PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تسلط کامل به تدریس زبان برنامه نویسی cو c++

ashr
May 25th, 2016, 17:41
با سلام و احترام
من قصد تدریس زبان برنامه نویسی سی و سی پلاس پلاس در مدارس در. دوره ی دبیرستان رو دارم ....
بنده برنامه نوسی رو بلد هستم ولی خیلی در حد حرفه ای به سی و سی پلاس پلاس نیستم ....میخواستم ببینم چه چیزهایی در حاشیه برای تدریس نیاز دارم که برای تدریسم کم نیارم

viasky
May 25th, 2016, 17:42
باسلام
به php تسلط دارید؟

ashr
May 25th, 2016, 17:44
باسلام
به php تسلط دارید؟

سلام
نه متاسفانه اصلا بلد نیستم...

almandata
May 25th, 2016, 17:49
با سلام و احترام
من قصد تدریس زبان برنامه نویسی سی و سی پلاس پلاس در مدارس در. دوره ی دبیرستان رو دارم ....
بنده برنامه نوسی رو بلد هستم ولی خیلی در حد حرفه ای به سی و سی پلاس پلاس نیستم ....میخواستم ببینم چه چیزهایی در حاشیه برای تدریس نیاز دارم که برای تدریسم کم نیارم

استادهای ما که اینطورین برای شما میگم همینطوری بااشین کفایت می کنه(نظر شخصی)

پایه برنامه نویسی رو یاد بدین

مثلا الگوریتم حلقه و...... پایه رو یاد بدین خودشون برن دنبالش بقیه شو یاد میگیرن

ashr
May 25th, 2016, 17:51
استادهای ما که اینطورین برای شما میگم همینطوری بااشین کفایت می کنه(نظر شخصی)

پایه برنامه نویسی رو یاد بدین

مثلا الگوریتم حلقه و...... پایه رو یاد بدین خودشون برن دنبالش بقیه شو یاد میگیرن

موارد پایه که گفته میشه و برنامه نویسی و تمرین برنامه نویسی کردن و اصول برنامه نویسی هم گفته میشه....

فقط میخوام بدونم چیزهایی فراتر باید بدونم که اگر دانش اموزان سوال کردن دچار مشکل نشم؟

almandata
May 25th, 2016, 17:58
موارد پایه که گفته میشه و برنامه نویسی و تمرین برنامه نویسی کردن و اصول برنامه نویسی هم گفته میشه....

فقط میخوام بدونم چیزهایی فراتر باید بدونم که اگر دانش اموزان سوال کردن دچار مشکل نشم؟
دقیقا منظورت از دچار مشکل چیه من استادم بعضی وقتا سوال پرسیدم گفته نمیدونم نیازی نیست که همه چیز بلد باشی

من شخصا به فرض مثال به تو پول میدم کلاس برام تشکیل بدی توقع اینو دارم فقط پایه برنامه نویسی رو یادم بدی ادامه شو خودم برم

ashr
May 25th, 2016, 18:01
دقیقا منظورت از دچار مشکل چیه من استادم بعضی وقتا سوال پرسیدم گفته نمیدونم نیازی نیست که همه چیز بلد باشی

من شخصا به فرض مثال به تو پول میدم کلاس برام تشکیل بدی توقع اینو دارم فقط پایه برنامه نویسی رو یادم بدی ادامه شو خودم برم

درسته یک دنیا تشکر....

مثلا شما توقع دارید تاریخچه برنامه نویسی رو بگه ؟
یا مثلا توقع دارید که بیشتر از حد کلاس به شما نکات گفته بشه؟
یا اینکه کامپایلرها چی هستن مفصرها چی هستن و .....

T.Toosi
May 25th, 2016, 18:23
باسلام، مگر در مدارس برنامه نویسی تدریس میکنند ؟

در دانشگاه، مهندسی نرم افزار کل برنامه نویسی پیشرفته ـش شرط و ساختمان، اشاره گر، حلقه و.. مفاهیم اولیه، که به نظر من اصلا لازم نیست وارد همین ها هم بشید، از علوم رایانه شروع کنید، فلوچارت نویسی، زبان ماشین و یا سيستم هاي عدد نويسي (دودوئي، اعشاری..) که برای این مفاهیم حداقل 4 واحد کلاس جمع میشود که ضروری است هر برنامه نویسی حداقل محاسبات کامپيوتری در مبنای 2 را بداند، اگر هزینه ای کردند که سی یاد بگیرند لطفا تدریس را بسپرید به دست کسی دیگر.

یا اینکه کامپایلرها چی هستن مفصرها چی هستن و .....

مفسر

ashr
May 25th, 2016, 18:31
باسلام، مگر در مدارس برنامه نویسی تدریس میکنند ؟

در دانشگاه، مهندسی نرم افزار کل برنامه نویسی پیشرفته ـش شرط و ساختمان، اشاره گر، حلقه و.. مفاهیم اولیه، که به نظر من اصلا لازم نیست وارد همین ها هم بشید، از علوم رایانه شروع کنید، فلوچارت نویسی، زبان ماشین و یا سيستم هاي عدد نويسي (دودوئي، اعشاری..) که برای این مفاهیم حداقل 4 واحد کلاس جمع میشود که ضروری است هر برنامه نویسی حداقل محاسبات کامپيوتری در مبنای 2 را بداند، اگر هزینه ای کردند که سی یاد بگیرند لطفا تدریس را بسپرید به دست کسی دیگر.

مفسر

بله در مدارس غیر انتفاعی مثل تیزهوشان زبان برنامه نویسی سی پلاس پلاس رو تدریس میکنند ....
و در اموزشگاه ها....

بنده میخوام از ب بسم الله بگم تا برسم به برنامه نویسی که دانش اموز به راحتی درس رو بگیره...

بنده خودم یادم هست دانشگاه ترم یک که بودم استاد ما برای درس ۴ واحدی مبانی که برنامه نویسی سی پلاس پلاس رو تدریس میکردن شروع کرد یک برنامه خیلی طولانی رو نوشت و شروع کرد به معرفی المانهاش و بعد در جلسات بعدی توضیح بده هر دستور چی هست و مبناها رو گفت....

و من به نوبه ی خودم اصلا نمیفهمیدم چی میگه همین طور دوستانم چون اولین بارمون بود برنامه نویسی یاد میگرفتیم ....
ولی ترم بعد که پیشرفته با استاد دیگه ای برداشتم ....

دیدم با اینکه پیشرفته هست داره از ابتدا مبگه و فلو چارت و مبنا ها رو میگه فرق مفصر و کامپایلر رو میگه و زبان عای سطح پایین تا بالا رو معرفی میکنه و بعد دونه دونه وارد دستورات شد و بنده تازه فهمیدم برنامه نویسی سی پلاس پلاس چی هست....

حالا میخوام اتفاق بدی که برا خودم افتاد تکرار نشه ....

و اینکه چه طوری وارد زبان برنامه نویسی بشم قبل اینکه خودش رو یاد بگیرن...

amirjalili72
May 25th, 2016, 18:38
با سلام و احترام

سلام اگر امکانش رو دارید به بنده پیام بدید در این زمینه راهنماییتون میکنم

یاهو : Amir20time

تلگرام : telegram.me/datis_n

موفق باشید

ashr
May 25th, 2016, 19:21
ممنون میشم دیگر عزیزان هم نظراتشون رو بگن و اگر کسی سابقه تدریس دروس کامپیوتری و برنامه نویسی داره بگه ممنون میشم...

ashr
May 25th, 2016, 23:14
ممنونم اگر کمکم کنید

hegza
May 25th, 2016, 23:26
یک سرفصل داشته باشید. هر جلسه بر اساس اون جلو برید
پیشنهاد:
بهتره جلسه اول یک توضیحاتی بدین و بعد یک سنجش بکنید ببینید درک دانش آموزان از برنامه نویسی در چه حد هست و بعد جلسه بعد و همینطور برید جلو. اصولا عقلانی نیست نقطه شروع و پایان رو مشخص کرد چون شما تا ندونید سطح در چه حده نمیتونید برنامه بریزید.
مثل مهندسی برق شریف هست و دانشگاه آزاد.
حساب کنید درس ماشین 1 یک پیشنیازهایی داره و طبیعتا باید همه بلد باشند مثل مغناطیس مدار1 و... اما چون اساتید دانشگاه آزاد معلوم نیست مدار یک رو چطور درس داده میبینی کسیکه تازه شروع کرده به تدریس در دانشگاه آزاد باید تازه بدونه سطح دانشجویان در چه حده بعد برنامه ریزی کنه.
اما تو شریف فوری میره کتاب ماشین پرفسور بیم بهارا رو معرفی میکنه و تا تهش میره. ولی تو آزاد همین کتاب معرفی میشه ولی از 8 فصلش شاید 4فصلشم تدریس نکرد دوستم برای دانشجوهاش. میگفت طرفین وسطین باید یادشون میدادم!!!

