PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : به نظر شما من چکار کنم؟ (کمک)

S-ARM
November 6th, 2010, 00:24
سلام
چند روزیه سر دو راهی موندم میخوام کمکم کنید

به نظر شما یه هاست اشتراکی برای سایتم با یه هاست دانلود بگیرم بهتره
یا
یه سرور مجازی در حد 20 تومن؟

ممنون

info_dlsong
November 6th, 2010, 00:35
با سلام
اگر منیج و مدیریت سرور بلدین و میتونین تا حدودی امنش کنین سرور مجازی براتون خوبه
اگر هم نه هاست طبیعتا بهتره
شرایط تقریبا پیچیدس
مثلا شما با 20 تومن میتونید 512 مگ رم بگیرید ولی مثلا من مشتری داشتم یک سایت داشت سرورمجازی با رم 2 نمیکشید !

alireza88
November 6th, 2010, 00:41
سايتتون يازديدش چقدره ؟

S-ARM
November 6th, 2010, 08:57
من الان سرور دارم
شدیدا رمش کم میاره
رمش 512 است
آیا به این ربط داره که من 2 تا ورد پرس و 2 تا مای بی بی دارم؟

sadegh
November 6th, 2010, 09:09
بستگی به تعداد بازدید
درخواست هایی که از طرف کاربر از سرور و دیتا بیس می شه تاثیر داره
اگه سایت دانلود باشه که دیگه...
نوع سایتت و بگو اساتید هستند می گن چی بگیری!

S-ARM
November 6th, 2010, 09:29
سایتم دانلود هست
به علاوه 2 تا انجمن
و یه قسمت خبری و فروشگاه

---------- Post added at 08:29 AM ---------- Previous post was at 08:11 AM ----------

یه سوال دیگه
آیا به نظر شما سایتم رو بیارم روی هاست اشتراکی و فایل های دانلودما بیارم رو سرور بهتر نیست؟

agent47
November 6th, 2010, 09:49
سلام
با آخرین پیشنهاد خودتون موافقم.
در حقیقت اغلب هاست های اشتراکی در صورتی که ببینند یکی از کاربرانشان در حال استفاده بیش از اندازه از منابع هست، حتی در صورتی که قول منابع نا محدود نیز داده باشند، باز هم مشکلاتی برای سایت شما بوجود خواهند آورد و اجازه نمی دهند یکی کاربر برای کاربران دیگر مشکلی ایجاد نماید.
پیشنهاد خوبی خودتون دادین . و پیشنهاد کامل من به شما همین هست علاوه بر اینکه سرور خودتون رو در ایران و بر روی پهنای باند اینترانت بگیرین تا زمانی که کاربران فایلی را برای دانلود می خواهند، با سرعت بهتری آن را دانلود کنند.
بهترین کار قرار دادن سایت خودتون بر روی یک هاست اشتراکی و قرار دادن سرور فایلها بر روی یک سرور با پهنای باند داخلی هست . البته اگر کاربران شما ایرانی هستند.
البته باز هم این نظر من هست. احتمالا دوستان دیگر نظرات بهتری دارند.

S-ARM
November 6th, 2010, 12:02
دوستان کسی دیگه ای نمیتونه کمک کنه
خواهشا یه پیشنهادی بزاریند جلوی پام

آیا رعایت کپی رایت توی سرور مجازی الزامیه؟

agent47
November 6th, 2010, 12:15
نه . یعنی سرور ایرانه دیگه . کپی رایت کیه ؟ البته این قانون برای نرم افزار های خارجیه . لطفا برای نرم افزار های ایرانی احترام قائل باشیم.

S-ARM
November 6th, 2010, 12:26
سرور توی فرانسه باید کپی رایت رعایت بشه؟

agent47
November 6th, 2010, 12:28
البته .
با اولین شکایت .

