ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل هم نام بودن دامین سرور و ادرس سایتم

Nomix
May 29th, 2016, 10:24
سلام به همه دوستان

من یک سرور محازی دارم که روی اون یک دامین به نام سایتم درست کردم الان وقتی میخوام از طریق سرور وارد سایتم بشم
به جای سایتم صفجه IIS باز میشه

در IIS سرور Default Web Site را Stop کردم الان وقتی وارد سایت میشم ارور زیر میده

Not Found
-------------
HTTP Error 404. The requested resource is not found.

چطور میتونم این مشکل حال کنم

لطفا راهنمایی کنید

behravesh
May 29th, 2016, 10:32
سلام به همه دوستان

من یک سرور محازی دارم که روی اون یک دامین به نام سایتم درست کردم الان وقتی میخوام از طریق سرور وارد سایتم بشم
به جای سایتم صفجه IIS باز میشه

در IIS سرور Default Web Site را Stop کردم الان وقتی وارد سایت میشم ارور زیر میده

Not Found
-------------
HTTP Error 404. The requested resource is not found.

چطور میتونم این مشکل حال کنم

لطفا راهنمایی کنید

سایت شما روی همین سرور هست؟
اگر روی یک سرور هست خب طبیعیه چون شما داخل پنل دامنه ایپی سرور ویندوز را تعریف کردید

Nomix
May 29th, 2016, 10:56
سایت شما روی همین سرور هست؟
اگر روی یک سرور هست خب طبیعیه چون شما داخل پنل دامنه ایپی سرور ویندوز را تعریف کردید

سلام
نه هاست از یک فروشنده دیگست سرور از یکی دیگه

iHSG
May 29th, 2016, 11:40
سلام
اینکه هاست سایت از جای دیگه است و در کامپیوتر خودتون درست باز میشه و فقط در سرور صفحه IIS خود سرور میاد من فکر میکنم به خاطر اینه که شما آدرس دامنه اون سایت رو در بخش Binding های همون Default Website که میگید اضافه کردید.چون اینطوری سرور فکر میکنه اون دامنه برای خودش هست و از روی خودش لود میکنه.

Nomix
May 29th, 2016, 11:55
سلام
اینکه هاست سایت از جای دیگه است و در کامپیوتر خودتون درست باز میشه و فقط در سرور صفحه IIS خود سرور میاد من فکر میکنم به خاطر اینه که شما آدرس دامنه اون سایت رو در بخش Binding های همون Default Website که میگید اضافه کردید.چون اینطوری سرور فکر میکنه اون دامنه برای خودش هست و از روی خودش لود میکنه.

من فکر کنم که مشکل این هست که دامینی که من روی سرور ایجاد کردم با نام سایتم یکی هست و وقتی میخوم ادرس سایت در مرورگر میزنم درواقع وارد ادرس دامین سرور میشم

farssub
May 29th, 2016, 12:23
اگر لازم بود دسترسی پ.خ ارسال کنید بررسی بکنم

persiancoder
May 29th, 2016, 12:26
نام دامین رو باید بصورت ساب دامین برای سرور انتخاب می کردید
این مورد رو ویرایش کنید حل میشه
فرضا تغییر بدید به server1.domain.com

Nomix
May 29th, 2016, 12:44
اگر لازم بود دسترسی پ.خ ارسال کنید بررسی بکنم

سپاس از لطفتون دوست عزیز

از اونجایی که دارم کتاب های mcsa میخونم خیلی تمایل دارم این مشکل و چالش ها را خودم حل کنم و این مشکل یک اتفاق خوبه

و همچنین خود شرکتی که سرور گرفتم گفتن که میتونن بررسی کنن ولی چون خودم میخوام این مشکل حل کنم به این دوستان هم دسترسی ندادم فعلا

- - - Updated - - -

نام دامین رو باید بصورت ساب دامین برای سرور انتخاب می کردید
این مورد رو ویرایش کنید حل میشه
فرضا تغییر بدید به server1.domain.com

بله تو فکر تغییر نام دامین هستم منتها اینو گذاشتم مرحله آخره

آیا راه دیگه ای نیست ؟

OnlineServer
May 29th, 2016, 13:32
این به خاطر دی ان اس هست . سرور ویندوزتون قبل از اینکه به دی ان اس های جهانی رجوع کنه به پی ان اس های لوکال خودش رجوع میکنه . اگر دی ان اس سرور دارید روی سرو مجازیتون ایپی دامنه رو توی فایل مربوطه یا فایل hosts از لوکال به ایپی اصلی سایت تغییر بدید مشکلتون برطرف میشه

behravesh
May 29th, 2016, 13:36
سپاس از لطفتون دوست عزیز

از اونجایی که دارم کتاب های mcsa میخونم خیلی تمایل دارم این مشکل و چالش ها را خودم حل کنم و این مشکل یک اتفاق خوبه

و همچنین خود شرکتی که سرور گرفتم گفتن که میتونن بررسی کنن ولی چون خودم میخوام این مشکل حل کنم به این دوستان هم دسترسی ندادم فعلا

- - - Updated - - -

بله تو فکر تغییر نام دامین هستم منتها اینو گذاشتم مرحله آخره

آیا راه دیگه ای نیست ؟

دوست عزیز
ایشون منظورشون تغییر نام دامنه نبود اضافه کردن ساب دامنه که منطقی هم هست راه دیگه ای هم نداره نمیشه یک دامنه هزمان به دو سرور وصل باشه اونم با یک ادرس

Nomix
May 29th, 2016, 16:36
این به خاطر دی ان اس هست . سرور ویندوزتون قبل از اینکه به دی ان اس های جهانی رجوع کنه به پی ان اس های لوکال خودش رجوع میکنه . اگر دی ان اس سرور دارید روی سرو مجازیتون ایپی دامنه رو توی فایل مربوطه یا فایل hosts از لوکال به ایپی اصلی سایت تغییر بدید مشکلتون برطرف میشه

سپاس دوست عزیز از راهنمایی خوبتون
روشی که گفتید انجام دادم و مشکل حل شد

و سپاس از سایر دوستان که وقت گذاشتن و راهنمایی کردند