PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید مستقیم از resello.com

mohammad.ah
June 2nd, 2016, 16:22
سلام
بنده بعد از 1 ماه خرید مستقیم از resello.com مشکل قطعی دامنه برام بوجود اومده و چندباری پیام دادن که تا 50 دلار حسابو پر کن و پر نکردم الان این مشکل برام بوجود اومده چطور مشکل حل میشه ؟
باهاشون صحبت کرده بودم بهشون گفته بودم که reseller نیستم و بعد از وریفای با 25 دلار دیگه چیزی نگفتن فقط گفتن برای هر مشکل تیکت جدا باز کن هربارم تیکت میدم 5 روز طول میکشه جواب بدن !
من مشکلاتمو مطرح کردم براشون اما ...
اگر ممکنه کمک کنید
باتشکر

a.e
June 2nd, 2016, 16:41
با سلام و عرض ادب

با توجه به مشکلی که فرمودید پیشنهاد نمیشود که حساب خود را الان 50 دلار شارژ نمایید چرا که ممکن است شارژ نمایید و مشکل شما نیز برطرف نشود.

پیشنهاد میشود به صورت تماس تلفنی پیگیر رفع مشکل خود باشید.

ASC
June 2nd, 2016, 18:12
سلام
بنده بعد از 1 ماه خرید مستقیم از resello.com مشکل قطعی دامنه برام بوجود اومده و چندباری پیام دادن که تا 50 دلار حسابو پر کن و پر نکردم الان این مشکل برام بوجود اومده چطور مشکل حل میشه ؟
باهاشون صحبت کرده بودم بهشون گفته بودم که reseller نیستم و بعد از وریفای با 25 دلار دیگه چیزی نگفتن فقط گفتن برای هر مشکل تیکت جدا باز کن هربارم تیکت میدم 5 روز طول میکشه جواب بدن !
اگر ممکنه کمک کنید
باتشکر
جالبه میگن اجباری باید 50 دلار شارژ کنید؟
فکر نکنم طبق قوانین اجازه مسدود کردن دامنه رو داشته باشند!

kool
June 2nd, 2016, 21:04
سلام
اگر ممکنه کمک کنید
باتشکر

فکر نمیکنم چنین برخوردی داشته باشن مگر اینکه موردی در پرداخت و.. باشه و یا دستوری از مرجعی دریافت کرده باشن.
اولین کار اینه که تلاش کنید علت رو سوال کنید و اینکه مطمئن بشید که مشکل از سمت دیگری نباشد!

kavoshco
June 2nd, 2016, 21:22
100% سورس مالیتون مشکل داشته !

تماس بگیرید یا تیکت بزنید

mohammad.ah
June 2nd, 2016, 22:00
باتشکر از همه دوستان
باید عزض کنم به من بعد از واریز گفتن که از یه سایت دیگه دامنه تهییه کن و اونم یه سایت هندی دیگه بود
به من گفتن اگه reseller نیستی برو اونجا
والا اگر قانون اونا قانون بین الملل باشه حرفهای دوستان درسته ولی قطعا یه چیزی قلطه که همش اون پیامو دریافت میکنم

TukaNet
June 2nd, 2016, 22:10
این که resello یک رجیسترار بی نظم و بی کیفیت هست درش شکی نیست

ولی همون موقع که برای بار اول درخواست 50 دلار کردند، شما سوال نکردید که برای چی چنین درخواستی دارند؟

mohammad.ah
June 2nd, 2016, 22:24
این که resello یک رجیسترار بی نظم و بی کیفیت هست درش شکی نیست

ولی همون موقع که برای بار اول درخواست 50 دلار کردند، شما سوال نکردید که برای چی چنین درخواستی دارند؟
تیکت دادم جواب مشخصی ندادن یا 5 روز یکبار جواب میدن متاسفانه
من همون 25 دلارم برام سوال بود
ولی حاظر شدم این پولو بره یه دامنه بدم که دست کسی نیوفته مثل خیلیا بعدا سرکیسم نکنن ولی مثل اینکه دارن سر کیسم میکنن
از کانادام اگه میخریدم ممکن بود ایرانیارو دراپ کنن
والا از اینور موندم از اونور رونده حیرون شدم دیگه

TukaNet
June 2nd, 2016, 22:56
تیکت دادم جواب مشخصی ندادن یا 5 روز یکبار جواب میدن متاسفانه
من همون 25 دلارم برام سوال بود
ولی حاظر شدم این پولو بره یه دامنه بدم که دست کسی نیوفته مثل خیلیا بعدا سرکیسم نکنن ولی مثل اینکه دارن سر کیسم میکنن
از کانادام اگه میخریدم ممکن بود ایرانیارو دراپ کنن
والا از اینور موندم از اونور رونده حیرون شدم دیگه

خوب "متاسفانه" چی؟

حتما مشکلی بوده روی پرداخت اول !