کلیات و تاریخچه سی پلاس پلاس - C++
تعریف متغیرها، آشنایی با نوع‌های متغیرها
نامگذاری مجاز متغیرها و کار با آنها
ساختار کلی برنامه در کامپایلر سی پلاس پلاس
معرفی سرفایل‌ها و کتابخانه‌ها، چگومگی استفاده از آنها
آشنایی با عملگرها و کار با آنها
ارتباط با ورودی و خروجی
نحوه تعریف ثابت‌ها و کار با آنها
دستور شرطی if - else if - else
حلقه تکرار for
کار با عملگر ؟
کاربرد عملگر کاما (,)
ساختار انتخاب switch - case
حلقه‌های while و do - while
کاربرد دستورات break و continue
معرفی سرفایل‌های conio، string و math
تعریف آرایه‌ها، یک بعدی، دو بعدی (کار با ماتریس‌ها)
متغیرهای کاراکتری، آرایه‌ای از کاراکترها (کار با رشته‌‌ها)
تعریف ساختارها - structure
تعریف اتحاد - union
متغیرهای شمارشی (شمارنده‌ها) – enumeration
کار با صف (queue) و پشته (stack) و بیان فرق بین آنها – FIFO و LIFO
نحوه تعریف اشاره‌گرها و چگونگی به کارگیری آنها
آشنایی با متدها، نحوه تعریف متد
متد با مقدار بازگشتی (کار با توابع)
متد با پارامتر ورودی یا آرگومان
متغیر سراسری و متغیر محلی
فراخوانی و استفاده از متدها
ارسال آرایه به متد
فراخوانی با مقدار و فراخوانی با ارجاع
مفهوم چند ریختی (چند شکلی) در متدها
بیان مفاهیم برنامه نویسی شیء‌گرا (OOP)
نحوه تعریف کلاس، اعضای کلاس و سطح دسترسی‌ها
به کارگیری متدهای کلاس
متد سازنده
متد نابودگر
چگونگی تعریف عضو استاتیک در کلاس، کار با اعضای static و dynamic
مفهوم ارث‌بری یا وراثت در کلاس‌ها
کار با فایل‌ها
مثال‌ها و تمرینات پرکاربرد و عملی

ashr
May 25th, 2016, 23:43
یک سرفصل داشته باشید. هر جلسه بر اساس اون جلو برید
پیشنهاد:
بهتره جلسه اول یک توضیحاتی بدین و بعد یک سنجش بکنید ببینید درک دانش آموزان از برنامه نویسی در چه حد هست و بعد جلسه بعد و همینطور برید جلو. اصولا عقلانی نیست نقطه شروع و پایان رو مشخص کرد چون شما تا ندونید سطح در چه حده نمیتونید برنامه بریزید.
مثل مهندسی برق شریف هست و دانشگاه آزاد.
حساب کنید درس ماشین 1 یک پیشنیازهایی داره و طبیعتا باید همه بلد باشند مثل مغناطیس مدار1 و... اما چون اساتید دانشگاه آزاد معلوم نیست مدار یک رو چطور درس داده میبینی کسیکه تازه شروع کرده به تدریس در دانشگاه آزاد باید تازه بدونه سطح دانشجویان در چه حده بعد برنامه ریزی کنه.
اما تو شریف فوری میره کتاب ماشین پرفسور بیم بهارا رو معرفی میکنه و تا تهش میره. ولی تو آزاد همین کتاب معرفی میشه ولی از 8 فصلش شاید 4فصلشم تدریس نکرد دوستم برای دانشجوهاش. میگفت طرفین وسطین باید یادشون میدادم!!!

واقعا ممنونم از راهنمایی خوبتون با سر فصل بندی عالیتون...

