توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم توانایی در انتخاب cms مناسب
fardadownload
May 29th, 2016, 14:35
با سلام
بنده قصد راه اندازی یک وبسایت آموزشی در زمینه های مختلف با مطالب اختصاصی رو دارم و میخوام برای سایتم خرج خوبی هم بکنم(البته نه اونقدر که cms اختصاصی براش بدم بنویسن)
میخواستم بدونم بین دیتالایف انجین-جوملا و وردپرس کدوم مناسب تر با کار من هست و از نظر امنیت و سئو و بهینه بودن مصرف منابع سرور
هرسایتی یک چیز گفته
یکی گفته جوملا به خاطر لینک بندیش باعث ایجاد duplicate content برای سایت در گوگل میشه
یکی گفته جوملا باز بهتر از دیتالایفه و دیتالایف ارور های مختلفی میده که نمیشه حلشون کرد
از اون طرف با تجربه خودم وردپرس درصورت بالارفتن تعداد مطلب و بازدید فشار بالایی به سرور میاره و باز جایی هم هست که گفته دیتالایف از وردپرس هم بدتره
من تاحالابا وردپرس خیلی کار کردم و آشنایی کامل دارم ولی اتفاقاتی برام پیش اومد که سر این سایت دیگه سمت وردپرس نرم ولی اگه بازم بقیه بدترن دیگه نمیشه کاریش کرد
ممنون میشم لطف کنید و تجربه هاتونو در اختیارم قرار بدید
farssub
May 29th, 2016, 14:36
وردپرس
miladtnt
May 29th, 2016, 14:38
با سلام
بنده قصد راه اندازی یک وبسایت آموزشی در زمینه های مختلف با مطالب اختصاصی رو دارم و میخوام برای سایتم خرج خوبی هم بکنم(البته نه اونقدر که cms اختصاصی براش بدم بنویسن)
میخواستم بدونم بین دیتالایف انجین-جوملا و وردپرس کدوم مناسب تر با کار من هست و از نظر امنیت و سئو و بهینه بودن مصرف منابع سرور
هرسایتی یک چیز گفته
یکی گفته جوملا به خاطر لینک بندیش باعث ایجاد duplicate content برای سایت در گوگل میشه
یکی گفته جوملا باز بهتر از دیتالایفه و دیتالایف ارور های مختلفی میده که نمیشه حلشون کرد
از اون طرف با تجربه خودم وردپرس درصورت بالارفتن تعداد مطلب و بازدید فشار بالایی به سرور میاره و باز جایی هم هست که گفته دیتالایف از وردپرس هم بدتره
من تاحالابا وردپرس خیلی کار کردم و آشنایی کامل دارم ولی اتفاقاتی برام پیش اومد که سر این سایت دیگه سمت وردپرس نرم ولی اگه بازم بقیه بدترن دیگه نمیشه کاریش کرد
اگه قالب وردپرستون بهینه و سبک باشه هیچ فشاری نمیاره
tphp.ir
May 29th, 2016, 14:43
سلام عرض ادب
یا اختصاصی یا وردپرس اگه میخواهید بازتاب خوبی داشته باشه
Iranicaserver
May 29th, 2016, 14:53
ببینید ورد پرس فراگیر شده و پلاگین های زیاد و رایگانی برای اون هست کاربران بیشتر می روند سمت اون اما دلیلی هم نمی شود که ماباقی بد باشند یادم میاد دهه 80 سایت های موزیک همه نیوک استفاده می کردند و قالباش زیاد بود و سایت های بزگ موزیک آن زمان همگی از نیوک استفاده می کردن که با توجه به مشکلات و نبود پلاگین های خوب همه کوچ کردن به وردپرس جوملا هم خیلی خوب است پلاگین های خیلی خوبی دارد جوملا رو بیشتر سایت های شرکتی کار می کنند اما وردپرس همه کاری میشه باش راه انداخت فروشگاه سایت موزیک ......
iranian-portal
May 29th, 2016, 15:00
درود بر شما؛
چنانچه قصد دارید خرج کنید، میتونید در مورد دروپال هم تحقیق و بررسی داشته باشید.
