PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اشکال در اسکریپت پرداخت آن لاین

pardishosting
November 4th, 2010, 23:49
با سلام

من از یکی از همکاران برنامه نویس یک اسکریپت پرداخت آن لاین بانک سامان خریدم ، و روی whmcs نصبش کردم ، کارهای بانکی رو انجام دادم . اما بعد از همه اینها با مشکلی مواجه شدم که هم من و هم همکار برنامه نویس توش موندیم !

قضیه از این قراره وقتی کاربر صورتحساب رو پرداخت می کنه ، همه امور بدون خطا تا انتها انجام می شه ، پول از حساب کاربر کسر می شه و صورت حساب هم در وضیعت پرداخت شده قرار می گیره.

اما بعد از 1 الی 2 ساعت ، پول دوباره بر می گرده به حساب کاربر و همه چیز در بانک کنسل می شه.
اما ما با بانک تماس گرفتیم ، بانک می گه وقتی پرداخت انجام می شه باید از سایت شما به درگاه بانک یک وریفای ترنسکشن ارسال بشه تا عملیات با موفقیت انجام بگیره ، در غیر این صورت کنسل تلقی می شه.

این همکار برنامه نویس هم می گند که اولا همچین چیزی نیاز نیست و دوما این برنامه دارای برای بقیه کار می کنه ، و خلاصه ما موندیم اشکال از کجاست !

حالا اگه دوستان مطلبی به ذهنشون می رسه یا تجربه ایی در این خصوص دارند لطفا راهنمایی کنند.

با تشکر

packsaft
November 5th, 2010, 00:59
خوب به بانک بگید این کد چطور باید تولید بشه بعد به برنامه نویس بگید با متد مورد نظر بانک بفرسته کد رو

skrsoft
November 5th, 2010, 09:37
همونطور که بانک گفته
بعد از اتمام پرداخت با فراخوانی یک تابع باید درخواست تایید بشه
وگرنه وجه بعد از چند ساعت برگشت داده میشه

این مکانیزم رو همه بانک ها دارن (حتی برای زرین پال هم این مورد هست)
بالاخره شما باید مطمئن بشید مشتری وجه رو پرداخت کرده یا نه ؟؟؟ ;;)

موفق باشید

pardishosting
November 5th, 2010, 12:45
اما برنامه نویس می گه چنین چیزی نیازی نداره !

amiri113
November 5th, 2010, 13:52
این مکانیزم رو همه بانک ها دارن (حتی برای زرین پال هم این مورد هست)

البته در همه درگاه ها شما بايد صحت تراکنش رو تاييد کنيد و اگر تاييد نکنيد عملا درگاه آنلاين هيچ سودی نداره و ميشه يک چيزی شبيه آسان پرداز زرين پال که شما بر اساس اون نميتونيد سرويس آنلاين به مشتری بديد و حتما بايد صحت تراکنش رو خودتون دستی چک کنيد.
تو بعضی بانکها اگر شما متد وریفای رو نزنيد هم پول برگشت نميخوره. برای مثال بانک صادرات يا بانک پاسارگاد و همينطور زرين پال ولی خوب اگر چک نکنيد خودتون روی سايتتون نميتونيد چک کنيد که اين تراکنش پرداخت شده يا نه و در حقيقت درسته که پرداخت آنلاين داريد ولی عين اين هستش که مشتری رفته تو سايت يک بانکی و پول رو کارت به کارت آنلاين جا به جا کرده.

در هر حال اين تو متد های خود بانک 100% توضيح داده شده و هر برنامه نويسی که يکبار اينکار رو کرده باشه متوجه ميشه.

با تشکر
علی امیری

---------- Post added at 12:52 PM ---------- Previous post was at 12:46 PM ----------

تا جايی که من ميدونم درگاه بانک سامان زمانی که کاربر به سايتش فرستاده ميشه نياز به هيچ برنامه نويسی خاصی نداره و در حقيقت با يک فرم html و ست کردن چند تا پارامتر و ارسال به صورت post ميشه کاربر رو به سايت بانک فرستاد و تراکنش رو انجام بده و قسمتی که نياز به برنامه نويسی داره بعد از اون هستش که کاربر به سايت فروشنده ارجاع داده ميشه و در حقيقت در اين قسمت بايد يک مقدار برنامه نويسی کرد و وريفای کرد که آيا تراکنش انجام شده يا خير.
دليل اين هم که برگشت ميزنه اين هستش که اگر کاربر وسط کار اينترنتش قطع شد يا سايت فروشنده پايين اومد يا به هر دليل ديگه ای نتونست به سايت فروشنده برگرده و سرويسش رو نگرفت تراکنشش برگشت بخوره تا درگير اين نشه که بخواد هی زنگ بزنه و پيگيری کنن طرفين و ازين مشکلات.

IranianServer
November 5th, 2010, 13:56
داخل مستندات بانک همچین چیزی من ندیدم تا به حال !.
فقط بانک نوشته بود که صحت خرید از طریق متد post پس از خروج از سایت بانک و ورود به سایت فروشنده ارسال میشه همین.
در مورد بانک پاسارگاد حرف دوستان صحیح است . در بانک پاسارگاد باید کد خرید رو فرستاد و تاییدیه گرفت.

amiri113
November 5th, 2010, 13:58
خوب اگر به صورت post ميفرسته که هر کسی ميتونه دست کاريش کنه و مثلا پرداخت نشده رو پرداخت شده کنه و سايت فروشنده رو بدبخت کنه.
اينطوری باشه امنيت درگاه بانک سامان خيلی پايين هستش.

IranianServer
November 5th, 2010, 14:00
خوب اگر به صورت post ميفرسته که هر کسی ميتونه دست کاريش کنه و مثلا پرداخت نشده رو پرداخت شده کنه و سايت فروشنده رو بدبخت کنه.
اينطوری باشه امنيت درگاه بانک سامان خيلی پايين هستش.

یعنی وقتی داره از سایت بانک برمیگرده مقدار عوض بشه ؟

amiri113
November 5th, 2010, 14:09
یعنی وقتی داره از سایت بانک برمیگرده مقدار عوض بشه ؟

بله، مثلا فاير فاکس يک سری اکستنشن داره که ميشه مقادير post و کوکی ها رو تغيير داد. تازه اون اکستنشن ها هم نباشه کار زياد مشکلی نيست.
اين رو در نظر بگيريد:
کاربر مثلا يک پرداخت 1000 تومانی رو بخواد انجام بده.
بياد تو سايت بانک و به جای 1000 تومان 200 تومان پرداخت کنه!
زمانی که به سايت فروشنده برميگرده مقدار post رو تغيير بده و 200 تومان رو 1000 تومان ميکنه.
در حقيقت 200 تومان پرداخت کرده ولی 1000 تومان تو سايت فروشنده براش ثبت ميشه.

1eng.ir
November 5th, 2010, 14:28
علی صداشو در نیار، بذار برنامه نویسا کارشونو بکنن :دی
اتفاقاً post خیلی خیلی خوبه :115:

pardishosting
November 5th, 2010, 14:31
علی صداشو در نیار، بذار برنامه نویسا کارشونو بکنن :دی
اتفاقاً post خیلی خیلی خوبه :115:

اقا بی خیال شو تو این تایپیک مزه نپرون .. بذار به یه جایی برسیم .. 10 روزه کارمون گیره ....

