ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بکاپ مخفیانه از vps

محبوبه ساربان
May 27th, 2016, 01:15
باسلام
چند وقت پیش دسترسی ssh دادیم به یکی از بچه های این انجمن ! تا مشکلی از سرور ما رو حل کنند
از آن تاریخ به بعد هر روز عملیات بکاپ از سرور ما انجام میشه و چون حجم زیادی از اطلاعات داخل سرور هست مرتب سرور موقع بکاپ گرفتن داون میشه

کنترل پنل ما دایرکت ادمین هست . من کل دایرکت ادمین رو زیرو رو کردم هیچ کرون جابی وجود نداشت . روشی وجود داره تا از طریق ssh بررسی کنم که کرون جابی فعال هست یا نه ؟

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید . حیاتیه

rezaserver
May 27th, 2016, 01:21
سلام

فرد مورد نظر میتواند با یک اسکریپت ساده bash بکاپ گیری انجام دهد.

بهترین زمان بررسی ، زمان وقوع بکاپ گیری هست.

موفق باشید

InterServer.ir
May 27th, 2016, 01:27
باسلام
چند وقت پیش دسترسی ssh دادیم به یکی از بچه های این انجمن ! تا مشکلی از سرور ما رو حل کنند
از آن تاریخ به بعد هر روز عملیات بکاپ از سرور ما انجام میشه و چون حجم زیادی از اطلاعات داخل سرور هست مرتب سرور موقع بکاپ گرفتن داون میشه

کنترل پنل ما دایرکت ادمین هست . من کل دایرکت ادمین رو زیرو رو کردم هیچ کرون جابی وجود نداشت . روشی وجود داره تا از طریق ssh بررسی کنم که کرون جابی فعال هست یا نه ؟

سلام

اگه می تونید دسترسی بدین چک میشه براتون یا خودتون با دستورات زیر نگاه کنید.

yum install nano -y

EDITOR=nano crontab -e

crontab -e

mhiizadi
May 27th, 2016, 01:29
باسلام

اصلا قسمت backups رو بررسی کردید که ایا برنامه ای جهت بک آپ گیری Local وجود داره یا نه ؟

Mr.Pouria
May 27th, 2016, 01:41
توی این مورد هزار احتمال وجود دارد ...

من به شخصه زیاد با لینوکس آشنایی ندارم اما اگه میخواد برسی دقیق بشه به آقای یاسین سنجری که یکی از کانفیگرای خوب انجمن هستن مراجعه کنید وب سایت ایشون yasit.ir هست

farhadhelix
May 27th, 2016, 01:42
عملیات بک اپ از سرور ما انجام میشه دقیقا منظورتون چیه؟
مشکل رو کامل توضیح بدید شاید چیز دیگه ایه

محبوبه ساربان
May 27th, 2016, 02:34
ممنون از دوستان بابت پاسخهایی که زحمت کشیدند

سلام

فرد مورد نظر میتواند با یک اسکریپت ساده bash بکاپ گیری انجام دهد.

بهترین زمان بررسی ، زمان وقوع بکاپ گیری هست.

موفق باشید

در این مورد میتوانید بیشتر توضیح بدهید ؟ از کجا باید پیداش کنم ؟

سلام

yum install nano -y

editor=nano crontab -e

crontab -e

ممنونم بررسی می کنم .

اصلا قسمت backups رو بررسی کردید که ایا برنامه ای جهت بک آپ گیری local وجود داره یا نه ؟

من کل دایرکت ادمین رو برای تمام یوزرهام و خود یوزر اصلی vps چک کردم چیزی پیدا نکردم . شما جای دیگه ای مدنظرتون هست ؟

عملیات بک اپ از سرور ما انجام میشه دقیقا منظورتون چیه؟
مشکل رو کامل توضیح بدید شاید چیز دیگه ایه

هر روز در ساعت خاصی از شبانه روز از سرور بکاپ گرفته می شه و لود پایگاه داده آنقدر بالا میره که سرور داون میشه . چون حجم اطلاعاتی که روی سرور هست ، مخصوصا دیتابیس ها زیاده و امکان بکاپ گرفتن یکجای اطلاعات وجود ندارد .

