ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بک آپ در فضای دیگر

davood_71
May 29th, 2016, 10:40
سلام یه سوال دارم
میخوام از این فضای مخصوص بک آپ ها بگیرم ، که معروفن به هاست دانلود ، یعینی یه فضایی هست که میگن نه دیتابیس داره نه اسکریپت روش اجرا میشه فقط دسترسی ftp هم داره
سوال من اینه
سایت من خیلی خیلی مهمه، و میخوام یه بک اپ هم توی یه جا دیگه هر شب داشته باشم ، اینجور که حساب شده ، سرور من توی آسیا تک هست ، و فضای بک آپ توی پارس آنلاین
1- فضای بک اپ واقعا امن هست؟ با فرض اینکه رمز عبوری و ... بالای 50 کاراکتری انتخاب شه
امکان هک فضای بک آپ وجود داره؟چون سروس کد ها خیلی مهمن نباید به هیچ وجه هکر به فضای بک آپ دسترسی پیدا کنه و اونارو ب***ه
2-سرعت انتقال معمولا چقدر هست؟فعلا فضای سایت 300 مگ هست که شامل پایگاه داده و کلی عکس هستش
3- توی لود سرور تاثیری نداره؟
4-میشه یه کاری کرد که ساعت 5 صبح هم توی سرور خودم و هم توی فضای بک آپ هم زمان بک اپ گیری شه؟

ممنون میشم پاسخ بدین
اگر هم فضای بک آپ چه خارجی چه ایرانی با امنیت نزدیک به 100 میشناسید معرفی کنید تا من استفاده کنم

j4b3r
May 29th, 2016, 10:46
سلام
۱. خیر - واقعا امن نیست .
۲. بین پارس انلاین و اسیاتک سرعت انقال خوب هست.
۳. خیر
۴. بله روی سرور اسکریپت مینویسید که ایل ها و دیتابیس رو منتقل کنه به ftp مورد نظر

davood_71
May 29th, 2016, 10:52
سلام
۱. خیر - واقعا امن نیست .
۲. بین پارس انلاین و اسیاتک سرعت انقال خوب هست.
۳. خیر
۴. بله روی سرور اسکریپت مینویسید که ایل ها و دیتابیس رو منتقل کنه به ftp مورد نظر

جدی واقعا امن نیست؟ خب باید چیکار کرد؟ من میخوام بک آپ یه جا دیگه داشته باشم ، حالا یه فضای دیگه یا یه سرور دیگه فرقی نمیکنه، فقط جوری باشه اگر زدن سرور رو هک کردن یا اصلا زلزله ای چیزی اومد کلا سرور ترکید ، من یه بک آپ یه جا دیگه داشته باشم که امن باشه
واسه مورد 4 میخوام ، همزمان هم توی سرور خودم پوشه بک آپ و هم توی یه فضای دیگه ، به صورت همزمان بک آپ گرفته شه اینجوی میشه؟ خب سرعت سرور پایین میاد؟

behravesh
May 29th, 2016, 10:57
جدی واقعا امن نیست؟ خب باید چیکار کرد؟ من میخوام بک آپ یه جا دیگه داشته باشم ، حالا یه فضای دیگه یا یه سرور دیگه فرقی نمیکنه، فقط جوری باشه اگر زدن سرور رو هک کردن یا اصلا زلزله ای چیزی اومد کلا سرور ترکید ، من یه بک آپ یه جا دیگه داشته باشم که امن باشه
واسه مورد 4 میخوام ، همزمان هم توی سرور خودم پوشه بک آپ و هم توی یه فضای دیگه ، به صورت همزمان بک آپ گرفته شه اینجوی میشه؟ خب سرعت سرور پایین میاد؟

شما یک سرور مجازی تهیه کنید و اگر خودتون اشنا به کانفیگ نیستید به شخص با تجربه ای جهت کانفیگ کامل بدید تا برای شما مسایل امنیتی را رعایت کنه و به عنوان فضای بک اپ استفاده کنید

davood_71
May 29th, 2016, 10:59
شما یک سرور مجازی تهیه کنید و اگر خودتون اشنا به کانفیگ نیستید به شخص با تجربه ای جهت کانفیگ کامل بدید تا برای شما مسایل امنیتی را رعایت کنه و به عنوان فضای بک اپ استفاده کنید
یه سایتی هست خودش گفته امنه فضاش ، یه فضای مخصوص بک آپ داده، روش هم نوشته دایرکت ادمین ، اسکرپیت و دیتبایس کار نمیکنه فقط واسه بک آپ هست و دسترسی ftp هم داره
یعنی اینا به درد نمیخورن؟ راحت هک میشن؟
آخه سرور مجازی هزینه دار هستش

vpsman
May 29th, 2016, 11:05
فقط راحت هک شدن نیست
بحث اینه که این سرویس ها اشتراکین و همزمان چند نفر روی یه سرور سرویس دارن که اگه مسائل امنیتی رو هاستینگ رعایت نکرده باشه میشه روی هاست به اکانتهای دیگه دسترسی پیدا کرد(خود سرویس دهنده هم دسترسی داره! )
بهترین راه سرور مجازی هست که به عنوان فضای بکاپ استفاده کنید

j4b3r
May 29th, 2016, 11:06
سلام
دوست عزیز اگر امنیت کدها براتون مهم هست خب واقعا این موارد امن نیست
ولی خب برای بک اپ گیری میتیونید استفاده کنید.
در مورد سوال شما .
دو حالت داره مثلا از کنترل پنل استفاده میکنید و فایل بک رو ایجاد میکنید که همین فایل رو منتقل کنید
یا کنترل پنل ندارید یا دارید ولی نیازی نمی بینید از فایل ها و دیتابیس بک اپ بگیرید

davood_71
May 29th, 2016, 11:12
سلام
دوست عزیز اگر امنیت کدها براتون مهم هست خب واقعا این موارد امن نیست
ولی خب برای بک اپ گیری میتیونید استفاده کنید.
در مورد سوال شما .
دو حالت داره مثلا از کنترل پنل استفاده میکنید و فایل بک رو ایجاد میکنید که همین فایل رو منتقل کنید
یا کنترل پنل ندارید یا دارید ولی نیازی نمی بینید از فایل ها و دیتابیس بک اپ بگیرید

یعنی من اول بک آپ بگیرم ، بعد بک آپ رو روی فضای بک آپ انتقال بدم؟ مگه میشه؟ خب لینک نداره اخه، فقط یه قسمت واسه ریستور بک آپ توی دایرکت ادمین داره اون قسمت رو میگید؟ یعنی برم توی دایرکت ادمین فضای بک اپ ، اونا آی پی رو بزنم و بک آپ رو از سرور خودم ریستور کنم؟
من میخوام با دایرکت ادمین که الان سر ساعت 5 صبح بک آپ میگره ، یه کاری کنم که 5 صبح وقتی بک آپ میگره اوتوماتیک یکیش بره داخل سرور خودم توی پوشه home و یکی دیگه بره توی یه فضای بک اپ گیری
میشه دو تا کرون جاب ایجاد کرد؟ یه کرون جاب ساعت 5 صب بریزه توی سرور خودم ، یه کرون جاب دیگه ساعت 5 صبح بریزه توی فضای بک آپ ، اینجوری میشه؟

kool
May 29th, 2016, 11:36
البته این رو در نظر بگیرید که امنیت هاست نیز 100% نیست و میتونه اطلاعات شما از طریق خود هاست یا سرویس دهنده و... برای امنیت بیشتر باید هاست اختصاصی استفاده کنید.

و مورد بکاپ رو مثلا یه کار هم میتونید کنید:
یه سرور مجازی ویندوز متوسط تهیه کنید و ابتدا بکاپ روی هاست خود تهیه کنید و بعد روی ویندوز سرور دانلود کنید و بعد با استفاده از یک رمز پیچیده اون بکاپ رو فشرده کنید و بعد فایل بدون رمز رو حذف کنید تا در صورت دسترسی احتمالی نیز نشه به سادگی استفاده کرد.

davood_71
May 29th, 2016, 11:41
البته این رو در نظر بگیرید که امنیت هاست نیز 100% نیست و میتونه اطلاعات شما از طریق خود هاست یا سرویس دهنده و... برای امنیت بیشتر باید هاست اختصاصی استفاده کنید.

و مورد بکاپ رو مثلا یه کار هم میتونید کنید:
یه سرور مجازی ویندوز متوسط تهیه کنید و ابتدا بکاپ روی هاست خود تهیه کنید و بعد روی ویندوز سرور دانلود کنید و بعد با استفاده از یک رمز پیچیده اون بکاپ رو فشرده کنید و بعد فایل بدون رمز رو حذف کنید تا در صورت دسترسی احتمالی نیز نشه به سادگی استفاده کرد.
اینجوری خیلی خوبه ، خب اینا رو میشه یه جوری درست کرد همش اوتومایتک انجام شه؟ چچون باید هر روز من هی اینکار رو کنم خب سخت میشه، یه جوری خودش دانلود کنه بعد رمز گزاری هم کنه

j4b3r
May 29th, 2016, 11:48
یعنی من اول بک آپ بگیرم ، بعد بک آپ رو روی فضای بک آپ انتقال بدم؟ مگه میشه؟ خب لینک نداره اخه، فقط یه قسمت واسه ریستور بک آپ توی دایرکت ادمین داره اون قسمت رو میگید؟ یعنی برم توی دایرکت ادمین فضای بک اپ ، اونا آی پی رو بزنم و بک آپ رو از سرور خودم ریستور کنم؟
من میخوام با دایرکت ادمین که الان سر ساعت 5 صبح بک آپ میگره ، یه کاری کنم که 5 صبح وقتی بک آپ میگره اوتوماتیک یکیش بره داخل سرور خودم توی پوشه home و یکی دیگه بره توی یه فضای بک اپ گیری
میشه دو تا کرون جاب ایجاد کرد؟ یه کرون جاب ساعت 5 صب بریزه توی سرور خودم ، یه کرون جاب دیگه ساعت 5 صبح بریزه توی فضای بک آپ ، اینجوری میشه؟