دروپال هم در بین مدیریت محتواهای عمومی، گزینه قدرتمندی هست، اما مثل وردپرس همیشه، همه چیز به راحتی در دسترس شما نیست.
behravesh
May 29th, 2016, 15:48
پیشنهاد من وردپرس هست
تنوع فوق العاده در قالب و پلاگین
سئو بسیار خوب
اپدیت های مداوم و پشتیبانی از طرف سازنده
فقط روی امنیتش به خوبی کار کنید یک پلاگین میتونه امنیت سایت شما را شدیدا به خطر بندازه
payamkutah
May 29th, 2016, 16:13
وردپرس خیلی بهتر هست.
از جوملا هم بهتر هست.
SaeedFazlollahzadeh
May 29th, 2016, 16:50
وردپرس به نظرم بهتره و کاربر پسند تر
سئو وردپرس بهتره
اما اگر دانش کافی دارید، پیشنهاد می کنم به دروپال هم نگاهی بندازید، هرچند که در این مورد چیزی نپرسیدید و صرفا پیشنهاد بود. به لحاظ پشتیبانی، دروپال پشتیبانی ضعیف تری نسبت به وردپرس در ایران داره (منظور از ضعیف، انجمن های پشتیبانی و افراد مطلع و آگاه هستند که تعداد شون کم هست)، اما خب اگر به زبان انگلیسی تسلط کافی و لازم رو دارید، میتونید از پشتیبانی های خارجی استفاده کنید
اما خب وردپرس مصداق بارز هلو برو تو گلو هست که هم راحت میشه اون رو فهمید و هم راحت باهاش کار کرد
موفق باشید
alexa_host
May 29th, 2016, 17:14
از وردپرس یا جوملا هر کدوم میتونین استفاده کنین بستگی به خودتون داره
isn
May 29th, 2016, 18:47
ببينيد هر cms اي استفاده كنيد اخر سر بايد بهينه كنيد ( اگر قصد داريد حرفه اي كار كنيد و واقعا هزينه شما سرمايه گذاري باشد ! با cms اختصاصي كم هزينه شروع كنيد از هر جهت بهتره . )
ولي به نظر من :
جوملا انتخاب حرفه اي تر
وردپرس انتخاب كم دردسر تر و امكانات بيشتر
شما براي بهينه سازي وردپرس يك روزه مي توانيد ولي جوملا فاكتور هاي زيادي بايد در نظر بگيريد و زمان بيشتري مي برد البته به تخصص شما در بهينه سازي نيز بر مي گردد .
milad6782
May 30th, 2016, 12:31
اختصاصی بهتره
Sent from my HUAWEI Y330-U11 using Tapatalk
joomla2
May 30th, 2016, 12:46
سلام.
هم جوملا خوبه هم وردپرس.
هردو از نظر سئو عالی هستند.
جوملا حرفه ای تر است و وردپرس ساده تر
Gh-Moradi
May 30th, 2016, 13:12
با سلام
هرسایتی یک چیز گفته
دوست من از هرنظر "دروپال" رو بهتون معرفی میکنم چه از نظر امنیت و چه از نظر انعطافپذیری در رده بسیار بالایی قرار داره و هر نوع پروژه ای رو میتونید پیاده سازی کنید.
اما نسبت به cmsهای دیگه کمی پیچیده تر و دشوارتر هست ولی در مدت کمی میتونید بیشتر نیازهای خودتون رو برطرف کنید.
اگر سوال خاصی دارید پ.خ کنید.
sepahanserver
May 30th, 2016, 13:28
درود
پیشنهاد بنده وردپرس هست
چرا ک وردپرس دارای انعطاف بالایی هست و از طرفی مراجع پشتیبانی عالی در ایران دارد همچنین هزینه طراحی قالب و افزونه برای وردپرس از سایر cms ها پایین تر هست
اگر قالب و پلاگین هاتون بهینه باشند هیچ گونه فشاری روی سرور ندارند و امنیت هم با چند ترفند به بالاتر از امنیت جوملا می رسد.
اما سایر cms ها کار باهاشون دشوار برنامه نویسان کمتر ، هزینه های بیشتر و...
iHSG
May 30th, 2016, 14:33
سلام
به نظر منم اختصاصی بنویسید از همه شون بهتره.
اما در صورتی که خودتون یاد بگیرید و خودتون بنویسید.
من شخصاً حتی ASP.Net Web Form خیلی ساده که تقریباً همه می تونن یاد بگیرن رو خیلی بهتر از وردپرس و جوملا و امثالهم می دونم.