توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل کاهش سرعت با رید 0 کردن هارد ssd !
takpar7
May 29th, 2016, 03:30
سلام و عرض ادب
دوستان من با ریسک عدم ویرایش خطا و درصد دو برابری از دست رفتن دیتا و همینطور هزینه دو برابر برای هارد سرور از سرویس دهندم خواستم سرور اختصاصی جدید رو دو تا 256 اس اس دی رید 0 بکنن
سرور ایران بود اول اینکه بعد از 4 روز سرور رو تحویل دادن و من دیدم رید 0 نشده بشهون اطلاع دادم گفتن هر هارد رو مجزا رید 0 کردن که نمیدونم همچین چیزی وجود داره یا نه لطفا در این باره ارهنمایی کنید که میشه هارد رو مجزا رید 0 کرد؟!!
خلاصه عرض شد که رید 0 منظور نظرم بوده اونم برای افزایش سرعت تو دیتابیس هستش یه دلیل مشکلات پیش اومده بین فروشنده و دیتاسنتر رید دوباره سرور و تحویلش 10 روز طول کشید
خب من انتظار داشتم بعد از 10 روز رید مشکلی نداشته باشه دیگه فکر نکنم خواسته ی زیادی باشه!
در عین ناباوری با تست سرعت هارد دیدم سرعت هارد نه تنها زیاد نشده بلکه همون مقدار سرور قبل با یک هارده
و حتی تو اینسرت های دیتابیس بجای کم شدن زمان اینسرت این زمان بیش از دو برابر شده!
دوستان لطفا راهنمایی کنید مشکل کجاست
TukaNet
May 29th, 2016, 10:58
سلام
اگر رید 0 انجام شده باشد شما عملا باید یک پارتیشن با حجم مجموع دو درایو اس اس دی داشته باشید.
از طرفی به نظر بنده انجام رید بر روی اس اس دی کار چندان جالبی نیست و بهتر بود از درایوها به صورت مجزا استفاده میکردید
به هر حال اگر مایل به راهنمایی بیشتر بودید ، از طریق پیغام خصوصی اطلاعات سرور رو بفرستید تا بررسی کنم
j4b3r
May 29th, 2016, 11:13
سلام
این مورد امکان داره و توی raid controler وقتی ۱ دونه هارد رو انتخاب میکنید پیش فرض میزنه رید۰ انتخاب شده
من این مورد رو روی سرورهای hp سری ۸ و ۹ دیدم.
TukaNet
May 29th, 2016, 11:32
سلام
این مورد امکان داره و توی raid controler وقتی ۱ دونه هارد رو انتخاب میکنید پیش فرض میزنه رید۰ انتخاب شده
من این مورد رو روی سرورهای hp سری ۸ و ۹ دیدم.
تمام raid controller ها به این صورت هستند ولی لوجیکال درایوی که ساخته میشوند شامل یه هارد دیسک هست و با هارد دیگری استریپ نمی شوند
company_hosting
May 29th, 2016, 11:52
سلام و عرض ادب
دوستان من با ریسک عدم ویرایش خطا و درصد دو برابری از دست رفتن دیتا و همینطور هزینه دو برابر برای هارد سرور از سرویس دهندم خواستم سرور اختصاصی جدید رو دو تا 256 اس اس دی رید 0 بکنن
سرور ایران بود اول اینکه بعد از 4 روز سرور رو تحویل دادن و من دیدم رید 0 نشده بشهون اطلاع دادم گفتن هر هارد رو مجزا رید 0 کردن که نمیدونم همچین چیزی وجود داره یا نه لطفا در این باره ارهنمایی کنید که میشه هارد رو مجزا رید 0 کرد؟!!
