توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ورود به rdp فقط از یک ip
AliGhaemia
November 5th, 2010, 12:55
روی سروری که چندتا ای پی ست هست چیکار باید کرد که فقط با یک ای پی (ای پی اصلی ) به ریموت دسکتاپ وصل شد ؟
پ.ن: سیستم عامل ویندوز سرور 2008
radium
November 7th, 2010, 20:46
آگه IP ها رویNIC اد هست. خوب اونایی که نمیخوای رو remove کن.
AliGhaemia
November 7th, 2010, 20:57
خب همون هایی رو که لازم دارم . اونا رو چیکار کنیم ؟
فکر کنم تنها راه تغییر پورت rdp هست .
کسی راهی دیگه ای به ذهنش نمیرسه ؟
Online24
November 7th, 2010, 22:54
windows firewall / Exceptions / Click on Remote Desktop / Select Edit / Change scope / Enter your ip in Custom list
AliGhaemia
November 8th, 2010, 11:29
windows firewall / Exceptions / Click on Remote Desktop / Select Edit / Change scope / Enter your ip in Custom list
از اونجا به بعدشو من پیدا نکردم . میشه بگین دقیقا کجاست ؟
Online24
November 8th, 2010, 11:42
معذرت میخوام ف فکر کردم از win server 2003 استفاده میکنید .
برای 2008 :
windows firewall / Exceptions / Click on Remote Desktop / add port / Change scope / Enter your ip in Custom list
AliGhaemia
November 8th, 2010, 20:20
ممنون اینو امتحان کردم
فکر کنم این کار کاری میکنه که ای پی که داخل scope list معرفی کردی بتونه وارد rdp بشه .
من میخوام داخل rdp client فقط ای پی ریشه رو وارد کنم و وارد سرور شم و اگر بقیه ای پی هایی رو که اضافه کردم رو وارد کنم وارد سرور نشم .
Online24
November 8th, 2010, 20:39
من میخوام داخل rdp client فقط ای پی ریشه رو وارد کنم و وارد سرور شم و اگر بقیه ای پی هایی رو که اضافه کردم رو وارد کنم وارد سرور نشم .
پس در انتخاب عنوان تاپیک دقت کنید که هم در وقت شما و هم در وقت پاسخ دهنده صرفه جویی بشه .
پاسخ " ورود به rdp فقط از یک ip " در پست 6# داده شد .
برای Block کردن لیست ip های مورد نظر در windows server 2008 میبایست از Windows firewall with advanced security استفاده کنید و Rule مورد نظر خودتون رو برای Inbound connections سرور تعریف کنید . مراحل این کار :
Control panel / Administrative Tools / Windows firewall with advanced security / click on Inbound Rules / click on New Rule / Click on the "Custom" radio button / then click "Next" / and create your Rules ...
* در step 2 (program برنامه rdp را انتخاب کنید ، در step 4 (scope تعریف rule آی پی های مورد نظر خودتون را وارد کنید و در step 5 (action گزینه block the connections را انتخاب کنید .