- - - Updated - - -

سلام

yum install nano -y

EDITOR=nano crontab -e

crontab -e
چیزی داخل این دو فایل موجود نبود

محبوبه ساربان
May 27th, 2016, 18:11
up

up

InterServer.ir
May 27th, 2016, 18:30
چیزی داخل این دو فایل موجود نبود

اون دو فایل نبود اون 3 تا دستور برای باز کردن crontab بود و معمولا خالی نیست
دوباره نگاه کنید

iHSG
May 27th, 2016, 18:44
سلام
مگه بکاپ توی هارد سرور شما انجام میشه که شما فهمیدید بکاپ گیری انجام میشه؟ آخه معمولآً کسی هم که بخواد این کار رو کنه توی FTP سرور خودش بکاپ میگیره نه هارد سرور شما.
بعدش شما 100 درصد مطئنید هنگ کردن سرور در ساعاتی خاص به خاطر بکاپ هست؟ فقط می خوام بدونم چطوری متوجه شدید که بکاپ گیری انجام میشه.
شاید در ساعاتی خاص به سرور شما حمله DDoS میشه یا شاید اصلاً یکی از همون CronJob های معمولی یکی از یوزر ها که اصلاً شک بر انگیز نیست در ساعات خاص روز باعث هنگ سرور میشه و یا...

mhiizadi
May 27th, 2016, 19:38
قسمت backups خوده دایرکت ادمین را بررسی باید بکنید .

soheil869
May 27th, 2016, 23:41
سلام
منظورتون من هستم؟
در زمان کار به ما ssh ندادید ما به شما با تیم وییور متصل شدیم :|

ترافیک سرور را در زمان این واقعه چک کتید ببینید آیا ترافیک هم زیاد استفاده می شود؟
اگر اینگونه است به شما حمله DDOS می شود و نه بکاپ
البته اگر سرور بکاپ گرفته شود ربطی به لود ندارد
دیتا بیس ها دانه دانه بکاپ گرفته میشه
خیلی از دوستانی که سرور دارند همیشه شب ها بکاپ می گیرند مثل ما که ارتباطی به لود سرور ندارد

jahromweb
May 28th, 2016, 00:00
سلام

پیشنهاد میکنم لاگ های کرون رو چک کنیدو همچنین پراسس هایی که نیمه شب روی سرور فعال میشود را چک کنید.
لازم به ذکر هست که کرون بکاپ های دایرکت ادمین توی لیست کرون های یوزر ها نمایش داده نمیشود.
پس از اتمام بکاپ ایا ایمیلی به این منظور دریافت میکنید و یا داخل پیام های دایرکت ادمین موردی را مشاهده میکنید؟

درصورت تمایل میتوانیم سرور را بررسی کنیم
موفق باشید

farhadhelix
May 28th, 2016, 00:51
اگر دقیقا زمان خاصی داره که میتونه کرون جاب باشه اگه زمان خاصی نداره یه چند ساعت انلاین باشید پای سیستم و موقع رخ داد موضوع همه حالات رو چک کنید
پینگه سرورتون رو داشته باشید ببینید قطع میشه یا نه
ترافیکتون رو مشاهده کنید
لود سی پی یو سرور رو زیر نظر داشته باشید
ببینید کدوم از اینا داره اتفاق میافته

Iranicaserver
May 28th, 2016, 12:38
شاید مشکل از حمله باشد به مدیر سرورتون بگید تا برسی کنند
از مدیر سرور بخواهید که در زمان این مشکل ترافیک سرور شمارو برسی کنه اگر هم بکاپی گرفته می شود بلخره به یک آی پی متصل می شود شما باید همانگ کنید با مدیر سرور تا دقیق ترافیک سرور شما رو برسی کند

InterServer.ir
May 28th, 2016, 15:25
خیلی از دوستانی که سرور دارند همیشه شب ها بکاپ می گیرند مثل ما که ارتباطی به لود سرور ندارد

زیپ شدن بک اپ ها لود هر سروری رو بالا مبره یه سرور قوی تره کمتر یکی ضعیفه بیشتر . ممکنه این فشار تا حدی بالا بره سرویس ها دیگه داون بشند که روی سرویس های اورسلی بیشتر این اتفاق میوفته !

