ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درباره تبلیغات google

mersad-mr
June 3rd, 2016, 15:27
سلام و خسته نباشید دوستان....
دوستان سوال هایی در باره تبلیغات گوگل داشتم . ممنون میشم پاسخ بدین ( سوالات کلی هست لطفا الکی اسپم نکنید روی یک سوژه خاص زوم نکنید)

می خوام بدونم توی تبلیغات گوگل

۱- خوب هر کلیک مقداری از اعتبار کم میکنه برای مثال ۲ سنت و امکان داره من بگم برای فلان کلیک ۳ سنت کم کنه که توی لیست کسانی که اون کلمه رو تبلیغ دادند باز من اول باشم ؟

۲- مقدار ورود از گوگل حدودا چقدر هست در دنیا ؟ یعنی فرض سایت انگلیسی هست و مخاطب تمام دنیا همه کشور ها میشه حال مثلا ۱۰ تا کلمه یا جمله یا هرچی بزاریم می خوام بدونم گوگل چقدر ورودی داره حدودی
یه عدد تقریبی در روز

vatan3da
June 3rd, 2016, 17:24
سلام.
مورد اول فکر نکنم عملی باشه
در دنیا نامعلوم هست
ولی شما 2هفته تبلیغ بگیری بازدید سایتت مثل موشک میره بالا
ولی بعد ازاتمام تبلیغات باز برمیگردی به حال قبل

shayandavoodi
June 3rd, 2016, 19:07
سلام و خسته نباشید دوستان....
دوستان سوال هایی در باره تبلیغات گوگل داشتم . ممنون میشم پاسخ بدین ( سوالات کلی هست لطفا الکی اسپم نکنید روی یک سوژه خاص زوم نکنید)

می خوام بدونم توی تبلیغات گوگل

۱- خوب هر کلیک مقداری از اعتبار کم میکنه برای مثال ۲ سنت و امکان داره من بگم برای فلان کلیک ۳ سنت کم کنه که توی لیست کسانی که اون کلمه رو تبلیغ دادند باز من اول باشم ؟

۲- مقدار ورود از گوگل حدودا چقدر هست در دنیا ؟ یعنی فرض سایت انگلیسی هست و مخاطب تمام دنیا همه کشور ها میشه حال مثلا ۱۰ تا کلمه یا جمله یا هرچی بزاریم می خوام بدونم گوگل چقدر ورودی داره حدودی
یه عدد تقریبی در روز

1- نه شدنی نیست.
2- اگه میشه از علائمی مثل . ، ! ؟ هم استفاده کنید. حس می کنم این موردی که نوشتی 5 تا جملس که معلوم نیست کدومش تا کجاس :دی

mersad-mr
June 3rd, 2016, 23:04
دوستان با ٢٠$ حدودا چقدر ورودي ميشه گرفت حدودي

Majiiid
June 3rd, 2016, 23:45
دوستان با ٢٠$ حدودا چقدر ورودي ميشه گرفت حدودي
بستگی به موضوع سایت و تبلیغ شما و کلمات کلیدی داره اگر کلمات کلیدی که میدین هیچ تبلیغ دیگه ای براش نباشه و فقط تبلیغ شما نمایش داده بشه با کمترین هزینه که تنظیم بشه نهایت 2000 تا بازدید میتونید بگیرید

joomla2
June 4th, 2016, 00:46
بستگی به موضوع سایت و تبلیغ شما و کلمات کلیدی داره اگر کلمات کلیدی که میدین هیچ تبلیغ دیگه ای براش نباشه و فقط تبلیغ شما نمایش داده بشه با کمترین هزینه که تنظیم بشه نهایت 2000 تا بازدید میتونید بگیرید

سلام.
با 20 دلار تعداد 2000 ورودی؟؟
ما 120,000 تومان دادیم حدود 50 نفر کلیک کرده بودن روی تبلیغ ما بعد تموم شد!
جریانش چطور است؟

