ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد کارایی یک سرور

ASC
June 2nd, 2016, 17:01
من یه تعداد تقریبا زیادی (حدود 900 خرده ای) سایت با بازدید کم و متوسط دارم حدود نیمی از این تعداد با یک سیستم php اختصاصی نوشته و برای ارگانی یه هست هر کدام یک گیگ فضا نصف بقیه حدود 400 تا سایت یه سری جوملا وردپرس و سایر سی ام اس ها سایتهای ایرانی و انگلیسی زبان هستند با بازدید کم و متوسط که اینها همه یک گیگی و 500 مگی هستند در چند جا به صورت ریسلری معمولی پراکنده هستند و تا الانم مشکلی نبوده مثل مصرف زیاد منابع و.... کلا هم باید حدود 900 گیگ فضا بدم که البته حدود کمتر از 500 گیگ واقعا مصرف شده

حالا قصد دارم با توجه به جلوگیری از پراکندگی و متمرکز کردن کارم و کاهش هزینه ها اینها در یک سرور اختصاصی متمرکز کنم با لایسنس سی پنل و کلادلینوکس حساب کردم بیشترین هزینه ای که میشه کرد که به صرفه بشه خرید سروهای KS-3B و KS-3A کیم سوفی هست با حدود 20 یورو با مشخصات زیر

cpu: Core™ i5-750 2.67 GHz
ram: 16 GB
hard : 2tb sata
network: 100Mbps

حالا با توجه به تجربه شما این سرور پاسخگوی این نیاز هست یا سرور ضعیف هست؟

a.e
June 2nd, 2016, 17:16
با توجه به توضیحی که فرمودید سرورهای نام برده شده با توجه به cpu که دارا هستند پاسخگوی نیاز شما نیستند، پیشنهاد میشود سرور ks-4a را خریداری نمایید که دارای cpu بهتری می باشد و با توجه به تجربه؛ پاسخگوی نیاز شما نیز می باشد.

همچنین باید ذکر کرد که اختلاف هزینه سرور ks-3b و ks-4a فقط 2 یورو می باشد.

ASC
June 2nd, 2016, 17:24
با توجه به توضیحی که فرمودید سرورهای نام برده شده با توجه به cpu که دارا هستند پاسخگوی نیاز شما نیستند، پیشنهاد میشود سرور ks-4a را خریداری نمایید که دارای cpu بهتری می باشد و با توجه به تجربه؛ پاسخگوی نیاز شما نیز می باشد.

همچنین باید ذکر کرد که اختلاف هزینه سرور ks-3b و ks-4a فقط 2 یورو می باشد.
ممنون فرکانس cpu ها یکسان هست علت بهتر بودن چی هست؟
رم 16 کافیه و پورت سرور ks-4a کافیه برای اینکار؟

Z.eus
June 2nd, 2016, 17:24
مشخصاتی که ذکر کردید ضعیف هست.

a.e
June 2nd, 2016, 17:32
ممنون فرکانس cpu ها یکسان هست علت بهتر بودن چی هست؟
رم 16 کافیه و پورت سرور ks-4a کافیه برای اینکار؟

لطفاً توجه داشته باشید بر روی سرور KS-4A از سی پی یو Core™ i7-920 استفاده شده است.

با توجه به توضیحاتی که فرمودید و با توجه به این موضوع که فرمودید سایت ها کم مصرف هستند، با کانفیگ صحیح سرور این سرور پاسخگوی نیاز شما می باشد.

ASC
June 2nd, 2016, 17:38
مشخصاتی که ذکر کردید ضعیف هست.
کدام یکی سخت افزارها ضعیف هست و حداقل چقدر باشه؟

- - - Updated - - -

لطفاً توجه داشته باشید بر روی سرور KS-4A از سی پی یو Core™ i7-920 استفاده شده است.

با توجه به توضیحاتی که فرمودید و با توجه به این موضوع که فرمودید سایت ها کم مصرف هستند، با کانفیگ صحیح سرور این سرور پاسخگوی نیاز شما می باشد.
بله کم مصرف هستند بعضی ها که در دسته اول هستند شاید روزی یک بازدید هم نداشته باشه ولی بعضی اوقات ممکنه بازدید زیاد بشه برای همین و برای اطمینان و محکم کاری قصد استفاده از کلاد لین*** هم هست به نظر شما منابع به طور مساوی چطور تقسیم بشه برای هر اکانت؟

a.e
June 2nd, 2016, 17:45
در صورتی که میتوانید هزینه بیشتری انجام دهید پیشنهاد میشود از دیتاسنتر SoyouStart سرور تهیه کنید تا از سرور با سخت افزار قدرتمند تری برخوردار شوید.

با توجه به توضیحات و با توجه به مصرف کم سایت ها سرور KS-4A جوابگوی نیاز شما است و نیاز به استفاده از کلاد لینوکس نیز نمی باشد.