خلاصه عرض شد که رید 0 منظور نظرم بوده اونم برای افزایش سرعت تو دیتابیس هستش یه دلیل مشکلات پیش اومده بین فروشنده و دیتاسنتر رید دوباره سرور و تحویلش 10 روز طول کشید
خب من انتظار داشتم بعد از 10 روز رید مشکلی نداشته باشه دیگه فکر نکنم خواسته ی زیادی باشه!
در عین ناباوری با تست سرعت هارد دیدم سرعت هارد نه تنها زیاد نشده بلکه همون مقدار سرور قبل با یک هارده
و حتی تو اینسرت های دیتابیس بجای کم شدن زمان اینسرت این زمان بیش از دو برابر شده!
دوستان لطفا راهنمایی کنید مشکل کجاست
سلام
همان طور که توکانت گفتند
و ...
وقتی هارد هار جدا باشند این یعنی رید 0 اما بصورت تک هارد و رید 0 در مرتبه اول انجام شده اما رید 0 برای 1 هارد هست
اما چون منظور شما به معنای این بوده هر 2 هارد سری و رید 0 باشند که یک پارتیشن داشته باشید مثلا با حجم 500 گیگ باید هر دو در زمان رید کردن انتخاب شوند و با هم رید 0
حالا که مشکل سرعت دارید
احتمالا بدلیل این هست که هارد ها یک مرتبه فرمت فول شده اند و باید مجدد فرمت و پارتیشن بندی بشود اما نه بصورت فرمت کامل
هارد اس اس دی اگر فرمت کامل شود با کندی سرعت مواجه میشه ...
بگید فرمت بصورت erase secure یا secure format فرمت کنند
اگر بلد باشند ...
و نکته دوم مدل رید کنترلر چیست ؟
takpar7
May 29th, 2016, 15:00
سلام
همان طور که توکانت گفتند
و ...
وقتی هارد هار جدا باشند این یعنی رید 0 اما بصورت تک هارد و رید 0 در مرتبه اول انجام شده اما رید 0 برای 1 هارد هست
اما چون منظور شما به معنای این بوده هر 2 هارد سری و رید 0 باشند که یک پارتیشن داشته باشید مثلا با حجم 500 گیگ باید هر دو در زمان رید کردن انتخاب شوند و با هم رید 0
حالا که مشکل سرعت دارید
احتمالا بدلیل این هست که هارد ها یک مرتبه فرمت فول شده اند و باید مجدد فرمت و پارتیشن بندی بشود اما نه بصورت فرمت کامل
هارد اس اس دی اگر فرمت کامل شود با کندی سرعت مواجه میشه ...
بگید فرمت بصورت erase secure یا secure format فرمت کنند
اگر بلد باشند ...
و نکته دوم مدل رید کنترلر چیست ؟
سلام
ممنون از پاسختون
الآن سرو رران هستش و اطلاعات روشه مطمئنید با فرمت مشکل حل میشه؟
24 G RAM
2 X CPU E5630
2 X 256 SSD
Raid Controller P410
- - - Updated - - -
سلام
اگر رید 0 انجام شده باشد شما عملا باید یک پارتیشن با حجم مجموع دو درایو اس اس دی داشته باشید.
