ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند سوال در مورد سایت های تازه تاسیس

Balta
May 30th, 2016, 14:39
سلام
من اولین سایتم رو 10 روز پیش با استفاده از وردپرس و با موضوع گالری عکس راه اندازی کردم.
تعداد پست هایی که روزانه ارسال می کنم زیاد نیست. روزانه 10 پست ارسال می کنم که هر پست حاوی 50 عکس هست. گالری ها به صورت لینک مستقیم به عکس نیستن و به صورت لینک به صفحه حاوی عکس هستن. عنوان پست ها رو اختصاصی انتخاب می کنم و عکس ها هم برای مثال به صورت زیر نامگذاری می شن.

عنوان پست :

BMW 750Li 2016 High Quality Photo Gallery

عنوان تصاویر :

BMW 750Li 2016 High Quality Photo 1
BMW 750Li 2016 High Quality Photo 2
BMW 750Li 2016 High Quality Photo 3
....

حالا به عنوان سوال اول، به نظر شما این روش کار از نظر اصول سئو درست هست؟

سوال دوم اینکه تا امروز گوگل 320 لینک از سایت من ایندکس کرده در حالی که تعداد صفحات ایجاد شده در سایت من بیش از 5000 تاست. آیا این طبیعیه؟ گوگل برای سایت های تازه تاسیس روزانه تعداد محدودی لینک ایندکس می کنه؟

سوال سوم اینکه من از سرویس CloudFlare استفاده می کنم. آیا این کار می تونه رو تعداد ایندکس های روزانه تاثیر منفی داشته باشه؟ آخه یکی از دوستان می گفت احتمالش هست ولی راستش احساس کردم خودش هم اطمینان نداره.

ممنون از لطفتون

SaeedFazlollahzadeh
May 30th, 2016, 17:04
درود
1- عنوان پست باید نشان دهنده ی خط مشی مطلب و محتوای کلی آن و هر آن چه قرار است در مطلب شاهد آن باشیم را نشان دهد. پس عنوان را نزدیک به مطلب بنویسید
2- لینک تصاویر (اصلا) برای موتور های جستجو مهم نیست، و این مورد به سلیقه ی شخصی خودتان ارتباط دارد که برای تصاویر، نام مناسب انتخاب کنید یا خیر و موتور های جستجو خیلی اهمیتی به لینک تصاویر، ویدئو ها و فایل ها نمی دهند
3- در مورد ایندکس ها اطلاعی ندارم
4- در مورد کلود فیر، خیر، تأثیر منفی نخواهد گذاشت چرا که اگر بد می بود، استفاده کنندگان فراوان نمی داشت

Balta
May 30th, 2016, 17:11
درود
1- عنوان پست باید نشان دهنده ی خط مشی مطلب و محتوای کلی آن و هر آن چه قرار است در مطلب شاهد آن باشیم را نشان دهد. پس عنوان را نزدیک به مطلب بنویسید
2- لینک تصاویر (اصلا) برای موتور های جستجو مهم نیست، و این مورد به سلیقه ی شخصی خودتان ارتباط دارد که برای تصاویر، نام مناسب انتخاب کنید یا خیر و موتور های جستجو خیلی اهمیتی به لینک تصاویر، ویدئو ها و فایل ها نمی دهند
3- در مورد ایندکس ها اطلاعی ندارم
4- در مورد کلود فیر، خیر، تأثیر منفی نخواهد گذاشت چرا که اگر بد می بود، استفاده کنندگان فراوان نمی داشت

به خاطر وقتی که گذاشتید ممنونم.

