیقا مشکل از ورژن php هست
نکته اینکه روی فایرفکس خطای بالا را میده ولی روی کروم خطای زیر را میده
This site can’t be reached
The webpage at http://asiamoviez.top/ might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.