از طرفی به نظر بنده انجام رید بر روی اس اس دی کار چندان جالبی نیست و بهتر بود از درایوها به صورت مجزا استفاده میکردید
به هر حال اگر مایل به راهنمایی بیشتر بودید ، از طریق پیغام خصوصی اطلاعات سرور رو بفرستید تا بررسی کنم
سلام
ممنون از شما
مطمئنم رید شده ولی مشکل سرعت هست
company_hosting
May 29th, 2016, 15:02
سلام
بپرسید رید دارای کش هست ؟
takpar7
May 29th, 2016, 15:11
سلام
بپرسید رید دارای کش هست ؟
در حال بحث هستم باهاشون متاسفانه دیر به دیر جواب میدن منم احتمال میدم مشکل از رید کنترلر باشه چون این p410 سرعت های مختلفی داره
فروشنده تازه کار هم نیستن
الآن سوال من اینه که این مشکلات بوجود اومده تقصیر منه یا فروشنده سرور با توجه به اینکه میدونستن من رید میکنم چون نیاز به سرعت بالا دارم تو دیتابیس؟
company_hosting
May 29th, 2016, 15:33
در حال بحث هستم باهاشون متاسفانه دیر به دیر جواب میدن منم احتمال میدم مشکل از رید کنترلر باشه چون این p410 سرعت های مختلفی داره
فروشنده تازه کار هم نیستن
الآن سوال من اینه که این مشکلات بوجود اومده تقصیر منه یا فروشنده سرور با توجه به اینکه میدونستن من رید میکنم چون نیاز به سرعت بالا دارم تو دیتابیس؟
سلام
این مورد اعلام میکنم به شخص یا گروهی جسارت نباشه چون ممکنه بخواند
تقسیر از سمت شما نیست اما قسمت قرمز متوجه نشدم ؟ یعنی چی
فروشنده رید کرده خب ؟!! مگر با درخواست شما نبوده ؟
هارد سامسونگ پرو هست ؟ یا او ؟ یا مدل دیگر
در مرود سرعت ، یک نکته فراموش کردم
سرعت که کاهش پیدا کرده مثلا چقدر هست ؟
10%
20%
50%
در هارد ساتا این مورد تست کردیم
تا 20 % بصورت معمول کم میشود و باید بشود
takpar7
May 29th, 2016, 15:42
سلام
این مورد اعلام میکنم به شخص یا گروهی جسارت نباشه چون ممکنه بخواند
تقسیر از سمت شما نیست اما قسمت قرمز متوجه نشدم ؟ یعنی چی
فروشنده رید کرده خب ؟!! مگر با درخواست شما نبوده ؟
هارد سامسونگ پرو هست ؟ یا او ؟ یا مدل دیگر
در مرود سرعت ، یک نکته فراموش کردم
سرعت که کاهش پیدا کرده مثلا چقدر هست ؟
10%
20%
50%
در هارد ساتا این مورد تست کردیم
تا 20 % بصورت معمول کم میشود و باید بشود
هارد سامسونگ ssd pro هستش
منظور من از کاهش سرعت کاهش سرعت مجموع دو هارد رید شده نسبت به یک هارد بدون رید هستش!
یعنی سرور قبل من که یک هارد 120 اس اس دی پرو داشت سرعتش به مراتب بهتر از هارد فعلی که دو هارد 256 ssd pro رید 0 هستش داشت!!!
سرعت read تقریبا هم اندازه هارد 120 سرور قبل و سرعت write یک دوم هارد 120 سرور قبله!
TukaNet
May 29th, 2016, 16:33
منظور من از کاهش سرعت کاهش سرعت مجموع دو هارد رید شده نسبت به یک هارد بدون رید هستش!
یعنی سرور قبل من که یک هارد 120 اس اس دی پرو داشت سرعتش به مراتب بهتر از هارد فعلی که دو هارد 256 ssd pro رید 0 هستش داشت!!!
سرعت read تقریبا هم اندازه هارد 120 سرور قبل و سرعت write یک دوم هارد 120 سرور قبله!