1eng.ir
November 5th, 2010, 15:00
اقا بی خیال شو تو این تایپیک مزه نپرون .. بذار به یه جایی برسیم .. 10 روزه کارمون گیره ....
فروم بدون Fun حال نمیده! ...
ولی مشکل معلومه چیه! از برنامه نویسیه!
بده به یکی از همین بچه ها برات اوکی کنن، دیگه نیاز نیست 10 روز الاف باشی :)
hello skrsoft این 2 نفر کارشون از 20 یه کم اونورتره ;)

پ.ن: @ skrsoft و hello: پورسانت ما فراموش نشه :دی

packsaft
November 6th, 2010, 14:36
بله، مثلا فاير فاکس يک سری اکستنشن داره که ميشه مقادير post و کوکی ها رو تغيير داد. تازه اون اکستنشن ها هم نباشه کار زياد مشکلی نيست.
اين رو در نظر بگيريد:
کاربر مثلا يک پرداخت 1000 تومانی رو بخواد انجام بده.
بياد تو سايت بانک و به جای 1000 تومان 200 تومان پرداخت کنه!
زمانی که به سايت فروشنده برميگرده مقدار post رو تغيير بده و 200 تومان رو 1000 تومان ميکنه.
در حقيقت 200 تومان پرداخت کرده ولی 1000 تومان تو سايت فروشنده براش ثبت ميشه.

مگه به این سادگی هاست؟

amiri113
November 6th, 2010, 14:59
مگه به این سادگی هاست؟

دقيقا اگر با post يا cookie کار ميکنه به همين سادگی ها هستش.
حتما بايد دو تا سرور ها به هم متصل بشند که کسی اين وسط دسترسی نداشته باشه والا با اين post يا get يا cookie تغيير تراکنش پرداخت نشده به پرداخت شده کار خيلی ساده ای هستش.

packsaft
November 6th, 2010, 15:35
خوب درگاه برا همینه دیگه!
بین سرور و درگاهه این تماس!

amiri113
November 6th, 2010, 16:28
خوب درگاه برا همینه دیگه!
بین سرور و درگاهه این تماس!

:دی
عزيز منم بالا گفتم اگر درگاه بانک سامان داره پارامتر ها رو با post ميفرسته و سايت فروشنده هم بر اساس همين مقادير پست شده تراکنش رو تاييد ميکنه راحت ميشه تغييرشون داد و در حقيقت هيچ امنيتی نداره.

packsaft
November 6th, 2010, 16:33
:dخوب منم گفتم این کار رو نمیکنه چون مشکلی امنیتی افتضاحی پیش میاد:x

pardishosting
November 8th, 2010, 16:18
کسی هست این ماژول رو به صورت تضمینی به ما بفروشه ؟ قیمت بدید لطفا

1eng.ir
November 8th, 2010, 16:33
کسی هست این ماژول رو به صورت تضمینی به ما بفروشه ؟ قیمت بدید لطفا
الان با اسکریپت کی مشکل دارید ؟ / داوری یا عابدینی ؟

اینم هست:

iranianserver@yahoo.com
0935-4333052

pardishosting
November 8th, 2010, 16:42
با این مشکل دارم :
iranianserver@yahoo.com

:39:

1eng.ir
November 8th, 2010, 16:55
با این مشکل دارم :
iranianserver@yahoo.com

:39:

پس از این استفاده کنید: WHMCS[CompleteSolution] - (http://whmcs.ir/index.php?cmd=Modules#Saman)
تست هم کردم مشکلی نداشت.

pardishosting
November 8th, 2010, 17:52
ارزون تر پیدا نمی شه ؟ من به این بابا 30 تومان (یا 25) دادم ... الان 50 دیگه باید بدم ؟
خیلی بی انصافیه ....

alisc
November 9th, 2010, 11:35
دوستان یک سوال هم من بپرسم :

من رفتم درگاه پرداخت آنلاین بانک سامان بگیرم ( تا 2 روز دیگه فعال میشه ) ، بهشون گفتم ، اون صفحه ورود مبلغ و مشخصات رو میدید ؟
گفت ما اصلا چیزی نمیدیم ، ما فقط مشخصات میدیم ، شما میدی برنامه نویس ، براتون درست میکنه !

