توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استخدام مهندس فروش - گیلان (رشت)
Hostpolis
May 26th, 2016, 00:36
سلام
شرح موقعیت شغلی
مدیریت و نگهداری شبکه و زیر ساخت پارس ایرانیک
بررسی و رفع مشکلات سرویسهای مشترکین
معرفی شرکتفعال در حوزه رایانش ابری و توسعه نرم افزارها بر بستر اختصاصی ابری مجموعه پارس ایرانیک
من متقاضی نیستم ولی جالبه شما در عنوان نوشتید فروش در شرح خدمات فنی شبکه و زیرساخت و... نویسی ذکر شده! احیا آچار فرانسه احتیاج دارید یا آگهی مربوط چند شغل هست؟!
حقوق و مزایا و بیمه هم وضعیتش ذکر نشده!
Hostpolis
May 26th, 2016, 23:51
من متقاضی نیستم ولی جالبه شما در عنوان نوشتید فروش در شرح خدمات فنی شبکه و زیرساخت و... نویسی ذکر شده! احیا آچار فرانسه احتیاج دارید یا آگهی مربوط چند شغل هست؟!
حقوق و مزایا و بیمه هم وضعیتش ذکر نشده!
با ۲ نوشته اعتبار چندانی به انتقاد شما نیست. افرادی که متقاضی هستند به لینک مراجعه کنند.
vahedmohammadi
May 27th, 2016, 00:31
بنده شهروند لاهیجان هستم. به چه صورتی هست. برای بنده پیام خصوصی کنید. با تشکر.
ASC
May 27th, 2016, 01:15
با ۲ نوشته اعتبار چندانی به انتقاد شما نیست. افرادی که متقاضی هستند به لینک مراجعه کنند.
طرز تفکر شما قابل تامل هست برای مشریان و همکارانتون که اعتبار افراد رو به تعداد نوشته میدونید! نه محتوا حالا چه درست یا غلط
موفق باشید در این مسیرتون با این تفکر فقط مواظب باسید درب ورود یک وقت گم نکنید علاحضرت!
Hostpolis
May 27th, 2016, 19:50
بنده شهروند لاهیجان هستم. به چه صورتی هست. برای بنده پیام خصوصی کنید. با تشکر.
لطفا از لینک سایت جاب اینجا تماس حاصل بفرمایید. یا شماره تلفن به بنده پیام خصوصی کنید تا همکاران من خدمتتون تماس بگیرن.