PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست 1000 ممبر واقعی برای کانال تلگرام

jamaldj
June 1st, 2016, 14:45
سلام دوستان. خسته نباشید.
بنده ۱۰۰۰ ممبر واقعی برای یک کانال نیاز دارم. ممبرها حتما باید واقعی باشن و کاربر با میل خودش در کانال عضو بشه.
جذب ممبر از طریق نرم افزار تله ممبر به هیچ وجه مورد قبول نیست چون کاربران این اپلیکیشن فقط برای سکه عضو کانال میشن و اهمیتی برای کانال قائل نیستن و پستهاشو نمیخونن.
جذب ممبر از طریق تبادل و نبلیغ در سایر گروهها و کانالها به روشهای اخلاقی هم زمانبر هست. ما نیاز داریم که جذب ممبر سریع انجام بشه. از طریق روشی مانند ارسال نوتیفیکیشن غیر اجباری.
لطفا کسانی که میتونن از یه روش درست اعضای کانال رو افزایش بدن اینجا اعلام کنن یا با شماره بنده 09904086095 تماس بگیرن و اس ام اس بدن.
باید اعتمادسازی هم بکنید و اینجوری نباشه که یه آیدی تلگرام بدین و انتظار واریز پول به کارتتون رو داشته باشید چون چند بار سرمون کلاه رفته.
باز هم تاکید میکنم جذب ممبر واقعی باید به صورت غیر اجباری و طی چند ساعت انجام بشه. در صورت رضایت سفارشات بیشتری داده خواهد شد. ممنون

پ.ن : اگر کسی پنل ارسال نوتیفیکیشن هم میده لطفا اعلام کنه.

almandata
June 1st, 2016, 16:12
سلام بهترین کار تبلیغات تو کانال های ممبر بالا هستش

ممبر واقعی غیر اجباری فک نکنم وجود داشته باشه

jamaldj
June 2nd, 2016, 18:06
دوستان کسی نبود؟

IrIsT
June 5th, 2016, 05:25
سلام و درود.
درخدمتم.من هستم.
09215355621

sms بدین
شاید صبح نتونم جواب بدم.اما تا طهر جواب میدم.

E-Beshkani
June 5th, 2016, 08:24
اگه تبیلغ میخواین در کانال 42k با قیمت مناسب پذیرای شما هستیم
ای دی : @elyasbeshkani

saeed1988m
June 5th, 2016, 10:25
درود
با اجازه استارتر گرامی
لطفا آفر طبق مقادیر زیر بفرمایید تی دیتا منظور بنده نیست(فرمت Stat)
سپاس
10کا
50کا
100کا
500کا