S-ARM
November 6th, 2010, 12:30
برای سایت دانلود که برنامه های کرک شده بزاریم باید هاست دانلود بگیرم؟

در ضمن آیا به فایل های ضمیمه شده انجمن هم گیر میدند؟

agent47
November 6th, 2010, 12:38
شما باید از هاست های وارز استفاده کنید. این هاست ها به شما اجازه آپلود نرم افزار های کرک شده را می دهند.
این هاست ها معمولا چینی یا ایرانی و یا روسی احتمالا هستند.
سرور های ایران هم که پیشنهاد کردم به این دلیل هست که پهنای باند خوبی برای ایرانی ها میده که دانلود رو راحت تر می کنه.
اگر فایل ضمیمه باشه هم همین طور است . چون شما رو متهم می کنند به اینکه به عنوان مدیر سایت، نتونستین قوانین کپی رایت رو اعمال و کاربرانتون رو مدیریت کنین.
در هر صورت از بالا تا پایین رو گیر میدند.

S-ARM
November 6th, 2010, 12:41
چقدر بد
به نظر دوستان از کجا سرور بگیرم؟

---------- Post added at 11:41 AM ---------- Previous post was at 11:40 AM ----------

سرور اختصاصی چطور؟

agent47
November 6th, 2010, 12:42
سرور اختصاصی بهتر از مجازی برای دانلود عمل می کنه . البته اگه مدیریت سرور رو بلد باشین.
من اجازه ندارم تبلیغ کنم. وگر نه سرور خوب میشناسم.:69:

mamali5
November 6th, 2010, 12:44
سلام
سرور مجازی ایران اصلآ پیشنهاد نمیشه به چند دلیل:
1) قیمت بالا
2) پهنای باند کم

اگه وارز میخواین آلمان گزینه خوبی
البته کامل وارز که نیست
تا زمانی که از شما شکایتی صورت نگیر کاری به کارتون نداریم
رو سرور آلمان من هم از اسکریپت های نال شده استفاده میشه و هم یک سری نرم افزار ها و...
و خدا رو شکر تا حالا مشکلی نداشتیم
از آلمان میگیرین یا هتزنر و یا نت دایرکت بگیرین
پیشنهاد من هم این که سایت رو روی یکی از وب سایت های میزبانی قرار بدین و فایل های دانلود رو روی سرور مجازی
آفر هم خواستین میدم خدمتتون

S-ARM
November 6th, 2010, 12:47
پ خ مخ کن اگه زحمتی نیست

در ضمن
santrex چطوره؟

---------- Post added at 11:47 AM ---------- Previous post was at 11:44 AM ----------

من یعنی اگه یه برنامه ای بزارم برا دانلود که پولیه بعد zip شده باشه و دپسورد دار باز هم بهم گیر میدند؟

agent47
November 6th, 2010, 13:00
مشکل این نیست که شما zip کنید یا اصلا تو زر ورق بپیچن. مهم اینه که ازتون شکایت نشه. همونجور که دوستمون گفتن.
چه زحمتی . شما رحمتین . فقط این پخ مخ چیه هست ؟:106:

mamali5
November 6th, 2010, 13:15
سعی کنین دنبال دیتاسنتر های شناخته شده و معروف باشین!
نه بابا کی پیدا میشه بیاد اونجا شکایت کن
مخاطب سایت شما هم ایرانی
تا حالا هم نشنیدم از نت دایرکت کسی مشکل دال بر اینکه نرم افزار های کرک شده برای دانلود قرار داده باشه پیش اومده باشه

الان واستون پ/خ میکنم

---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:04 PM ----------

پ/خ شد!
ضمنن ریموت دسکتاپ هم رایگان نصب میشه

S-ARM
November 6th, 2010, 14:05
دوستان اگه باز هم میتونید منا راهنمایی کنید
ممنون

shamimi
November 6th, 2010, 14:24
سرور مجازی
میزبانی وب | نمایندگی هاست و دامنه | سرور مجازی| ثبت دامنه | طراحی وبسایت (http://irhost.org/#%3Fcat%3Dmain%26item%3Dvpspackage%26os%3Dlinux)