توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اسان پرداخت فن اوا کارت
rezah
May 25th, 2016, 22:52
سلام
من نمونه کد php درگاه فن اوا کارت رو دارم ولی هرچی سعی کردم که باهاش متصل به درگاه پرداخت بشم که تراکنشی انجام بدم نتونستم
کسی هست که بتونه کمکم کنه؟
vpsman
May 25th, 2016, 23:02
ما که علم غیب نداریم بدونیم مشکل کجای کد شماست دوست عزیز.
شما نمونه کد رو بزارید و مشکلتونو کامل بگید تا بشه کمک کرد
rezah
May 25th, 2016, 23:14
لینک دانلود نمونه کد: http://s7.picofile.com/file/8252982142/sampleMerchant.zip.html
کلا من هرچی توابع php رو دستکاری کردم که بتونم یه جوری متصل به درگاه شم نتونستم
ممنون میشم راهنماییم یکی بکنه
T.Toosi
May 25th, 2016, 23:24
باسلام، ارور یا صفحه سفید دارید ؟ از کجا فهمیدید متصل نمیشود ؟
rezah
May 25th, 2016, 23:47
باسلام، ارور یا صفحه سفید دارید ؟ از کجا فهمیدید متصل نمیشود ؟
نه کلا اینو تا همون نمونه کد را اجرا میکنم یوزر پس میخواد منم یوزر پس که خود بانک بهم داده رو میذارم میگه یوزر پس غلطه
تو کد ها هم کلی گشتم ولی اخرش نفهمیدم یوزر پس رو از کجا باید تغییر بدم
srsh
May 25th, 2016, 23:54
سلام
من هم قبلا استفاده کردم
دلیل رو از خودشون سوال کردم گفتند به دلیل اینکه شما دارید با ای پی غیر از ای پی معرفی شده جهت درگاه لوگین میکنید خطای یوزر پسورد میده!
rezah
May 26th, 2016, 00:15
سلام
من هم قبلا استفاده کردم
دلیل رو از خودشون سوال کردم گفتند به دلیل اینکه شما دارید با ای پی غیر از ای پی معرفی شده جهت درگاه لوگین میکنید خطای یوزر پسورد میده!
نه من ای پی ام کاملا صحیحه و الان دارم برا ماژول whmcs ازش استفاده میکنم همین درگاها فقط میخواستم یه اسان پرداختم داشته باشم که کلا تو اینترنت اسکریپت اسان پرداخت فن اوا کارت پیدا نکردم
ms313
May 26th, 2016, 12:16
سلام
من نمونه کد php درگاه فن اوا کارت رو دارم ولی هرچی سعی کردم که باهاش متصل به درگاه پرداخت بشم که تراکنشی انجام بدم نتونستم
کسی هست که بتونه کمکم کنه؟
ارور خاصی میده بهتون
یه دوتا چیز مهم هست یکی آی پی و یکی هم مشخصاتی که دادن بهتون
در ضمن تو این نسخه های بانک ملت چند فقط پیش تو نمونه کد هاش soap,nusop هاشون سوال کنید یکیشون مشکل داشت !
یه آسان پیرداخت داشتم خواستین پیام خصوصی بگین ببینم می تونم پیدا کنم بدم بهتون !