باسلام خدمت کلیه همکاران و دوستان گرامی .
پیش فروش سرور های مجازی المان SSD ایران هاستینگ 24 با قیمتی باورنکردنی
کلیه سرور ها دارای کنترل پنل مدیریت می باشند و کاملا منابعی که به آن ها اختصاصی داده شده قابل رویت می باشد
سرور به هیچ عنوان اورسل نمی شوند .
تصمین کیفیت و همچنین آپتایم را خواهیم داد
مشخصات سرور اصلی به شرح زیر می باشد .
تست 30 دقیقه ای داده میشود
تاریخ تحویل سرویس ها : June 8, 2016
چرا خدمات سرور مجازی ایران هاستینگ ۲۴ را انتخاب کنیم ؟
.: پشتیبانی ۲۴ ساعته از طریق پرتال و مشاوره تلفنی رایگان
.: استفاده کردن از قطعات استاندارد برای بالا بردن کیفیت سخت افزاری
.: بیش از ۸ سال تجربه در خدمات میزبانی و ارائه راه حل های جامع برای سرورها
.: ارائه پیشنهاد ها و قیمت های غیر قابل رقابت در عین حفظ کیفیت
.: عدم نیاز به کارت اعتباری ، روابط سخت و پرهزینه بین الملل
.: تضمین آپتایم و کیفیت ۹۹ درصد
.: دارای کنترل پنل و مدیریت آسان سرور
.: لینک صفحه سرویس : http://irhosting24.com/%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86-ssd/
مشخصات پکیج های ما .
پردازنده : 1 هسته
فرکانکس : 3.4 مگاهرتز
رم : 2048 مگابایت
فضا : 20 گیگابایت SSD
ترافیک : نامحدود
نشانی IP : 1 عدد
پورت سرور : 1 گیگابیت
دیتاسنتر : هتزنر - المان
مجازی ساز : Vmware
کنترل پنل تحت وب : بلی
سیستم عامل : Windows ,Linux
ثبت سفارش (http://irhosting24.com/customer/cart.php?a=add&pid=40)
////////////////////////////////////////////////////////
پردازنده : 2 هسته
فرکانس : 3.4 مگاهرتز
رم : 4096 مگابایت
فضا : 40 گیگابایت SSD
نشانی IP: 1 عدد
ثبت سفارش (http://irhosting24.com/customer/cart.php?a=add&pid=41)
پردازنده : 3 هسته
فرکانس : 3.4 مگاهرتز
رم : 8192 مگابایت
فضا : 60 گیگابایت SSD
نشانی IP : 1 عدد
ثبت سفارش (http://irhosting24.com/customer/cart.php?a=add&pid=42)
تصاوری از سرعت تست دانلود از سرور .
31537
سرعت SPEEDTEST
31637
لینک SPEEDTEST
http://beta.speedtest.net/result/5379352194
Reza G
May 28th, 2016, 13:47
سلام. در حال حاضر آفر خاصی ندارید؟ تا 8 ماه ژوئن خیلی دیره.
ourweb
May 28th, 2016, 14:28
سلام. در حال حاضر آفر خاصی ندارید؟ تا 8 ماه ژوئن خیلی دیره.
با سلام لطفا میزان مصرف و مشخصات درخواستی را ارسال نمایید تا محاسبه شود همچنین در حال حاضر از امریکا کولوکراسینگ می توانیم بهتون بدیم تا کار تان راه بیافتد و وقتی سرور اصلی فعال شد از اونجا براتون فعال کنیم ..
باتشکر.
ASC
May 28th, 2016, 15:26
تاریخ تحویل سرویس ها : 8 ماه میلادی می باشد 6/8/2016
ماه های میلادی برای شما چه جوری هست؟! 8 می که گذشته الان 28 می هست! تاریخی که به عدد زدید اگر مثل نوشتن غربی ها باشه میشه 8 جون مثل ایرانیا نوشته باشید میشه 6 آگوست!
چطور پیش فروشی هست که تست داره؟
امکان مدیریت سرور از پنل هست تغییر سیستم عامل ریبوت و...؟
دایرکت ادمین لایسنس دار هست یا نال شده؟
ourweb
May 28th, 2016, 15:58
ماه های میلادی برای شما چه جوری هست؟! 8 می که گذشته الان 28 می هست! تاریخی که به عدد زدید اگر مثل نوشتن غربی ها باشه میشه 8 جون مثل ایرانیا نوشته باشید میشه 6 آگوست!
چطور پیش فروشی هست که تست داره؟
امکان مدیریت سرور از پنل هست تغییر سیستم عامل ریبوت و...؟
دایرکت ادمین لایسنس دار هست یا نال شده؟
قربان تاریخ تحویل : 8 June می باشد!.
سرور ها پنل ریبوت دارند . و می توانید مدیریت بکنید.
دایرکت ادمین نال شده بخواهید براتون نصب میکنیم اما اگه هک بشه با ما نیست . و همچنین قانونی هم ارائه می گردد .
سرویس ها با آپتایم خواهند بود .
tak--host
May 28th, 2016, 16:31
سرویس هارو سریعت تر نمیتونید ارائه کنید؟ فقط المان نیاز داریم
ourweb
May 28th, 2016, 16:33
سرویس هارو سریعت تر نمیتونید ارائه کنید؟ فقط المان نیاز داریم
می توانید بخرید فقط شاید 1روز زمان بگیرد تا تحویل داده شود .
tak--host
May 28th, 2016, 17:08
2 عدد نیاز داریم !!!
اول میگین یک عدد میتونید ارائه کنید
بعد میگین 1 روز تحویل زمان میبره؟
ourweb
May 28th, 2016, 17:22
2 عدد نیاز داریم !!!
اول میگین یک عدد میتونید ارائه کنید
بعد میگین 1 روز تحویل زمان میبره؟
ما یک روز رو میگیم که اینجا بد قول نشیم ولی یک دونه رو میتونیم بدیم ولی دومی رو 8 میدیم
فرستاده شده از ALE-L02ِ من با Tapatalk
myyor
May 29th, 2016, 03:59
با سلام لینوکس با کانفیگ ibsng و چیز هم ارایه میدین؟
ourweb
May 29th, 2016, 09:29
با سلام لینوکس با کانفیگ ibsng و چیز هم ارایه میدین؟
سلام سرور های ارائه شده بدون مدیریت می باشند و مدیریت یا کانفیگ به عهده خود کاربر می باشد .
hen
May 29th, 2016, 11:50
سلام
میشه هارد بالاتر به جای ssd بدید؟
ourweb
May 29th, 2016, 13:39
سلام
میشه هارد بالاتر به جای ssd بدید؟
سلام لطفا میزان درخواست فضا و پکیج درخواستی را اعلام نمایید تا محاسبه و قیمت بدیم قربان
hen
May 29th, 2016, 14:09
میخوام با همین هزینه هارد ssd رو تبدیل به هارد معمولی کنید. معمولا سه چهار برابر میکنند.
پلن اول رو میخوام.
ourweb
May 29th, 2016, 14:34
میخوام با همین هزینه هارد ssd رو تبدیل به هارد معمولی کنید. معمولا سه چهار برابر میکنند.
پلن اول رو میخوام.
پنل اول را با 50 گیگ هارد روی همون 12 می توانیم بهتون ارائه بدهیم.
IrIsT
June 5th, 2016, 05:36
سلام و درود.
رم چهار و هارد 200 هارد معمولی
پشتیبانی و کیفیت و اپتایم و حرف اول و آخررو بزنه.همچنین هتزنر فایروال سخت افزاری خوبی نداره.واسه همین رو دیداس کم میاره اصولا.البته سنگین اگه باشه.
ولی بازم واسه هاستینگ میخوام
کانفیگ دایرکت ادمین رایگان انجام میدین؟چون چندتا سروره باید برسم بهشون.کانفیگ خوب و عالی وبرای پربازدید همالبته ننه زیاد که جوابگو نیست اصولا.همچنین کنسول رو هم میخوام.
با تخفیف ماه اول و اینکه یکتخفیف همکاری چقدر در میاد؟
چون هوز دارم دنبل سرور خوب و پشتیبانی قوی و کنسول و نصب رایگات و کامل و بسیار قوی میخوام.
قیمت با تخفیف ویژه.چون خوب با شه حتما ارتقا دارم.
منتظر پ.خ هستم.ممنون
ourweb
June 5th, 2016, 08:07
سلام و درود.
رم چهار و هارد 200 هارد معمولی
پشتیبانی و کیفیت و اپتایم و حرف اول و آخررو بزنه.همچنین هتزنر فایروال سخت افزاری خوبی نداره.واسه همین رو دیداس کم میاره اصولا.البته سنگین اگه باشه.
ولی بازم واسه هاستینگ میخوام
کانفیگ دایرکت ادمین رایگان انجام میدین؟چون چندتا سروره باید برسم بهشون.کانفیگ خوب و عالی وبرای پربازدید همالبته ننه زیاد که جوابگو نیست اصولا.همچنین کنسول رو هم میخوام.
با تخفیف ماه اول و اینکه یکتخفیف همکاری چقدر در میاد؟
چون هوز دارم دنبل سرور خوب و پشتیبانی قوی و کنسول و نصب رایگات و کامل و بسیار قوی میخوام.
قیمت با تخفیف ویژه.چون خوب با شه حتما ارتقا دارم.
منتظر پ.خ هستم.ممنون
باسلام در خدمت هستیم با این مشخصات :
cpu : 2 core
hdd : 200gb
ram : 4gb
این سرویس رو از امریکا کولوکراسینگ و المان می توانیم بهتون تقدیم کنیم
هزینه ماهیانه این سرور میشود 40 هزار تومان همچنین هزینه لایسنس به عهده شما می باشد
کانفیگ بصورت رایگان برای همکار انجام میگردد که شما هم می توانید از این خدمات بهره ببرید
باتشکر .
nimnim68
June 6th, 2016, 16:36
سه عدد سرور مجازی سفارش داده شد .
اگر سه عدد دیگه بخواهیم سفارش بدیم تخفیف بیشتر نداره ؟
i3l4ck
June 6th, 2016, 19:27
سی پی یو ها محدودیت داره؟ نوع و مدل سی پی یو چیه؟
ourweb
June 7th, 2016, 01:50
سی پی یو ها محدودیت داره؟ نوع و مدل سی پی یو چیه؟
مدل سی پیو : Intel® Core™ i7-6700
Quad-Core Skylake
محدودیت سی پیو بر روی 3400 مگاهرتز می باشد .
- - - Updated - - -
سه عدد سرور مجازی سفارش داده شد .
اگر سه عدد دیگه بخواهیم سفارش بدیم تخفیف بیشتر نداره ؟
مرسی از سفارش تان انشالله به زودی برای شما سرویس ها را فعال خواهیم کرد در مورد تخفیف متاسفانه این آفر ویژه بوده و تخفیف ندارد اگر از تعرفه های عادی بود برای شما تخفیف لحاظ میکردیم .
اپدیت : 3 سفارش شما تحویل داده شد.
amiropc
June 7th, 2016, 11:22
سلام خسته نباشید
ببخشید ما یک بازی موبایل انلاین داریم که 1000 کاربر انلاین هم زمان داره و هر کاربر در ثانیه 2 بار به سرور اطلاعات میفرسته , فضای هارد زیاد لازم نداریم اما سی پی یو و رم نسبتا خوب نیاز داریم ممنون میشم راهنمایی کنید سرور لینوکس هم لازم داریم
ourweb
June 7th, 2016, 16:04
سلام خسته نباشید
ببخشید ما یک بازی موبایل انلاین داریم که 1000 کاربر انلاین هم زمان داره و هر کاربر در ثانیه 2 بار به سرور اطلاعات میفرسته , فضای هارد زیاد لازم نداریم اما سی پی یو و رم نسبتا خوب نیاز داریم ممنون میشم راهنمایی کنید سرور لینوکس هم لازم داریم
باسلام ممنون از ارسال درخواست تان در تاپیک .
در مورد درخواست تان لطفا اعلام نمایید چند هسته CPU و RAM نیاز دارید همچنین میزان بودجه خود را برای ارتباط بهتر می توانید در وب سایت با ما در ارتباط باشید .
ثبت درخواست : http://irhosting24.com/customer/submitticket.php
modjtabagamer
June 9th, 2016, 12:45
با سلام. استفاده از توزنت مجازه؟ سرور میکروتیک هم ارائه می کنید؟
ourweb
June 21st, 2016, 18:33
با سلام. استفاده از توزنت مجازه؟ سرور میکروتیک هم ارائه می کنید؟
سلام میکروتیک ارائه میگردد مشکلی ندارد
در مورد تورنت هم نه متاسفانه .
p0lice
June 22nd, 2016, 12:20
سلام فروش ادامه داره؟
ourweb
June 23rd, 2016, 11:03
سلام فروش ادامه داره؟
سلام بله فروش ادامه دارد.
p0lice
June 23rd, 2016, 16:21
زمان تحویل چه قدره بنده یه سفارش ثبت کردم یک ساعت پیش؟
ourweb
June 23rd, 2016, 22:15
زمان تحویل چه قدره بنده یه سفارش ثبت کردم یک ساعت پیش؟
باسلام سرویس شما تحویل داده شد .
ourweb
June 29th, 2016, 16:26
Ip های جدید و یک سرور جدید دیگر به سرویس های ایران هاستینگ اظافه گردید .
Ringmoon
July 3rd, 2016, 02:50
سلام
1 عدد سفارش دادیم کمتر از 10 دقیقه تحویل دادن کیفیت مناسبی داره
B.Z
July 3rd, 2016, 15:14
سلام
پنل اول هنوز موجود هست؟
ممنون
ourweb
July 3rd, 2016, 18:07
سلام
پنل اول هنوز موجود هست؟
ممنون
سلام قربان
بله موجود می باشد.
mohsens1997
July 10th, 2016, 00:06
سلام
حدودا 3 ساعت طول کشید که سرور و تحویل دادن،نحوه رفتار و پاسخ دهی پشتیبانی عالی بود
سروری که تهیه شد برای تمدید به قیمتش اضافه شد،سرعت دانلود و آپلود و پینگ عالی هست،آپ تایم سرور خیلی بد،این چند روز باید هر روز یکبار ریست شه تا سرور بالا بیاد!
چیزایی که بنظرم لازم بود بگم...
ourweb
July 10th, 2016, 01:13
سلام
حدودا 3 ساعت طول کشید که سرور و تحویل دادن،نحوه رفتار و پاسخ دهی پشتیبانی عالی بود
سروری که تهیه شد برای تمدید به قیمتش اضافه شد،سرعت دانلود و آپلود و پینگ عالی هست،آپ تایم سرور خیلی بد،این چند روز باید هر روز یکبار ریست شه تا سرور بالا بیاد!
چیزایی که بنظرم لازم بود بگم...
سلام مرسی از دیدگاه تان در مورد تحویل خدمت تان بگم تحویل سرویس ها بین 1 ساعت تا 24 ساعت می باشد بسته به ترافیک کاری دارد در مورد قطعی ها ممنون میشم ای پی سرور خود را ارسال نمایید تا ما پیگیری های لازم و اگر مشکلی از سمت یک ما باشد حل گردد مرسی از پیام تان
clack
July 10th, 2016, 13:50
سلام خدمت دوستان بزرگوار وب هاستینگ تالک .
بنده برای چند ماه از امین کثیریان سرویس داشتم (به صورت نمایندگی) ولی سرویس هاشون کاملآ قطع شد و پولی بازگشت ندادن و مارو پیش کاربرامون خجل کردن و مجبور شدیم پول رو از جیبمون برای کاربر برگشت بزنیم .
برای این مدت سرورس دهی به طور مدام و به بهانه های مختلف ( ***ی,زندانی,کلاه برداری رضا زارع = شریک و ...) سرویس هاشون رو بستن ولی ما به بهترین شکل با ایشون رفتار کردیم.
اما آخرین بار کل سرویس هاشون قطع شد و بهانه جالب آخر اتک دادن یکی از سرویس های مشتریان بنده بود (که مشتریان بنده سرویس هاشون تمامآ تحت کنترل من هست و این امر از جانب مشتریان من غیر ممکن هست ). هرچند که در اون زمان گفتن که تمپلیت های ویندوزشون ویروسی بوده ولی زدن زیر حرفشون .
معمولآ فروشندگان سعی بر این دارن که نمایندگی خودشون رو راضی نگه دارن . اما رفتار این فرد با نماینده به این شکل زننده به جای خود ....با کاربران خود معلوم هست چه طوری رفتار میکنن.
نمونه تاپیک فروششون که با بی ادبی و اهانت به کاربراشون برخورد کردن :
فروش ویژه سرور مجازی ایران ا پارس آنلاین قیمت از 29000 تومان در ماه (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=133460&page=12)
در هر صورت به عنوان یک نمایندگی نه ...به عنوان یک خریدار معمولی اصلآ ایشون پیشنهاد نمیکنم .
و امیدوارم که مثل بنده کمی پول,وقت,اعتبار و از همه مهم تر آرامش فکری تون رو برای مورد بی ارزشی مثل سرور مجازی و خدمات اینچنین اشخاصی به هدر ندید .
بنده به دلیل قوانین انجمن امکان ایجاد پست اسپم در این تاپیک ندارم پس عدم جوابگویی بنده دلیل بر عدم توانایی در پاسخگویی نیست و تاپیک ها گویای صحت مطلب بنده هست .
ourweb
July 10th, 2016, 17:49
سلام خدمت دوستان بزرگوار وب هاستینگ تالک .
بنده برای چند ماه از امین کثیریان سرویس داشتم (به صورت نمایندگی) ولی سرویس هاشون کاملآ قطع شد و پولی بازگشت ندادن و مارو پیش کاربرامون خجل کردن و مجبور شدیم پول رو از جیبمون برای کاربر برگشت بزنیم .
برای این مدت سرورس دهی به طور مدام و به بهانه های مختلف ( ***ی,زندانی,کلاه برداری رضا زارع = شریک و ...) سرویس هاشون رو بستن ولی ما به بهترین شکل با ایشون رفتار کردیم.
اما آخرین بار کل سرویس هاشون قطع شد و بهانه جالب آخر اتک دادن یکی از سرویس های مشتریان بنده بود (که مشتریان بنده سرویس هاشون تمامآ تحت کنترل من هست و این امر از جانب مشتریان من غیر ممکن هست ). هرچند که در اون زمان گفتن که تمپلیت های ویندوزشون ویروسی بوده ولی زدن زیر حرفشون .
معمولآ فروشندگان سعی بر این دارن که نمایندگی خودشون رو راضی نگه دارن . اما رفتار این فرد با نماینده به این شکل زننده به جای خود ....با کاربران خود معلوم هست چه طوری رفتار میکنن.
نمونه تاپیک فروششون که با بی ادبی و اهانت به کاربراشون برخورد کردن :
فروش ویژه سرور مجازی ایران ا پارس آنلاین قیمت از 29000 تومان در ماه (http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=133460&page=12)
در هر صورت به عنوان یک نمایندگی نه ...به عنوان یک خریدار معمولی اصلآ ایشون پیشنهاد نمیکنم .
و امیدوارم که مثل بنده کمی پول,وقت,اعتبار و از همه مهم تر آرامش فکری تون رو برای مورد بی ارزشی مثل سرور مجازی و خدمات اینچنین اشخاصی به هدر ندید .
بنده به دلیل قوانین انجمن امکان ایجاد پست اسپم در این تاپیک ندارم پس عدم جوابگویی بنده دلیل بر عدم توانایی در پاسخگویی نیست و تاپیک ها گویای صحت مطلب بنده هست .
شما همیشه این حرف ها رو میزنید و هیچ مدارکی هم ندارید زشته که کارهاتون رو زیر سوال ببرید جناب ارسال شما گزارش شد
siavash61
July 18th, 2016, 14:24
وی پی اسی که از ایشون خریدم خاموش شده. سایتشون رو بستند و نوشتند که سایت بسته شده و با شماره زیر تماس بگیرید برای پشتیبانی. یه شماره ایرانسل نوشتند که با اونم تماس گرفتم دو بار و هر دو بار رد کردند. اس ام اس دادم. یاهو هم پیام دادم. جوابی ندادند برای این مسئله.
وی پی اس رو زدند خاموش کردند. سایت رو بستند و دریغ از یه دلیل که حداقل بگن چی شده.
جناب کثیریان اگر افتخار بدین بیاین توضیح بدین چی شده ممنونتون میشیم
bahra
July 18th, 2016, 14:29
پاسخ تکمیلی به دوستان بالا
ایشون سایتشون رو فروختند !
در ضمن بابت برخورد بگم که آقای کثیریان بد برخورد نمی کنند ولی یکی از کارمندانشون بسیار جوگیر عمل می کنند احتمالا شما با اون کارمند گفت و گو می کردید نه آقای کثیریان
siavash61
July 18th, 2016, 15:03
پاسخ تکمیلی به دوستان بالا
ایشون سایتشون رو فروختند !
در ضمن بابت برخورد بگم که آقای کثیریان بد برخورد نمی کنند ولی یکی از کارمندانشون بسیار جوگیر عمل می کنند احتمالا شما با اون کارمند گفت و گو می کردید نه آقای کثیریان
وی پی اس روشن شده و دوباره بالا اومد. ولی اگر سایتشون رو فروختند خب چرا سایت رو بستند؟
پس پنل وی پی اس و پرتال کاربری کاربرا چی میشه؟ تمدید و کنترل سرویس و ...
و از این به بعد ما با کی طرفیم؟ بهتر نبود یه خبری به کاربرا بدند قبل این تغییرات و بلاتکلیفی؟
bahra
July 18th, 2016, 15:05
وی پی اس روشن شده و دوباره بالا اومد. ولی اگر سایتشون رو فروختند خب چرا سایت رو بستند؟
پس پنل وی پی اس و پرتال کاربری کاربرا چی میشه؟ تمدید و کنترل سرویس و ...
و از این به بعد ما با کی طرفیم؟ بهتر نبود یه خبری به کاربرا بدند قبل این تغییرات و بلاتکلیفی؟
با خودشون در تماس باشید
شما از اول نباید وسوسه قیمت می شدید
من خودم تنها 17 روز تونستم همکاری کنم و بنابه دلایلی سرویس حذف شد
hamed94yousefi
July 18th, 2016, 15:31
متاسفانه منم پشتیبانی خوبی از ایشون ندیدم
بی دلیل دو روز وی پی اس رو خاموش کردند بدون اطلاع رسانی قبلی و باعث شدند من ضرر کنم
در پاسخ هم گفتند مشکل از هارد بودهو شما باید از ما ممنون باشید که تونستیم سرور رو برگردونیم. اما تو سایت ک تیکت زدم پاسخ دادند که سرور واگذار شده
در کل بهتره اصلا ازشون سرویس نگیرید. ن پشتیبانی دارند و نه چیز دیگه
پشتیبانی شرکت های دیگه واقعا عالیه و اینا خیلی بد بودن. بجز اون اونیال ک قرار بود ازشون سرویس بگیرم، خوب برخورد کردن تا مشتری شم
siavash61
July 18th, 2016, 15:37
با خودشون در تماس باشید
شما از اول نباید وسوسه قیمت می شدید
من خودم تنها 17 روز تونستم همکاری کنم و بنابه دلایلی سرویس حذف شد
فعلا سایتشون باز شد. نمیدونم دلیل چی بود. ولی من از این ناراحتم که آقا اگر واگذار کردین یا هرچیز دیگه طبیعتا حق مشتری هست که باخبر بشه. یه اطلاع رسانی کنید.
ourweb
July 18th, 2016, 19:01
اطلاعات تکمیلی
در مورد شما hamed94yousefi (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=121420) ما یک سرور داشتیم که سرور شما و چند یوزر بر روی اون بوده که بخاطر یک مشکل هارد که خورده بود این وضعیت قطعی پیش آمد و دیدید که بنده برای شما یک ای پی دیگر فعال کردم
در موردقطعی های که پیش آمد بخاطر یکسری مشکلات نتوانستیم فعال باشیم و بحث های که پیش آمد این وضعیت به بار آمد که مدیر جدید سرور ها رو خاموش کرد و درخواست نا به جایی میزدن که من با اینکه سایت رو واگذار کردم ولی هنوز در سایت به کاربران پاسخ میدم و در همینجا هم اعلام میکنم که این وب سایت واگذار شده است و بنده مدیر این سایت نیستم دیگر اگر سرور خاموش شود یا هر مشکلی پیش بیایید باید با مدیریت جدید در ارتباط باشید چون من تمام سایت و سرور ها رو به ایشون تحویل داده ام و ایشون تایید کردن که تا 1 ماه دیگر سرور ها رو بالا نگه دارن ! طبق گفته خودشان در هر صورت من هستم و فرار هم نکردم .
viasky
July 18th, 2016, 19:05
باسلام
لطفا مدیر جدید و معرفی بفرمایید
شماره تماس
ایمیل
حساب کاربری و انجمن
دقت بفرمایید اگر وب سایت شما دارای نماد می باشد
واگذاری نماد و یا استفاده توسط شخص دیگری تخلف محسوب می شود
اگر خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد مجدد شما درگیر خواهید بود
بهتر است در اولین فرصت رفع مسئولیت کنید
سپاس
ourweb
July 18th, 2016, 19:07
باسلام
لطفا مدیر جدید و معرفی بفرمایید
شماره تماس
ایمیل
حساب کاربری و انجمن
دقت بفرمایید اگر وب سایت شما دارای نماد می باشد
واگذاری نماد و یا استفاده توسط شخص دیگری تخلف محسوب می شود
اگر خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد مجدد شما درگیر خواهید بود
بهتر است در اولین فرصت رفع مسئولیت کنید
سپاس
نه انشالله مشکلی پیش نیاد ولی ایشون نمیخوام اینجا اطلاعات شان نمایش داده شود من نماد نگرفته بودم
viasky
July 18th, 2016, 19:11
اینجوری خدایی نکرده کاربر تصورمیکنه کهواگذاری درکار نبوده و فقط رفع سئولیت کردید
سرور به شخصیواگذار شده که مستقیما در دسترس نیست
حتی ممکنه همه چیز و الان کنسل کنه
البته شما ثابت شده هستید
ولی قواعد کار به این ترتیب است
موفق باشید
ourweb
July 18th, 2016, 19:14
اینجوری خدایی نکرده کاربر تصورمیکنه کهواگذاری درکار نبوده و فقط رفع سئولیت کردید
سرور به شخصیواگذار شده که مستقیما در دسترس نیست
حتی ممکنه همه چیز و الان کنسل کنه
البته شما ثابت شده هستید
ولی قواعد کار به این ترتیب است
موفق باشید
شما درست می فرمایید من شماره تماس ایشون رو می زارم که کاربران باهاشون تماس بگیرن
Ringmoon
July 20th, 2016, 05:33
الان آخر تکلیف چیه من میخواستم 2 ماهه دیگه تمدید کنم دیگه نمیشه ؟
ourweb
July 20th, 2016, 08:09
الان آخر تکلیف چیه من میخواستم 2 ماهه دیگه تمدید کنم دیگه نمیشه ؟
سلام مشکلی ندارد سرویس ها فعالان و می توانید تمدید کنید
siavash61
July 21st, 2016, 04:31
من هم با جناب کثیریان و هم مدیریت جدید صحبت کردم. اونطور که گفتند هیچ مشکلی وجود نداره و سایت و سرویسها به قوت خود باقی هستند.