حالا یک سوال ، من تو همه سایت ها ، یک صفحه دیدم که اتقاقا ثابت هم هست ، یعنی برای همه یک شکل هست ! ( پس یعنی از بانک گرفتن ) پس از اتمام خرید به ان صفحه هدایت میشیم ، بعد مبلغ رو داخل اون صفحه می نویسیم ، بعد پرداخت رو میزنیم ، بعد خودش اتوماتیک ما رو میفرسته به سایت بانک سامان ! مگه اینجوری نیست !

دیگه برنامه نویسی چه صیغه ای هست !

---------- Post added at 12:35 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------

نگاه کنید مثل این سایت :

این سایت رو ببینید (http://sb24.payment.novinsite.ir)

مگه این صفحه رو خوده بانک سامان نمیده ؟؟؟؟
من واسه خیلی از سایت ها رو دیدم که همین صفحه است !

بانک میگه نه ! ما این رو نمیدیم !

eh3an
November 9th, 2010, 12:05
خیز بانک تنها به شما یک سری کلاس میده که بر اون اساس برنامه نویسی oop انجام بدید !
همه سایت هایی که میبینید همچین فرمی دارند. از ایران پی اچ پی دانلود کردند که یک نمونه از طرف ایران پی اچ پی برای دانلود قرار گرفته !

alisc
November 9th, 2010, 12:50
خیز بانک تنها به شما یک سری کلاس میده که بر اون اساس برنامه نویسی oop انجام بدید !
همه سایت هایی که میبینید همچین فرمی دارند. از ایران پی اچ پی دانلود کردند که یک نمونه از طرف ایران پی اچ پی برای دانلود قرار گرفته !

من پیداش نکردم ! لطف می کنید لینک دانلود بدید ما هم دانلود کنیم ؟

با تشکر فراوان

IranianServer
November 9th, 2010, 13:53
لینک دانلود : http://www.todaycms.com/engine/download.php?id=213

alisc
November 20th, 2010, 14:35

ممنون ، ولی لینک خرابه !
لطف می کنید یک لینک دیگه قرار بدید ؟
من از لینک نتونستم دانلود کنم !

با تشکر فراوان

---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------

eh3an جان ، شما چند روز پیش ( فکر کنم تقریبا 2 هفته پیش ) یک تاپیک زدید ، ماژول پرداخت آنلاین بانک سامان رو قرار دادید برای WHMCS ، من هر چی میگردم ، اون تاپیک رو پیدا نمی کنم !
من شدیدا به اون تاپیک نیاز دارم ! لطفا آدرس تاپیک رو بدید .

با تشکر فراوان

---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:35 PM ----------

eh3an جان ، شما چند روز پیش ( فکر کنم تقریبا 2 هفته پیش ) یک تاپیک زدید ، ماژول پرداخت آنلاین بانک سامان رو قرار دادید برای WHMCS ، من هر چی میگردم ، اون تاپیک رو پیدا نمی کنم !
من شدیدا به اون تاپیک نیاز دارم ! لطفا آدرس تاپیک رو بدید .

با تشکر فراوان

alisc
November 21st, 2010, 14:26

دوستان عزیز ، نیاز مبرم به این اسکریپت دارم !
لطفا یکی لینک صحیح قرار بده :)

ممنون میشم .

alisc
November 22nd, 2010, 22:38
کسی لینک صحیح نداره ؟!!؟

از دوستان و همکاران گرامی کسی نیست به ما لطف کنه و روی هاست خودش آپلود کنه تا من دانلود کنم ؟

IranianServer
November 22nd, 2010, 22:57
بهترین کار اینه که سفارش بدی برات درست کنند.
اگر برای whmcs هم بخوای که هست.
(پ.ن : اگر خواستی برات برنامه نویسی می کنم ، برای whmcs هم دارم.) :72:

---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------

بهترین کار اینه که سفارش بدی برات درست کنند.
اگر برای whmcs هم بخوای که هست.
(پ.ن : اگر خواستی برات برنامه نویسی می کنم ، برای whmcs هم دارم.) :72: