PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [سوال]-قرار دادن چند DNS برای یک دامنه ir

saeedtj
June 1st, 2016, 15:23
دورد دوستان
میخواستم بپرسم چطوری ممکنه که یک دامه ir مثلا domain.ir ، چند یا چندن DNS داشته باشه اما خود دامنه روی دوتا DNS اول اجرا بشه

مثلا داریم:
ns1.domain.ir
ns2.domain.ir
ns3.domain.ir
ns4.domain.ir
و بعدش دی ان اس های خود دامنه domain.ir روی ns1 و ns2 تنظیم بشه
.
.
.
اگ سوال رو نگرفتین کلا بگین چطور میتونم برای دامه با پسوند ir یه childhost بسازم؟:->

iHSG
June 1st, 2016, 15:54
سلام
کلاً برای دامنه IR. فقط 4 تا DNS بیشتر نمیشه تعیین کرد که می تونید دو تا DNS اولی رو برای سایت اصلی خودتون بذارید و دو تا DNS دومی رو برای سروری دیگه که مثلاً مشتری ها توش هستن.
ولی خب محدودیتش خیلی اذیت کننده است چون معمولاً شرکت های هاستینگ بزرگ DNS هاشون از ns1 تا ns15 و به بالا ادامه پیدا میکنه که این کار عملاً با دامنه IR. غیر ممکن میشه.

kavoshco
June 1st, 2016, 16:06
پیشنهاد میشه این کارو اصلا نکنید با دامنه ی IR

چون مثلا سایت شما قاعدتا روی ns1 و ns2 باید بالا بیاد ، ولی بعضی موقع ها سوییچ میشه روی 3و4 که این مشکل رو تمام دامنه های IR دارن ...

joomla2
June 1st, 2016, 16:59
سلام
فکر کنم این دوستمون میخاد dns اختصاصی ایجاد کنه و سپس سایتش را روی dns های اختصاصی دامنه خودش بالا بیاورد
به صورت زیر عمل کنید:
1. ابتدا وارد پنل خود در Nic.ir شوید.
از منو بالا بر روی دامنه ها » دامنه های من کلیک کنید.
2. از بخش "دامنه های من" دامنه مورد نظر خود را انتخاب کنید و سپس بر روی گزینه "ویرایش ردیف‌های کارگزاری نام و میزبانی دامنه" کلیک کنید.
3. در صفحه جدیدی که باز می شود در بخش "کارگزار دامنه (NS Record) " DNS های مورد نظر خود را در بخش "نام کارگزار" وارد کنید و در بخش "آی پی کارگزار" IP سرور خود را وارد نمایید.

باید در whm هم تنظیم کنید dns zone را

آموزش تصویری را از لینک زیر می توانید مشاهده کنید
http://www.iranweb.co/doc/domain/53-change-dns-ir.html

saeedtj
June 1st, 2016, 18:34
دوستان واقعا ممنون بابت پاسخ های خوبتون

پیشنهاد میشه این کارو اصلا نکنید با دامنه ی ir

چون مثلا سایت شما قاعدتا روی ns1 و ns2 باید بالا بیاد ، ولی بعضی موقع ها سوییچ میشه روی 3و4 که این مشکل رو تمام دامنه های ir دارن ...

بله دقیه مشکل منم همینه دوست عزیز چون دوتا سرور دارم (یکی hdd و یکی هم ssd)
گاهی روی 1و 2 هست و گاهی هم سوئیچ میشه روی 3 و 4
که فکر میکنم به ثولی شما و دوستان برای دامنه ملی راه حلی وجود نداره درحال حاظر;)

shomalnetwork
June 1st, 2016, 19:35
به نظر منم برای دامنه ir این کارو نکن به مشکل برمیخوری

hegza
June 1st, 2016, 22:15
سلام
کلاً برای دامنه IR. فقط 4 تا DNS بیشتر نمیشه تعیین کرد که می تونید دو تا DNS اولی رو برای سایت اصلی خودتون بذارید و دو تا DNS دومی رو برای سروری دیگه که مثلاً مشتری ها توش هستن.
ولی خب محدودیتش خیلی اذیت کننده است چون معمولاً شرکت های هاستینگ بزرگ DNS هاشون از ns1 تا ns15 و به بالا ادامه پیدا میکنه که این کار عملاً با دامنه IR. غیر ممکن میشه.
درود
ساخت دی ان اس از پنل هاستینگ میتونید با a record تا بی نهایت هم برید ربطی به امکانات دامنه نداره.

- - - Updated - - -

دوستان واقعا ممنون بابت پاسخ های خوبتون

بله دقیه مشکل منم همینه دوست عزیز چون دوتا سرور دارم (یکی hdd و یکی هم ssd)
گاهی روی 1و 2 هست و گاهی هم سوئیچ میشه روی 3 و 4
که فکر میکنم به ثولی شما و دوستان برای دامنه ملی راه حلی وجود نداره درحال حاظر;)

بهرحال بروشی که عرض کردم عمل کنید یعنی فقط برای سرور دامنه چیلد هاست در پنل تعریف کنید و برای دیگر سرورهاتون از طریق سروری که میزبان دامنه آی آرتون هست.

بهرحال بهتره یک دامنه دیگه تعریف کنید با اینکه دامنه های بین المللی هم در صورت دوون بودن سرور میزبان اصلی دامنه. باعث میشه دیگر دی ان اس ها هم پینگ درست نده اما لااقل کمی کش داره رو آی اس پی ها. ولی در مورد آی آر اختلال بیشتر خواهد بود در صورت اشکال در سرور میزبان دامنه اصلی