ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : محدودیت وردپرس در تعداد پست و سایز دیتابیس

Mehdi 130
May 27th, 2016, 15:23
سلام
با فرض اینکه مشکلی در قضای هاست و خرید حجم نباشه
آیا خود وردپرس در سایز دیتابیس و تعداد پست ها محدودیت داره یا خیر
فرض کنید تعداد پست ها بسه 10 هزار و سایز دیتابیس مثلا 10 گیگابایت
آیا کنذ نمیشه ؟

با تشکر

T.Toosi
May 27th, 2016, 15:27
باسلام، محدودیت به منابع شما وابسته است، اما استراکچر های وردپرس فاجعه است، در تیبل wp_postmeta فیلد متا longtext هست یعنی 4 گیگ حالا شما حساب کنید 10 گیگ دیتابیس شما هست، برای همین دیتابیس های وردپرس میترکد.

pardazit.net
May 27th, 2016, 15:28
جناب وردپرس محدودیتی ندارد اما موارد محدود کننده در php.ini هست که مثلا محدودیت حجم آپلود ، پست و ... را ایجاد میکند و یا در کرنل های کلاد لینوکس این مورد به آسانی توسط کاربر قابل تنظیم است

اما در مورد کندی که فرمودین متاسفانه وردپرس CMS بسیار محبوبی است که وقتی دیتابیس آن سنگین شود مشکلات فراوانی ایجاد میکند

از جمله آن مشکلات کندی سرعت ، بالا رفتن مصرف CPU سرور و ...

Mehdi 130
May 27th, 2016, 15:29
ممنون
یعنی منظورتان آینه که سایت تخصصی و سفارشی طراحی کنم?

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

pardazit.net
May 27th, 2016, 15:36
ممنون
یعنی منظورتان آینه که سایت تخصصی و سفارشی طراحی کنم?

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

قربان شما هنوز سایت را راه اندازی نکردید ؟

Mehdi 130
May 27th, 2016, 15:49
قربان شما هنوز سایت را راه اندازی نکردید ؟

چرا عزیز سایت که هست جدیدترین نسخه وردپرس با هاست 1 گیگ سالیانه از میهن وب هاست
فقط نگران حجم دیتابیس و مطالب نوشته شده در اینده هستم

pardazit.net
May 27th, 2016, 16:00

پلاگین های بهینه سازی دیتابیس تا حد بسیاری میتوانند برای شما مفید باشند.

Mehdi 130
May 27th, 2016, 16:02
ممنون
پس با این تفاسیر وردپرس بیشتر بدرد وبلاگ میخوره نه سایت با دیتابیس بزرگ

SaeedFazlollahzadeh
May 27th, 2016, 16:14
بستگی به تعداد پلاگین های نصب شده+قالب شما و تعداد مطالب ارسالی+کامنت ها بستگی داره صد البته! افزونه های بهینه سازی هم تا حد زیادی میتونن به این مورد کمک کنند، هرچند که بیش از یک بهینه ساز نباید نصب باشن
هم چنین موقعی هم که مصرف منابع بالا رفت، میتونید درخواست بهینه سازی بدید تا وردپرس بشه=هلو برو تو گلو!
اما معمولا تا یکی دو سال اول به لحاظ منابع مشکلی نیست، که این زمان، باز هم به موارد بالا+تعداد بازدید داره

- - - Updated - - -

ممنون
پس با این تفاسیر وردپرس بیشتر بدرد وبلاگ میخوره نه سایت با دیتابیس بزرگ
https://wordpress.org/showcase/archives/
نیویورک پست
NGinx
و خیلی از سایت های بزرگ ایرانی، سایت های خبری مثل دیجیاتو و گجت نیوز و غیره!
CMSی که انتخاب می کنید، باید با کار تون همخوانی داشته باشه، یا که اون CMS رو با کار تون تطبیقش بدید!
ما هم پژو 206 فرضا میخریم و یک راننده ی ماشین های مسابقه ای هم 206، اما ما tune نمیکنیم و ایشون ماشین رو طبق نظر خودشون tune میکنن تا بهترین کارایی رو براشون داشته باشه

T.Toosi
May 27th, 2016, 16:27
شما هرچقدر هم پلاگین بهینه سازی نصب کنید استراکچر وردپرس را که عوض نمیکنند! مشکل از ریشه هست، دیتابیس یکی از مشکلات وردپرس هست، در وردپرس پر از متغییر های global است که در انتها بسته نشدند و فقط باعث هدر رفتن مموری میشود که در آخر به مشکل مصرف فضایی منابع مواجه خواهید شد که میتوانید این مشکل هم به لیست ضعف های وردپرس اضافه کنید، اما این مدیریت محتوا متن باز است و شما میتوانید تمام این مشکلات را فیکس کنید اما احتیاج به برنامه نویس دارید، همانطور که خودتان اشاره کردید دیفالت وردپرس فقط برای یک وبلاگ ساده مناسب است، چون سایتتون سنگین است این نکات را گفتم تا در آینده به مشکل نخورید.

arvin4076
May 27th, 2016, 16:32
سلام
با فرض اینکه مشکلی در قضای هاست و خرید حجم نباشه
آیا خود وردپرس در سایز دیتابیس و تعداد پست ها محدودیت داره یا خیر
فرض کنید تعداد پست ها بسه 10 هزار و سایز دیتابیس مثلا 10 گیگابایت
آیا کنذ نمیشه ؟

با تشکر
دوست عزیز به نظر من بیشتر به میزان منابع و قدرت هاستت بستگی داره
نمیگم cms دخیل نیست اما اگه هاستی قدرتمند داشته باشی به نظرم اذیت نمیشی
ما نمونه سایت طراحی شده با وردپرس روی سرور خودمون داریم سایت سنگین هست اما توی سرعت و کیفیت هیچ تاثیری تا الان نزاشته حتی با بازدید 20هزارتا..
پیشنهاد میکنم برای سایت های سنگین از هاست اشتراکی استفاده نکنید چئن بسیار ضعیف هست
قابلیت ارائه هاست قدرتمند و جوابگوی سایت شما رو داریم با قابلیت تست