توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سریع سرور مجازی
Marketer
May 28th, 2016, 15:12
سلام سرور مجازی میخوام روش قراره کرک انجام بده اینو گفتم که در جریان باشید از دیتاسنتر ابوز نیاد !
رم 1 گیگ سیستم عامل ویندوز 2008 هارد هم 20 باشه کافیه
پورت های خاصی نیاز نیست برای کرک وی پی اس های دیگه و خودمون پورت باز میکنم + رنچ ای پی هارو اسکن میکنم و یکی هم ddos هستش :d
company_hosting
May 28th, 2016, 15:28
خب سوالم برای اطلاع کلی و همکاران بود
و حسارت نباشه
این موراد علاوه براینکه در انجمن خلاف میباشد در تمام دیتاسنترها باعث ابیوز امدن میشود
سعی کنید سمت این موارد نروید
شما یک انسان مسلمان هستید
موفق باشید
sms.bartarhost
May 28th, 2016, 15:41
پورت های خاصی نیاز نیست برای کرک وی پی اس های دیگه و خودمون پورت باز میکنم + رنچ ای پی هارو اسکن میکنم و یکی هم ddos هستش :d
طبق گفته همکارمون هم خلاف انجمن هستش هم خلاف کل دیتسانتر های جهان می باشد
mizban97
May 28th, 2016, 15:46
و حسارت نباشه
این موراد علاوه براینکه در انجمن خلاف میباشد در تمام دیتاسنترها باعث ابیوز امدن میشود
موفق باشید
جناب حسینی حرف قشنگی زدند.
واقعا اینکارا زشت هست.
در ضمن مطمئن باشید هیچ دیتاسنتری اجازه انجام این موارد به شما نمیده!
Marketer
May 28th, 2016, 15:59
و حسارت نباشه
موفق باشید
مهندس قصد ما تخریب ایرانی ها نیست , کرک اکانت های خارجی هستش و کرک وی پی اس هم به دلیل اینکه این جنگ سایبری رخ داده نیاز به وی پی اس برای حملات دیداس به سایت های عربستان هستیم
nevergotme
May 28th, 2016, 16:01
الان من یه اکانت آپلود بوی دارم ، یک خارجی اکانت من رو کرک میکنه ، انصاف است ؟
Marketer
May 28th, 2016, 16:04
الان من یه اکانت آپلود بوی دارم ، یک خارجی اکانت من رو کرک میکنه ، انصاف است ؟
شما یه پسورد با کارکتر زیاد و ترکیبی بزار هک کرک نمیشید
nevergotme
May 28th, 2016, 16:06
کاری به پسورد قوی یا ضعیف ندارم ، به کلیت قضیه دارم نگا میکنم ! مگه اونی که شما کرک میکنید پسورده ساده گذاشته عمدا یا به صورت اتفاقی انسان نیست ؟ یعنی هر کی پسورد ضعیف داره باید کرک شود ؟ بازگشت همه به سوی اوست
ASC
May 28th, 2016, 16:07
شما یه پسورد با کارکتر زیاد و ترکیبی بزار هک کرک نمیشید
اگر اکانت ها برای مسلمان شیعه باشد چی حاجاقا؟ حرام نیست؟ ملاک تشخیص چیست؟
company_hosting
May 28th, 2016, 16:08
مهندس قصد ما تخریب ایرانی ها نیست , کرک اکانت های خارجی هستش و کرک وی پی اس هم به دلیل اینکه این جنگ سایبری رخ داده نیاز به وی پی اس برای حملات دیداس به سایت های عربستان هستیم
اصلا بحث تخریب در کار نیست
بحث عمل یک شخص هست
من کاری ندارم 10 تا بچه عربستانی یا نخبه ... هر کسی ....
داره اتک میده
هک میکنه
خراب کاری
شما 1 حرکت میکنی اما (کلا دوستان ) و 10تا سایت دیداس میکنی و زیرش میزنی ایرانی ...
انها هم همین حرکت
تا زمانی یا شما بیخیال میشی یا انها
اما نکتش در اخر کار مشخص میشه
شما به من نوعی یا 4 تا سایت میگی وی کیف میکنی و خوشحال میش حالشو میبری
اما اون عربستانیای نامرد تلافیش تو حج یا رسانه ها در بر سر همه ایرانها در میارن در جهان پخشش میکنن
و بزرگی ایران خراب میکنن مثل چند وقت پیش تو جلسه تو ترکیه همه با ایران بودن
این وزیر خارجه عربستان همه رو خرید و همه بر علیه ایران بیانیه دادند ... درجریان هستید ...
بجای وقت گذاشتن برای اتک بشینید انتی اتک درست کنید هم پول و بدست بیارید هم شهرت در دنیای انسانها نه این بچه عربستانیای... خدا نشناس ...
ما هوش و برتری به انها داریم پس بهتر در راه صحیح بکار ببریم اخر این کارا توهی هست
موفق باشید
ASC
May 28th, 2016, 16:13
در مورد اتک به عربستان اصلا بدون هماهنگی با دولت و نهادهادهای امنیتی نباید در این مسائل دخالت کرد ماجرای سفارت عربستان و آقای کرد میهن.... دستگاه هایی هستند در کشور که پول و امکانات و دانش فنی برای این کارها در صورت لزوم دارند
berbidvps
May 30th, 2016, 17:11
Ram 1 G
رم : 1024 مگابایت DDR3
سی پی یو : 1000 MHZ
هارد : 50 گیگ
پهنای باند: نامحدود
کشور : آلمان/آمریکا
پورت : 1 گیگابایت
آپتایم:99.9%
سیستم عامل:لینوکس/میکروتیک/ویندوز
14,900 تومان ماهانه