اینکه فرمودین سطح بندی کنم کلاس رو خیلی پیشنهاد خوبی بود ...

hegza
May 25th, 2016, 23:48
واقعا ممنونم از راهنمایی خوبتون با سر فصل بندی عالیتون...

اینکه فرمودین سطح بندی کنم کلاس رو خیلی پیشنهاد خوبی بود ...

خواهش میکنم.
اما سرفصل ها رو بین چند پیشنهاد که دیدم انتخاب کردم و کار بنده نبود. ولی خوب برای دانش آموزان خوبه

ashr
May 26th, 2016, 01:24
خواهش میکنم.
اما سرفصل ها رو بین چند پیشنهاد که دیدم انتخاب کردم و کار بنده نبود. ولی خوب برای دانش آموزان خوبه
اگر دوستان دیگر هم تجربه ی تدریس دارن ممنون میشم مثل دوست خوبمون بهم بگن...

Sent from my Hol-U19 using Tapatalk

arvin4076
May 26th, 2016, 03:42
دوست عزیز بنده هم مثل شما تازه قصد شروع به تدریس کردم زبان های c,c++,c#
چند روزی استرس داشتم و نمیدونستم باید چجور شروع کنم و چی رو اموزش بدم
تا اینکه کتاب سی شارپ هنرستان رو گرفتم و مطالبش رو خوندم دیدم واقعا پیش پا افتادس و نسبت به دانشگاه سطح خیلی پایین تری داره و استرسم کم شد
پیشنهاد میکنم شمام کتاب همون مقطع تحصیلی رو بگیرید و مطالعه کنید و طبق همون یکم سطح بالاتر اموزش بدید
از پرسش های هنرجوها به هیچ وجه نترسید قرار نیست من و شما عالم و کامل باشیم اتفاقا پرسش هاشون باعث میشه شما خودتون به دنبال جواب برید و علمتون اپدیت بشه
موفق باشی گرامی

ashr
May 26th, 2016, 04:37
دوست عزیز بنده هم مثل شما تازه قصد شروع به تدریس کردم زبان های c,c++,c#
چند روزی استرس داشتم و نمیدونستم باید چجور شروع کنم و چی رو اموزش بدم
تا اینکه کتاب سی شارپ هنرستان رو گرفتم و مطالبش رو خوندم دیدم واقعا پیش پا افتادس و نسبت به دانشگاه سطح خیلی پایین تری داره و استرسم کم شد
پیشنهاد میکنم شمام کتاب همون مقطع تحصیلی رو بگیرید و مطالعه کنید و طبق همون یکم سطح بالاتر اموزش بدید
از پرسش های هنرجوها به هیچ وجه نترسید قرار نیست من و شما عالم و کامل باشیم اتفاقا پرسش هاشون باعث میشه شما خودتون به دنبال جواب برید و علمتون اپدیت بشه
موفق باشی گرامی
با سلام
واقعا پیشنهاد عالیه بود که بهم دادین دستتون درد نکنه ...تشکر فراوان....

ms313
May 26th, 2016, 12:38
واسه مدارس می تونید از این سایت کمک بگیرید !
http://www.cmpclub.ir/
سابقه تدریس دروس برنامه نویسی وب رو تو آموزشگاه های خصوصی رو دارم !

ashr
May 27th, 2016, 17:28
ممنونم از راهنمایی های خوب دوستان...شما که تجربه دارید یکم از کلاس داری و درست تدریس کردن میگید؟ از تجربیاتتون بگید ممنونم