Majiiid
June 4th, 2016, 01:22
سلام.
با 20 دلار تعداد 2000 ورودی؟؟
ما 120,000 تومان دادیم حدود 50 نفر کلیک کرده بودن روی تبلیغ ما بعد تموم شد!
جریانش چطور است؟
گفتم که بستگی به نوع تبلیغ و کلمات کلیدی داره معمولا تو کلمات کلیدی ضعیف تر و در صفحات دوم میشه این تعداد بازدید گرفت
ولی اینکه شما با مبلغی حدودا بیشتر از 30 دلار تنها 50 بازدید گرفتین خب خودش شک برانگیزه ، با گرانترین رنج قیمتی هم اگه زده میشد شما حداقل باید 500 بازدید میگرفتین حالا یا محاسبات و شمارش شما اشتباه بوده یا اینکه کسی که براتون تبلیغ گذاشته کلک زده بهتون و یا اینکه تبلیغ شما ویژه بوده و با رنج قیمت بسیار بالایی براتون تنظیم شده! خارج از این سه حالت نیست

mersad-mr
June 4th, 2016, 01:30
گفتم که بستگی به نوع تبلیغ و کلمات کلیدی داره معمولا تو کلمات کلیدی ضعیف تر و در صفحات دوم میشه این تعداد بازدید گرفت
ولی اینکه شما با مبلغی حدودا بیشتر از 30 دلار تنها 50 بازدید گرفتین خب خودش شک برانگیزه ، با گرانترین رنج قیمتی هم اگه زده میشد شما حداقل باید 500 بازدید میگرفتین حالا یا محاسبات و شمارش شما اشتباه بوده یا اینکه کسی که براتون تبلیغ گذاشته کلک زده بهتون و یا اینکه تبلیغ شما ویژه بوده و با رنج قیمت بسیار بالایی براتون تنظیم شده! خارج از این سه حالت نیست

دوست عزیز
با فرض اینکه روی لغت ما ۷ سایت دیگه باشه
اگر ۳۰ دلار شارژ کنیم متوسط چقدر کلیک می خوره ؟
و در مورد تنظیم هزینه که گفتین میشه یکم بیشتر در مورد این تنظیم بگین ؟ که چی تنظیم بشه ؟

Majiiid
June 4th, 2016, 02:00
دوست عزیز
با فرض اینکه روی لغت ما ۷ سایت دیگه باشه
اگر ۳۰ دلار شارژ کنیم متوسط چقدر کلیک می خوره ؟
و در مورد تنظیم هزینه که گفتین میشه یکم بیشتر در مورد این تنظیم بگین ؟ که چی تنظیم بشه ؟
ببینید برای 30 دلار حداقل باید 500 بازدید بگیرین در صفحه اول گوگل
هزینه هر کلیک بستگی داره به مکان تبلیغ اینکه در صفحه اول گوگل باشه یا دوم در بالا باشه یا پایین و همینطور کلمات کلیدی که انتخاب میشه و چند تا عامل دیگه که همه ی اینارو شخص تبلیغ کننده مشخص میکنه
یک مثال میزنم مثلا الان برای دانلود فیلم هیچ تبلیغی در گوگل نیست اگر همین کلیدواژه رو در صفحه دوم و پایین صفحه بخوایم نمایش داده بشه هر بازدید یک سنت محاسبه میشه و با 30 دلار میشه 3000 بازدید گرفت و بخوایم تو صفحه اول نمایش داده بشه 1000-1500 بازدید میگیره، البته این تعداد تقریبی هستش تو تبلیغات کلیکی نمیشه دقیق گفت که مثلا حتما این تعداد بازدید با این میشه گرفت

mersad-mr
June 4th, 2016, 02:21
ببینید برای 30 دلار حداقل باید 500 بازدید بگیرین در صفحه اول گوگل
هزینه هر کلیک بستگی داره به مکان تبلیغ اینکه در صفحه اول گوگل باشه یا دوم در بالا باشه یا پایین و همینطور کلمات کلیدی که انتخاب میشه و چند تا عامل دیگه که همه ی اینارو شخص تبلیغ کننده مشخص میکنه
یک مثال میزنم مثلا الان برای دانلود فیلم هیچ تبلیغی در گوگل نیست اگر همین کلیدواژه رو در صفحه دوم و پایین صفحه بخوایم نمایش داده بشه هر بازدید یک سنت محاسبه میشه و با 30 دلار میشه 3000 بازدید گرفت و بخوایم تو صفحه اول نمایش داده بشه 1000-1500 بازدید میگیره، البته این تعداد تقریبی هستش تو تبلیغات کلیکی نمیشه دقیق گفت که مثلا حتما این تعداد بازدید با این میشه گرفت