آخرش بنده متوجه نشدم که رید انجام شده یا خیر؟
الان اگر دو درایو 256 گیگابایتی به صورت رید 0 داشته باشید ، در داخل سیستم عامل باید با یک لوجیکال درایو 512گیگابایت مواجه باشید
اگر این مورد صحیح هست بفرمایید تا بحث رو روی موارد دیگری که ممکن است باعث کندی شوند ادامه بدیم
حتما کش مموری رو چک کنید و در صورت نیاز از فروشنده تقاضا کنید کش رو تعویض کنه چون احتمال خرابی کش هست
سعی کنید کش با حجم بالاتری رو به همراه bbu تست کنید و دوباره پرفرمنس سرور رو بسنجید
company_hosting
May 29th, 2016, 18:42
خب این احتمالا 99% از نوع فرمت و یا رید هست
سرعت باید کم بوشد همانطور که قبلا گفتم
اما 1/2 خیلی زیاد هست
کش سرور فکر کنم 256 باشد یا کش 0 زیرو هست !؟! نتیجه این مورد بگیید ؟
OnlineServer
May 29th, 2016, 18:58
مدل سرورتون چیه ؟
company_hosting
May 29th, 2016, 18:59
مدل سرورتون چیه ؟
احتمال 99%
hp dl360 or dl380 g7 or g6
OnlineServer
May 29th, 2016, 19:09
شما به دلیل استفاده از سرور قدیمی هرگز به سرعتی که مد نظرتونه نخواهید رسید.دقت کنید که دستگاه شما sata2 رو ساپورت میکنه و هاردتون sata3 هست .ما همین مشکل سر سرور های دل سری 1100 داشتیم. یا سرور و میبایست عوض کنید یا از کنترلری استفاده کنید که جدیدتر باشه و به دستگاه شما بخوره
TukaNet
May 29th, 2016, 23:00
شما به دلیل استفاده از سرور قدیمی هرگز به سرعتی که مد نظرتونه نخواهید رسید.دقت کنید که دستگاه شما sata2 رو ساپورت میکنه و هاردتون sata3 هست .ما همین مشکل سر سرور های دل سری 1100 داشتیم. یا سرور و میبایست عوض کنید یا از کنترلری استفاده کنید که جدیدتر باشه و به دستگاه شما بخوره
مدل شما متفاوت بوده
raid controller مدل p410 که ایشون روی سرورشون دارند از 6Gbps SAS پشتیبانی میکنه که هر از لینک های فیزیکال تا 600MBps پهنای باند دارند.
takpar7
May 30th, 2016, 00:30
ممنونم از دوستان عزیز
سرور نو هستش و سری hp D10-320
با صحبتی که با فروشنده سرور داشتم مشخص شد که رید کنترلر سرعتش 512 هستش!
و حالا قرار شد با افزایش هزینه سرور رید کنترلر رو عوض کنن به 1 گیگ امیدوارم مشکل حل بشه
company_hosting
May 30th, 2016, 01:07
ممنونم از دوستان عزیز
سرور نو هستش و سری hp D10-320
با صحبتی که با فروشنده سرور داشتم مشخص شد که رید کنترلر سرعتش 512 هستش!
و حالا قرار شد با افزایش هزینه سرور رید کنترلر رو عوض کنن به 1 گیگ امیدوارم مشکل حل بشه
سلام
سرور های اچ پی چنین نامی ندارند
و تمام سرورهای که رید کنترلر 410 استفاده میکنند
100% دست دوم و مدل های نسل 6-7 میباشند
و چیزی بنام نو نداریم
https://wiki.debian.org/HP/ProLiant
Server Compatibility:
HP ProLiant DL160 G6
HP ProLiant DL180 G6
HP ProLiant DL360 G6
HP ProLiant DL360 G7
HP ProLiant DL380 G7
ممکنه سرور در حد نو باشه یا قطعه ای از اون نو باشد
اما نو نیست
درمورد سرعت هم با افزایش کش سرعت بیشتر نخواهد شد
---------------
نکته
بپرسید کابل ساس داره یا ساتا ؟
اگر ساس داره هیچ تفاوتی نداره و هزینه اضاف خواهد بود
sssoheil
May 30th, 2016, 01:09
درود
دوست عزیز هارد های شما individual Raid 0 است یعنی اینکه هر هارد با خودش Raid0 شده است و معمولا زمانی از این حالت استفاده میشود که علاوه بر سرعت امنیت اطلاعات نیز برای شما اهمیت داشته باشد.
company_hosting
May 30th, 2016, 01:17
درود
دوست عزیز هارد های شما individual raid 0 است یعنی اینکه هر هارد با خودش raid0 شده است و معمولا زمانی از این حالت استفاده میشود که علاوه بر سرعت امنیت اطلاعات نیز برای شما اهمیت داشته باشد.
سلام
وقتی رید 0 و سپریت بشه
یعنی اینکه ایشون 2تا هارد باید داشته باشند و 2 هارد جدا با حجم هارد موجود باشه و موقع نصب 2تا پارتیشن gpt داشته باشه و ببیند
اگر رید 0 و سری باشد
مجموع 2 هارد باید یک هارد با حجم مثلا 500 گیگ یا 512 گیگ باید داشته باشند و در زمان نصب لینوکس 1 پارتیشن ببیند
حال اگر رید 0 بشه مدل دوم و یکی از هارد مشکلی براش پیش بیاد کل اطلاعات از بین میرود و همه اینو میدونن چطوری امنیت بالا میره ؟؟
برعکس
سرعت کمتر میشود و امنیت پایین میاید
برای همین پیشنهاد میکنند حتما رید 0 به معنی اصلا رید نکنید استفاده کنید بهتر هست
رو انجام بدهید
جسارت نباشه و قصد توهین یا تند گویی نیست
با تشکر
sssoheil
May 30th, 2016, 01:27
سلام
وقتی رید 0 و سپریت بشه
یعنی اینکه ایشون 2تا هارد باید داشته باشند و 2 هارد جدا با حجم هارد موجود باشه و موقع نصب 2تا پارتیشن gpt داشته باشه و ببیند
اگر رید 0 و سری باشد
مجموع 2 هارد باید یک هارد با حجم مثلا 500 گیگ یا 512 گیگ باید داشته باشند و در زمان نصب لینوکس 1 پارتیشن ببیند
حال اگر رید 0 بشه مدل دوم و یکی از هارد مشکلی براش پیش بیاد کل اطلاعات از بین میرود و همه اینو میدونن چطوری امنیت بالا میره ؟؟
برعکس
سرعت کمتر میشود و امنیت پایین میاید
برای همین پیشنهاد میکنند حتما رید 0 به معنی اصلا رید نکنید استفاده کنید بهتر هست
رو انجام بدهید
جسارت نباشه و قصد توهین یا تند گویی نیست
با تشکر
درود
در برخی از chassis مانند سرور های Dell که از کنترلرهای سری H استفاده میکنند امکان کانفیگ بدون رید هارها نیست و حتما باید هاردها رید باشد و از نوع individual Raid0 که در این حالت هر هارد به صورت یک پارتیشن جدا نمایش داده میشود.ممکن است مشکل ایشان هم همین موضوع باشد.بهتر است به ادمین خود بگویند امکان حذف رید کارت از سرور وجود دارد یا خیر .اگر این امکان وجود نداشت یعنی هیچ گزینه ای به جز Raid 0 وجود نخواهد داشت.
company_hosting
May 30th, 2016, 01:33
درود
در برخی از chassis مانند سرور های dell که از کنترلرهای سری p استفاده میکنند امکان کانفیگ بدون رید هارها نیست و حتما باید هاردها رید باشد و از نوع individual raid0 که در این حالت هر هارد به صورت یک پارتیشن جدا نمایش داده میشود.ممکن است مشکل ایشان هم همین موضوع باشد.بهتر است به ادمین خود بگویند امکان حذف رید کارت از سرور وجود دارد یا خیر .اگر این امکان وجود نداشت یعنی هیچ گزینه ای به جز raid 0 وجود نخواهد داشت.
