ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید سرور soYouStart

parmenides
June 1st, 2016, 23:36
سلام،

دوستان من paypal دارم آیا میتونم مستقیم از soustart سرور بخرم؟ ثبت نام کردم اما پاسپورت و تایید محل زندگی نخواست. سرور سفارش بدم؟

mineserver
June 1st, 2016, 23:59
سلام خسته نباشید به نظرم گیر ندن اما برای اطمینان بهشون تیکت بدید و بپرسید که با ایران مشکل دارند یا خیر

behravesh
June 2nd, 2016, 00:27
سلام،

دوستان من paypal دارم آیا میتونم مستقیم از soustart سرور بخرم؟ ثبت نام کردم اما پاسپورت و تایید محل زندگی نخواست. سرور سفارش بدم؟

این کار را انجام ندهید خیلی بهتر هست چون این دیتاسنتر فوق العاده حساس هست و به راحتی اگر متوجه شوند هویت شما ایرانی هست سرور شما را بلاک می کنند

a.e
June 2nd, 2016, 00:28
با سلام و عرض ادب

دیتاسنتر SoyouStart با ایران مشکل دارد و پس از ثبت اولین سفارش شما باید مواردی که دیتاسنتر درخواست میکند ارسال کنید (مانند اسکن پاسپورت؛کارت ملی؛گواهی نامه؛ قبض آب/برق/گاز/تلفن یا ...) تا پنل شما وریفای شود.

همچنین مشخصات ثبت شده نباید برای ایران باشد.

armin.rf
June 2nd, 2016, 00:33
استارتر گرامی اگر باواسطه مشکلی ندارید اکسین سروررو پیشنهاد میکنم

میتونید ازشون تهیه کنید و با خیال راحت استفاده کنید
و از طرف دیگه با تحریم و ... هم سر و کار ندارید

Erfan-mohsenian
June 2nd, 2016, 01:53
سلام
به شما پیشنهاد می کنم از سرویس دهندگان استفاده کنید به دردسرش نمی ارزه

ciph3r
June 2nd, 2016, 02:20
درود.

اگر مشخصات معتبر غیر ایرانی داشته باشید زیاد خطری وجود ندارد ولی محض اطمینان از واسطه های مطمئن و باسابقه حاظر در انجمن استفاده کنید. این دیتاسنتر با هویت ایرانی مشکل دارد.

viasky
June 2nd, 2016, 02:36
ممکنه بعد از 3-4 ماه استفاده از شما مدرکی بانکی پرداختی معتبری خواسته بشه
که تاریخ اون برای همون ماه باشه
آخرین بار برای بنده همین 2 روز پیش اتفاق افتاد
هچ مشکلی در ظاهر نیست
شما سفارش خواهید داد یا تمدید و پرداخت خواهید کرد ولی در انتظار تایید قرار میگیره
بعد از اون ایمیل زده میشه که باید مدارک معتبر و ارسال بفرمایید و این درخواست در راستای حفظ امنیت اطلاعات شماست
اگر قصد تهیه سرور از این دیتاسنتر و دارید برای دست هم در 2 ماه یک قبض جدید به دست شما برسه ( قبض - رسید مالی و...)
دلیل جدید بودن قبض هم برای تایید محل شماست - چون 2 نوع تایید نیاز هست
هویتی و آدرس
بنده بخاطر مشکلی 2 روز پیش از ovh به پی پال شکایت کردم که خداروشکر حق با ما بود
مبلغ برگشت داده شد به صورت کامل و درخواست من هم پیگیری شد
پیروز باشید