ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل اضافه کردن ای پی اختصاصی به سی پنل

sami-00
May 30th, 2016, 16:08
سلام من چند روزه درگیرم که یک ای پی اختصاصی به سی پنل اضافه میکنم ولی نه پینگ میده نه سایتش میادش بالا میشه کمک کنید راهنمایی میخوام که ایا در کارت شبکه هم باید اضافی کنم ای پی مورد نظر رو چون رنج ای پی ها و گت وی و ساب نت هاشون فرق دارن باهمدیگه

shetabanhost
May 30th, 2016, 16:09
سلام من چند روزه درگیرم که یک ای پی اختصاصی به سی پنل اضافه میکنم ولی نه پینگ میده نه سایتش میادش بالا میشه کمک کنید راهنمایی میخوام که ایا در کارت شبکه هم باید اضافی کنم ای پی مورد نظر رو چون رنج ای پی ها و گت وی و ساب نت هاشون فرق دارن باهمدیگه
سلام

کدام دیتاسنتر؟

sami-00
May 30th, 2016, 17:37
سلام
المان هتزنر

sami-00
May 30th, 2016, 21:57
سلام هیچکی نیست راهنمایی کنه ؟

hegza
May 30th, 2016, 22:18

سی پنل رو ددیکیت نصب کردین یا بعد از مجازی سازی رو ویرچوال سرور؟

- - - Updated - - -

بهرحال اگر ددیکیت هست روش زیر برید و غیر از این باید به تنظیمات مجازی ساز و کارت شبکه مراجعه کنید.

31566

behnam nouri
May 30th, 2016, 22:48
در صورتی که رنج آی پی ها و گتوی و ساب نت ها با هم متفاوت است باید از دو کارت شبکه مجزا توی سرورتون استفاده کنید.

ایا اینکارو انجام دادید؟