اگر متن پیغام ها رو دارید ارسال کنید تا امکان راهنمایی دقیقتر فراهم بشه

mohammad.ah
June 2nd, 2016, 23:05
خوب "متاسفانه" چی؟

حتما مشکلی بوده روی پرداخت اول !

اگر متن پیغام ها رو دارید ارسال کنید تا امکان راهنمایی دقیقتر فراهم بشه
هیچ مشکلی در پرداخت وجود نداشته و از حساب فرد معتبری بوده ، حتی تصویر پاسپورت رو براشون ارسال کردم و تایید شد ، گفتن که مشکلی وجود نداشته ، تنها مشکل اینه که بنده نمیخوام Reseller باشم اونا میگن باید بری به سایت دیگه که اونم از هنده ، اینجاست که 25 دلار هم بر نمیگرده و همش پیام میدن 50 دلار پرداخت کن اونم فقط برای یه دامنه
من عین ترجمه رو به شما گفتم

alirezakaj
June 3rd, 2016, 00:25
جالبه میگن اجباری باید 50 دلار شارژ کنید؟
فکر نکنم طبق قوانین اجازه مسدود کردن دامنه رو داشته باشند!

قانون هر کشوری برا خودشه .
اونا هم لابد دیدن مشتری خارجیه میخوان بکنن تو پاچش . کی میخواد پیگیر بشه اگر هم مسدودش کنن

ASC
June 3rd, 2016, 00:55
قانون هر کشوری برا خودشه .
اونا هم لابد دیدن مشتری خارجیه میخوان بکنن تو پاچش . کی میخواد پیگیر بشه اگر هم مسدودش کنن
قوانین در این موارد توسط icann وضع میشه نه هر کشوری برای خودش!

shivahost
June 3rd, 2016, 12:15
اصلا دلیلی نداشته شما برید بهشون بگید که نمی خواهید ریسلر باشید! چرا همچین چیزی رو کلا مطرح کردید!

mohsen1771
June 3rd, 2016, 12:22
عجب داستانی داریم با این خارجیا زور میگن
50 دلار بریز اجباری:|!!!
بعد میگن حقوق بشر داریم

mohammad.ah
June 3rd, 2016, 12:39
اصلا دلیلی نداشته شما برید بهشون بگید که نمی خواهید ریسلر باشید! چرا همچین چیزی رو کلا مطرح کردید!
وقتی داشتم سرچ میکردم متوجه شدم شخصی که مدعی بود با اونا کار کرده این موضوع رو مطرح کرده بود اما مشکل الان سر این 50 دلاره که نمیدونم چرا باید پرداخت بشه

shivahost
June 3rd, 2016, 17:00
چند ساله ایرانیها دارن با ریسلو کار می کنند و تا بحال هیچ همچین درخواست واریزی نبوده! ضمنا تیکت های ما را هم همیشه در کمتر از 24 ساعت پاسخ دادند و اگر مشکل خاصی بوده دیگه به 48 ساعت نرسیده!

من فکر میکنم مشکلی در کار شما هست.... امکانش هست پنل مستقیم از ریسلو نداشته باشید و گیر یک زیرمجموعه بدجنس افتاده باشید؟

اگر دامین خاصی ندارید در پنل ممکنه مشخصات ورود به پنل را بدهید ما باهاشون مکاتبه کنیم؟

mohammad.ah
June 3rd, 2016, 21:29
احتمالا دیگه به اون دامنه نیازی ندارم
دیگه بیشتر از این نمیخوام ضرر کنم
هیچ مشکلی در پرداخت نبوده و حساب پرداخت کننده معتبره
باتشکر از همه دوستان
لطفا تاپیک بسته شود

alirezakaj
June 3rd, 2016, 21:54
قوانین در این موارد توسط icann وضع میشه نه هر کشوری برای خودش!

اینا روی کاغذه عزیز .
در عمل شما دنیا رو به رنگی دیگر خواهید دید .