توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل قطعی سایت های روی آپاچی سی پنل
biriyaaa
June 2nd, 2016, 18:26
سلام
از اولین روزی که سرور المان خریدم و دادم برام کانفیگ اپاچی و سی پنل کردم این مشکل رو دارم
مشکل اینه که هر نیم ساعت و یا یک ساعت ( در شبها خیلی بیشتر) چندتا سایت روی سرور اپاچی دارم که سایت ها قطع میشن البته خطا نمیدن و فقط لود میندازن و صفحه سفید و باز نمیشه در حالی که خود whm و cpanel باز میشه و مشکلی نداره که با وارد شدن به whm و رستارت کردن اپاچی مشکل حل میشه و بعد دوباره همین مشکل.
سرور المان هست با رم 16 سی پی یو 8 هسته که روی سرور یک وی پی اس ویندوز هم دارم که خیلی ازش استفاده نمیکنم
ضمنا روی سرور 3 تا سایت وردپرس دارم با یک هاست برای دانلود فقط همین
ممنون میشم کمکم کنید تا مشکل از کجاست
behravesh
June 2nd, 2016, 18:34
این مشکل دوست عزیز از طرف کانفیگ سرور می باشد
سرور شما به خوبی کانفیگ نشده است
یک خروجی از لاگ های اپاچی و mysql قرار دهید
در صورت نیاز با بنده در ارتباط باشید
- - - Updated - - -
تا مشکل را بررسی کنم
pardazit.net
June 2nd, 2016, 21:27
سلام
از اولین روزی که سرور المان خریدم و دادم برام کانفیگ اپاچی و سی پنل کردم این مشکل رو دارم
مشکل اینه که هر نیم ساعت و یا یک ساعت ( در شبها خیلی بیشتر) چندتا سایت روی سرور اپاچی دارم که سایت ها قطع میشن البته خطا نمیدن و فقط لود میندازن و صفحه سفید و باز نمیشه در حالی که خود whm و cpanel باز میشه و مشکلی نداره که با وارد شدن به whm و رستارت کردن اپاچی مشکل حل میشه و بعد دوباره همین مشکل.
سرور المان هست با رم 16 سی پی یو 8 هسته که روی سرور یک وی پی اس ویندوز هم دارم که خیلی ازش استفاده نمیکنم
مشکل شما از کانفینگ است
در صورت نیاز جهت بررسی های بیشتر دسترسی ارسال نمایید.
kavoshco
June 2nd, 2016, 21:33
دوست عزیز این مشکل دلایل مختلفی میتونه داشته باشه !
ارور لاگ ها رو بررسی کنید اگر متوجه نشدید در بخش مربوطه تاپیک بزنید تا همکاران سرورتونو بررسی کنند ...
hegza
June 2nd, 2016, 21:41
بله باید ارور لاگ رو دید. ممکنه از کانفیگ باشه ممکنه. سایتها رم سرور رو کامل اشغال میکنن و...
InterServer.ir
June 2nd, 2016, 23:40
سلام
درصورت تمایل دسترسی ارسال کنید تا سرورتون بررسی بشه .
لینک سایت در امضا
biriyaa
June 29th, 2016, 04:47
دوستان مشکلم حل نشد
لاگها هیچ خطایی ندارند
منابع سرور هم نرماله
فقط یه چیزی ذهن من مشغول کرده اونم اینه که با استفاده از دستور زیر
netstat -ntu | awk '{print $5}' | cut -d: -f1 | sort | uniq -c | sort -n
کانکشنها رو که میبینم نمیدونم چرا ای پی خود سرور بین 100 تا 500 کانکشن میزنه( متغیر)
ایا توی لیست کانکشها و ای پی ها باید ای پی خود سرور هم باشه یا نه ؟ و این از نظر شما مشکل هست یا عادیه ؟
این مشکل قطعی سایت ها دیگه داره دیوونم میکنه
tall
June 29th, 2016, 12:55
سلام ی بار دیع اپاپی و php بلد کنید از ایزی اپاچی اما درست
اموزشاش تو نت هست
+
این دستور رو بزنید ب احتمال قوی با زدن دستور زیر حل بشه
/scripts/upcp —force
biriyaa
June 30th, 2016, 01:48
این دستور هم مشکلو حل نکرد
trust toiler
June 30th, 2016, 01:53
دوستان مشکلم حل نشد
لاگها هیچ خطایی ندارند
منابع سرور هم نرماله
فقط یه چیزی ذهن من مشغول کرده اونم اینه که با استفاده از دستور زیر
netstat -ntu | awk '{print $5}' | cut -d: -f1 | sort | uniq -c | sort -n
کانکشنها رو که میبینم نمیدونم چرا ای پی خود سرور بین 100 تا 500 کانکشن میزنه( متغیر)
ایا توی لیست کانکشها و ای پی ها باید ای پی خود سرور هم باشه یا نه ؟ و این از نظر شما مشکل هست یا عادیه ؟
این مشکل قطعی سایت ها دیگه داره دیوونم میکنه
دوست عزیز مشکل از کانفیگ آپاچی هست
اما برای اینکه مطمئن بشید، با استفاده از دو دستور زیر، htop رو نصب کنید