ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : mobile-friendly بودن سایت

arex_decor
May 29th, 2016, 17:09
سلام دوستان. من شنیدم اینکه یک سایت mobile friendly باشه در رتبه سرچ گوگل تاثیر داره. تا چه حد این صحت دارد؟ من آدرس سایت رو در گوگل آنالیتیکس زدم و متاسفانه mobile friendly نبود. چطور میشه آنرا mobile friendly کرد؟

سپاس

mojtaba05
May 29th, 2016, 17:34
سلام،
بله، تاثیر زیادی داره،
باید قالب ریسپانسیو برای سایتتون استفاده کنید.

Matplotlib
May 29th, 2016, 17:47
با سلام.

تاثیر که حتما داره. اگر از cms خاصی استفاده میکنید. مثلا وردپرس. خودش افزونه برای این کار داره.

pardazit.net
May 29th, 2016, 17:51
با سلام و عرض ادب

طبق الگوریتم موبایل گدون گوگل رسپانسیو بودن سایت تاثیر بسیار زیادی در سئو شما خواهد داشت.

برای این منظور باید قالب شما رسپانسیو و یا همان واکنش گرا باشد.

hamidsh91
May 30th, 2016, 00:48
سلام
هم میتونید قالبتون رو به یک قالب ریسپانسیو ( واکنش‌گرا) تغییر بدید و یا قالب فعلی رو بدید کسی براتون ریسپانسیو کنه

miladtnt
May 30th, 2016, 01:16
سلام دوستان. من شنیدم اینکه یک سایت mobile friendly باشه در رتبه سرچ گوگل تاثیر داره. تا چه حد این صحت دارد؟ من آدرس سایت رو در گوگل آنالیتیکس زدم و متاسفانه mobile friendly نبود. چطور میشه آنرا mobile friendly کرد؟

سپاس

بله حتی به حدی که گوگل اونو تو webmaster tool گذاشته و میگه کودوم صفحاتتون mobile friendly هست یا نه !

میتونین یا ریسپانسیو کنین یا ورژن موبایل برا سایتتون بزارید !

amirjalili72
May 30th, 2016, 14:23

سپاس

mobile friendly بودن در حال حاضر جزو واجبات هست و توی نتایج تاثیر گذار هست.

iHSG
May 30th, 2016, 14:36
سلام
تاثیری در سئو هم نداشته باشه در بازدید از گوگل داره چون گوگل وقتی با موبایل سرچ میکنیم کنار هر نتیجه جستجو می نویسه که اون صفحه با موبایل سازگار هست یا نه.همین باعث میشه بازدید کننده بیشتر رغبت بازکردن اون صفحه رو داشته باشه.

gharibion
May 30th, 2016, 18:17
در سرچ تاثیر قطعی داره , در رتبه هم حتما داره . سعی کنید از قالب رسپانسیو استفاده کنید , اکثر سایت ها واکنش گرا هستند .

shayandavoodi
May 30th, 2016, 22:24
البته همونطور که همه دوستان گفتن "تاثیر داره" تاثیر داره
اما یه نکته هست اینکه کافی نیست ریسپانسیو بودن. باید یک سری ویژگی ها روی view mobile باشه که استفاده از اون شدنی و راحت باشه. مثلا فونت ها کوچیک نشن، تصاویر روی هم نیفتن و غیره.

Iranicaserver
May 31st, 2016, 22:23
این گزینه واقعا یکی از آپشن های هست که وب سایت ها باید داشته باشند امروزه که موبایل ها و تبلت ها فراگیر شده موتور جستجوگر گوگل هم اهمیت زیادی به اون میده

alirezakaj
May 31st, 2016, 22:50
بله تاثیر زیادی داره

arex_decor
June 8th, 2016, 13:29
سلام. دوستان از تک تک شما بخاطر پاسخگویی تشکر می کن. قالب سایت من جوملا هست که البته خودم ننوشتم. با راهنمایی های شما بنابراین باید با مدیر سایت تماس بگیرم و ازش بخوام که سایت را ریسپانسیو کنه. درسته؟

Z.eus
June 8th, 2016, 13:33
دوستان قالب وردپرسی بود که در اصل responsive بود ولی گوگل به عنوان mobile friendly تشخیص نمیداد.

دلیل خاصی دارد..؟