پس اگر عنوان تصاویر به شکلی که عرض کردم انتخاب بشه، از نظر موتور جست و جو تولید محتوای تکراری محسوب نمی شه؟

در مورد کلود فلیر به صورت کلی نظر منفی ندارم. صد در صد سرویس مفیدی هست. فقط شنیدم در موارد معدودی برای برخی سایت ها مشکل عدم ایندکس مطالب رو به همراه داره. دلیلشم هم نمی دونم. حتی در مورد این گفته اطمینان هم ندارم که درست باشه.

kavoshco
May 30th, 2016, 17:26
در مورد کلودفلیر پیشنهاد میکنم level کش رو پایین قرار بدید ، چرا که اگه بالا بذاریدش ، روی ایندکس شدن مطالب تاثیر منفی داره (البته در زمانش)

سیدرضا بازیار
May 30th, 2016, 17:47
اگه ممگنه لینک سایت رو هم بزارید تا بررسی بشه

navid2zp
May 30th, 2016, 18:11
در مورد عنوان مشکلی نداره و عنوان تصاویر هم مناسب هست

در مورد لینک به تصاویر بستگی به این داره که ساختار شما به چه صورت هست. اگر به صفحه ای باشه که امکاناتی برای کاربر فراهم میشه خوب بسیار هم عالی هست
در کل این مورد رو در نظر بگیرید که سئو فقط مربوط به چیزی که گوگل و یاهو ... میبینند نیست. این که کاربران شما چه احساسی دارند هم مهم هست پس ساختار سایت رو به شکلی انتخاب کنید که کاربران لذت ببرند و بدون شک گوگل هم امتیاز مثبتی براتون در نظر میگیره حتی اگر ساختارتون مطابق با حالت های عادی و اون چیزی که توی مقالات سئو می خونید نباشه

در مورد ایندکس هم خوب در شروع کار طبیعی هست و زمانبر.
برای سرعت بخشیدن به ایندکستو میونید مطالب مهمتون رو Fetch کنید تا بلافاصله توی گوگل ایندکس بشه دقت کنید که در ماه فقط 500 لینک قابل Fetch کردن هست.

در مورد کلود فلیر هم خیر مشکلی با سئو و گوگل نداره.

gharibion
May 30th, 2016, 18:12
گوگل یک بخشی داره به نام images , روزانه جستجو های زیادی در این بخش صورت میگیره , این که نام عکس ها رو منطبق بر عنوان پست قرار دادید , درصد بازدید بیشتر عکس ها و ارسال بازدید به سایت تون در هنگام مشاهده عکس visit this page بالا میبره . در کل کار خوبی میکنید برای تغییر نام عکس ها .
برای ایندکس هم سایت تون رو در گوگل وب مستر میتونید ثبت و انالیز کنید و اخطار ها و توصیه های گوگل رو مطلع بشید .

shayandavoodi
May 30th, 2016, 22:30
سلام
من اولین سایتم رو 10 روز پیش با استفاده از وردپرس و با موضوع گالری عکس راه اندازی کردم.
تعداد پست هایی که روزانه ارسال می کنم زیاد نیست. روزانه 10 پست ارسال می کنم که هر پست حاوی 50 عکس هست. گالری ها به صورت لینک مستقیم به عکس نیستن و به صورت لینک به صفحه حاوی عکس هستن. عنوان پست ها رو اختصاصی انتخاب می کنم و عکس ها هم برای مثال به صورت زیر نامگذاری می شن.

عنوان پست :

BMW 750Li 2016 High Quality Photo Gallery

عنوان تصاویر :

BMW 750Li 2016 High Quality Photo 1
BMW 750Li 2016 High Quality Photo 2
BMW 750Li 2016 High Quality Photo 3
....

حالا به عنوان سوال اول، به نظر شما این روش کار از نظر اصول سئو درست هست؟

سوال دوم اینکه تا امروز گوگل 320 لینک از سایت من ایندکس کرده در حالی که تعداد صفحات ایجاد شده در سایت من بیش از 5000 تاست. آیا این طبیعیه؟ گوگل برای سایت های تازه تاسیس روزانه تعداد محدودی لینک ایندکس می کنه؟

سوال سوم اینکه من از سرویس CloudFlare استفاده می کنم. آیا این کار می تونه رو تعداد ایندکس های روزانه تاثیر منفی داشته باشه؟ آخه یکی از دوستان می گفت احتمالش هست ولی راستش احساس کردم خودش هم اطمینان نداره.

ممنون از لطفتون

سوال اول: مشکلی نداره
سوال دوم: برای ده روز مشکلی نداره خیلی هم خوبه
سوال سوم: زمان کش cf رو خیلی طولانی نکنید. نهایتا یک روز باشه کافیه و تاثیر مثبت هم داره نه منفی.