البته این مشکل میتونه از سرور اختصاصی هم باشه به خاطر ضعیف بودن هارد و انتقال دیتای زیاد ( بک اپ همزمان چندین سرور های مجازی ) در شب که سرور ها رو با لود بالا رو برو می کنه! یا کرونی که توی هاست ها هر شب اجرا میشه برای اتک یا ارسال ایمیل یا ...

احتمال اینکه حمله دیداس به سرور باشه کمه کسی که حمله دیداس انجام میده نصفه شب سر زمان معینی دیداس نمی کنه معمولا این حملات برای نشون دادن قدرت و بزرگی و... تو فضای مجازی هست و اینکه نصفه شب که بازدید کمترین حد ممکن رو داره دیداس بزنه یکم منطقی نیست.

در کل تا سرور بررسی نشه نمیشه چیزی گفت.

soheil869
May 28th, 2016, 16:09
زیپ شدن بک اپ ها لود هر سروری رو بالا مبره یه سرور قوی تره کمتر یکی ضعیفه بیشتر . ممکنه این فشار تا حدی بالا بره سرویس ها دیگه داون بشند که روی سرویس های اورسلی بیشتر این اتفاق میوفته !

البته این مشکل میتونه از سرور اختصاصی هم باشه به خاطر ضعیف بودن هارد و انتقال دیتای زیاد ( بک اپ همزمان چندین سرور های مجازی ) در شب که سرور ها رو با لود بالا رو برو می کنه! یا کرونی که توی هاست ها هر شب اجرا میشه برای اتک یا ارسال ایمیل یا ...

احتمال اینکه حمله دیداس به سرور باشه کمه کسی که حمله دیداس انجام میده نصفه شب سر زمان معینی دیداس نمی کنه معمولا این حملات برای نشون دادن قدرت و بزرگی و... تو فضای مجازی هست و اینکه نصفه شب که بازدید کمترین حد ممکن رو داره دیداس بزنه یکم منطقی نیست.

يكي بود خداييش
صبح راس ساعت ٦ ديداس ميداد به ما
شبم ساعت ١ خيلي وقت شناس بود[emoji3][emoji3][emoji3]

Sent from my iPhone using Tapatalk

محبوبه ساربان
May 28th, 2016, 21:12
ممنون از دوستانی که جواب دادند ، این واقعا کلافم کرده

اون دو فایل نبود اون 3 تا دستور برای باز کردن crontab بود و معمولا خالی نیست
دوباره نگاه کنید

نه منظورم این بود که داخلش کد مشکوکی پیدا نکردم

سلام
مگه بکاپ توی هارد سرور شما انجام میشه که شما فهمیدید بکاپ گیری انجام میشه؟ آخه معمولآً کسی هم که بخواد این کار رو کنه توی FTP سرور خودش بکاپ میگیره نه هارد سرور شما.
بعدش شما 100 درصد مطئنید هنگ کردن سرور در ساعاتی خاص به خاطر بکاپ هست؟ فقط می خوام بدونم چطوری متوجه شدید که بکاپ گیری انجام میشه.
شاید در ساعاتی خاص به سرور شما حمله DDoS میشه یا شاید اصلاً یکی از همون CronJob های معمولی یکی از یوزر ها که اصلاً شک بر انگیز نیست در ساعات خاص روز باعث هنگ سرور میشه و یا...

هیچ کرون جابی برای هیچ کدام از یوزرها فعال نیست. عملیات در یک ساعت خاص انجام میشه و هر روز هم در همان ساعت. از یک ساعت خاص لود CPU و RAM به خاطر فعال شدن phpmyadmin بالا میره . با توجه به تجربه مشابهی که داشتم ، به خاطر یکی از یوزرها وقتی عملیات بکاپ رو میگرفتم، چون حجم دیتابیسش بالا بود این مشکل پیش میومد . الان هم دقیقا همون مشکل پیش میاد.
درحقیقت طی این عملیات بکاپی حاصل نمیشه چون وسط کار پایگاه داده از کار میافته .

قسمت backups خوده دایرکت ادمین را بررسی باید بکنید .