سلام
توی دایرکت ادمین دو تا job برای بک اپ بسازی یکی ریموت روی ftp باشه
یکی هم روی سرور همین
اگر مشکلی داشتید براتون انجام بدم

davood_71
May 29th, 2016, 11:50
سلام
توی دایرکت ادمین دو تا job برای بک اپ بسازی یکی ریموت روی ftp باشه
یکی هم روی سرور همین
اگر مشکلی داشتید براتون انجام بدم
ممنون :)

kool
May 29th, 2016, 12:01
اینجوری خیلی خوبه ، خب اینا رو میشه یه جوری درست کرد همش اوتومایتک انجام شه؟ چچون باید هر روز من هی اینکار رو کنم خب سخت میشه، یه جوری خودش دانلود کنه بعد رمز گزاری هم کنه

باقی موارد رو میشه اتوماتیک کرد ولی قرار دادن رمز رو اتوماتیک تجربه نکردم... شاید با کد و اسکریپت شخصی بشه

davood_71
May 29th, 2016, 12:03
باقی موارد رو میشه اتوماتیک کرد ولی قرار دادن رمز رو اتوماتیک تجربه نکردم... شاید با کد و اسکریپت شخصی بشه

خیلی ممنون :)

farssub
May 29th, 2016, 12:18
با تهیه یک سرور مجازی میتونید راحت اون سرور رو مدیریت بکنید
اتوماتیک بک اپ گرفته میشه و در سرور انتقال داده میشه

davood_71
May 29th, 2016, 12:19
با تهیه یک سرور مجازی میتونید راحت اون سرور رو مدیریت بکنید
اتوماتیک بک اپ گرفته میشه و در سرور انتقال داده میشه
آره باید به فکر سرور مجازی بود

davood_71
May 30th, 2016, 10:07
اساتید یه سوال
من میتونم برای فضای بک آپ از onedrive یا گوگل درایو استفاده کنم؟ 5 گیگ بهم رایگان میدن
امکانش هست ؟ با اف تی پی وصل میشه؟
امنیتشون به نظرم باید خوب باشه درسته؟
سرعت انتقال چقدر هست؟ سرور آسیا تک هست ، خت با بره خارج سرعتش خوبه؟

pardazit.net
May 30th, 2016, 10:25
اساتید یه سوال
من میتونم برای فضای بک آپ از onedrive یا گوگل درایو استفاده کنم؟ 5 گیگ بهم رایگان میدن
امکانش هست ؟ با اف تی پی وصل میشه؟
امنیتشون به نظرم باید خوب باشه درسته؟
سرعت انتقال چقدر هست؟ سرور آسیا تک هست ، خت با بره خارج سرعتش خوبه؟

با سلام و عرض ادب

بنده دقیقا اومدم همین رو بهتون پیشنهاد کنم که دیدم خودتون زدین

به نظرم برای شما بهترین گزینه همین گوگل درایو هست

آموزش انتقال بک آپ به گوگل درایو (http://blog.pardazit.net/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84-%D8%A8%DA%A9-%D8%A2%D9%BE-%D8%A8%D9%87-%DA%AF%D9%88%DA%AF%D9%84-%D8%AF%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D9%88/)

davood_71
May 30th, 2016, 11:00
با سلام و عرض ادب

بنده دقیقا اومدم همین رو بهتون پیشنهاد کنم که دیدم خودتون زدین

به نظرم برای شما بهترین گزینه همین گوگل درایو هست

آموزش انتقال بک آپ به گوگل درایو (http://blog.pardazit.net/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%82%D8%A7%D9%84-%D8%A8%DA%A9-%D8%A2%D9%BE-%D8%A8%D9%87-%DA%AF%D9%88%DA%AF%D9%84-%D8%AF%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D9%88/)

ممنون
یه سوال
سایت mover مطمئن هست؟ چون من باید اکانت اف تی پی رو بهش بدن
فضای گوگل درایو هک نمیشه؟

pardazit.net
May 30th, 2016, 11:04
ممنون
یه سوال
سایت mover مطمئن هست؟ چون من باید اکانت اف تی پی رو بهش بدن
فضای گوگل درایو هک نمیشه؟

مطمئن باشید امن تر از هر سرور و فضای ایرانی است !

تجربه ثابت کرده چیزی به عنوان امنیت 100% وجود نداره

اما گوگل درایو قطعا امن ترین فضای ممکن خواهد بود.

davood_71
May 30th, 2016, 11:08
خیلی ممنون :)