توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید سرور - ماهانه
0up
May 31st, 2016, 23:32
به نام خدا
با عرض سلام و خسته نباشید .
دوستان به یک سرور با امکانات و هزینه زیر نیاز داریم لطفاً دوستان همه قیمت بدند و اطلاعات سرور رو ارائه بدند :
1. سرور سی پنل باشد .
2. قابلیت انتخاب ورژن php داشته باشد .
3. آنتی ویروس و آنتی شلر و WHMReseller و تمامی پلاگین های مورد نیاز سرور نصب شود .
4. لایسنس سی پنل نصب شود .
5. سرور دارای کانفیگ حرفه ای و بدون مشکل باشد .
6. سرور از دیتاسنتر فرانسه یا آلمان باشد .
7. پشتیبانی سرور رو قبول کنند ( مثلاً هر ماه 2 3 تا مشکل بود اگر مشکل کوچک بود بدون هزینه رفع کنند و پشتیبانی کنند و اگر مشکل بزرگ بود یه هزینه کوچک بگیرند و رفع کنند )
پ.ن : دوستان بنده ماهانه هزینه ای 50.000 هزار تومان الی 120.000 هزار تومان میتونم بدم ، لطفاً مطابق با هزینه بنده تمامی امکانات و اطلاعات سرور گفته شود ..
پ.ن : با این هزینه سرور اختصاصی یا سرور مجازی میتونید ارائه بدید ؟
لطفاً دوستان کامل با توضیحات آفر بدند .
- اطلاعات سرور --> رم و سی پی یو و هارد و پورت و ... رو در آفر خودتون بگید
- لطفاً اگر تمامی امکاناتی که در بالا گفته شد انجام میدید آفر بدید ، در غیراینصورت افر ندید .
منتظر آفرهاتون هستم .
موفق باشید ♥
reeza
May 31st, 2016, 23:36
با سلام
ما از كيفيت سرویس های خود اطمینان داریم - شما نیز به ما اعتماد کنید
50% تخفیف برای مشتریانی که تازه به جمع ما می پیوندند
گروه وب پویان برای ایجاد اعتماد میان کاربرانی که تازه به جمع ما می پیوندند 50 درصد تخفیف در نظر گرفته است
ویژگی های سرورهای مجازی گروه وب پویان :
تحویل آنی و بلافاصله بعد از پرداخت
منابع کاملا اختصاصی
امکانات بسیار زیاد برای کاربر
قابلیت تعویض سیستم عامل تا 5 بار در ماه
پشتیبانی از تمام سیستم عامل ها
تصویری از محیط کنترل پنل :
31016
سرویسی که مورد نظر شماست :
پلن چهار
رم : 4096 مگابایت
فضا : 50 گیگ SSD یا 100 گیگ SATA
سی پی یو : 2000 مگاهرتز
پهنای باند : نامحدود
پرت : 1 گیگ
محل سرور : فرانسه - آلمان - امریکا
کد تخفیف 50 درصدی : first-time (این کد تخفیف فقط برای کاربران جدید یا مشتریانی که سرویس فعالی ندارند می باشد)
همین الان سفارش دهید (http://webpouyan.org/%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B3%D9%86%D8%AA-%D8%A7%D9%88-%D8%A7%D8%B3/)
پشتیبانی :
تلفن : 33653455 021 (ساعات پاسخ گویی 9 صبح تا 6 بعد از ظهر)
موبایل : 03960039315 (ساعات پاسخ گویی 9 صبح تا 10 شب)
گروه تلگرام : عضویت (https://telegram.me/joinchat/BcaBsgjfXYd-7CCqrG2eug) (لطفا عضو شوید و سوالات خود را با دیگران به اشتراک بگذارید)
ارسال تیکت : سوالات قبل از خرید (http://support.webpouyan.org/submitticket.php) (پاسخگویی 24 ساعته)
بدون نياز به لايسنس cpanel و whmreseller
0up
May 31st, 2016, 23:37
با سلام
ما از كيفيت سرویس های خود اطمینان داریم - شما نیز به ما اعتماد کنید
50% تخفیف برای مشتریانی که تازه به جمع ما می پیوندند
گروه وب پویان برای ایجاد اعتماد میان کاربرانی که تازه به جمع ما می پیوندند 50 درصد تخفیف در نظر گرفته است
ویژگی های سرورهای مجازی گروه وب پویان :
تحویل آنی و بلافاصله بعد از پرداخت
منابع کاملا اختصاصی
امکانات بسیار زیاد برای کاربر
قابلیت تعویض سیستم عامل تا 5 بار در ماه
پشتیبانی از تمام سیستم عامل ها
تصویری از محیط کنترل پنل :
