ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ثبت دامنه های فارسی

tmfar
November 5th, 2010, 13:50
1 - چطوری میشه دامنه های فارسی .com و .ir ثبت کرد مثلاً : سایت من .com

2 - و اینکه فاصله میشه گذاشت بینشون یا نه ؟

3 - آیا قیمت اینگونه دامنه ها بیشتر از دامنه های انگلیسی هست ؟

4 - رجیسترارر دایرکت آی ثبت می کنه دامنه فارسی دات کام ؟

5 - ir رو از نیک باید ثبت کنیم ولی سوال اینجاست که قانون خاصی داره و یا اینکه هزینه بالایی داره یا ارزان ؟

amiri113
November 5th, 2010, 13:55
1. برای .com ها فقط idn registrar ها ميتونن مثل name و .ir هم نميشه، .ايران رو ميشه ثبت کرد که اونم فعلا متوقف شده.

2. نميدونم :دی

3. نه قيمتش تو رجيسترر هایی که انجام ميدن با .com معمولی يکی هستش فکر کنم

4. خير

5. نميشه ثبت کرد از Nic هم

tmfar
November 5th, 2010, 14:16
ممنون جناب امیری با این حساب نمی شه مثلاً دامنه این شکلی ثبت کرد ؟ دامنه.ir ؟ برای دات کام هم باید idn register ها ثبت کنیم شما پنل حاضرید ثبت کنید ؟ با پنل شخصی در Name.com ؟

1eng.ir
November 5th, 2010, 14:22
1. به سادگی! Name.Com یکی از رجیستارهاست ...
2. نه نمیشه! مثلاً بذاری "غضنفر احمدی نژاد" به "غضنفراحمدینژاد" تبدیلش میکنه!
3. خیر!
4. خیر!
5. خیر!

پ.ن:

پذیرش دامنه نقطه-ایران توسط آیکن - ۲۳ مهر ماه ۱۳۸۹
در تاریخ ۲۳ مهرماه ۱۳۸۹، برابر با ۱۵ اکتبر ۲۰۱۰، مؤسسه آیکن پذیرش دامنه نقطه-ایران را به عنوان یک دامنه مرتبه اول اعلام کرد. فعالیت نقطه-ایران به عنوان یک دامنه مرتبه اول حداکثر تا شش ماه آینده آغاز خواهد شد.
ICANN | IDN ccTLD Request From the Islamic Republic of Iran Successfully Passes String Evaluation (http://www.icann.org/en/announcements/announcement-15oct10-en.htm)
در همین راستا، تاریخ ثبت رسمی دامنه‌های نقطه-ایران و سیاست‌های مربوط به آن متعاقباً اعلام خواهد شد. تا آن زمان ثبت دامنه‌های جدید تحت نقطه-ایران به شکل کنونی متوقف می‌شود. حقوق کسانی که در حال حاضر دارنده دامنه ثبت شده تحت نقطه-ایران هستند محفوظ می‌ماند.

tmfar
November 5th, 2010, 14:30
میشه من مستقیم از Name.com ثبت کنم و دوستان پولش رو پرداخت کنن ؟

در ضمن کسی که پول رو پرداخت می کنه باید یوزر و پسوورد مدیریت کنترل پنل دامنه رو بهش بدیم یا احتیاجی نیست ؟

و اینکه کسی که پرداخت دامنه رو انجام میده قبلاً یه بحثی بود که می تونه دسترسی داشته باشه به پنل درسته ؟

rozdata
November 5th, 2010, 14:41

اگر یه یک نماینده بدی بهتره

ضمنن در صورت ثبت دامنه فارسی باید فکر جهانی شدن رو از سرت بیرون کنی و اگرهم بخوای پیشرفت کنی باید از گوگل ویزیتور بکشی تو سایتت;;)

tmfar
November 5th, 2010, 14:54
نماینده نیست برای ثبت ؟ واسط هم نیست ؟ سوالات ما هم پاسخ بدید :

در ضمن کسی که پول رو پرداخت می کنه باید یوزر و پسوورد مدیریت کنترل پنل دامنه رو بهش بدیم یا احتیاجی نیست ؟

و اینکه کسی که پرداخت دامنه رو انجام میده قبلاً یه بحثی بود که می تونه دسترسی داشته باشه به پنل درسته ؟

1eng.ir
November 5th, 2010, 14:57
میشه!

باید بش بدید!

اشتباه شنیدید!

اگر یه یک نماینده بدی بهتره
Name.Com نمایندش کجا بود ؟! :39: