PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درمورد تعویض hostname

amolhost
November 6th, 2010, 15:14
سلام دوستان

من می خواهستم هاست نیم سرور رو عوض کنم می خواستم بدونم مشکلی پیش نمیاره؟
سی پنل نصب هست و روی تریال لایسنس هست

درضمن اگر دوتا سرور باشه هردو هاست نیم یکی باشه مشکلی پیش نمیاد؟ برای گرفتن لایسنس و این چیزا

یک سوال دیگه این که اینایی که مثلا 5 تا سرور دارن برای هر سرور دامنه جداگانه دارن؟

Online24
November 6th, 2010, 17:44
مشکلی برای تغییر Hostname سرور وجود ندارد .
ولی اگر لایسنس Cpanel تهیه کردید ، به احتمال بسیار زیاد بعد از تغییر hostname با پیغام invalid licence error " مواجه خواهید شد .
( برای برطرف کردن این مشکل ، بعد از تغییر دادن hostname کافیست یکبار دستور /usr/local/cpanel/cpkeyclt/ در shell سرور لینوکس خود اجرا کنید )

- امکان وجود 2 سرور با hostname مشابه در یک Domain وجود ندارد . ( در اینترنت domain منحصر به فرد به شما تعلق میگیرد و بنابراین در اینترنت دوسرور با hostname مشابه به طور valid وجود نخواهد داشت )

- الزاما" خیر . میتوان تمامی این hostname ها را تحت یک دامین تعریف کرد .

lasthope
January 6th, 2014, 11:43
این مشکل برای من بعد از تغییر هاست نیم نسخه لایسنس پیش اومده !

راه حلش چیه؟؟

MehrganWeb
January 6th, 2014, 12:25
این مشکل برای من بعد از تغییر هاست نیم نسخه لایسنس پیش اومده !

راه حلش چیه؟؟

کدوم مشکل بیشتر توضیح بدید
اگر مشکل از لایسنس هستش یه بار دستور

/usr/local/cpanel/cpkeyclt

اجرا کنید حل نشد واضحتر توضیح بدید
روز بخیر

InterServer.ir
January 6th, 2014, 12:42
دوستان مراقب هاست نیم باشند! هاست نیم IR لایسنس رو expire می کنه! در ضمن شما می توانید از دامین هایی که وجود خارجی ندارند هم برای هاست نیم استفاده کنید چند باری هم که هاست نیم رو عوض کردم شکل لایسنس پیش نیومده چون لایسنس سی پنل اصلا ربطی به هاست نیم نداره و رو آیپی فعال میشه مشکلی پیش امد ریبوت کنید حل خواهد شد!