31016
سرویسی که مورد نظر شماست :
پلن چهار
رم : 4096 مگابایت
فضا : 50 گیگ SSD یا 100 گیگ SATA
سی پی یو : 2000 مگاهرتز
پهنای باند : نامحدود
پرت : 1 گیگ
محل سرور : فرانسه - آلمان - امریکا
کد تخفیف 50 درصدی : first-time (این کد تخفیف فقط برای کاربران جدید یا مشتریانی که سرویس فعالی ندارند می باشد)
همین الان سفارش دهید (http://webpouyan.org/%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%B3%D9%86%D8%AA-%D8%A7%D9%88-%D8%A7%D8%B3/)
پشتیبانی :
تلفن : 33653455 021 (ساعات پاسخ گویی 9 صبح تا 6 بعد از ظهر)
موبایل : 03960039315 (ساعات پاسخ گویی 9 صبح تا 10 شب)
گروه تلگرام : عضویت (https://telegram.me/joinchat/BcaBsgjfXYd-7CCqrG2eug) (لطفا عضو شوید و سوالات خود را با دیگران به اشتراک بگذارید)
ارسال تیکت : سوالات قبل از خرید (http://support.webpouyan.org/submitticket.php) (پاسخگویی 24 ساعته)
بدون نياز به لايسنس cpanel و whmreseller
گزارش شدید ، واقعاً اونقدر من مشتری بی اهمیت و بی ارزش هستم که شما میای اسپم ارسال میکنید !
reeza
May 31st, 2016, 23:40
گزارش شدید ، واقعاً اونقدر من مشتری بی اهمیت و بی ارزش هستم که شما میای اسپم ارسال میکنید !
شما افر خواستيد و بنده درخواست شمارو خوندم و به شما پيشنهاد دادم حالا مشكل كجاست؟
0up
May 31st, 2016, 23:41
شما افر خواستيد و بنده درخواست شمارو خوندم و به شما پيشنهاد دادم حالا مشكل كجاست؟
شما کامل کپی پیست میکنید ! شما حتی پست بنده رو نخوندید ، فقط اسپم ارسال کردید ! عرض کردم :
- لطفاً اگر تمامی امکاناتی که در بالا گفته شد انجام میدید آفر بدید ،
در غیراینصورت افر ندید .
reeza
May 31st, 2016, 23:44
شما کامل کپی پیست میکنید ! شما حتی پست بنده رو نخوندید ، فقط اسپم ارسال کردید ! عرض کردم :
- لطفاً اگر تمامی امکاناتی که در بالا گفته شد انجام میدید آفر بدید ،
در غیراینصورت افر ندید .
تمام امكانات ارائه ميشه كه به شما افر ميديم
و در اخر هم توضيحي راجعبه سي پنل و whmreseller داديم كه مطالعه نكرديد متاسفانه
softlayer
May 31st, 2016, 23:44
دوست عزیز به شما پیشنهاد میکنم به صورت موردی به ارائه دهنده ها مراجعه کنید و سوالاتتون رو مطرح کنید تا پاسخ شفاف دریافت کنید.
هر یک از مواردی که مشخص کردید توضیحات بلندبالایی نیاز داره، شاید علت عدم استقبال از درخواست قبلی شما هم همین بوده.
mobinhost.in
June 1st, 2016, 11:55
با سلام
از لوکیشن های مختلف قابل ارائه میباشد
در صورتی که از ایران نیاز دارید با هزینه بسیار مناسب قابل ارائه میباشد
سرور پیشنهادی ما
Ram - 6 GB
hdd : 100 GB
Cpu :3 Core
هزنیه لایسنس : 25 هزارتومان
نصب اولیه رایگان انجام میشود
کانفیگ حرفه ای با هزینه انجام میشود
هزینه سرور 80 هزارتومان از فرنسه قابل ارائه میباشد
از ایران با هزینه 110 هزارتومان قابل ارائه میباشد با سی پی بو بسیار قوی از دیتاسنتر زیرساخت
برای اطلاعات بیشتر لطفا از طریق تیکت در ارتباط باشید و یا با ما تماس بگیرید
سلام
دوست عزیز به من ربطی نداره ها اما اینایی که شما می خواین اصلاً با این قیمت (نسخه قانونیش) پیدا نمیشه مگر اینکه براتون نسخه نال شده نصب کنن.
ببینید تغییر نسخه PHP می خواین که حداقلش یه CloudLinux نیازه که لایسنس نیاز داره.
آنتی شلر می خواین که بهترینش CXS است که اینم لایسنس نیاز داره.
سی پنل می خواین که اینم لایسنس نیاز داره.
WHMReseller می خواین که اینم لایسنس جدا نیاز داره.
یعنی سر جمع علاوه بر پول ماهانه سرور باید پول 4 تا لایسنس جدا هم بدید که خب خیلی گرون تر از بودجه شما در میاد.
احتمالاً وقتی اینا رو می خواید LiteSpeed هم می خواین که اونم لایسنس جداگانه داره.
در کنار همه این هزینه ها کانفیگ حرفه ای هم می خواین که بسته به جایی که ازش خریداری میکنید هزینه متفاوتی داره.
به نظر من برای شروع بهتره با حداقل ها شروع کنید نه که همین اول بخواین پا بذارید جا پای بزرگان این عرصه.
milad6782
June 1st, 2016, 12:42
من دقیقا ب این موضوع توجه کردم که بهشون مشاور برا مشاوره دادم .
ایشون ب مشاوره درباره شروع نیار دارن
Sent from my HUAWEI Y330-U11 using Tapatalk
sms.bartarhost
June 1st, 2016, 13:17
به نام خدا
با عرض سلام و خسته نباشید .
دوستان به یک سرور با امکانات و هزینه زیر نیاز داریم لطفاً دوستان همه قیمت بدند و اطلاعات سرور رو ارائه بدند :
1. سرور سی پنل باشد .
2. قابلیت انتخاب ورژن php داشته باشد .
3. آنتی ویروس و آنتی شلر و WHMReseller و تمامی پلاگین های مورد نیاز سرور نصب شود .
4. لایسنس سی پنل نصب شود .
5. سرور دارای کانفیگ حرفه ای و بدون مشکل باشد .
6. سرور از دیتاسنتر فرانسه یا آلمان باشد .
7. پشتیبانی سرور رو قبول کنند ( مثلاً هر ماه 2 3 تا مشکل بود اگر مشکل کوچک بود بدون هزینه رفع کنند و پشتیبانی کنند و اگر مشکل بزرگ بود یه هزینه کوچک بگیرند و رفع کنند )
پ.ن : دوستان بنده ماهانه هزینه ای 50.000 هزار تومان الی 120.000 هزار تومان میتونم بدم ، لطفاً مطابق با هزینه بنده تمامی امکانات و اطلاعات سرور گفته شود ..
پ.ن : با این هزینه سرور اختصاصی یا سرور مجازی میتونید ارائه بدید ؟
لطفاً دوستان کامل با توضیحات آفر بدند .
- اطلاعات سرور --> رم و سی پی یو و هارد و پورت و ... رو در آفر خودتون بگید
- لطفاً اگر تمامی امکاناتی که در بالا گفته شد انجام میدید آفر بدید ، در غیراینصورت افر ندید .
منتظر آفرهاتون هستم .
موفق باشید ♥
من نمیدونم باب شده خریدار قیمت رو اعلام میکنه در صورتی که سرویس دهنده باید قیمت اعلام کنه
طبق شرایط شما هیچ افری نیست بودجه ببرید بالا
لایسنس سی پنل برای مجازی حدود بین 50 الی 60 هزارتومان در میاد اگر اختصاصی باشد حدود ماهی 100 تا 120 تومان
سرور رم 2 گیگ با هارد و سی پیو معقول 20 تومان
رم 4 گیگ 40 هزارتومان
----------
سرور اختصاصی مارکت هتزنر رم 16 گیگ 140 هزارتومان
که کمترین قیمت سرور می باشد اختصاصی از المان
از فرانسه در ovh کمترینش 288 تومان می باشد
----------
قابلیت انتخاب ورژن پی اچ پی باید کلاد لینوکس نصب شود که یک ماهش رایگان ماه بعدی ده دلار اگر اشتباه نکنم می باشد
که هم سی پنل و هم کلاد و مستر ریسیلر بصورت ویژه میشه تهیه کرد اون هم هزینه بالایی داره
با این اوصاف مبلغ شما با برای سرور مجازی حداقل باید 200 هزارتومان باشد
------
و برای سرور اختصاصی کمترین هزینه باید 250 تا 300 هزارتومان باشد
موفق و سربلند باشید
Yas-Host
June 1st, 2016, 13:29
با سلام.
سرویس درخواستی شما با حداکثر بودجه شما قابل ارائه می باشد:
Ram : 7GB / CPU : 4Core / HDD: 150GB
از دیتاسنتر OVH فرانسه یا Hetzner آلمان انتخاب با شما.
سرویس دارای لایسنس رایگان سی پنل . کلاد لینوکس . لایت اسپید . WHMReseller و CXS! همراه با آخرین نسخه ها و قابلیت آپدیت می باشد.
کانفیگ کامل و حرفه ای برای سرور شما انجام خواهد شد.
در مورد تمامی شرایط شما نیز مشکلی نیست و خیلی از دوستان با شرایطی همانند شما از ما در حال تهیه سرویس هستند.