Z.eus
June 2nd, 2016, 17:45
کدام یکی سخت افزارها ضعیف هست و حداقل چقدر باشه؟

- - - Updated - - -

بله کم مصرف هستند بعضی ها که در دسته اول هستند شاید روزی یک بازدید هم نداشته باشه ولی بعضی اوقات ممکنه بازدید زیاد بشه برای همین و برای اطمینان و محکم کاری قصد استفاده از کلاد لین*** هم هست به نظر شما منابع به طور مساوی چطور تقسیم بشه برای هر اکانت؟
هر دو ضعیف هستند. البته ممکن است پاسخ گو‌ی نیاز شما باشد(کانفیگ دومی). ولی سی پی یو های قوی تر و xeon پیشنهاد می‌شود.
در کل سرور های کیم سوفی پیشنهاد نمی‌شوند. اگر مشکل بودجه ندارید حداقل از سرور های hetzner استفاده کنید.
با توجه به اینکه فرمودید سایت ها بازدید متوسط دارند پس باید مشخص باشد که در حال حاضر چقدر مصرف دارند.

ASC
June 2nd, 2016, 18:07
در صورتی که میتوانید هزینه بیشتری انجام دهید پیشنهاد میشود از دیتاسنتر SoyouStart سرور تهیه کنید تا از سرور با سخت افزار قدرتمند تری برخوردار شوید.

با توجه به توضیحات و با توجه به مصرف کم سایت ها سرور KS-4A جوابگوی نیاز شما است و نیاز به استفاده از کلاد لینوکس نیز نمی باشد.
من از soyoustar سرور داشتم برای یک سایت پر بازدید کیفیت خیلی خوبی از جهات مختلف حتی دیداس داشت با یک چهارم قیمت سرور قبلی در افرانت ولی هدفم از kimsufi کم کردن هزینه ها هستچون فکر کیفیت شبکه و فایروال مشابه باشه قصد استفاده از کلالینوکس هم حتمی هست چون نمیخوام با مصرف زیاد احتمالی یک سایت به مشکل بخورم خیالم راحت باشه

SYS-IP-1 از soyoustart به نظر شما کاملا پاسخگو هست؟ اگر اینو بگیریم حدود 90 سایت با شرایط تقریبا مشابه در داخل ایران هم هست که با این شرایط ایناروهم منتقل میکنم اونجا

هر دو ضعیف هستند. البته ممکن است پاسخ گو‌ی نیاز شما باشد(کانفیگ دومی). ولی سی پی یو های قوی تر و xeon پیشنهاد می‌شود.
در کل سرور های کیم سوفی پیشنهاد نمی‌شوند. اگر مشکل بودجه ندارید حداقل از سرور های hetzner استفاده کنید.
با توجه به اینکه فرمودید سایت ها بازدید متوسط دارند پس باید مشخص باشد که در حال حاضر چقدر مصرف دارند.
مصرف ترافیک در بیشترین شرایط که شرایط خاصی بوده و یکبار اتفاق افتاد مجموعا در یکماه 10 ترابایت شده hetzner هم چون انتی دیداس نداره و میگن بعضی وقتا سرورهای مارکتی مشکل هارد داره منصرف شدم

kavoshco
June 2nd, 2016, 18:12
من از soyoustar سرور داشتم برای یک سایت پر بازدید کیفیت خیلی خوبی از جهات مختلف حتی دیداس داشت با یک چهارم قیمت سرور قبلی در افرانت ولی هدفم از kimsufi کم کردن هزینه ها هستچون فکر کیفیت شبکه و فایروال مشابه باشه قصد استفاده از کلالینوکس هم حتمی هست چون نمیخوام با مصرف زیاد احتمالی یک سایت به مشکل بخورم خیالم راحت باشه

SYS-IP-1 از soyoustart به نظر شما کاملا پاسخگو هست؟ اگر اینو بگیریم حدود 90 سایت با شرایط تقریبا مشابه در داخل ایران هم هست که با این شرایط ایناروهم منتقل میکنم اونجا

مصرف ترافیک در بیشترین شرایط که شرایط خاصی بوده و یکبار اتفاق افتاد مجموعا در یکماه 10 ترابایت شده hetzner هم چون انتی دیداس نداره و میگن بعضی وقتا سرورهای مارکتی مشکل هارد داره منصرف شدم

دوست عزیز ، فکر کردید سرور های kimsufi و souyoustart وضعیت هارداشون بهتره؟

هاردای اینترپرایز هتزنر عالی هستن ! اگر هم مشکل داشته باشن اطلاع میدید سریعا عوض میکنن

Z.eus
June 2nd, 2016, 18:13

بله هتزنر هم زیاد گزینه مناسبی نیست.
همان سرور های So you start مناسب هستند. هم از لحاظ سخت افزار و هم از لحاظ شبکه و anti ddos.

a.e
June 2nd, 2016, 19:43
در صورتی که سرور sys-ip-1 را تهیه نمایید بازدهی بهتری برای شما دارد اما با توجه به شرایطی که توضیح داده اید مطابق با تجربه بنده سرور ks-4a نیز جوابگوی نیاز شما خواهد بود.

ASC
June 2nd, 2016, 20:13
در صورتی که سرور sys-ip-1 را تهیه نمایید بازدهی بهتری برای شما دارد اما با توجه به شرایطی که توضیح داده اید مطابق با تجربه بنده سرور ks-4a نیز جوابگوی نیاز شما خواهد بود.
ببخشید زیاد سوال میپرسم از بین E3-SAT-1 و sys-ip-1 کدام بهتر هست چون قیمت مشابه هست

a.e
June 2nd, 2016, 20:16
برای میزبانی سرور sys-ip-1 پیشنهاد میشود.