با سرور دل زیاد کار کردم اگثرا رید های lsi استفاده میکنند ...یا h
اما موضوع بحث
سرور ایشون اچ پی هست رید کنترلر مشخص و طبق گفته خودشون هارد ها رید 0 شد و چون گفتند سرعت کمتر شده یعنی سری هستند و پشت سرهم رید 0 شد و با هم متصل شدند هر دو هاردو احتمالا یک پارتیشن دارند
انشاا.. که با راهنمایها و... همگی بتونیم به ایشون کمک کنیم
با تشکر
sssoheil
May 30th, 2016, 01:38
با سرور دل زیاد کار کردم اگثرا رید های lsi استفاده میکنند ...یا h
اما موضوع بحث
سرور ایشون اچ پی هست رید کنترلر مشخص و طبق گفته خودشون هارد ها رید 0 شد و چون گفتند سرعت کمتر شده یعنی سری هستند و پشت سرهم رید 0 شد و با هم متصل شدند هر دو هاردو احتمالا یک پارتیشن دارند
انشاا.. که با راهنمایها و... همگی بتونیم به ایشون کمک کنیم
با تشکر
درود
اشتباه از بنده بود منظورم سری H در سرور های dell بود.ولی در مورد رید 0 ایشون در پست اول فرمودند هر هارد با خودش رید 0 شده و این یعنی اینکه 2 پارتیشن مجزا دارند.
company_hosting
May 30th, 2016, 01:44
درود
اشتباه از بنده بود منظورم سری H در سرور های dell بود.ولی در مورد رید 0 ایشون در پست اول فرمودند هر هارد با خودش رید 0 شده و این یعنی اینکه 2 پارتیشن مجزا دارند.
ممنون
پس این مورد به کل اشتباه خوندم ... بابت اشاره کردن به این مورد ممنون
اگر رید 0 جدا باشند اصلا نیاز به کش بیشتر از 512 نیست و سرعت نباید بیشتر از 5% کم بشود در زمان رایت ... چون اس اس دی هستند
دقیقا مثل همین سرور کولو کردیم سرعت بسیار عالی هست
پس احتما میره که مشکل از فرمت باشه ..
انشا... مشکل حل شود
و نکته
ایا از کانفیگ و ... مطمئن هستید ؟!! این همه بحث کردیم موارد کانفیگ برسی کردید ؟
takpar7
May 30th, 2016, 02:24
سلام
سرور های اچ پی چنین نامی ندارند
و تمام سرورهای که رید کنترلر 410 استفاده میکنند
100% دست دوم و مدل های نسل 6-7 میباشند
و چیزی بنام نو نداریم
https://wiki.debian.org/HP/ProLiant
Server Compatibility:
HP ProLiant DL160 G6
HP ProLiant DL180 G6
HP ProLiant DL360 G6
HP ProLiant DL360 G7
HP ProLiant DL380 G7
ممکنه سرور در حد نو باشه یا قطعه ای از اون نو باشد
اما نو نیست
درمورد سرعت هم با افزایش کش سرعت بیشتر نخواهد شد
---------------
نکته
بپرسید کابل ساس داره یا ساتا ؟
اگر ساس داره هیچ تفاوتی نداره و هزینه اضاف خواهد بود
ممنون از دوستان
دریاره مدل های سرور hp نمیدونم زیاد ولی مدل کیس سرور hp هستش
درباره رید 0 بودن بله رید 0 هست و یک هارد 500 گیگی نشون میده
اگه کابل ساتا داشت ارتقاء کنترلر تاثیر داره؟
درباره کانفیگ هم بله ایرادی نداره و مثل سرور قبل کانفیگ کردم خودم و با شرایط یکسان سرعت ها تست شده (منظور تست هارد سرور جدید نسبت به هارد سرور قبل)
TukaNet
May 30th, 2016, 02:27
دوستان داخل استوریج کنترلرها ، لوجیکال درایو ساخته میشه نه پارتیشن! لطفا این عبارت رو به کار نبرید تا کاربر هم سر در گم نشود.
همچنین در تمام رید کنترلرها، وقتی از یک درایو فیزیکال، یک درایو لوجیکال ساخته میشه، داخل orca یا اینترقیس تنظیمات رید کنترلر شما مجبور خواهید بود رید 0 رو انتخاب کنید.
در این حالت درایو فیزیکال به صورت مستقل عمل میکند و عملا هیچ آرایه ای تشکیل نمی شود که اسم رید بر روی آن بگذاریم. روش کار تمام وندورها (hp - dell - ibm - lsi و ...) همین هست.
در مورد این دوستمون هم متاسفانه اطلاعات خیلی کمی دارند و همین باعث میشه که به نتیجه رسیدن زمان بر باشد ولی مطمئن باشید که سرور استوک بوده و P410 نو داخل بازار نداریم.
takpar7
May 30th, 2016, 02:40
دوستان داخل استوریج کنترلرها ، لوجیکال درایو ساخته میشه نه پارتیشن! لطفا این عبارت رو به کار نبرید تا کاربر هم سر در گم نشود.
همچنین در تمام رید کنترلرها، وقتی از یک درایو فیزیکال، یک درایو لوجیکال ساخته میشه، داخل orca یا اینترقیس تنظیمات رید کنترلر شما مجبور خواهید بود رید 0 رو انتخاب کنید.
در این حالت درایو فیزیکال به صورت مستقل عمل میکند و عملا هیچ آرایه ای تشکیل نمی شود که اسم رید بر روی آن بگذاریم. روش کار تمام وندورها (hp - dell - ibm - lsi و ...) همین هست.
در مورد این دوستمون هم متاسفانه اطلاعات خیلی کمی دارند و همین باعث میشه که به نتیجه رسیدن زمان بر باشد ولی مطمئن باشید که سرور استوک بوده و P410 نو داخل بازار نداریم.
ممنون از شما
حداقل هاردها نو هستن این به کنار
الآن برای اینکه مشکل سرعت حل بشه و بفهمید مشکل چیه به چه اطلاعاتی نیاز هست؟
من از رید کردن کلا پشیمونم چون علاوه برا 50 تومن هزینه اضافه ماهانه برای هارد دوم سرعت هارد و امنیت اطلاعات هم کم شده الآنم باید دوباره 50 تومن هزینه بیشتر ماهانه بپردازم برای رید کنترلر 1 گیگ که اونم معلوم نیست مشکل رو حل کنه یا نه!باز مشکلو حل کنه راضیم
pakradm
May 30th, 2016, 11:11
با سلام و احترام
دوستان عزیز، ما چیزی به نام RAID 0 با خود اصلا نداریم. لفظ RAID همیشه زمانی به کار می رود که حداقل 2 هارد داشته باشیم.
ممکن است همانطور که جناب توکانت فرمودند اگر 1 هارد داشته باشیم، به علت اتصال آن به کنترلر مجبور شویم در تنظیمات کنترلر یک Logical Drive بسازیم و بگوییم RAID 0 است اما در واقع هیچ RAID ای صورت نگرفته و اینکار فقط سبب می شود تا سیستم عامل بتواند Logical Drive را از طریق کنترلر شناسایی نماید.
جناب takpar7 عزیز؛ این حقیر گمان میکنم هارد های شما به صورت JBOD با یکدیگر RAID شده اند که این حالت سبب می شود 2 هارد با یکدیگر فقط سری شوند. در این شرایط شما یک پارتیشن 512GB مشاهده خواهید نمود، اما نه تنها افزایش سرعت نخواهید داشت بلکه ممکن است افت سرعتی هم داشته باشید. مهم ترین مزیت JBOD این است که شما به سیستم عامل می گویید من یک هارد 512GB دارم و این درایو که حاصل جمع دو هارد 512GB است با شرایطی که شما به جای این دو هارد فقط یک هارد 512GB در سرور قرار می دادید ندارد.
پیشنهاد می شود در خصوص تفاوت JBOD و RAID 0 در گوگل جستجو فرمایید.