با توجه به توضیحات شما من چند سوال دیگه برام پیش اومد .
من به شخص تبلیغ دهنده میگم صفحه اول بالا باشه . حالا با فرض اینکه ۴ تبلیغ دیگه باشه بین ما ۵ تبلیغ دهنده کدوم اول هستیم ؟

شما کار های تبلیغات انجام میدین ؟

melismspanel
June 4th, 2016, 10:09
من به شخص تبلیغ دهنده میگم صفحه اول بالا باشه . حالا با فرض اینکه ۴ تبلیغ دیگه باشه بین ما ۵ تبلیغ دهنده کدوم اول هستیم ؟

شما به شخص تبلیغ دهنده نمیتونین بگین تبلیغ شما بالا صفحه باشه یا پایین.
گوگل با توجه به مبلغ پرداختی شما مکان شما رو مشخص میکنه.

شانس اینکه شما با 400 دلار بخواهید صفحه اول باشید تا 30 دلار خیلی زیاده.

Majiiid
June 4th, 2016, 10:38

مکان تبلیغ شما بر اساس بودجه ای که شما تعیین میکنید هست تعیین بودجه هم روش مزایده ای است و تبلیغ کننده مشخص میکنه که برای هر کلیک چقدر میپردازه و گوگل بر اساس اون در مکان مشخص نشون میده دقیقا نمیشه گفت که شما در پنج تبلیغ کننده بالای جستجوگر تبلیغ اول باشین یا آخر در اکثر موارد بصورت رندوم نمایش داده میشه البته یه مقدارش هم بستگی به تجربه تبلیغ کننده داره که اگه تجربه داشته باشه میدونه که کلمات کلیدی شما بر اساس چه بودجه ای تعیین کنه تا در مکانی که شما میخواین نمایش داده بشه
نه قبلا کار تبلیغ انجام میدادم ولی الان دیگه نه!

mersad-mr
June 4th, 2016, 12:19
معتبر ترين شركت و حرفه ترين شركت براي اين كار كي هست ؟

webmoney-seller
June 5th, 2016, 07:16
کلا" بالا بردن بازید از طریق تبلیغات مثل بارون وسط بیابونه... یک مدت کوتاه به شکل سیلاب می یاد وقتی بارون تموم شد زمین ها مثل قبل خشک می شن.. فرقی نمی کنه تبلیغ از کجا باشه....گوگل یا جای دیگه فرقی نمی کنه.. چونن با تبلیغ سایتت رنک نمی گیره...

تبلیغ به درد سایت هایی می خوره که دنبال فروشن نه بازدید

joomla2
June 5th, 2016, 09:49
ممنون آقا مجید،
دوستان لطفا یک شرکت معتبر معرفی کنید که بیشترین بازدهی را داشته باشه. مثل برای ما با 120,000 تومان و 50 تا کلیک نگن شارژ تموم شد

T.Toosi
June 5th, 2016, 10:14
معتبر ترين شركت و حرفه ترين شركت براي اين كار كي هست ؟

سلام، من ****** را پیشنهاد میکنم بودجه ای هم که برای هر کلیک مشخص میکنید بستگی به کلامات کلیدی و رقبای شما در گوگل دارد.

shahab.sh01
June 22nd, 2016, 19:30
دوستان شما برای تبلیغ در گوگل کدوم سایت یا شرکت و معرفی می کنید ؟
میخوام تبلیغات به گوگل بدم اگه از دوستان کسی اینجا هست لیست تعرفه هاشو برام بفرسته

ali.arabi
June 22nd, 2016, 19:52
سلام
به نظر من مستقیم از گوگل خریداری کنید بهتر است