داخل این قسمت در هیچ یوزری برنامه ای تنظیم نشده .

سلام
منظورتون من هستم؟
در زمان کار به ما ssh ندادید ما به شما با تیم وییور متصل شدیم :|

ترافیک سرور را در زمان این واقعه چک کتید ببینید آیا ترافیک هم زیاد استفاده می شود؟
اگر اینگونه است به شما حمله DDOS می شود و نه بکاپ

من جسارت خدمتتون نکردم . شما لطف کردید کار مارو راه انداختید. البته یه سری تنظیماتی نیاز هستند که باید مجددا مزاحم شما بشیم.
چرا باید به ما حمله DDOS بشه ؟ سرور دیداس پروتکشن داره و چیزی گزارش نمیشه . ما هم اطلاعات خاصی نداریم که بخواهیم دشمن داشته باشیم . این عملیات هر شب انجام میشه و بعید میدونم DDOS باشه .

سلام

پیشنهاد میکنم لاگ های کرون رو چک کنیدو همچنین پراسس هایی که نیمه شب روی سرور فعال میشود را چک کنید.
لازم به ذکر هست که کرون بکاپ های دایرکت ادمین توی لیست کرون های یوزر ها نمایش داده نمیشود.
پس از اتمام بکاپ ایا ایمیلی به این منظور دریافت میکنید و یا داخل پیام های دایرکت ادمین موردی را مشاهده میکنید؟

درصورت تمایل میتوانیم سرور را بررسی کنیم
موفق باشید

بله درحال بررسی هستیم . از یک ساعت خاص لود CPU و RAM به خاطر فعال شدن phpmyadmin بالا میره . با توجه به تجربه مشابهی که داشتم ، به خاطر یکی از یوزرها وقتی عملیات بکاپ رو میگرفتم، چون حجم دیتابیسش بالا بود این مشکل پیش میومد . الان هم دقیقا همون مشکل پیش میاد.
درحقیقت طی این عملیات بکاپی حاصل نمیشه چون وسط کار پایگاه داده از کار میافته برای همین ایمیلی مبنی بر پایان بکاپ ارسال نمیشه .

- - - Updated - - -

شاید مشکل از حمله باشد به مدیر سرورتون بگید تا برسی کنند
از مدیر سرور بخواهید که در زمان این مشکل ترافیک سرور شمارو برسی کنه اگر هم بکاپی گرفته می شود بلخره به یک آی پی متصل می شود شما باید همانگ کنید با مدیر سرور تا دقیق ترافیک سرور شما رو برسی کند

ممنون از راهنمایی شما . براشون تیکت زدم تا بررسی کنند.

اگر دقیقا زمان خاصی داره که میتونه کرون جاب باشه اگه زمان خاصی نداره یه چند ساعت انلاین باشید پای سیستم و موقع رخ داد موضوع همه حالات رو چک کنید
پینگه سرورتون رو داشته باشید ببینید قطع میشه یا نه
ترافیکتون رو مشاهده کنید
لود سی پی یو سرور رو زیر نظر داشته باشید
ببینید کدوم از اینا داره اتفاق میافته

دقیقا در یک ساعت مشخص هست که لود سرور شروع به بالا رفتن می کنه و PHPMyadmin در پروسس ها رم و سی پی یو را کامل اشغال می کنه تا جایی که به طور کلی پایگاه داده از کار می افته . همانطور که گفتم یکی از یوزرهای ما دیتابیس سنگینی داره و قبلا با هر بار بکاپ از این یوزر دقیقا این اتفاق برامون می افتاد.

ممنون از راهنمایی شما . دقیقا به همین خاطر من این تاپیک رو زدم . چون دقیقا در زمان مشخصی انجام میشه ، در نصف شب ، ما قبلا اصلا چنین مشکلی نداشتیم و سرور مشکلی از نظر قدرت و پاسخگویی به درخواست ها نداشته .

secure_host
May 29th, 2016, 09:10
با سلام
با دستورات زیر می تونید لیست کران ها را مشاهده نمایید.
crontab -l
و لاگ کران ها را هم می تونیید از مسیر /var/log/cron نسبت به مشاهده لاگ های کران اقدام نمایید..
باتشکر