viasky
May 27th, 2016, 18:17
باسلام
دوست گرامی پشت تدریس باید عشق و علاقه باشه
سعی کنید بدون استرس و ترس کلاس و برگزار کنید
به تیکه پراکنی ها توجه نکنید
سر فصل مشخصی و به صورت کلی در نظر بگیرید
قبل از شروع کلاس برای خودتون مواردی که قرار هست آموزش بدید و روی یک کاغذ کوچیک به همراه داشته باشید
سعی کنید خلاصه و ساده توضیح بدید
تا اواسط دوره کلاس سعی کنید تمرین های بسیار ساده بدید
برای مثال یک تمرین ساده که یک عدد گرفته بشه اگر کمتر از 10 بود این خروجی و بده اگر بیشتر بود یکی بهش اضاف کنه و چاپ کنید
تمرین و که انجام دادند سعی کنید کمی وقت بگذارید و تمام تمرین های شاگردهای خودتون و چک کنید
شاید هر دو دانش آموز کار و درست انجام داده باشند ولی با مشاهده کد متوجه خواهید شد کدام دانش آموز از بقیه قوی تر هست و استعداد بیشتری داری
از این ترفند برای موارد دشوار خودتون استفاده کنید ( توضیح طولانی داره)
نکات بسیار هست که باید خودتون تجربه کنید
صمیمی باشید ولی به کسی قول نمره ندید
اینم فراموش نکنید نیازی نیست حتما در پایان دوره همه بلد باشند برنامه نویسی کنند
سطح این کلاس در حد آشنایی و مفاهیم هست پس سختگیرانه نمرده ندید برای اینجور کلاس ها
بنده شاگر داشتم در دو کلاس به هم مربوط یکی 18 شده و اون یکی و 11 شده ( کاردانی)
مشکل از اون نبوده - سطح کلاس متفاوت بوده
خودتون باید با دقت و کسب تجربه تحلیل کنید و دقت داشته باشید هر کلاسی شرایط خودش و داره
این شما هستید که از جلسه اول تا چهارم باید کلاس و به دست بگیرید
تمرینات منظم - استراحت به موقع - بحث در مورد برنامه نویسی - گاهی شوخی با دانش آموز و....
هرچیزی سرجای خودش
ولی فراموش نکنیم هر کلاسی یک شرایط و داره که باید ارزیابی بشه
موفق باشید

- - - Updated - - -

این فراموش کردم عرض کنم
اگر قرار شد یک مطلب و طولانی توضیح بدید
یک جاهایی و بلندتر صحبت کنید
آهنگ صداتون یکنواخت نباشه - چون بعد از 10 دقیقه می بینید نصف کلاس خوابیدن دیگه....
فقط 2-3 نفر دارن گوش میدن بقیه همه که بیدارن در یک دنیایی دیگه ای دارن سیر میکنن
پیروز باشید

- - - Updated - - -

تمرین هم پوسته باشه
مثل اون مورد شرط که عرض کردم
جوری بشه که وسط دوره از case , switch که استفاده می کنید مثلا case شماره 1 این برنامه باشه با کمی گسترش بیشتر
برای دانش آموز جذابیت داشته باشه
یک دفعه ماه دوم فیبوناچی نخوایید ازشون...

taksis
May 27th, 2016, 18:36
من گاهی اوقات تو مجتمع فنی و ایزایران تدریس میکنم به دانشجو ها.
حالا نه فقط‌c و c++
php,.net, و سایر زبانها هم درس میدم
و همیشه از تاریخچه درس میدم
دقیقا همونطور که کسی که ریاضی رو میخونه اقلیدس،ابوریحان و... رو میشناسه یک برنامه نویس هم باید بزرگان حوزه کاریش رو بشناسه
چند ماه پیش html,css تدریس میکردم به همشون گفتم یک پرینت از تصویر تیم برنرزلی بگیرید بچسبونید به دیوار اتاقتون روزی دوبار به علم ادای احترام کنید!! و اصلا چرای وجود ابر متن هم براشون گفتم تا خوب چیزی که یاد میگیرنو بفهمن
و جدا از تدریس زبانها،کلی هم راه و روش و شیوه برنامه نوشتن و کد زدن و چم و خم برنامه نویسی رو براشون حرف میزنم.شکر خدا هم عقلشون میرسه از تجربیات ۲۰ ساله من استفاده میکنن و کلی از سایرین جلو هستن.چندتاشون الان اتریش و استرالیا هستن.
اکثرا از این مینالن که تو دانشگاه،خیلی سوالاتشون بی جواب میمونه چون خود اون استاد هم دانشجوئه!!!ترم های بالاتره.مخصوصا دانشگاه آزاد اینطوره.ه ههه این خیلی زشته استاد جواب یه سوالو ندونه ها!
دبیرستان دوره ی مهمیه.ذهن دانشجو تو دبیرستان شکل میگیره.اینجا اگر استاد نتونه اونطور که باید و شاید به ذهن دانش اموز جهت بده،فاجعه میشه.
شما میگی c++ بلدم اما php اصلا بلد نیستم خب این نشون میده شما اصلا خودت هم چیزی که بلدی رو نفهمیدی.فهمیدن با یادگرفتن خیلی فرق داره.
خب نظام آموزشی مام همینه که انقدر ضعیف همه میان بالا.من خودم بچه دار شم محاله بفرستمش مدرسه و دانشگاه.میذارمش تو کتابخونه کتابهای ادبیات و ریاضی و تاریخو قورت بده.
میخوای درس بدی نگاه به کتاب آموزش پرورش نکن،اون مفت نمیارزه بندازش دور.....

viasky
May 27th, 2016, 18:38
من گاهی اوقات تو مجتمع فنی و ایزایران تدریس میکنم به دانشجو ها.
حالا نه فقط‌c و c++
php,.net, و سایر زبانها هم درس میدم
و همیشه از تاریخچه درس میدم
دقیقا همونطور که کسی که ریاضی رو میخونه اقلیدس،ابوریحان و... رو میشناسه یک برنامه نویس هم باید بزرگان حوزه کاریش رو بشناسه
چند ماه پیش html,css تدریس میکردم به همشون گفتم یک پرینت از تصویر تیم برنرزلی بگیرید بچسبونید به دیوار اتاقتون روزی دوبار به علم ادای احترام کنید!! و اصلا چرای وجود ابر متن هم براشون گفتم تا خوب چیزی که یاد میگیرنو بفهمن
و جدا از تدریس زبانها،کلی هم راه و روش و شیوه برنامه نوشتن و کد زدن و چم و خم برنامه نویسی رو براشون حرف میزنم.شکر خدا هم عقلشون میرسه از تجربیات ۲۰ ساله من استفاده میکنن و کلی از سایرین جلو هستن.چندتاشون الان اتریش و استرالیا هستن.
اکثرا از این مینالن که تو دانشگاه،خیلی سوالاتشون بی جواب میمونه چون خود اون استاد هم دانشجوئه!!!ترم های بالاتره.مخصوصا دانشگاه آزاد اینطوره.ه ههه این خیلی زشته استاد جواب یه سوالو ندونه ها!
دبیرستان دوره ی مهمیه.ذهن دانشجو تو دبیرستان شکل میگیره.اینجا اگر استاد نتونه اونطور که باید و شاید به ذهن دانش اموز جهت بده،فاجعه میشه.
شما میگی c++ بلدم اما php اصلا بلد نیستم خب این نشون میده شما اصلا خودت هم چیزی که بلدی رو نفهمیدی.فهمیدن با یادگرفتن خیلی فرق داره.
خب نظام آموزشی مام همینه که انقدر ضعیف همه میان بالا.من خودم بچه دار شم محاله بفرستمش مدرسه و دانشگاه.میذارمش تو کتابخونه کتابهای ادبیات و ریاضی و تاریخو قورت بده.
میخوای درس بدی نگاه به کتاب آموزش پرورش نکن،اون مفت نمیارزه بندازش دور.....
بدون تعارف بنده هم همین برداشت و کردم که ایشون آمادگی لازم و اصلا ندارند

ThCWEB co
May 27th, 2016, 18:40
درود،
عزیز بنده در مدارس درس داده ام
متاسفانه این بحث ها تو مقطع دبیرستان زوده
..
اگر تو این مقطع میخواید درس بدید
روش کارو بزارید رو این
سرفصل .. نمونه ی ساده یا مثال ساده
.....
تو این سن شاید تو کلاس پانزده نفره یک یا دو نفر بخوان برنامه نویسی و کد و اینا رو تحمل کنن
اون تعداد دیگه به فکر ،،، هنجار های دوران بلوغ هستند ،،
بنده خودم چون استاد های **** داشتم
در مدرسه ای غیر انتفاعی خواستم حسابی سنگ تمام بزارم
بعد چهار جلسه دانش آموزا رفته بودن به مدیر اموزشی گفته بودن این بد درس میده هیچی نمیفهمیم
از اون به بعد متوجه شدمبا توجه بح این سن ،، و عموم بودن دانش اموزان
باید کاملا تیوری درس داد

taksis
May 27th, 2016, 19:02

بله
دانشجو وقتی سرکلاس چرت میزنه که احساس بطالت کنه.چیزی رو که بلده بهش یاد بدی!حوصلش سر میره میخوابه.
وقتی چیزی بیشتر از انتظارش بهش یاد بدی،زمان از دستش در میره.جذاب میشه براش.
ما ۴ تا ۶ کلاس داشتیم.یه روز منشی اموزشگاه اومد گفت ساعت یه ربع هشته!!!!!!!قصد ندارید برید؟؟؟
دایره درست میکردم خودم مینشستم وسطشون لپ تاپ هاشونم میذاشتن رو پاشون.یه جو شوخ و رقابتی بین دختر و پسر بوجود میاوردم.سر کل کل با همدیگه تمرینای جلسه بعد رو خیلی فراتر از اون چیزی که میخواستم میاوردن که روی همدیگه رو کم کنن.
اینجوری خوبه کلاس باید زنده و سرحال باشه که اصلا نفهمن کی وقت گذشت....
اینجوری پولی هم که در میاری حلاله

ashr
May 27th, 2016, 19:27
بله
دانشجو وقتی سرکلاس چرت میزنه که احساس بطالت کنه.چیزی رو که بلده بهش یاد بدی!حوصلش سر میره میخوابه.
وقتی چیزی بیشتر از انتظارش بهش یاد بدی،زمان از دستش در میره.جذاب میشه براش.
ما ۴ تا ۶ کلاس داشتیم.یه روز منشی اموزشگاه اومد گفت ساعت یه ربع هشته!!!!!!!قصد ندارید برید؟؟؟
دایره درست میکردم خودم مینشستم وسطشون لپ تاپ هاشونم میذاشتن رو پاشون.یه جو شوخ و رقابتی بین دختر و پسر بوجود میاوردم.سر کل کل با همدیگه تمرینای جلسه بعد رو خیلی فراتر از اون چیزی که میخواستم میاوردن که روی همدیگه رو کم کنن.
اینجوری خوبه کلاس باید زنده و سرحال باشه که اصلا نفهمن کی وقت گذشت....
اینجوری پولی هم که در میاری حلاله
خب منم دارم سوال میکنم تا وقتی که هنوز سر کلاس نرفتم و سه ماه فرصت دارم بهم بگین چیکار کنم که به درس مسلط بشم...

والا هرکی سی پلاس پلاس بلد هست پی اچ پی نباید حتما بلد باشه ....قاعده اصلی رو که میدونم ....ولی جزییات زبان رو نه...

ولی بازم ممنونم که راهنمایی میکنید...

من خودم طی تجربه ی تدریس خصوصی هایی که داشتم بچه ها همه دوست داشتن چون حتی ریاضی رو هم با داستان گفتم و ملموس بوده براش..

ashr
May 27th, 2016, 19:30
بنده کلاس داری داشتم...
ولی در یک مدرسه به صورت رسمی بخوام کار کنم نبوده ...

همه که تدریس رو دوست داشتن حتی گاهی زبان تدریس کردم با نقاشی درس دادم تا ملکه ذهن بشه.....

ولی خودم در حد یک برنامه نویس خبره به سی پلاس پلاس تسلط ندارم....

viasky
May 27th, 2016, 20:00
ممکنه میزان تحصیلات خودتون و بفرمایید + تخصص
همچنین آیا تا به حال پروژه خاصی انجام داده اید یا خیر؟

ashr
May 27th, 2016, 20:27
بنده کلاس داری داشتم...
ولی در یک مدرسه به صورت رسمی بخوام کار کنم نبوده ...

همه که تدریس رو دوست داشتن حتی گاهی زبان تدریس کردم با نقاشی درس دادم تا ملکه ذهن بشه.....

ولی خودم در حد یک برنامه نویس خبره به سی پلاس پلاس تسلط ندارم....

بنده لیسانس مهندس کامپیوتر نرم افزار دارم....

مبانی و پیشرفته رو سی پلاس پلاس پاس کردم با نمرات بالای ۱۶

و اینکه در کلاس هر جلسه کدنویسی میکردم و تحویل استاد میدادم....
پایگاه داده c# کار کردم....

کلا با خانواده c کار کردم....

پی اچ پی ام در طراحی سایت قسمت تبدیل به وردپرس یه آشناییتی پیدا کردم

ashr
May 27th, 2016, 21:31
بنده تخصص خاصی ندارم ...تخصص خاصی داشتم به فکر تدریس نمی افتادم ....ولی دو سال هست فارغ التحصیل شدم ....
و طراحی سایت میکردم و یک مدت هم قسمت فروش هاستینگ بودم و یک مدت هم هست تدریس خصوصی نیمه خصوصی کامپیوتر میکنم ...دوره ای سی دی ال
برنامه نویسی رو در خدی که تو دانشگاه به دوستانم تدریس کردم و همیشه قوی بودم توی درس بوده....

بنده تجربه کلاس داری دارم ....ولی درس تخصصی مثل برنامه نویسی نداشتم....

CYCLONER
May 27th, 2016, 21:38
درود،
عزیز بنده در مدارس درس داده ام
متاسفانه این بحث ها تو مقطع دبیرستان زوده
..
اگر تو این مقطع میخواید درس بدید
روش کارو بزارید رو این
سرفصل .. نمونه ی ساده یا مثال ساده
.....
تو این سن شاید تو کلاس پانزده نفره یک یا دو نفر بخوان برنامه نویسی و کد و اینا رو تحمل کنن
اون تعداد دیگه به فکر ،،، هنجار های دوران بلوغ هستند ،،
بنده خودم چون استاد های **** داشتم
در مدرسه ای غیر انتفاعی خواستم حسابی سنگ تمام بزارم
بعد چهار جلسه دانش آموزا رفته بودن به مدیر اموزشی گفته بودن این بد درس میده هیچی نمیفهمیم
از اون به بعد متوجه شدمبا توجه بح این سن ،، و عموم بودن دانش اموزان
باید کاملا تیوری درس داد

با سلام

زود نیست

تو دوره راهنمایی ما مدرسه تیزهوشان همین سال یک به صورت کلاس تو مدرسه c و c++ رو درس داد

زمینه های درسی هم در حد تابع آرایه ها و ... خوب یاد داد البته اگر تمرین بشه عالی میشه

ashr
May 27th, 2016, 21:40
سلام
بله در مدارسی که مثل تیزهوشان عمل میکنن بعضی مدارس انرژی اتمی اینطوری هستن مثل دبیرستانی که خودم درس خوندم زبان برنامه نویسی هم تدریس میکنن....

برای همین سوال کردم در حد دانشگاهم از بچه ها نمیخوان...

ashr
May 27th, 2016, 23:55
ممکنه میزان تحصیلات خودتون و بفرمایید + تخصص
همچنین آیا تا به حال پروژه خاصی انجام داده اید یا خیر؟
بنده پاسختون رو دادم منتظر راهنماییتون هستم با توجه به پاسخم...

sitetheme
May 27th, 2016, 23:58
با سلام و احترام

درود، وابسته به زبانی که تسلط دارید موضوع متفاوت میشه! من خودم تجربه تدریس کلاس c و cpp رو دارم، به نظر من زیاد لازم نیست که سخت بگیرید به خودتون، تجربه رو به مرور از سوالاتی که دانش آموز ها میکنن بدست میارید.
اگر بگید به چه زبانی مسلط هستید بهتره؛ از طرفی میشه بپرسم چطوری میخواین توی دبیرستان تدریس کنید؟ جزو واحد های درسی شده؟
با احترام

ashr
May 28th, 2016, 00:00
درود، وابسته به زبانی که تسلط دارید موضوع متفاوت میشه! من خودم تجربه تدریس کلاس c و cpp رو دارم، به نظر من زیاد لازم نیست که سخت بگیرید به خودتون، تجربه رو به مرور از سوالاتی که دانش آموز ها میکنن بدست میارید.
اگر بگید به چه زبانی مسلط هستید بهتره؛ از طرفی میشه بپرسم چطوری میخواین توی دبیرستان تدریس کنید؟ جزو واحد های درسی شده؟
با احترام
بنده در حد دبیرستان تدریس میشه تسلط دارم فقط خیلی در این زبانها حرفه ای نیستم....

بله در بعضی مدارس غیر انتفاعی خاص تدریس میشه از جمله تیزهوشان...

ashr
May 28th, 2016, 22:57
من منتظر نظرات دوستان هستم...